-
@notakis said in Hyundai Kona 2023:
@pbitos said in Hyundai Kona 2023:
@tkin73 said in Hyundai Kona 2023:
@tkin73 said in Hyundai Kona 2023:
Οι τιμές αυτές είναι τελικές με ΦΠΑ επιπλέον επιβαρυνονται με τέλη ταξινόμησης που για την περίπτωση του υβριδικού βέβαια είναι μειωμένα 50%. Λογικά το υβριδικό είναι κάτω 25Κ λτπφ άρα να υπολογίζετε άλλο ένα 24% πάνω στις τιμές του τιμοκαλογου αν είπαμε έχουν ήδη ΦΠΑ. Διαφορετικά άλλο ένα 24%.
Λογικά είναι τελική τιμή με ΦΠΑ και τέλη μέσα, γιατί ζήτησα δυο έξτρα στο υβριδικό και δεν είδα διαφορά.
Δλδ στην τελική τιμή που σου είχαν δώσει για το αμάξι προστέθηκε μόνο η τιμή αυτού του τιμοκαλογου χωρίς άλλη αύξηση; αν ναι τότε οι τιμές είναι καλές.
Ναι ναι αυτό ακριβώς. Με το κλειδί στο χέρι μου είπε. Καλές είναι οι τιμές γενικά, αλλά αυτό το 680 μόνο για τη horizon lamp κάπως μου κάθεται..
Συγγνώμη, αλλά η horizon lamp χρεώνεται έξτρα??
Ή ειναι υπολογισμένο μέσα στην τιμή πχ στα 33500 του υβριδικού στη Distinctive???Και ομως παει εξτρα ή αλλιως nline..
Στις άλλες εκδόσεις ανάβει στα πλαινα με ενα κενο στη μεση..Το θέμα είναι ότι κοστίζει περισσότερο απο κάθε άλλο εξτρα σχεδόν..
-
@notakis said in Hyundai Kona 2023:
Συγγνώμη, αλλά η horizon lamp χρεώνεται έξτρα??
Ή ειναι υπολογισμένο μέσα στην τιμή πχ στα 33500 του υβριδικού στη Distinctive???Όπως μου επιβεβαίωσε πωλητής, στην N-Line είναι μέσα στην τιμή, στην Distinctive όχι.
-
Δλδ στην τελική τιμή που σου είχαν δώσει για το αμάξι προστέθηκε μόνο η τιμή αυτού του τιμοκαλογου χωρίς άλλη αύξηση; αν ναι τότε οι τιμές είναι καλές.
Ναι ναι αυτό ακριβώς. Με το κλειδί στο χέρι μου είπε. Καλές είναι οι τιμές γενικά, αλλά αυτό το 680 μόνο για τη horizon lamp κάπως μου κάθεται..
Αν βέβαια προσθέσεις την πλειοψηφία του έξτρα εξοπλισμού, η τιμή ξεπερνάει τις 40.000€ και είναι ακριβότερη από άλλες ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες σταματάει στις 39.990€ (αναφέρομαι στην N-Line).
-
Πας στην αντιπροσωπεία να πετύχεις καμία έκπτωση, προσφορά , προωθητική κτλ ...
Και φεύγεις με 10% πάνω από αυτά που υπολογιζες!!!
Τραγική πολιτική ... -
N-Line
36.090€ με το έξτρα χρώμα
+2.540€ με τα άλλα έχτρα που θα ήθελα,
τα κατάφερα και το έβγαλα 38.630€!
Βγάλε βρε αντιπρόσωπε μία προωθητική ενέργεια... -
Εδώ φέρνουν την distinctive με λάμπες αλογόνου στα φλας, πάλι καλά στην N-Line έχουν τα led.. βγάζουν ξύγκι απο το οτιδήποτε..
-
Άραγε όταν λένε θερμαινόμενα καθίσματα εννοούν θέρμανση και ψύξη ή μόνο θέρμανση;
-
Λίγο το μεταλλικό λίγο κανένα extra και φτάσαμε την τσουχτερή τιμή του Kia Niro Titanium HEV, καλά πάμε
-
Στην Κύπρο πάντως η premium plus πχ περιέχει αρκετά απο τα έξτρα μέσα και με τιμή χαμηλότερη και απο τη distinctive..
https://hyundai-cyprus.com/wp-content/uploads/charalambos/2023/07/SX2-HEV-1.pdf
-
Άραγε όταν λένε θερμαινόμενα καθίσματα εννοούν θέρμανση και ψύξη ή μόνο θέρμανση;
Εννοείται μόνο θέρμανση! Αλλιώς θα έλεγε αεριζομενα καθίσματα...
