-
To avenger είναι ενδιαφέρον επειδή είναι ομορφουλι B-suv BEV σε αυτήν την τιμή.
Αν είναι να το φέρουν με μοτέρ υγρού δεινόσαυρου που ζητάει 100ρικα κάθε εβδομάδα, θα είναι άλλο ένα αμαξάκι της σειράς.
Thank you next
-
Λαπ έχεις διαφημίσει 100 διαφορετικές επαναστατικες μπαταρίες και δεν έχουμε δει ούτε μια ΑΑ.
-
@clockwork82 said in NEW JEEP AVENGER:
Αν είναι να το φέρουν με μοτέρ υγρού δεινόσαυρου που ζητάει 100ρικα κάθε εβδομάδα, θα είναι άλλο ένα αμαξάκι της σειράς.
Thank you next
Ομορφο θα είναι και ακίνητο. Δεν το κάνει η ΔΕΗ όμορφο.
Αν είναι να το έφερναν με το κανονικό μοτερ που επίσης παράγεται, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε άλλη βάση για τις επιλογές. Εγώ θα έμπαινα ίσως στη "σειρά" να το πάρω. Δεν θα εμπόδιζε αυτό κάποιον να πάρει το άλλο.
Αν καταλαβαίνεις εγώ εμποδίζομαι να πάρω το "αμαξάκι". -
@manast said in NEW JEEP AVENGER:
Thank you next
Ομορφο θα είναι και ακίνητο. Δεν το κάνει η ΔΕΗ όμορφο.
Αν είναι να το έφερναν με το κανονικό μοτερ που επίσης παράγεται, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σε άλλη βάση για τις επιλογές. Εγώ θα έμπαινα ίσως στη "σειρά" να το πάρω. Δεν θα εμπόδιζε αυτό κάποιον να πάρει το άλλο.
Αν καταλαβαίνεις εγώ εμποδίζομαι να πάρω το "αμαξάκι".Εγώ από την άλλη ούτε θα το κοίταζα με μοτέρ βενζίνης.
Δεν με ενδιαφερει καν η ΔΕΗ και η κάθε ΔΕΗ.
Ζω σε μεζονέτα με φωτοβολταϊκά και ήδη έχω ένα smart forfour EQ που πήρα για «δεύτερο» και έχει γίνει de facto «πρώτο» διότι 6 στις 7 ημέρες μαλώνω με τη σύζυγο ποιος θα το πρωτοπάρει, ενώ το euro 6 diesel μου το τρώει η σκόνη στο γκαράζ. Όσους γνωρίζω με ηλεκτρικό το πήραν «για δοκιμή, για δεύτερο, για τρίτο, για τη γυναίκα, για τα ψώνια, για τα μάτια του κόσμου» και τελικά ΟΛΟΙ δεν θέλουν να μπουν ξανα στο θερμικό τους.
Επειδή λοιπόν ΔΕΝ υπάρχουν πολλές επιλογές στα BEV της κατηγορίας του, ενώ υπάρχουν κυριολεκτικά ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές σε αντίστοιχα θερμικά, γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο μου ότι ένα θερμικό avenger θα ήταν ένα αδιάφορο αυτοκινητάκι της σειράς. -
Ρε σεις, υπάρχει στις εκθέσεις αυτό το αμάξι; θα πάω να το δω με αυτά που διαβάζω. Άμα συνεχίσει έτσι το νήμα, τύφλα να έχουν οι νηματοπρωταθλητές κορόλλα ψψ, 3008, βιτάρα, σουίφτ και 2008.
-
@dstou said in NEW JEEP AVENGER:
Ρε σεις, υπάρχει στις εκθέσεις το αμάξι αυτό; θα πάω να το δω με αυτά που διαβάζω. Άμα συνεχίσει έτσι το νήμα, τύφλα να έχουν οι νηματοπρωταθλητές κορόλλα ψψ, 3008, βιτάρα, σουίφτ και 2008.
Κοίτα, έγινε θέμα λόγω τιμής και αξιοπρεπέστατων πλέον specs. Μην φανταστείς ότι είναι τίποτα premium και δέρματα και τέτοια. Μέσα είναι λίγο απλοϊκό θα έλεγα.. αλλά εξωτερικά φαίνεται πολύ όμορφο στα videos...
Όποιος ενδιαφέρεται για Β ηλεκτρικό αυτή τη στιγμή θα το έχει πολύ ψηλά στη λίστα του..το ID3 κάνει 9.000 πάνω ας πούμε και κατά τη γνώμη μου δεν βλέπεται, πολλά προβλήματα σε software και άλλα (έχει βιντεάκια στο tube) επίσης.
Δεν νομίζω ότι έχει έρθει Ελλαδα ακόμη, αλλά αυτά πλέον τα παίρνεις πριν έρθουν, μόλις έρθει θα πάρει κάνα 2.000 πάνω!!..
