-
@xrs said in Toyota C-HR 2023:
Καλησπέρα, αν θες τσέκαρε στο MyToyota app - > My Garage - > Connected Services Center αν έχεις κάνει activate τα Standard Services.
Αν είναι ενεργοποιημένο, δες επίσης αν πάλι κάτω από το My Garage έχεις κάνει τη διαδικασία για το Login to Multimedia.
Κάποιο από αυτά πάντως είναι... θυμάμαι μου το έκανε και εμένα την πρώτη μέρα μέχρι να επιστρέψω σπίτι και να τα σεταρω, κάθε φορά που το έσβηνα και μετά το ξανά ξεκινούσα.Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Η εταιρεία (η άντε, η εισαγωγική, αν και για τον τελικό καταναλωτή ενα και το αυτό) που δεν βάζει φωτιζόμενους διακόπτες παραθύρων και αισθητήρες παρκαρίσματος πάρα μόνο στις εκδόσεις "πολυτελείας", συζητάμε αν έκοψε τον πίσω καθαριστηρα από τσιγκουνιά ή λόγω αεροδιαστημικής τεχνολογίας...
-
Εμένα δεν με ενοχλεί η έλλειψη υαλοκαθαριστήρα πίσω. Σιγά την διαφορά. Αλλά το αν έγινε για οικονομικούς λόγους ή όχι είναι αστείο να το συζητάμε. Προφανώς έγινε για αυτό.
-
Οκ άρα το ίδιο ισχύει και για τη bmw που τον έκοψε στην x2 ,τη Volvo που δεν έβαλε στο c40 και τη porsche που τον έκοψε στη cayenne.?
-
@kostis20 said in Toyota C-HR 2023:
Οκ άρα το ίδιο ισχύει και για τη bmw που τον έκοψε στην x2 ,τη Volvo που δεν έβαλε στο c40 και τη porsche που τον έκοψε στη cayenne.?
Ναι
-
Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας πάντως είναι για χρήση σε ανοιχτό δρόμο για το σπρέι που δημιουργεί το αυτοκίνητο και σηκώνει από το εδαφος και κολλάει στο πίσω τζάμι.
Με σεντάν για παράδειγμα στην εθνική κινούμενος το πίσω τζάμι είναι πεντακάθαρο και είναι ο λόγος που ποτέ δεν είχαν. -
ο πισω υαλοκαθαριστηρας επισης χρειαζεται, για μια σαρωση και μονο, οταν αφησεις το αυτοκινητο εξω και εχει υγρασια. Διαφορετικα πρεπει να περιμενεις να κανει δουλιτσα η θερμανση του τζαμιου. Εμενα παντως μου λειπει ο πισω υαλοκαθαριστηρας
-
@nik16v said in Toyota C-HR 2023:
Ο πίσω υαλοκαθαριστήρας πάντως είναι για χρήση σε ανοιχτό δρόμο για το σπρέι που δημιουργεί το αυτοκίνητο και σηκώνει από το εδαφος και κολλάει στο πίσω τζάμι.
Με σεντάν για παράδειγμα στην εθνική κινούμενος το πίσω τζάμι είναι πεντακάθαρο και είναι ο λόγος που ποτέ δεν είχαν.Οχι και ποτέ....
-
-
-
Το 406 με πίσω υαλοκαθαριστήρα, μου κάνει εντύπωση, δεν το είχα δει ποτέ.
Βέβαια οι Γάλλοι είχαν και πιο προχωρημένες λύσεις...
καμπύλο πίσω παρμπρίζ...
-
Εσωτερική ποιότητα καλυτερο από το YC;
Ή ξανά στα ίδια χάλια;
Με το προηγουμενο μοντέλο;
Σε σχεση με το προηγουμενο μοντέλο στην c-ult εκδοση ποιο θα προτιμούσατε; -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Ή ξανά στα ίδια χάλια;
Σε σχεση με το προηγουμενο μοντέλο στην c-ult εκδοση ποιο θα προτιμούσατε;Αστο Στέφανε, δεν κάνει για εσένα...ΜΗΝ το ψάχνεις, θα γκρινιάζεις πάλι. Αλλού κοίτα...ξέρεις...!
