-
Εδώ άλλη περίπτωση ευρωπαϊκού ανταγωνισμού. Με κλωβό ασφαλείας, αεροσακο (?), Abs, A/C και ωραίο πρωτότυπο σύστημα φόρτισης της μπαταρίας. Την παίρνεις με καροτσάκι και την βάζεις είτε στο σκούτερ της seat είτε στο αυτοκίνητο είτε στο γραφείο.
150 χιλιόμετρα αυτονομία για την πόλη και 90 χλμ/ωρα τελική ταχύτητα. -
Δώδεκα σελίδες και συνεχίζουμε ...
-
Εσύ την γλύτωσες, δεν χώρας είπες Οι υπόλοιποι περιμένω να το επιλέξουν να μας πουν.
-
@lap said in Citroen Ami:
Εσύ την γλύτωσες, δεν χώρας είπες Οι υπόλοιποι περιμένω να το επιλέξουν να μας πουν.
Μια χαρά χωράει, αφού χώρεσα εγώ. Απλά πονάει ο ποπός στα 10'
-
Από την τιμή ή το κάθισμα;
-
@yem said in Citroen Ami:
194/134...
-
@criuser said in Citroen Ami:
@yem said in Citroen Ami:
194/134...
Εσύ και καρέκλα φακίρη θα έβρισκες άνετη, αν είχε το λοχιόσημο...
-
Είπα με αριθμητικό τρόπο, ότι ΔΕΝ χωράω...
-
@criuser said in Citroen Ami:
Είπα με αριθμητικό τρόπο, ότι ΔΕΝ χωράω...
Σίγουρα; Μήπως δεν πρόσεξες το λοχιόσημο στη μάσκα;
Μήπως να του δώσεις μια ευκαιρία ακόμη;
Πού ξέρεις; Μπορεί να γίνει ο καλύτερος "φίλος" σου... -
-
Δεν το λες και προσφορά.
https://www.instacar.gr/leasing/citroen/citroen-ami-electric-184 -
@antonakis said in Citroen Ami:
Δεν το λες και προσφορά.
https://www.instacar.gr/leasing/citroen/citroen-ami-electric-184Με προκαταβολη στον αποπατο μια χαρα ειναι.
-
Κ ξεχάσαμε το citroen c zero.. Είδα σήμερα ένα στο δρόμο. Κανονικό αμαξάκι είναι εκείνο κ με καλή ασφάλεια. Μεταχειρισμενο βρίσκεις με 8 χιλιάρικα.. Αξίζει;
-
Της mitsubishi, το είχα αναφέρει και εγώ....Μια χαρά είναι αυτό. Από μπαταρία δεν ξερω τι λέει.
Έχει βγάλει και ένα άλλο ηλεκτρικό κάμπριο η citroen. Αυτό δεν έρχεται;Αυτό μάλιστα, είναι ένα νορμάλ αυτοκίνητο πόλης με οικολογικό χαρακτήρα, ασφάλεια, κλωβό ασφαλείας κτλ..
Από το 2012 το φταιχνουν. Ας κρατούσαν το ίδιο όπως είναι χωρίς καμία αλλαγή για να απορροφήσουν το κοστος εξελιξης και να δημιουργήσουν οικονομία κλίμακαςΑυτες είναι σοβαρές προτάσεις και όχι μπούρδες.
-
Αφιερωμένο στον Λαπ..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/22911567-citroen-e-mehari -
Μπα σε καλό σου, θα με πνίξεις με τον καφέ που πίνω.
Ποιος έδωσε το οκ να φτιαχτούν τέτοια οχήματα με το σήμα της Σιτροέν; Μόνο εγώ τελικά σέβομαι τη Σιτροέν....Αυτη η έξυπνη ιδέα πούλησε τίποτα;
-
New Citroën E-MEHARI is already available to order across the entire Citroën France network, starting at €19500 for the Soft Top version, including the €6000 ecological bonus, and at €20700 for the Hard Top version, also including the ecological bonus.
Έχεις 25 χιλιάδες € και λες τι να πάρω, το e-mehari ή ένα κανονικό αυτοκίνητο; Ε το e-mehari προφανώς.
