-
@andya3 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Το t-cross είναι αυτοκίνητο που αξίζει να δώσεις μέχρι 23k με σημερινές τιμές αυτοκινήτων. Μην πέφτεις στη vagοπαγίδα με τα extra που εκτινάσει την τιμή του αυτοκινήτου.
Η έκδοση life με τα 95 άλογα είναι πλήρης, έχει ότι χρειάζεται ένας οδηγός στην καθημερινότητά του και κοστίζει κάτω από 23k. Aν θες αυτόματο κιβώτιο βάζεις 1,5k παραπάνω.
Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Όποιος θέλει iq led lights, τα ωραία καθίσματα της style, 17άρες, blind spot κλπ θα βάλει πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη. Άνετα φτάνει στα 27-28k τ' αμάξι κι ακόμα παραπάνω.Και το γιαρις κρος στην adventure γίνεται πιο ανεκτό αλλά έχει 18αρες και πια 28500 ευρώ.
Το life στο tcross μια χαρά είναι αλλά έχουμε κόλλημα με τον κλιματισμό που συνεπάγεται παραγγελία.
Επίσης θέλουμε αυτόματο οπωσδήποτε. Ανεβαίνεις έτσι στα 25, ε μετά τα 27 κοντά είναι.
Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω στο γιαρις είναι ελλειψη στους αναδιπλουμενους καθρεπτες.
Προτιμάνε ζάντες οι ηλίθιοι από εντελώς χρηστικό εξοπλισμό.
Αναθεμα στον αγκουρα που βγάζει τα πακέτα στην Τογιότα με αυτές τις ηλιθιότητες που όχι μόνο άβολες είναι αλλά και ασύμβατες με τα πακετα της υπόλοιπης Ευρώπης, με αποτέλεσμα αλλου να περιμενεις 3 μηνες μόνο και εδώ 15 -
Τα τεράστια και χοντρά ζαντολάστιχα είναι μόδα που ξεκίνησε από Αμερική και μεταλαμπαδεύτηκε στην Ευρώπη
Πρώτος αποδέκτης η πεμβέ, αλλά το θείο φως το πήραν όλοι σταδιακά, κάτι Όπελ και ρενώ, και όχι μόνο, το έκαναν 'σημαία'. Στο τέλος ακολούθησαν και οι σαμουράιδες. Ο περισσότερος κοσμάκης είναι κάγκουρας πλατύπους και τέτοια θέλει. Βάλτου 5 νούμερα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα και πάρτου την ψυχή. Μετά τα άλογα και τη διασύνδεσιμότητα , είναι το 3ο πιο εύκολο πράγμα να πουλήσεις. -
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες
είχα στο iQ μεγάλη ευκολία δεν λέω αλλα και μεγάλο άγχος
μια φορά την εβδομάδα κάποιος συνεπιβάτης τους άνοιγε με το χέρι πριν προλάβω να πω ΜΗ! αυτά τα γκρκ γκρκ που έκανε μεχρι να συντονιστεί ξανάΤα Β-suv και το YC που εχω πλέον εμπειρία εχουν το πλεονέκτημα οτι οι καθρέπτες τους περνάνε πάνω απο τους καθρέπτες των συνηθισμένων ΙΧ , στο στενό που μένω δεν παρκάρουν μεγάλα αυτοκίνητα και έτσι δεν με ενοχλεί η έλλειψη τους.
-
@dstou said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Τα τεράστια και χοντρά ζαντολάστιχα είναι μόδα που ξεκίνησε από Αμερική και μεταλαμπαδεύτηκε στην Ευρώπη
Πρώτος αποδέκτης η πεμβέ, αλλά το θείο φως το πήραν όλοι σταδιακά, κάτι Όπελ και ρενώ, και όχι μόνο, το έκαναν 'σημαία'. Στο τέλος ακολούθησαν και οι σαμουράιδες. Ο περισσότερος κοσμάκης είναι κάγκουρας πλατύπους και τέτοια θέλει. Βάλτου 5 νούμερα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα και πάρτου την ψυχή. Μετά τα άλογα και τη διασύνδεσιμότητα , είναι το 3ο πιο εύκολο πράγμα να πουλήσεις.Έχει καταντησει να είναι πιο λογική πια η BMW σε τέτοια. Η βασική Χ1 βγαίνει με 17αρες, ότι πχ θα έχει ο καθημερινός κουβάς που έχω παραγγείλει.