-
@manast said in NEW JEEP AVENGER:
Εγώ από την άλλη ούτε θα το κοίταζα με μοτέρ βενζίνης.
Δεν με ενδιαφερει καν η ΔΕΗ και η κάθε ΔΕΗ.
Ζω σε μεζονέτα με φωτοβολταϊκά και ήδη έχω ένα smart forfour EQ που πήρα για «δεύτερο» και έχει γίνει de facto «πρώτο» διότι 6 στις 7 ημέρες μαλώνω με τη σύζυγο ποιος θα το πρωτοπάρει, ενώ το euro 6 diesel μου το τρώει η σκόνη στο γκαράζ. Όσους γνωρίζω με ηλεκτρικό το πήραν «για δοκιμή, για δεύτερο, για τρίτο, για τη γυναίκα, για τα ψώνια, για τα μάτια του κόσμου» και τελικά ΟΛΟΙ δεν θέλουν να μπουν ξανα στο θερμικό τους.
Επειδή λοιπόν ΔΕΝ υπάρχουν πολλές επιλογές στα BEV της κατηγορίας του, ενώ υπάρχουν κυριολεκτικά ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές σε αντίστοιχα θερμικά, γι αυτό και το παραπάνω σχόλιο μου ότι ένα θερμικό avenger θα ήταν ένα αδιάφορο αυτοκινητάκι της σειράς.Τώρα γίνεσαι σαφώς πιο κατανοητός και οι λιγάκι "άκομψοι" χαρακτηρισμοί μετριάζονται.
Ομως δεν είναι δεινόσαυροι αυτοί των οποίων οι διαφορετικές ανάγκες δεν ικανοποιούνται με ένα μπαταριοκίνητο όχημα. Πιο σωστό θα ακούγονταν ότι τα μπαταριοκίνητα είναι ακόμα ανώριμα να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες, παρά ότι οι ΜΕΚ γέρασαν, όπως αποφασίστηκε σε ένα γραφείο.
Είναι ευχάριστο που εσύ βρήκες τη λύση που σας ταιριάζει (έστω κι αν κάνετε χαρούμενα μικροκαυγαδάκια), αλλά η παρουσία επιλογών αγοράς δεν εμποδίζει κανένα. Η έλλειψη, χμ. Πόσο μάλλον η τεχνητή έλλειψη , αφού το μοντέλο υπάρχει.
Εύχομαι να αποκτήσετε και δεύτερο smart, και αντίστοιχα εγώ, να υπάρξει λόγος να πάω να το δω σε έκθεση όπως λέeι και ο dstou, και να μην μείνω στις εικόνες μόνο.
Σίγουρα το yaris δεν δύναται να αποτελέσει εναλλακτική! -
Έχεις υπολογίσει πόσο σου κοστίσουν τα 10kh ρεύματος καταναλωσης με τα φωτοβολταϊκά;
-
Διαθέσιμο για διαμόρφωση πλέον στο επίσημο site
-
Αυτό το αμάξι αν έρθει με τον 1.2 130ps ή/και με τον 1.5 130 diesel δεν θα προλαβαίνουν τις παραγγελίες στο εργοστάσιο.
-
@babisstinson said in NEW JEEP AVENGER:
Αυτό το αμάξι αν έρθει με τον 1.2 130ps ή/και με τον 1.5 130 diesel δεν θα προλαβαίνουν τις παραγγελίες στο εργοστάσιο.
Δεν θα έρθει! Και τώρα όμως καλά θα τα πάει..
Γενικά από εδώ και πέρα ανάλογα την κατηγορία θα βλέπουμε και λίγες επιλογές σε θερμικά (π.χ όσο μικραίνει η κατηγορία).
-
@dublin said in NEW JEEP AVENGER:
Δεν θα έρθει!
Ευτυχώς!! Μονο για ηλεκτρικό ειναι, κριμα τετοιο αμαξι να χαλάσει με ΜΕΚ.
Το θέλω!! Λεφτά δεν εχω (ηλπιζα σε πιο φτηνό), ηθελα να το παρω για 2ο για την σύζυγο. Εαν βγει τιποτα καλο σε ληζινγκ θα το παρω για εμενα κ θα δωσω το υβρίδιο κορόλα. Αμαξάρα ειναι αυτο, απο τα καλύτερα ηλεκτρικά και σε καλή τιμή.
-
@storm said in NEW JEEP AVENGER:
Σκέψου όμως αν ερχόταν με θερμικό και μία τιμή στα 22 χιλιάρικα τι θα γινόταν;
Καταρχήν είναι ιεροσυλία να αγοράσουν όλοι Jeep. Αυτά είναι μόνο για νεόπλουτους φραγκάτους και από την άλλη θα γκρίνιαζαν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές της Stellantis.Άρα το φέρνουν ηλεκτρικό που θα πουλήσει μόνο εκεί που πρέπει και θα είναι όλοι τους ευτυχισμένοι.
