-
@chris__7 said in Hyundai Kona 2023:
Καλημερα σε ολους.Εβλεπα κατι βιντεακια που εδειχναν να κλεβουν kia και hyundai για πλακα.Τωρα τα καινουρια με το Keyless Entry τι παιζει?Τα χακαρουν για πλακα?
Αυτό αφορούσε αυτοκίνητα στην Αμερική χωρίς immobiliser. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
-
ακομα και σε ειδικη θηκη μπορουν να σου κλεψουν το καθημερινο κλειδι?Αυτο περα του να ανοιξεις το αμαξι και να παρει μπρος πρεπει και οταν οδηγεις να ειναι γυμνο?Ή μπορεις να το βαλεις ξανα στη θηκη?
Όπως είπε ο @the_dynamite , αν είναι μέσα στην θήκη δεν αντιγράφεται αλλά όταν το βάλεις στο αμάξι πρέπει να είναι "γυμνό" , εμένα πχ μου βγάζει μήνυμα στην οθόνη και ηχητικό για να βάλω το κλειδί στο αμάξι .
Επίσης αυτές οι θήκες δεν βολεύουν στην καθημερινότητα , να βάζεις και να βγάζεις το κλειδί για να ξεκλειδώσεις το αμάξι , ακυρώνεις στην ουσία την τεχνολογία του keyless
-
<< ΗΠΑ: Επτά πόλεις κατέθεσαν μηνύσεις κατά των Kia και Hyundai
Ο ρόλος του «αμαρτωλού» immobiliser και των «Kia Boys» στο TikTok >>https://www.ot.gr/2023/09/03/diethni/ipa-epta-poleis-katethesan-minyseis-kata-ton-kia-kai-hyundai/
-
παίρνεις αυτοκίνητο που έχει κανονικό κλειδί.
οι ευκολίες μας έφαγαν. -
@elteo said in Hyundai Kona 2023:
παίρνεις αυτοκίνητο που έχει κανονικό κλειδί.
οι ευκολίες μας έφαγαν.Μα δεν υπαρχουν πλεον τα immobilizer. Ειδικα σε ανωτερες εξοπλιστικα εκδοσεις
-
Δεν ειναι θεμα KIA και Hyundai αλλα ολων των keyless στο παιρνουν για πλακα με ενα extender .Ειχα προσφατο κρουσμα στην γειτονια με Toyota CHR
-
@rockulas said in Hyundai Kona 2023:
Δεν ειναι θεμα KIA και Hyundai αλλα ολων των keyless στο παιρνουν για πλακα με ενα extender .Ειχα προσφατο κρουσμα στην γειτονια με Toyota CHR
οταν ειναι μεσα στο αμαξι ενω οδηγουσε?Το ειχε σε ειδικη θηκη?Και σε καλυπτουν οι ασφαλιστικες σε τετοιες περιπτωσεις?
-
οταν ειναι μεσα στο αμαξι ενω οδηγουσε?Το ειχε σε ειδικη θηκη?Και σε καλυπτουν οι ασφαλιστικες σε τετοιες περιπτωσεις?
Στο σπιτι απεξω ηταν παρκαρισμενο .Τους ειδε γειτονας που απλα ανοιξαν το αμαξι σαν να ειχαν το κλειδι μπηκαν, εβαλαν μπροστα και εφυγαν.Στο δικο μου εχω κανει δοκιμη μεσα στο αυτοκινητο να εχω βαλει το κλειδι σε faraday και αν μην το βλεπει.
-
@rockulas said in Hyundai Kona 2023:
Αν έχεις το κλειδί μέσα στο σπίτι κοντά στο δρόμο που είναι το αμάξι δεν χρειάζεται καν να το ξεκλειδώσουν, απλά βάζουν ένα booster /extender σήματος και ξεκλειδώνει το αμάξι από ποιο μακριά.
-
Έχουμε μπλέξει. Έξτρα άγχος για τον ιδιοκτήτη.