-
@monman2 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
μια φορά την εβδομάδα κάποιος συνεπιβάτης τους άνοιγε με το χέρι πριν προλάβω να πω ΜΗ! αυτά τα γκρκ γκρκ που έκανε μεχρι να συντονιστεί ξανάΤα Β-suv και το YC που εχω πλέον εμπειρία εχουν το πλεονέκτημα οτι οι καθρέπτες τους περνάνε πάνω απο τους καθρέπτες των συνηθισμένων ΙΧ , στο στενό που μένω δεν παρκάρουν μεγάλα αυτοκίνητα και έτσι δεν με ενοχλεί η έλλειψη τους.
Πες μου ότι ήταν αυτοματο, και έβαζαν οι επιβάτες και πρώτη σχέση πριν προλάβεις να πεις ΜΗ....και γκρκ γκρκ και το αυτόματο....
Χαχαχαχαχα -
@monman2 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Τους κόβω τα χέρια αφενος, αφετέρου οι φίλες της γυναίκας μου έχουν αμάξια με αναδιπλουμενους ναι καταλαβαινεις ότι περα από τη χρηστικότητα (εγώ δεν θα έπαιρνα ποτε αμάξι χωρίς) είναι και θέμα «σύγκρισης».
-
@iceman7 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Πρώτος αποδέκτης η πεμβέ, αλλά το θείο φως το πήραν όλοι σταδιακά, κάτι Όπελ και ρενώ, και όχι μόνο, το έκαναν 'σημαία'. Στο τέλος ακολούθησαν και οι σαμουράιδες. Ο περισσότερος κοσμάκης είναι κάγκουρας πλατύπους και τέτοια θέλει. Βάλτου 5 νούμερα μεγαλύτερα ζαντολάστιχα και πάρτου την ψυχή. Μετά τα άλογα και τη διασύνδεσιμότητα , είναι το 3ο πιο εύκολο πράγμα να πουλήσεις.Έχει καταντησει να είναι πιο λογική πια η BMW σε τέτοια. Η βασική Χ1 βγαίνει με 17αρες, ότι πχ θα έχει ο καθημερινός κουβάς που έχω παραγγείλει.
Το χειρότερο:
τεράστιες ζάντες + περίεργες διαστάσεις ελαστικών => ο λαστιχάς τρίβει τα χέρια του -
@n-k-9 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Το χειρότερο:
τεράστιες ζάντες + περίεργες διαστάσεις ελαστικών => ο λαστιχάς τρίβει τα χέρια τουΠήρα 16άρες με 65 προφίλ αλλα εχω πέσει σε περίεργη διάσταση 205/65/16 που είναι ακριβή και για την ώρα δεν εχει πολλές επιλογές , μάλλον στην πρώτη αλλαγή θα βάλω 215/65/16 που εχει περισσότερες επιλογές .
-
Μου έδωσαν μια γελοία τιμή ανταλλαγης για το γιαρις στην Καρεντα και παρότι πολυ κοντά και με καλό πωλητή (ex Toyota ο Ανδρέας) με έχασαν.
Φυσικά για δώρα ούτε κουβέντα μόνο να μου δώσει εναλλακτικά σενάρια πληρωμής.
Ίσως να δω και στο Φιλοσιδη αν με φέρει ο δρόμος μου από εκεί.
Ότι και να λέτε το tcross σε σχέση με το yc είναι πιο τίμιο.
