-
@monman2 said in NEW JEEP AVENGER:
@ad276 said in NEW JEEP AVENGER:
Εν τω μεταξύ η Μερτσεντες τελευταία;Κάτι δεν πάει καλά .
Εχεις μείνει πίσω δυο δεκαετίες γιατί τόσα χρόνια εχει να βγεί αξιόπιστη mercedes
Το μοτο σσς κατω απ τη αναρτηση σας λέει πολλά
Λεει πολλά γιατί το τσεκάρω κάθε μέρα , όπως και στο Consumer report πλήρωσα για να δω την αλήθεια! εσυ λες το αντίθετο οτι αδειάζει η μπαταρία δηλ ; και κάποιοι άλλοι το έλεγαν αλλα τελικά μίλαγαν για ΚΙΑ!
Στήριξε την άποψη σου αγοράζοντας ενα avenger και όταν θα γράφεις για τους μήνες που μένει το αμάξι στο συνεργείο σου υπόσχομαι οτι δεν θα μπω να σχολιάσω πικρόχολα .
Μέχρι τότε η JEEP είναι η πιο αναξιόπιστη αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία , ρωτήστε και τον γάτο
Τα αλλα υβριδικά δηλαδή μένουν απο μπαταρία;Οπως λ.χ.Χιουνται,κια,ρενο;Δεν αναφέρομαι σε Λεξους,μαζντα γιατί και αυτά Τογιοτα είναι
Δεν αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της Τογιοτα (εχω Αιγκο) αλλα δεν είναι η κότα με τα χρυσα αυγά . -
Εν τω μεταξύ η Μερτσεντες τελευταία;Κάτι δεν πάει καλά .
Εχεις μείνει πίσω δυο δεκαετίες γιατί τόσα χρόνια εχει να βγεί αξιόπιστη mercedes
Το μοτο σσς κατω απ τη αναρτηση σας λέει πολλά
Λεει πολλά γιατί το τσεκάρω κάθε μέρα , όπως και στο Consumer report πλήρωσα για να δω την αλήθεια! εσυ λες το αντίθετο οτι αδειάζει η μπαταρία δηλ ; και κάποιοι άλλοι το έλεγαν αλλα τελικά μίλαγαν για ΚΙΑ!
Στήριξε την άποψη σου αγοράζοντας ενα avenger και όταν θα γράφεις για τους μήνες που μένει το αμάξι στο συνεργείο σου υπόσχομαι οτι δεν θα μπω να σχολιάσω πικρόχολα .
Μέχρι τότε η JEEP είναι η πιο αναξιόπιστη αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία , ρωτήστε και τον γάτο
Τα αλλα υβριδικά δηλαδή μένουν απο μπαταρία;Οπως λ.χ.Χιουνται,κια,ρενο;Δεν αναφέρομαι σε Λεξους,μαζντα γιατί και αυτά Τογιοτα είναι .
Ναι τα κορεάτικά κάτι δεν εχουν εξελίξει σωστά και εχουν άλλες επιδόσεις με άδεια μπαταρία και άλλες με γεμάτη και κάποιοι νόμιζαν οτι τα ιδια ισχύουν και για την Toyota
-
Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι που θάβουμε ένα μοντέλο που δεν έχει καν κυκλοφορήσει.
Δεν θα το έπαιρνα πάντως.Θα προτιμούσα να το αγοράσω στον 1.2 100 ίππων που κυκλοφορεί έξω. -
Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι που θάβουμε ένα μοντέλο που δεν έχει καν κυκλοφορήσει.
Δεν θα το έπαιρνα πάντως.Θα προτιμούσα να το αγοράσω στον 1.2 100 ίππων που κυκλοφορεί έξω.Αυτό ήτανε σίγουρο, γιατί "εμείς ξέρουμε", δεν χρειάζεται να δούμε.
Πρόταση στους διαχειριστές: ή να μετονομαστεί το νήμα σε TOYOTA AVENGER ή να μεταφερθεί αυτούσιο σε κάποιο νήμα ΤΟΥΟΤΑ ώστε αν κάποιος θέλει να γράψει ότι του αρέσει, να μπορεί ελεύθερα. Win-win σύστημα! -
Ο καθένας λέει τη γνώμη του και κρίνεται για το αν είναι παπάτζα ή όχι. Μην ανησυχείς, δεν είμαστε όλοι πρόβατα.
-
Απογοητευτικό εντελώς σε χώρους φαίνεται και εντελώς απαράδεκτο σε ποιότητα.
Για αρπαχτη μου κάνει.
Άρμεγμα αλά Stellantis.