-
@sabas_thess said in Hyundai Kona 2023:
Μετά από 4 χαμένες εξωσωματικές στους καλύτερους γιατρούς της Θεσσαλονίκης μας έμειναν λεφτά για άλλη μια τελευταία. Αποφασίσαμε λοιπόν να κατέβουμε Αθήνα , συστημένοι σε γιατρό, να δω και τους κολλητούς μου με την ευκαιρία. Το ραντεβού με τον γιατρό πήγε απογοητευτικά άσχημα
Παράλληλα η παρουσία μας στην Αθήνα είχε αποτέλεσμα ένα μικρό (τεράστιο για εμάς) θαύμα, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων. Αρκούσε μια μας "επαφή" εκεί ώστε τώρα να περιμένουμε το πρώτο μας παιδί. Κάναμε 4 αποτυχημένες εξωσωματικές, ματώσαμε οικονομικά, κλάψαμε, απογοητευτήκαμε, νευριάσαμε, (έβρισα, έσπασα κλπ κλπ) μαύρισε η ψυχή μας και τελικά αποδείχθηκε πως η Θεσσαλονίκη ήταν ο κρυπτονίτης μας. Έπρεπε απλά να κάνουμε sex στην Αττική!
Η σύζυγος εν κατακλείδι είναι έγκυος στον μονάκριβο γιό μου! Σε 3 ημέρες μπαίνουμε στον 7ο μήνα ενώ χαίρουν αμφότεροι άκρας υγείας.
OFF TOPIC συγχαρητήρια κι ευχές για το γιό και τη μητέρα!
Κατά τ' άλλα, been there, done that! Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, μετά από τη μια και μοναδική αποτυχημένη απόπειρα εξωσωματικής, τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος η σύζυγος. Προσωπικά το αποδίδω στο μεγαλύτερο βαθμό στη χαλάρωση που επέρχεται μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική και τη συνεπαγόμενη έλλειψη άγχους από την πλευρά της συζύγου. Βεβαίως η όλη ιστορία με τις εξωσωματικές είναι ένα αισχρό εμπόριο ελπίδας με τρελούς τζίρους, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
-
Πραγματικά όσο το διαβάζεις τόσο συγκινείσαι.
Λοιπόν sabas να βρούμε όλοι μαζί καλό οικογενειακό. Θα ναι και γ@@ω τα θρεντς διότι σου αρέσουν οι λεπτομέρειες, δεν αφήνεις να πεσει τίποτα κάτω, όπως μου αρέσει δηλαδή και θα ενεργοποιηθούν όλα τα καλά μέλη για το θέμα.
Μοναδική ερώτηση αν έχεις πάρκινγκ που μπορείς να βάλεις πρίζα. -
@harisma23 said in Hyundai Kona 2023:
OFF TOPIC συγχαρητήρια κι ευχές για το γιό και τη μητέρα!
Κατά τ' άλλα, been there, done that! Πριν από σχεδόν 20 χρόνια, μετά από τη μια και μοναδική αποτυχημένη απόπειρα εξωσωματικής, τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος η σύζυγος. Προσωπικά το αποδίδω στο μεγαλύτερο βαθμό στη χαλάρωση που επέρχεται μετά από μια αποτυχημένη εξωσωματική και τη συνεπαγόμενη έλλειψη άγχους από την πλευρά της συζύγου. Βεβαίως η όλη ιστορία με τις εξωσωματικές είναι ένα αισχρό εμπόριο ελπίδας με τρελούς τζίρους, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα.
Ευχαριστώ πολύ Χάρη. Άστα φίλε τρελή μπίζνα. Οπότε θέλετε αν θέλετε ανοίξτε νήμα να μιλήσουμε για αυτό να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους και κάντε με παρακαλώ tag. Θα κλάψουν μανούλες....