Σου δίνει μια επίφαση - έστω - ποιότητας, δεν έχει, ακόμα και στη βασική, ελλείψεις και θα κοίταζα σίγουρα και τη life που εξοπλιστικά την προωθούν απλά θα πρέπει να πάω να βάλω και σε αυτήν led όπως και στο γιαρις.
Μια φορα θέλω να πάρω ένα αμάξι και να μην του βάλω τίποτα πάνω. Απλά να το οδηγώ.
Φυσικά τα απλά καθημερινά πράγματα που δίνει η vw σε σχέση με την Τογιότα (πίσω πλαφονιέρα, αναδιπλουμενους, ανοιχτόχρωμη ταπετσαρία, wireless CarPlay ακόμα και στη βασική) είναι σημάδια σεβασμού στον πελάτη ειδικά για τη χρήση που προορίζεται το αμάξι.
Η Τογιότα σχεδιαστικά και εξοπλιστικά τοποθετεί το αμάξι πιο νεανικά και το καθιστά μη οικογενειακό.
Όπως και με το chr που έφταιξε ένα αμάξι ως statement.
Γενικά μου την είχε σπάσει η αλαζονεία και το τουπέ της Τογιότα.
Από εταιρία νοικοκυραίων έγινε εταιρία καγγουραιων.Ανασταλτικά για vag λειτουργεί και ότι θα βγει σύντομα facelift με ότι αυτό σημαίνει μεταπωλητικα και εξοπλιστικά.
-
Ότι και να λέτε το tcross σε σχέση με το yc είναι πιο τίμιο.
Πάρα πολύ ωραίο το tcross, αλλά όχι με το 1.0 μοτέρ. Συγγνώμη.
-
-
Αναδιπλούμενους που μαζεύουν και με το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα έχω στο Σε 4 του 2005.
18 χρόνια μετά να μην είναι στάνταρ, όπως είναι και στο 3 αιρκρος το θεωρώ μεγάλη τσιπιά...
Αλλά πάει με την γενική μέτρια ποιότητα που βλέπω στην Τογιότα.
Να πω ότι ποτέ δεν μου άρεσαν σαν σχήματα, οπότε δεν είχα πάει ποτέ σε έκθεση τογιότα, πριν το τέλος του 2020 που αρχίσαμε να κοιτάμε αυτοκίνητο για τον γιο.
Από την άλλη οι τιμές του γιάρις κρος όπως ξεκίνησαν ήταν πολύ καλές και θα το κοίταζα και εγώ αν είχαμε λογικούς χρόνους παράδοσης.
Αλλά όταν 3 μήνες πριν που έγινε η συζήτηση μας είπαν 18 μήνες που μάλλον θα είναι 12-14, έπαυσε κάθε συζήτηση, αφού το 2024 θα είναι εντελώς διαφορετική η αγορά με πολλά καινούργια μοντέλα.
-
Πάντως εάν το t-cross 1.0 dsg φτάνει τα 27, τότε το Arona 1.5 dsg στα 28 περίπου ακούγεται για κάποιους ενδιαφέρων...
-
Πάντως εάν το t-cross 1.0 dsg φτάνει τα 27, τότε το Arona 1.5 dsg στα 28 περίπου ακούγεται για κάποιους ενδιαφέρων...
Δεν μου αρέσει το σχήμα του αρονα. Το έχει φίλος σε αέριο.
Προτιμώ το δωρικό τετράγωνο του tcross.
Καλύτερη ορατότητα και περισσότερο φως. -
Στα 26 υπάρχει το 3 αιρκρος αυτόματο βενζίνης, 130 άλογα, με νάβι και γκρίπ και στα 29 υπάρχει το 2008 αυτόματο ντίζελ επίσης με 130 άλογα.
Κάπου εκεί θα παίζει και το Μόκκα και το Κρόσλαντ.
-
@criuser said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Αυτό το ετοιμοπαράδοτο ισχύει στο ερώτημα ?