-
@fanis75 said in Citroen Ami:
@dublin said in Citroen Ami:
Ασχολείται με δίτροχα κυρίως, μάλλον γι' αυτό, και με εναλλακτική/μέταλ μουσική. Πάντως είναι καταπληκτικό άτομο και πολύ καλή στη δουλειά της δεκαετίες τώρα.. από την δεκαετία του 90 την ακούω και την διαβάζω να καταλάβεις.
Εξαιρετική η Τζέην....νόμιζα ότι είχει εξαφανιστεί και χάρηκα που είναι ενεργή ακόμα!! Για χρόνια την παρακολουθούσα σε ραδιόφωνο και περιοδικά!
Επίσης δεν μπορώ να μην αναφέρω την συμμετοχή της Τζέην στην ταινία Τεστοστερόνη που μας προσφέρει μερικά άκρως αποκαλυπτικά πλάνα (κοινώς μας δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο απλόχερα). Όταν το είχα πρωτοδεί είχα πάθει σοκ.
-
Το είδα πριν λίγο στο εμπορικό Μακεδονία!
Εντάξει μιλάμε για κωμικό όχημα! Πρακτικά για πατίνι δύο ατόμων με 4 ροδες.
Κάνει για να μεταφέρει ένας γονιός ένα παιδί στο σχολείο εφόσον θα κινηθεί από δευτερεύοντες δρόμους και δεν θα βγει σε κανονική κυκλοφορία.
Φυσικά και αυτό σχετικό γιατί αν σε μαζέψει αμάξι ή και μηχανή που δεν σε δει τα πλαστικά θα σκορπίσουν και δεν είμαι σίγουρος ότι διαθέτει πλαίσιο οπότε κινδυνεύεις να τσαλαπατηθεις ακόμα και σε σύγκρουση με 20 χλμ.
Για ψώνια πάλι σε σούπερ που δεν μπαίνεις σε δρόμους κεντρικούς μόνος ώστε να βάλεις τις σακούλες δίπλα σου καθώς πίσω χώρος δεν ανοίγει.
Θεωρώ ότι το να κινηθεί κάποιος σε αστικό κύκλο πόλης στην Ελλάδα είναι μόλις ένα κλικ ποιο ασφαλές από ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Τιμή θα έπρεπε ως 3000 και με όλα τα παραπάνω ρίσκα που ανεφερω. -
@tkin73 said in Citroen Ami:
Το είδα πριν λίγο στο εμπορικό Μακεδονία!
Εντάξει μιλάμε για κωμικό όχημα! Πρακτικά για πατίνι δύο ατόμων με 4 ροδες.
Κάνει για να μεταφέρει ένας γονιός ένα παιδί στο σχολείο εφόσον θα κινηθεί από δευτερεύοντες δρόμους και δεν θα βγει σε κανονική κυκλοφορία.
Φυσικά και αυτό σχετικό γιατί αν σε μαζέψει αμάξι ή και μηχανή που δεν σε δει τα πλαστικά θα σκορπίσουν και δεν είμαι σίγουρος ότι διαθέτει πλαίσιο οπότε κινδυνεύεις να τσαλαπατηθεις ακόμα και σε σύγκρουση με 20 χλμ.
Για ψώνια πάλι σε σούπερ που δεν μπαίνεις σε δρόμους κεντρικούς μόνος ώστε να βάλεις τις σακούλες δίπλα σου καθώς πίσω χώρος δεν ανοίγει.
Θεωρώ ότι το να κινηθεί κάποιος σε αστικό κύκλο πόλης στην Ελλάδα είναι μόλις ένα κλικ ποιο ασφαλές από ένα ηλεκτρικό πατίνι.
Τιμή θα έπρεπε ως 3000 και με όλα τα παραπάνω ρίσκα που ανεφερω.Το μεγάλο πρόβλημα είναι οτι για να κυκλοφορήσεις με αυτό πρέπει να βάλεις τερμα μαύρη ζελατίνα παντού και μπροστά αυτό είναι παράνομο οπότε πάει στραφι.
δηλαδή κινδυνεύεις είτε με προστιμο ή ακόμα χειρότερα να σε σε δει κανένας γνωστός να το οδηγάς. Το πρώτο αντέχεται
ΥΓ σαν ποδήλαδο δηλώνεται (νομίζω στα 16 το οδηγείς) και πιανει ακόμα μικρότερες ταχύτητες οπότε θέμα ασφάλειας δεν τίθεται. και το ποδήλατο επικύνδυνο είναι με αυτή την λογική.
Citroen Ami