-
Στο εξωτερικό έχω δει πολλές φορές Chr ταξί.
Σημειωτέον ότι τα περισσότερα ταξί πια είναι υβριδικά Τογιότα (Corolla touring, rav4) -
@moysatos said in Toyota C-HR 2023:
Αυτοί που λένε για χώρους....ορίστε μέχρι και για ταξί κάνει ...
Μια χαρα χωρους εχει, μην τρελλαθούμε!
-
Δεν θέλω να ξεκινήσω flame post.
Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.
Oι χώροι για 4 άτομα είναι μια χαρα.
Δύο παρατηρήσεις:
- Ο συνδυασμός των
α) μικρότερων παραθύρων,
β) της μαύρης οροφής,
γ) των ογκωδών μπροστινών καθισμάτων και την κάπως
δ) χαμηλή τοποθέτηση των πίσω καθισμάτων (τουλάχιστον εγώ έτσι το αντιλήφθηκα) έχει ως αποτέλεσμα να δίνουν μια ''στενάχωρη'' αίσθηση στους πίσω.- Το κόψιμο στην πλευρά του συνοδηγού δεν είναι πραγματικό θέμα, αλλά επειδή οι γυναίκες κατα 99% όταν μπαίνουν στο αμάξι κουβαλάνε τουλάχιστον μία τσάντα και συνήθως δεν είναι μικρή, η γκρίνια στην αρχή τουλάχιστον θα είναι ανάλογη του μεγέθους της τσάντας.
-
Όπως έχω πει επανειλημμένως, οι χωροι επιβατών και αποσκευών του C-HR (1ης και 2ης γενιάς, ίδιο αμάξι είναι) είναι επαρκεστατοι για μια τετραμελή οικογένεια (και για πολυήμερες διακοπές).
Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, μάλλον δεν ξέρει να φορτώσει ή θέλει το αμάξι για μετακόμιση.
Υ.Γ. Ταξί C-HR κυκλοφορούν και στην Αθήνα, όπως ασφαλώς και στο εξωτερικό. -
Μια χαρά είναι. Και χώρους έχει και καταπληκτικό πάτημα. Τυχερός θα ήμουν αν είχα ενα. Ιδιαιτερα το νέο που μου αρεσει πολύ. Λεφτά δεν έχω.
Άσχετο είδα για πρώτη φορά το νέο με τη διχρωμία. Εντάξει ...concept car. ΑΨΟΓΟ
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω.Οι γύφτοι κλέβουν ακόμα καταλύτες υβριδικών toyota?και ζάντες?
-
@chris_7 δε σε βλέπω να αποφασίζεις σύντομα. Όλα τα αυτοκίνητα κλέβονται, όλα χαλάνε και όλα τα καινούρια απαιτούν πώληση νεφρού για να επισκευαστούν σε περίπτωση τρακαρίσματος. Πάρε κάτι να σου αρέσει και μη τα σκέφτεσαι αυτά. Πάρε τα μέτρα σου με συναγερμούς και ασφάλειες και απόλαυσε το καινούριο σου αυτοκίνητο. -
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
@chris_7 δε σε βλέπω να αποφασίζεις σύντομα. Όλα τα αυτοκίνητα κλέβονται, όλα χαλάνε και όλα τα καινούρια απαιτούν πώληση νεφρού για να επισκευαστούν σε περίπτωση τρακαρίσματος. Πάρε κάτι να σου αρέσει και μη τα σκέφτεσαι αυτά. Πάρε τα μέτρα σου με συναγερμούς και ασφάλειες και απόλαυσε το καινούριο σου αυτοκίνητο.θα κανω μια μικτη 800 το χρονο να ηρεμησω
-
Εγώ μόλις έρθει το CC και μικτή και Pandora....
-
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
και ποσο σε προστατευει αυτο το συστημα συναργεμου?Μεσα απο το σημα που θα εκπεμπει το κινητο για να ανοιγοκλεινει ή να βλεπεις πληροφοριες δεν μπορουν να σου χακαρουν το σημα που εκπεμπει το κλειδι εισοδου?
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
και ποσο σε προστατευει αυτο το συστημα συναργεμου?Μεσα απο το σημα που θα εκπεμπει το κινητο για να ανοιγοκλεινει ή να βλεπεις πληροφοριες δεν μπορουν να σου χακαρουν το σημα που εκπεμπει το κλειδι εισοδου?
Με τον pandora primo πρέπει να έχεις και το tag του εκτός από το κανονικό κλειδί για να ξεκινησει.
Και δεν μπορεί να αντιγράφει το tag της pandora, τουλάχιστον ακόμα. -
Έχει κανείς εμπειρία απο την αίσθηση της καμπινας με πανοραμική οροφή; Με προβληματίζει η απουσία σκιάστρου
-
@hatzi8 said in Toyota C-HR 2023:
Έχει κανείς εμπειρία απο την αίσθηση της καμπινας με πανοραμική οροφή; Με προβληματίζει η απουσία σκιάστρου
Κάποιοι κάνουν παράπονα ακόμα και με το σκιαστρο. Και εγώ σκέφτομαι να πάρω με πανοραμική, αλλά με προβληματίζει το ελληνικό καλοκαίρι.