Γιατί μιλάτε για γιάρις κρος που έχει άγνωστη παράδοση και τιμή...
Μπερδεύτηκες στην ζέση σου να κατηγορήσεις το υπερατού!!
Το ερώτημα είναι ποιό και εαν υπάρχει αυτόματο και ετοιμοπαράδοτο. Το Yaris ειναι δεδομένο, τρέχει η παραγγελία.
-
Γενικα ο 1.5 ειναι πολυ ανωτερος απο τον 1.0 σε ολα του. Και ειναι και λογικο.
Αλλα για δευτερο αυτοκινητο νομιζω ειναι υπερβολη.
@iceman7 παιξτο οτι το σκεφτεσαι και κλεινεις προς τα καποιο αλλο. Εμενα μονο τοτε συγκινηθηκαν στον φιλοσιδη και πηρα δωρακια και κανα 400αρι εκπτωση αν θυμαμαι καλα. Συνεπως με αυτη την εκπτωση εβαλα εξτρα τον διζωνικο κλιματισμο με καποια ακομα πραγματακια.
Λογω ολικης εξοφλησης μου προσεφεραν και τα εξτρα 2 ετη εγγυησης free.
-
@fanis75 said in Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο:
Αυτό το ετοιμοπαράδοτο ισχύει στο ερώτημα ?
Γιατί μιλάτε για γιάρις κρος που έχει άγνωστη παράδοση και τιμή...
Μπερδεύτηκες στην ζέση σου να κατηγορήσεις το υπερατού!!
Το ερώτημα είναι ποιό και εαν υπάρχει αυτόματο και ετοιμοπαράδοτο. Το Yaris ειναι δεδομένο, τρέχει η παραγγελία.
Ας πάρει τηλέφωνο τις εταιρείες να ρωτήσει.
Η παραγγελία τρέχει, αλλά μας λέει ότι δεν το θέλει...
-
Μου έδωσαν μια γελοία τιμή ανταλλαγης για το γιαρις στην Καρεντα και παρότι πολυ κοντά και με καλό πωλητή (ex Toyota ο Ανδρέας) με έχασαν.
Εξαιρετικός...ο μόνος πωλητής της προκοπής εκεί και του το είχα πει. Όταν μου είπε ότι είναι απο την Τογιότα, του λέω έτσι εξηγείται που δεν έχει την αλλαζονία που νομίζουν ότι πουλάνε Πόρσε.
Η παραγγελία τρέχει, αλλά μας λέει ότι δεν το θέλει...
Οπως μας λέει ότι δεν θέλει και Γαλλοχρέπια που του προτείνεις. Ήταν ξεκάθαρος από την αρχή: μόνο Γερμανικό ή Τζαπάν και βασικά μόνο Τ Κρος, δεν κοιτάει κάτι άλλο, ξεκάθαρος ο άνθρωπος. Ουσιαστικά θέλει ένα Γιαρις με καλό εξοπλισμό (όπως τον ορίζει) και λογική τιμή αλλά αφού δεν υπάρχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει την αγορά του Τ Κρος με όποια θέματα.
Για αυτό ο άλλος φίλος μας πήρε Adventure AWD και με έξτρα εργοστασιακούς αισθητηρες και όλο το πακέτο που πάει μαζί στα €32.000 και είναι ευτυχισμένος!!
-
Πάντως λόγω αυτόματου κιβωτίου και αστικής χρήσης, το dsg θα έπρεπε να είναι η τελευταία επιλογή, όσο και να χει βελτιωθεί.
Αν όντως πρόκειται για αστική χρήση, η σειρά προτίμησης είναι ΤΟΥΟΤΑ υβριδικο > ΕΑΤ8 > άλλο διπλοσυμπλεκτο > dsg.
Νομίζω η τεχνολογία κιβωτίου (θα πρεπε να) είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για όποιον θέλει αυτόματο.
Ετοιμοπαράδοτο και αυτόματο