-
Περίεργο που δεν έχει τότε εξτρα επιλογή και για ψυξη. Πάντως δε τα γράφουν αναλυτικά σε αυτό το εγγραφο. Έμαθα πχ ότι σε αυτό που λένε seamless horizon, εχει μεσα επίσης led προβολείς, led φλας
-
Ποια η άποψη σας για το ηλεκτρικό πορτπαγκαζ; Γενικά, όχι μόνο στο kona. Αξίζει; Προσπαθώ να σκεφτώ σενάρια χρήσης..
Για εμένα απαραίτητο εφόσον υπάρχει και κάποιος μπορεί να το πληρώσει. Εαν υπήρχε σε αυτοκίνητο που αγόραζα εντός budget εννοείται θα το έπαιρνα. Από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά ευκολίας ενός αυτοκινήτου, το μνημονεύω τουλάχιστον 1 φορά τη εβδομάδα (κάθε μέρα στις διακοπές!) στο δικό μου που δεν το έχω.
-
Ποια η άποψη σας για το ηλεκτρικό πορτπαγκαζ; Γενικά, όχι μόνο στο kona. Αξίζει; Προσπαθώ να σκεφτώ σενάρια χρήσης..
Εγω που το έχω στο PUMA είναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Το ανοιγεις και κλείνεις από μέσα από το αμάξι (πχ είναι κάποιος θείος έξω και θέλει να σου βάλει ενα λαδι όπως φεύγεις από το χωριό ενω είστε ετοιμοι να φύγετε), απο μακρια με το τηλεκοντρόλ (αγάπη μου ξέχασα το καπέλο μου της παραλίας στο αμάξι μου ανοίγεις λίγο...), με πέρασμα του ποδιού ενώ κρατας σακούλες ή κάτι άλλο και θες να φορτώσεις (ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ στο supermarket και όχι μόνο).
ΑΞΙΖΕΙ γενικά
-
Αν το είχε στάνταρ η έκδοση που θα με ενδιέφερε, καλοδεχουμενο.
Να πληρώσω τα λεφτά που ζητάνε, με τίποτα.
Δε τα τρώω σουβλάκια;
Νομίζω ζω άνετα χωρίς αυτό. -
Μιλάμε για εμετικά ασχημο αυτοκίνητο !
-
@iceman7 said in Hyundai Kona 2023:
Το n-line δεν το λες άσχημο. Οι υπόλοιπες εκδόσεις δεν είναι όμορφες, όμως μην ανησυχείς, τη στιγμή που το πανάκριβο ultimate στο Ηνωμενο Βασίλειο είναι εξωτερικά όπως το φθηνό το δικό μας θα προσαρμοστεί η αγορά.
Εγώ σαν πρόβλημα βλέπω ότι δεν έχει αξιολογηθεί από το euroncap ενώ έχει ξεκινήσει η εμπορική του διάθεση και το άλλο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένα KK το οποίο αν είσαι διατεθειμένος να περιμένεις νομίζω ότι είναι λογικό να το προτιμήσεις.
-
@iceman7 said in Hyundai Kona 2023:
Συμφνώ και επαυξάνω!! Προχτές είδα και ένα Κια Νίρο (το νέο) στον δρόμο, από τα πιο άσχημα αυτοκίνητο....έλεος, πως τα κάνουν έτσι!?!?
-
οχι εγώ πιστεύω ότι είναι ομορφο και μοναδικό design. Αλλά δεχομαι ότι είναι πολύ extreme, είτε θα σου αρέσει είτε θα το βρεις χάλια. Υποκειμενικό
απλά είναι εντελώς ηλίθιο πρακτικά οπως πρώτος είπε ο φίλος @storm να εχει τα φωτα στις γωνίες καθώς με το πρώτο ακουμπισμα θα σπάνε και είναι το σημείο που (βρίσκεις/σε βρίσκουν) πιο εύκολα. Και τα φανάρια led είναι πανάκριβα
Για το εσωτερικό όμως εχω να πω ότι στις φωτό φαίνεται υπέροχο. Θα πάω να το δω από κοντά στην πρώτη ευκαιρία
-
Ωραίο είναι ρε σεις το Niro. Σαν γάργαρο Νιρό
-
H ασχήμια είναι πλέον τρόπος ζωής. Στα αυτοκίνητα, στα ρούχα κτλ. Είναι παντού γύρω μας. Ε πως θα ξεφύγει το ταπεινό Kona;
Hyundai Kona 2023