Youtube VideoΑλήθεια με 27500 τι yaris cross παίρνεις σήμερα;
Λέτε - και λέω και εγώ ειδικά μετά τις απαράδεκτες τιμές της corolla - για την Toyota , αλλά αν το σκεφτείτε λιγάκι υπάρχει αυτή την στιγμή η οποιαδήποτε εναλλακτική στην αγορά σε ηλεκτροκίνηση σε οποιαδήποτε κατηγορία που να συγκρίνεται με το υβριδικά πακέτα της Toyota σε αυτή την τιμή/εξοπλισμό;
Πάω στοίχημα πως αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων της οι μισοί τουλάχιστον εδώ μέσα αυτή την διετία θα είχαμε από ένα Toyota .
-
@lap said in NEW JEEP AVENGER:
Δεν μπορώ να καταλάβω, τι νομίζουν ότι είναι η Ελλάδα;
Το 50% των πολιτών αν δεν λάβουν επιδόματα είναι στο όριο της φτώχειας! Δείτε τα στατιστικά της ελστατ. Η Ελλάδα είναι το ίδιο φτωχή με τις εποχές μνημονίων.Και αυτοί συζητούν να εισάγουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σε μια χώρα με πολυκατοικίες χωρίς πάρκιγκ, χωρίς καλό δίκτυο φόρτισης, και με χαμηλα εισοδήματα;
Ποιος τα αποφασίζει αυτά;
Άλλη εικόνα φαίνεται στους δρόμους, και ειδικά Σάββατα βράδυ...
-
Τα ηλεκτρικά είναι για όσους έχουν πάρκινγκ κλειστό και για δεύτερο όχημα, εκεί καταλήγω τελικά.
Ιδιαίτερα αυτό με τέτοια τιμή μπορεί να αγοραστεί αντί ας πούμε ενός polo dsg.
Μέχρι να έρθει η νέα γενιά μπαταριών που εξελίσσεται σήμερα είναι για ένα συγκεκριμένο κοινό.
-
Τον αυτοκίνητο θα είναι από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της Jeep στην Ευρώπη. Γκαραντι.. Και έρχονται και άλλα..Mito/Punto/C3/Ypsilon.. μία μοναδική παραλλαγή για τον καθένα.
27.500, για όσο κρατήσει, είναι απίστευτη τιμή για οποιονδήποτε έχει ασχοληθεί με την αυτοκίνηση στην Ελλάδα έστω για 20 λεπτά..
-
@lap said in NEW JEEP AVENGER:
Τα ηλεκτρικά είναι για όσους έχουν πάρκινγκ κλειστό και για δεύτερο όχημα, εκεί καταλήγω τελικά.
Συγνώμη, αλλά θα αγόραζες ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να το παρκάρεις στο πεζοδρόμιο;
Αν έμενες π.χ. στον Νέο Κόσμο σε 5οροφη πολυκατοικία θα γυρνούσες γύρω-γύρω στην περιοχή με το ηλεκτρικό μέχρι να βρεις κάπου να παρκάρεις;Κάποια στιγμή θα πρέπει στην Ελλάδα να αντιμετωπίζονται οι καταστάσεις από όλους με βάση την ωμή πραγματικότητα.
υ.γ. όπως βλέπεις δεν αναφέρομαι καν στα περί φόρτισης.
-
Αν δεν τίθεται θέμα φόρτισης όπως λες, τότε ποιο είναι το πρόβλημα;
-
Στην επάρκεια της μπαταρίας να αντέξει μισή ώρα γύρω γύρω για ανεύρεση στάθμευσης.
-
@dstou said in NEW JEEP AVENGER:
Στην επάρκεια της μπαταρίας να αντέξει μισή ώρα γύρω γύρω για ανεύρεση στάθμευσης.
Μισή ώρα στην καλύτερη!!!
-
Το μόνιμο πρόβλημα που ακούω από όσους μένουν στην Αθήνα και παρκάρουν στους δρόμους είναι ότι σπαταλάνε απίστευτους χρόνους για να βρούνε να παρκάρουν κάπου κοντά στο σπίτι τους.
Και πολλοί αναγκάζονται να μην θέλουν να κινούν τα αυτοκίνητά τους για να μην χάνουν τις θέσεις στάθμευσης.
Προσπερνώ φυσικά ότι η πλειοψηφία δεν θέλει να έχει στους δρόμους παρκαρισμένα πανάκριβα αυτοκίνητα. Και τα ηλεκτρικά, φτηνά αυτοκίνητα δεν είναι.
-
@vagkirk said in NEW JEEP AVENGER:
Απογοητευτικό εντελώς σε χώρους φαίνεται και εντελώς απαράδεκτο σε ποιότητα.
Για αρπαχτη μου κάνει.
Άρμεγμα αλά Stellantis.