-
@sabas_thess said in Hyundai Kona 2023:
Ευχαριστώ πολύ Χάρη. Άστα φίλε τρελή μπίζνα. Οπότε θέλετε αν θέλετε ανοίξτε νήμα να μιλήσουμε για αυτό να μην ενοχλούμε τους υπόλοιπους και κάντε με παρακαλώ tag. Θα κλάψουν μανούλες....
Δεν τα μεταφέρει κάποιος mod σε καινούριο θέμα ή στο θέμα της "υγείας - είμαστε καλά";
-
Με accessories από το αυστραλιανό site (προστατευτικό μπροστινού led, προστατευτικό παραθύρων, μαύρες ζάντες (+ σχάρα για ποδήλατο/surf)
Έτσι θα έλεγα ότι μου αρέσει.
-
Έχουν ανεβάσει ένα pdf και βλέπω μέσα επιλογές χρώματος εσωτερικών χώρων και καθίσματα δέρματος.
https://www.hyundai.gr/wp-content/uploads/2023/06/hyundai-kona-2023_final_net.pdf
Αλλά πριν κανα μήνα όταν είχα πάει σε αντιπρόσωπο, μου είπε δεν υπάρχει επιλογή.
Ξέρετε αν άλλαξε κάτι;
-
Λογικά ότι υπάρχει διαθέσιμο μπορείς να το παραγγείλεις (ενώ αν δεις από ξένα sites υπάρχουν και πολλά αξεσουάρ) απλά πλέον λογικό είναι να "σπρώχνεται" ότι είναι by default για γρήγορη παραλαβή και πληρωμή.
Σήμερα είδα και στο δρόμο ένα, παραθέτω και ένα εύστοχο κατά τη γνώμη μου review:
https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/hyundai/kona-hybrid/ -
Στη λίστα με τα έξτρα που μου είχαν δώσει πριν κανα μήνα, δεν είχε όλες τις επιλογές του pdf, για αυτό μου φάνηκε περίεργο..
Ο τύπος στο review τα λέει λίγο έξω απο τα δόντια.
-
@jamesd said in Hyundai Kona 2023:
Λογικά ότι υπάρχει διαθέσιμο μπορείς να το παραγγείλεις (ενώ αν δεις από ξένα sites υπάρχουν και πολλά αξεσουάρ) απλά πλέον λογικό είναι να "σπρώχνεται" ότι είναι by default για γρήγορη παραλαβή και πληρωμή.
Σήμερα είδα και στο δρόμο ένα, παραθέτω και ένα εύστοχο κατά τη γνώμη μου review:
https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/hyundai/kona-hybrid/Ως συνήθως το car είναι αρκετά biased με οτιδήποτε ασιατικό. Το θεωρεί "slugish" ενώ αν το συγκρίνεις με τον κύριο ανταγωνιστή του (CH-R, 1.8) είναι σαφώς πιο γρήγορο: https://zeperfs.com/en/duel11040-6510.htm
Δοκιμάζει το N line με τις 18άρες και λέει ότι είναι busy. Έχει χώρους και πορτ παγκάζ σαφώς μεγαλύτερους από τα υβριδικά CH-R & HR-V. Επίσης λόγω του DCT, θα έχει προφανώς πολύ καλύτερη οδηγική αίσθηση από τα CVT του ανταγωνισμού. Και οδηγώντας νορμάλ όπως λέει του έκαψε 4,9l/100. OK πάω πάσο.
-
@npapanik said in Hyundai Kona 2023:
Το θεωρεί "slugish" ενώ αν το συγκρίνεις με τον κύριο ανταγωνιστή του (CH-R, 1.8) είναι σαφώς πιο γρήγορο: https://zeperfs.com/en/duel11040-6510.htm
Ναι, μόνο που συγκρίνει το προηγούμενης γενιάς CH-R 1.8 με τους 122 ίππους, ενώ το νέο έχει 140.
Hyundai Kona 2023