-
Και η Skoda και πολλοί άλλοι. Μιλάμε για πετσοκομμένη μικρή αγορά (Ελλαδαρα) την οποία οι αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν αναλόγως.
-
Όσοι κανατε δοκιμή το υβριδικό, τι εντυπώσεις σας άφησε;
-
@pbitos said in Hyundai Kona 2023:
Εδώ οι εντυπώσεις από ταξίδι μέλους του Hyundai Kona Club Hellas.
-
@nasosto said in Hyundai Kona 2023:
Ωραίος ο τύπος.. όχι απλά δοκιμή, αυτός το τερμάτισε χαχα
-
@fanis75
Αυτό το νήμα ξεχάστηκε στο "Μελλοντικά Μοντέλα". Καιρός να μετακομίσει. -
Άραγε, επειδή βλέπω ένα αντίστοιχο 0-100, θα λέγατε ότι οι επιδόσεις του Kona hybrid είναι εφάμιλλες ενός CHR 1.8 hybrid 4th GEN;
Μπαλαλίστικη λογική, το αναγνωρίζω, αλλά γενικά το μόνο "παράπονο" που βλέπω από YtB reviewers για αυτό (και το Niro hybrid) είναι οι επιδόσεις σε ταξίδι.
-
Που σαι ρε sabas. Ευτυχώς εισαι καλά. Χάθηκες.
Ποιο βίντεο είδες; -
@nasosto said in Hyundai Kona 2023:
Τον έχω! Θεσσαλονίκη Ηγουμενίτσα ανκονα, Σπέτσια, 5τερε, Πίζα, Φλωρεντία, Σιένα, Τεργέστη, Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη παρόμοιο φόρτωμα, θερμοκρασίες, εθνικές ως 140, πολύ επαρχιακό, αρκετή κίνηση σε πόλεις με το scross diesel στρογγυλό 5 αρι!
Οι εντυπώσεις έχουν γραφει περί αυτοκίνησης, οδικώς Ευρώπη.
Τα χλμ είναι σχεδόν 3500 γιατί άρχισα να τα καταγράφω κοντά στα Γιάννενα και το ντεπόζιτο στα χλμ που φαίνονται έχει φάει ήδη 5-6λτ από το πρατήριο που έβαλε πριν τα Σύνορα. -
@lap said in Hyundai Kona 2023:
Που σαι ρε sabas. Ευτυχώς εισαι καλά. Χάθηκες.
Ποιο βίντεο είδες;Διάφορα vd είδα για αυτό καθώς μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά (και σε σύγκριση με το Niro). Ειδικά N-line κόκκινο.
Χάθηκα για καλό λόγο και είμαι όσο καλύτερα γίνεται. Βρισκόμασταν με την σύζυγο τα τελευταία 4ετη σε προσπάθεια τεκνοποίησης μέσω εξωσωματικών με τους γιατρούς να θεωρούν σχεδόν απίθανη την φυσιολογική σύλληψη. Μετά από 4 χαμένες εξωσωματικές στους καλύτερους γιατρούς της Θεσσαλονίκης μας έμειναν λεφτά για άλλη μια τελευταία. Αποφασίσαμε λοιπόν να κατέβουμε Αθήνα , συστημένοι σε γιατρό, να δω και τους κολλητούς μου με την ευκαιρία. Το ραντεβού με τον γιατρό πήγε απογοητευτικά άσχημα ενώ την επόμενη που βγήκα Φλοίσβο να δω τους κολλητούς μου έκλεψαν του ενός 11 μηνών μηχανή 17k....
Ευτυχώς όμως ως εκ θαύματος η μηχανή του βρέθηκε μετά από λίγες ημέρες, σχεδόν άθικτη.
Παράλληλα η παρουσία μας στην Αθήνα είχε αποτέλεσμα ένα μικρό (τεράστιο για εμάς) θαύμα, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Αρκούσε μια μας "επαφή" εκεί ώστε τώρα να περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Κάναμε 4 αποτυχημένες εξωσωματικές, ματώσαμε οικονομικά, κλάψαμε, απογοητευτήκαμε, νευριάσαμε, (έβρισα, έσπασα κλπ κλπ) μαύρισε η ψυχή μας και τελικά αποδείχθηκε πως η Θεσσαλονίκη ήταν ο κρυπτονίτης μας. Έπρεπε απλά να κάνουμε sex στην Αττική!
Η σύζυγος εν κατακλείδι είναι έγκυος στον μονάκριβο γιό μου! Σε 3 ημέρες μπαίνουμε στον 7ο μήνα ενώ χαίρουν αμφότεροι άκρας υγείας. Μπορεί να πήγε πίσω μερικά χρόνια το πλάνο "νέο όχημα" για εμένα, ένεκα ιατρικών και λοιπών εξόδων, αλλά η ευτυχία που νιώθω όταν τον βλέπω στο Doppler ή όταν με κλοτσάει δυνατά ενώ πιάνω την κοιλιά της συζύγου δεν πληρώνεται με χρήματα και δεν θα μου την έδινε κανένα όχημα στον κόσμο!! Οπότε προς το παρόν μπαίνω forum αραιά και που για να χαζεύω γιατί πλέον αντί για Formentor, Tuscon & Sportage κοιτάω για αλλαξιέρες, παιδικά καθίσματα, συστήματα σιδερώματος και ενδοεπικοινωνίας!
Συγνώμη για το σεντόνι και το off-topic αλλά όσοι έχουν περάσει από κάτι αντίστοιχο μπορούν να καταλάβουν γιατί νιώθω σαν μικρό παιδί.
-
Μπράβο σας! Συγχαρητήρια!
-
Εγώ απλά θα δώσω τις θερμότερες ευχές από τα βάθη της καρδιάς μου….Να πάνε όλα καλά!
-
Συγχαρητήρια! Το καλύτερο νέο!
-
Με το καλό !!!
Τελικά το "εκτός έδρας απέδωσε καρπούς"
-
@sabas_thess said in Hyundai Kona 2023:
@lap said in Hyundai Kona 2023:
Συγνώμη για το σεντόνι και το off-topic αλλά όσοι έχουν περάσει από κάτι αντίστοιχο μπορούν να καταλάβουν γιατί νιώθω σαν μικρό παιδί.
Με συγκίνησες, με γύρισες 25 χρόνια πίσω.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Όσοι το ζήσαμε έχουμε μια επιπλέον ευαισθησία σε αυτό το θέμα.
-
Ότι πιο ευχάριστο άκουσα τελευταία!
Εύχομαι τα καλύτερα!
-
Συγχαρητήρια συνονόματε! Με το καλό εύχομαι και να το έχεις στην αγκαλιά σου υγιές και ευτυχισμένο.
-
Μπράβο! Συγχαρητήρια... Εύχομαι να πάνε πλέον όλα ακόμα καλύτερα και να ζήσετε όσο πιο γίνεται αυτήν την ευτυχία!!!
-
Sabbas (ή Χρήστος?) με το καλό και με ένα πόνο, το καταχάρηκα πραγματικά μετά από το Γολγοθά που περιέγραψες. Τα καλύτερα έρχονται!
-
Συγχαρητήρια μπράβο σας και πολλά μπράβο και για το θάρρος σου να τα μοιραστείς εδώ!!!
Ότι καλύτερο εύχομαι!! -
Συγχαρητήρια τις καλύτερες ευχές μου.
Hyundai Kona 2023