Youtube VideoΑλήθεια με 27500 τι yaris cross παίρνεις σήμερα;
Λέτε - και λέω και εγώ ειδικά μετά τις απαράδεκτες τιμές της corolla - για την Toyota , αλλά αν το σκεφτείτε λιγάκι υπάρχει αυτή την στιγμή η οποιαδήποτε εναλλακτική στην αγορά σε ηλεκτροκίνηση σε οποιαδήποτε κατηγορία που να συγκρίνεται με το υβριδικά πακέτα της Toyota σε αυτή την τιμή/εξοπλισμό;
Πάω στοίχημα πως αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων της οι μισοί τουλάχιστον εδώ μέσα αυτή την διετία θα είχαμε από ένα Toyota .
Σήμερα δεν παίρνεις κανένα γιάρις κρος. Μετά από 14-18 μήνες ίσως.
Αλλά τι σύγκριση να έχει το ηλεκτρικό με το υβριδικό ?
Αλλη αγορά το καθένα.
Οτι αυτή την διετία θα είχαμε τογιότα αν δεν υπήρχε το πρόβλημα διαθεσιμότητας είναι αλήθεια.
Γιατί ήταν φτηνό και οικονομικό, αλλά και με όνομα, όχι κάποια κινεζιά άγνωστη.
Από την άλλη όμως η σύγκριση με ηλεκτρικό που έχει άλλο τρόπο σκέψης δεν παίζει.
Οτι και μένα η ποιότητα μέσα μου φαίνεται φτηνή είναι αλήθεια επίσης, αλλά ούτε η ποιότητα του γιάρις και του κορόλλα με ενθουσίασε .
-
@storm said in NEW JEEP AVENGER:
Το μόνιμο πρόβλημα που ακούω από όσους μένουν στην Αθήνα και παρκάρουν στους δρόμους είναι ότι σπαταλάνε απίστευτους χρόνους για να βρούνε να παρκάρουν κάπου κοντά στο σπίτι τους.
Κάποιες περιοχές είναι ζούγκλα στο πάρκινγκ.
Τα χουμε πει και στο νήμα της ηλεκτροκίνησης. Εκεί ΔΕΝ είναι λύση η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
Πληρώνουμε λάθη νοοτροπίας χρόνων κατασκευαστών και ιδιοκτητών. Θα μου πεις κανείς δεν είχε προβλέψει ότι 1 διαμέρισμα μπορεί να είχε 1, 2, 3 αυτοκίνητα. Ας τα φάμε τώρα. -
@antonakis said in NEW JEEP AVENGER:
Τα χουμε πει και στο νήμα της ηλεκτροκίνησης. Εκεί ΔΕΝ είναι λύση η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.
Πληρώνουμε λάθη νοοτροπίας χρόνων κατασκευαστών και ιδιοκτητών. Θα μου πεις κανείς δεν είχε προβλέψει ότι 1 διαμέρισμα μπορεί να είχε 1, 2, 3 αυτοκίνητα. Ας τα φάμε τώρα.Ο νόμος για τα γκαράζ είναι από το 1979. Αλλά μόνο για 1 αμάξι.
-
@criuser said in NEW JEEP AVENGER:
Ο νόμος για τα γκαράζ είναι από το 1979. Αλλά μόνο για 1 αμάξι.
Σε καινούργια βλέπω 1 (ή 2 θέσεις για μεγαλύτερα διαμερίσματα). Ο νόμος ακόμα 1 λέει?
-
@criuser said in NEW JEEP AVENGER:
Πληρώνουμε λάθη νοοτροπίας χρόνων κατασκευαστών και ιδιοκτητών. Θα μου πεις κανείς δεν είχε προβλέψει ότι 1 διαμέρισμα μπορεί να είχε 1, 2, 3 αυτοκίνητα. Ας τα φάμε τώρα.Ο νόμος για τα γκαράζ είναι από το 1979. Αλλά μόνο για 1 αμάξι.
Κάποτε ήμουν σε πολυκατοικία στο Παπάγου κτισμένη το 1970 μου είπαν οτι είχαν δυο θέσεις ανα διαμέρισμα και είχαν και δύο ασανσέρ!
-
Εγώ μόνο σε περιαστικές περιοχές της Αττικής θεωρώ πως δεν είναι ακόμη ζούγκλα.
Στο δρόμο που μένω στο εξωτικό Χαλάνδρι γίνεται τέτοιος πανικός από τα αυτοκίνητα των πολυκατοικιών που αναγκάζονται και παρκάρουν και από τις δύο πλευρές του δρόμου και πάνω στα πεζοδρόμια και όποτε περνά κάποιο φορτηγό ή σχολικό δεν χωράει να περάσει. Και συνέχεια ακούω καθρέπτες που σπάνε.
Εγώ αν δεν είχα θέση στην πυλωτή θα είχα αυτοκίνητο χρέπι της εποχής του 2000 και πολύ είναι. Αν είχα αυτοκίνητο, γιατί μάλλον θα βολευόμουν με την σκουτεριά μου.
JEEP AVENGER