-
Κάνω update για να πω ότι το αμάξι το έχουμε παραγγείλει. Μαύρο Touran του 2017 με 98.000 χλμ, 1.6 tdi, έκδοση advance (σχετικά μέτρια προς πλούσια). Θα το πάρουμε λογικά μες την εβδομάδα αφού αλλαχθούν κάποιες κλειδαριές και διακόπτες και περάσει κάποια επεξεργασία από έξω (γυάλισμα; τρίψιμο; κέρωμα;) για να βελτιωθούν κάποιες ατέλειες. Δεν το πήγα τελικά πουθενά για έλεγχο. Βαρέθηκα. Βασίστηκα σε αυτούς και τις όποιες εγγυήσεις δίνουν.
Η σύζυγος είναι πολύ χαρούμενη και το περιμένει πως και πως. Άρα όλα καλά από αυτό το μέτωπο.
Ελπίζω να μη μας σπάσει τα μπαλάκια με ζημιές η VW. Αν όχι, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούμε καθώς φαίνεται ιδανικό για οικογένεια.
Θα ποστάρω φωτός άμα τη παραλαβή.Καμιά γρήγορη συστάδα συμβουλών κανείς για τα πετρελαιοκίνητα και δη τα tdi; Θα είναι το πρώτο μου μαζουτ!
-
@sargus said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Καμιά γρήγορη συστάδα συμβουλών κανείς για τα πετρελαιοκίνητα και δη τα tdi;
Ναι, πουλα το να γλυτώσεις.
-
Καλοτάξιδο, το Ειχα δει και εγώ ζεστά αλλά μου έπεφτε μεγάλο για Αττική.
Τελικά πόσο κόστισε? -
Καλορίζικο και απροβλημάτιστο!
Πώς και αγοράσατε 2ο μεγάλο αφού έχετε το civic για οικογενειακό; -
@lap said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Πως και δεν αντέδρασε κανεις; Χάλια τα αντανακλαστικά του forum.
Χιούμορ έκανα. Καλοταξιδο να το χαρείτε με την όμορφη οικογένεια σας. Ασφαλή χιλιόμετρα με τέρμα στη διαπασών παιδικά τραγουδάκια.
-
@dimsabas said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Η Automarin τα κάνει άριστα απ'έξω, αλλά τι να το κάνεις; Απ'έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα.
Είπαμε τους 2 κεφαλονίτες (-άτος) από μακριά και αγαπημένοι, σαπάκια μόνο έχουν.
Βελμάρ είναι εγγύηση, ο Βασιλάκης πάντα ήταν δυνατός, πλέον έχει απογειωθεί με τις νέες αντιπροσωπείες.
-
Χιούμορ έκανα. Καλοταξιδο να το χαρείτε με την όμορφη οικογένεια σας. Ασφαλή χιλιόμετρα με τέρμα στη διαπασών παιδικά τραγουδάκια.
Lap έχω κάνει άπειρα χλμ με παιδικά τραγουδάκια!
Να ξέρεις ότι από κάποια στιγμή και μετά θέλεις να συνδυάσεις τα Ζουζούνια του Αλτερ με τον Ηρώδη! -
Θ' αντιδράσω εγώ @lap για να σου κάνω το χατίρι.
Καλορίζικο τ' αυτοκίνητο @sargus. Έχεις κάνει τρελό δίδυμο με civic και touran!Να είσαι πολύ τυπικός στα service, τα vw δεν συγχωρούν τους "ξεχασιάρηδες" ή τους "τσιγκούνηδες". Από κει και πέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πέρα απ' τα γνωστά, κλειδαριές, παράθυρα, πολλαπλασιαστές και γενικά εύκολα διαχειρίσιμα θέματα.
-
@andya3 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Από κει και πέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πέρα απ' τα γνωστά, κλειδαριές, παράθυρα, πολλαπλασιαστές και γενικά εύκολα διαχειρίσιμα θέματα.
Diesel πήρε ο άνθρωπος τι πολλαπλασιαστές να προσέξει..
Απλά συντήρηση σωστή και ανοιχτούς δρόμους για να γίνονται ολοκληρωμένες αναγέννησεις στο φίλτρο σωματιδίων...και adblue συμπληρώμα από μπετονι σφραγισμένο και επώνυμο... όχι αντλίες πρατηρίου...
Και γέμισμα σε έμπιστο πρατήριο.Να το χαρείτε με υγεία.
-
@georgekn said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
@andya3 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Από κει και πέρα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα πέρα απ' τα γνωστά, κλειδαριές, παράθυρα, πολλαπλασιαστές και γενικά εύκολα διαχειρίσιμα θέματα.
Diesel πήρε ο άνθρωπος τι πολλαπλασιαστές να προσέξει..
Σωστά. Μου βγήκε ο καημός, που κυκλοφορώ τόσα χρόνια μ' έναν πολλαπλασιαστή στο ντουλαπάκι καλού-κακού...
-
Ωπ, σου ξεφεύγουν σιγά σιγά...
Γρύλους από παράθυρα, πόσους έχεις;;
-
Με το καλό να παραλάβεις και να είναι τυχερό και απροβλημάτιστο ! Το μυστικό στο μαζούτ είναι να μην ακούς/διαβάζεις τίποτα, απλά να το οδηγείς και δε θα έχεις προβλήματα
-
@fanis75 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Η Automarin τα κάνει άριστα απ'έξω, αλλά τι να το κάνεις; Απ'έξω κούκλα, από μέσα πανούκλα.