-
@a-d-p said in Toyota C-HR 2023:
Κάποιοι κάνουν παράπονα ακόμα και με το σκιαστρο. Και εγώ σκέφτομαι να πάρω με πανοραμική, αλλά με προβληματίζει το ελληνικό καλοκαίρι.
Μονο χειμωνα αρχες ανοιξης και προχωρημενο φθινοπωρο θα την χαρεις..
-
Η πανοραμική εφόσον έχει σκιαστρο αλλάζει τελείως την ατμόσφαιρα στη καμπίνα ακόμη κ για οδηγό. Από Οκτώβριο μέχρι Μάιο μονίμως ανοιχτό σκιάστρο όλη μέρα. Η πρώτη κίνηση όταν μπαίνω είναι να ανοίξω το σκιαστρο.Κ μηδέν τριγμοί, παλαιότερα ιδίως στις ανοιγομενες ήταν πηγή τριγμων. εάν δεν έχει σκιαστρο είναι ζήτημα όπως κ στα tesla, ακόμη κ με μεμβράνη Ιούλιο χωρίς σκιαστρο δεν οδηγείς
-
@tolisk20 said in Toyota C-HR 2023:
Μονο χειμωνα αρχες ανοιξης και προχωρημενο φθινοπωρο θα την χαρεις..
Ο προβληματισμός είναι πως θα περνάει το καλοκαίρι, εννοείται ότι είναι ευχάριστη τις υπόλοιπες εποχές
-
@nmsm2 said in Toyota C-HR 2023:
Η πανοραμική εφόσον έχει σκιαστρο αλλάζει τελείως την ατμόσφαιρα στη καμπίνα ακόμη κ για οδηγό. Από Οκτώβριο μέχρι Μάιο μονίμως ανοιχτό σκιάστρο όλη μέρα. Η πρώτη κίνηση όταν μπαίνω είναι να ανοίξω το σκιαστρο.Κ μηδέν τριγμοί, παλαιότερα ιδίως στις ανοιγομενες ήταν πηγή τριγμων. εάν δεν έχει σκιαστρο είναι ζήτημα όπως κ στα tesla, ακόμη κ με μεμβράνη Ιούλιο χωρίς σκιαστρο δεν οδηγείς
Την ανοιγόμενη την φοβάμαι περισσότερο, όταν τις βλέπω ανοιχτές νομίζω ότι θα ξεκολλήσει το τζαμί και θα φύγει .
Αν δεν κάνω λάθος τα CHR & CC έχουν σταθερές, όπως το QQ? -
Το εχω με πανοραμική. Σιγουρα οταν ειναι παρκαρισμενο στον ηλιο επηρεαζει την θερμοκρασία της καμπίνας αλλα με το που ανοιγεις παραθυρο και κλιματισμό ειναι μια χαρά.
Δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα και δεν έχω σκίαστρο. Όταν οδηγουσα βαθυ καλοκαίρι με 40άρια δεν καταλαβαινα τιποτα.
-
Είναι τόσο κλειστοφοβικό το chr που σε συνδυασμό με τη μαύρη ταπετσαρία γίνεται αποπνικτικό.
Η ηλιοροφή είναι όαση.
Εγώ μόνο με την ηλιοροφή το σκεφτομουν και το είχα παραγγείλει (chic panorama)
Εφόσον συνεχίζει αυτό το μοτίβο με τα σκούρα εσωτερικά δήθεν σπορ η Τογιότα πρέπει σε όλα τα μοντέλα της να προσφέρει επιλογή πανοραμικής.
Έγκλημα που την αφαίρεσαν από το Yaris cross και δεν την έβαλαν στο lbx -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Είναι τόσο κλειστοφοβικό το chr που σε συνδυασμό με τη μαύρη ταπετσαρία γίνεται αποπνικτικό.
Η ηλιοροφή είναι όαση.
Εγώ μόνο με την ηλιοροφή το σκεφτομουν και το είχα παραγγείλει (chic panorama)
Εφόσον συνεχίζει αυτό το μοτίβο με τα σκούρα εσωτερικά δήθεν σπορ η Τογιότα πρέπει σε όλα τα μοντέλα της να προσφέρει επιλογή πανοραμικής.
Έγκλημα που την αφαίρεσαν από το Yaris cross και δεν την έβαλαν στο lbxΜια χαρά είναι η μαύρη οροφή στο C-HR. Ταιριάζει άψογα με το ύφος του αυτοκινήτου. Με ανοιχτόχρωμη που το έχω δει στο 1ης γενιάς C-HR, προσωπικά θεωρώ ότι δεν του ταιριάζει καθόλου.
Όσο για την ηλιοροφή, ωραίο στοιχείο εξοπλισμού, αν και με την ηλιοφάνεια που έχουμε θεωρώ ότι υπό περιστάσεις θα γίνεται θερμοκήπιο. Θα προτιμούσα να είχε ένα solar panel όπως σε κάποια Prius.
Toyota C-HR 2023