-
To rear wiper delete είναι κλασική περιπτώση μαλακίας μόδας που ξεκίνησαν διάφοροι καγκουραίοι και που φυσικά δεν άργησαν να υιοθετήσουν οι κατασκευαστές μιας που μόνο κέρδος θα είχε γι' αυτούς. Στο Cayman πχ ήταν έξτρα και με κόστος η αφαίρεση του ( ). Πλήρωνες παραπάνω για να πάρεις λιγότερο! Τρέχα γύρευε. Και φυσικά δεν υπάρχει αμάξι που να μην τον χρειάζεται. Ότι σχήμα και αεροδυναμική και να έχει και όσα sealants/κεραμικά/δεν ξέρω γω τι άλλο να είναι περασμένο το τζάμι.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Ή ξανά στα ίδια χάλια;
Σε σχεση με το προηγουμενο μοντέλο στην c-ult εκδοση ποιο θα προτιμούσατε;Αστο Στέφανε, δεν κάνει για εσένα...ΜΗΝ το ψάχνεις, θα γκρινιάζεις πάλι. Αλλού κοίτα...ξέρεις...!
Θα παω να το δω ετσι για να εχω αποψη!
-
Σε CHR/NX πρώτες γενιές έκαναν πολύ καλή δουλειά στην σχεδίαση μέσα-έξω. Οι δεύτερες γενιές που έχουν κυκλοφορήσει έχουν παρόμοιες σχεδιαστικές ταυτότητες χωρίς να έχει γίνει κάποιο άλμα στην ποιότητα, είναι σαν να τα ανέλαβε άλλη εταιρεία σχεδίασης από αυτά της πρώτης γενιάς.
-
Εγώ που είδα και το νέο και το παλιό δεν βρήκα αξιοσημείωτες διάφορες στην ποιότητα και χωρίς να είμαι ειδικός στα Toyota. Σε σχέση όμως με Yaris και YC νομίζω ότι είναι πολύ πολύ καλύτερη. Στα δυο τελευταία δείχνει σαν να έβαλαν ταμπλό από υποχρέωση…μπήκα σε Chr του 2018 με 150κ χλμ και δεν ακούγονταν σχεδόν τίποτα, ούτε η καμπίνα έδειχνε τα χλμ πάνω της.
-
από τα γήινα μοντέλα, την καλύτερη ποιότητα έχει η Κορόλα και το CHR ακολουθεί πολύ κοντά. Τα Γιάρις είναι κουδουνίστρες, το έχουμε πει.
-
Ή ξανά στα ίδια χάλια;
Σε σχεση με το προηγουμενο μοντέλο στην c-ult εκδοση ποιο θα προτιμούσατε;Λοιπον εμενα θα διαβαζεις που ειμαι δικαιος .
Αν παρεις την club πχ του προηγουμενου μοντελου με το τωρινο η ποιοτητα μεσα ειναι κλασης ανωτερη στο προηγουμενο,αλλα το καινουργιο κερδιζει σε ποτηροθηκες,ντουλαπακι για κινητο και κουμπι με normal sport eco διπλα απο τον λεβιε και οχι οπως το ειχε το προηγουμενο που επρεπε να μπεις στο μενου απο το τιμονι και να ψαχνεις τι να βαλεις.
Οπτικα τωρα η cult με την club (μιλαμε γισ το καινουργιο)μεσα εκτος απο την οθονη (8αρα αντι 10ρα) κσι διαφορετικο σχεδιο (οχι ποιοτητα) στα καθισματα δεν εχει αλλη διαφορα στο ματι,σε συστηματα ασφαλειας εχει μεγαλη.
Εξωτερικα μονο οι ζαντες αλλαζουν 17αρες ασημι (κλασσικη toyota) με 18αρες .
Ελπιζω να βοηθησα -
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
από τα γήινα μοντέλα, την καλύτερη ποιότητα έχει η Κορόλα και το CHR ακολουθεί πολύ κοντά. Τα Γιάρις είναι κουδουνίστρες, το έχουμε πει.
Σε έκανε ο iceman να τα ακούς? Η' ξεκίνησε και το δικό σου?
Toyota C-HR 2023