Είπαμε τους 2 κεφαλονίτες (-άτος) από μακριά και αγαπημένοι, σαπάκια μόνο έχουν.
Βελμάρ είναι εγγύηση, ο Βασιλάκης πάντα ήταν δυνατός, πλέον έχει απογειωθεί με τις νέες αντιπροσωπείες.
Καλά το εγγύηση είναι σχετικό , πήρε ένα picanto ο αδερφός της γυναίκας μου ατρκάριστο, τράβαγε αριστερά το τιμόνι , το πήγε φανοπειό και τελικά έχει φάει τράκο.
Την προηγούμενη εβδομάδα αυτό -
Ωπ, σου ξεφεύγουν σιγά σιγά...
Γρύλους από παράθυρα, πόσους έχεις;;
Δε μένει τ' αμάξι από παράθυρο γύρε.
Για να σου λυθεί η περιέργεια πάντως, έχω αλλάξει γρύλο 2 φορές, αλλά μόνο στο παράθυρο του οδηγού που το ανοιγοκλείνω συνέχεια.
Την 1η φορά μ' έπιασαν οι τσιγκουνιές μου και έβαλα ιμιτασιόν. Ούτε 2 χρόνια δεν έβγαλε. Πήρα το μάθημά μου κι έβαλα τον αυθεντικό μετά. Συμβιώνουμε αρμονικά εδώ και 6 χρόνια, προς το παρόν. Γι' αυτό λέω, όχι τσιγκουνιές στα vw...Και το θέμα με τους πολλαπλασιαστές λύνεται, μπορείς να βάλεις ενισχυμένους. Είναι ψηλοί όμως και στο δικό μου δε μπαίνει μετά το καπάκι της μηχανής. Οπότε προτίμησα να μην τους βάλω, παρά ν' ακούω αυξημένο θόρυβο από τη μηχανή.
-
@tsofras said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Καλά το εγγύηση είναι σχετικό , πήρε ένα picanto ο αδερφός της γυναίκας μου ατρκάριστο, τράβαγε αριστερά το τιμόνι , το πήγε φανοπειό και τελικά έχει φάει τράκο.
Την προηγούμενη εβδομάδα αυτόΕννοείται οτι είναι σχετικό....συγκριτικά το λέω σε σχέση με τους μαντράδες εκεί έξω. Και αυτά θέλουν προσοχή και καλό έλεγχο.
-
@tsofras said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
@fanis75 said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Την προηγούμενη εβδομάδα αυτόΘα τους τρέξει; Αν αποδεικνύεται ο τράκος και αν έχει εγγύηση ατρακάριστου από Βελμαρ, λογικά θα τον καλύψουν/αντικαταστήσουν εντελώς. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα ρισκάρουν τη φήμη τους για ένα τόσο φτηνό αμάξι.
-
Κάνω update για να πω ότι το αμάξι το έχουμε παραγγείλει. Μαύρο Touran του 2017 με 98.000 χλμ, 1.6 tdi, έκδοση advance (σχετικά μέτρια προς πλούσια). Θα το πάρουμε λογικά μες την εβδομάδα αφού αλλαχθούν κάποιες κλειδαριές και διακόπτες και περάσει κάποια επεξεργασία από έξω (γυάλισμα; τρίψιμο; κέρωμα;) για να βελτιωθούν κάποιες ατέλειες. Δεν το πήγα τελικά πουθενά για έλεγχο. Βαρέθηκα. Βασίστηκα σε αυτούς και τις όποιες εγγυήσεις δίνουν.
Η σύζυγος είναι πολύ χαρούμενη και το περιμένει πως και πως. Άρα όλα καλά από αυτό το μέτωπο.
Ελπίζω να μη μας σπάσει τα μπαλάκια με ζημιές η VW. Αν όχι, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθούμε καθώς φαίνεται ιδανικό για οικογένεια.
Θα ποστάρω φωτός άμα τη παραλαβή.Καμιά γρήγορη συστάδα συμβουλών κανείς για τα πετρελαιοκίνητα και δη τα tdi; Θα είναι το πρώτο μου μαζουτ!
καλα ταξιδια στην συζυγο...
μια χαρα θα σας κατσει.
ΕΣΥ εχεις το σιβικ αφου.... -
@antonmone said in Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!:
Lap έχω κάνει άπειρα χλμ με παιδικά τραγουδάκια!
Να ξέρεις ότι από κάποια στιγμή και μετά θέλεις να συνδυάσεις τα Ζουζούνια του Αλτερ με τον Ηρώδη!ακου ραπαμύθια εχουν πολύ πλάκα!!! (Μετζέλος)
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι
Αρχηγός με το civic είσαι το ζηλεύω.
Το touran δεν το ζηλεύω καθόλου και δεν θα ήταν επιλογή μου παρόλα αυτά αξιολογο οικογενειακό. Ευχομαι να είναι απροβλημάτιστο !!!!
-
Πολλά καλά απροβληματιστα χιλιόμετρα! Με γειά.
Αμάξι για την πολυαγαπημένη μου σύζυγο!