Συμφωνώ...κρίμα να έρθει σαν θερμικό...
-
Ωρε και να είχε βγει ένα Tesla Model 2, θα είχε πέσει πολύ γέλιο.
46k το Model 3 και 43κ η έκδοση Summit!
Χάος!
-
@fanis75 said in NEW JEEP AVENGER:
@dublin said in NEW JEEP AVENGER:
Δεν θα έρθει!
Ευτυχώς!! Μονο για ηελκτρικό ειναι, κριμα τετοιο αμαξι να χαλάσει με ΜΕΚ.
Το θέλω!! Λεφτά δεν εχω (ηλπιζα σε πιο φτηνό), ηθελα να το παρω για 2ο για την σύζυγο. Εαν βγει τιποτα καλο σε ληζινγκ θα το παρω για εμενα κ θα δωσω το υβρίδιο κορόλα. Αμαξάρα ειναι αυτο, απο τα καλύτερα ηλεκτρικά και σε καλή τιμή.
Εσείς η πλουτοκρατία δεν κρατιεστε! (Πλάκα κάνω).
Λέει τρελά σαν 2ο, και εγώ έκανα οικογενειακή σύσκεψη.. αλλά θα έρθουν τώρα όλα τα Β suv του ομίλου, κάθε χρόνο θα βγαίνει και ένα. Ypsilon, Mito, Punto, C3.. Εγώ το βλέπω για Citroen ή Lancia..
Μέσα δεν λέει πολλά, τα video reviews λένε ότι τα σκληρά πλαστικά και η λιτότητα βολεύουν τα εκτός δρόμου οχήματα, αλλά ποιον κοροϊδεύουν;! Αυτό το αμάξι το πολύ να πάει σε κάτι βομβαρδισμενους Γλυκά Νερά και Γέρακα!
Κάτι ακούγεται βέβαια για 4Χ4 έκδοση, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να την δούμε..
-
Μια χαρά είναι και σαν ηλεκτρικό, αλλά δεν θέλουν όλοι ηλεκτρικό ακόμα τι να κάνουμε; Παράδειγμα φίλος που το καλοκαίρι είναι σε νησί και εδώ Αθήνα δεν έχει γκαράζ. Ιδανικό αμάξι για νεαρό ζευγάρι (όπως στην περίπτωση του), του αρέσει κιόλας το αμάξι (λογικό, είναι πολύ όμορφο) αλλά θέλει βενζίνη.
Κι εμένα θα μου έλεγε να το πάρω με leasing αν το είχαν με θερμικό κινητήρα.
-
Ο μεγάλος αδελφός, που θέλει πάντα το καλό μας, σκέφτηκε. Και αφού απεργάστηκε άοκνα και νυχθημερόν όλα τα πιθανά σενάρια, είπε:
Τι θέλεις βρε χαζό να σκέφτεσαι και να επιλέγεις τι σου ταιριάζει από τα δύο; Εγώ θα φέρω το ένα μόνο και όλα θα είναι απλούστερα. Μην κοιτάζεις τους κουτόφραγκους που μπορούν να επιλέξουν, για να τους παιδεύουμε το κάνουμε. Αυτοί τρώνε βελανίδια εξ΄άλλου και χρειάζονται ένα όχημα για να πάνε να τα μαζέψουν.
Επειτα εσύ, δεν είσαι τόσο ώριμος για να διαλέγεις. Θυμάσαι στη δεξίωση του πρέσβη που είπες ότι θέλεις κοντοσούβλι και ντραπήκαμε όλοι μας;
Γι΄αυτό σου λέω. Μόνο για ηλεκτρικά είσαι εσύ!Υ.Γ. Δεν πρέπει να΄γινε ακριβώς έτσι...
-
XAXAXAXAXAXAX
-
Aπιστευτες οι τιμες, φανταζομαι πριν την επιδοτηση;
Αν ειναι δυνατον να υπαρχουν υποψηιοι αγοραστες που θα δωσουν τοσα χρηματα για ενα αμαξι που πριν 2-3 χρονια θα εκανε 19 χιλ.
-
@wantone said in NEW JEEP AVENGER:
Aπιστευτες οι τιμες, φανταζομαι πριν την επιδοτηση;
Αν ειναι δυνατον να υπαρχουν υποψηιοι αγοραστες που θα δωσουν τοσα χρηματα για ενα αμαξι που πριν 2-3 χρονια θα εκανε 19 χιλ.
Θα τσακίσει την αγορά...
Πότε ένα ηλεκτρικό έκανε 19000 ?
JEEP AVENGER