-
Κανείς δεν ξέρει.
Ερχονται τα ηλεκτρικά, τα οποία όμως κάθε χρόνο θα είναι φτηνότερα με μεγαλύτερη αυτονομία και καλύτερες μπαταρίες, άρα όποιος αγοράζει θα χάνει.
Εγώ επιμένω στο ντίζελ, για όποιον κάνει τουλάχιστον 15000 χλμ το χρόνο, αφού η διαφορά καυσίμου είναι σημαντική.
Στα 50 ευρώ με το ντίζελ κάνω χαλαρά 600 χλμ, ενώ το ίδιο αμάξι με 50 ευρώ βενζίνης, βγάζει δεν βγάζει 350 χλμ.
-
Σε corsa d, μοντ 2009, από καινούριο, κάποιες φορές, όχι πάντα, κλειδώνεις το αυτοκίνητο και μετά από κάποιο χρόνο, όχι πάντα τον ίδιο, κατεβαινουν 4 περίπου πόντους τα 2 μπροστινά ηλ. παράθυρα.
Από το 2009 το ψάχνουν όλες οι αντιπροσωπείες, δε το έχει βρει κανείς.
Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; -
Γεια σας. Οπελ αστρα gtc ντιζελ 1600. Εδω και χρονια στα μεγαλα ταξιδια αναβει λαμπακι μηχανης και μπαινει σε σειφ μοουντ. Αλλαξα egr καθαρισμα κλπ ακομα τπτ. Εχει τυχει σε κανεναν?
-
@dedys said in OPEL FORUM:
Γεια σας. Οπελ αστρα gtc ντιζελ 1600. Εδω και χρονια στα μεγαλα ταξιδια αναβει λαμπακι μηχανης και μπαινει σε σειφ μοουντ. Αλλαξα egr καθαρισμα κλπ ακομα τπτ. Εχει τυχει σε κανεναν?
Σε πολλούς.Αυτος ειναι ο λόγος που τα συγκεκριμένα πωλούνται σε τόσο χαμηλές τιμές.Σηκωνει τα χέρια ψηλά η αντιπροσωπεία και κάθε μάστορας της opel.Ο γαμπρός μου το έδωσε και ησύχασε.Απο Κοζάνη Θεσσαλονίκη έμπαινε σχεδόν πάντα σε safe mode. Έδωσε 2200€ σε συνεργεια-ανταλλακτικά. Απίστευτα πράγματα.
-
@kozani76 said in OPEL FORUM:
Σε πολλούς.Αυτος ειναι ο λόγος που τα συγκεκριμένα πωλούνται σε τόσο χαμηλές τιμές.Σηκωνει τα χέρια ψηλά η αντιπροσωπεία και κάθε μάστορας της opel.Ο γαμπρός μου το έδωσε και ησύχασε.Απο Κοζάνη Θεσσαλονίκη έμπαινε σχεδόν πάντα σε safe mode. Έδωσε 2200€ σε συνεργεια-ανταλλακτικά. Απίστευτα πράγματα.
Δεν υπαρχουν εξωγηινες βλαβες. Ανικανοι και τσαπατσουληδες μαστορες υπαρχουν
-
Οι οποίοι στη χωρα μας είναι το 98% των μαστόρων.
-
Τι έχω καταλάβει από τα συνεργεία;
Σέρβις και πάλι σέρβις.
Το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο και εύκολο χρήμα.Μη τους πεις να κοιτάξουν - να ψάξουν κάτι...
-
@gtsartsal said in OPEL FORUM:
Τι έχω καταλάβει από τα συνεργεία;
Σέρβις και πάλι σέρβις.
Το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο και εύκολο χρήμα.Μη τους πεις να κοιτάξουν - να ψάξουν κάτι...
Επίσης, το τραγικό της υπόθεσης, είναι ότι τα συνεργεία -οχι τα εξουσιοδοτημένα - έχουν αρχίσει να λειτουργούν με τη λογική των εξουσιοδοτημένων.Δηλαδη πανάκριβα και με άρνηση γενικά να ασχοληθούν με θέματα που θέλουν ψάξιμο.
-
Σε διαγνωστικό επίσημο ή opcom έχει μπει ? Τι κωδικό βγάζει ?
Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο ? Το dpf σε τι κατάσταση είναι ; -
Έχει ρωτήσει κανεις αυτές οι ειδικές τιμές για ετοιμοπαραδοτα αν αφορούν ντίζελ αυτόματο γκραντλαντ και πόσο έκπτωση κάνουν; δλδ το 35.9 ή το 37.9 των δύο εκδόσεων πόσο γίνεται;
-
@margm said in OPEL FORUM:
Σε διαγνωστικό επίσημο ή opcom έχει μπει ? Τι κωδικό βγάζει ?
Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο ? Το dpf σε τι κατάσταση είναι ;Στην επίσιμη αντιπροσωπεία φυσικά.Δε μπορούν να βγάλουν άκρη.Αν το ψάξει κάποιος σε ευρωπαϊκά forum θα διαπιστώσει ότι το πρόβλημα είναι πολύ συνηθισμένο χωρίς λύση
-
@tkin73 said in OPEL FORUM:
Έχει ρωτήσει κανεις αυτές οι ειδικές τιμές για ετοιμοπαραδοτα αν αφορούν ντίζελ αυτόματο γκραντλαντ και πόσο έκπτωση κάνουν; δλδ το 35.9 ή το 37.9 των δύο εκδόσεων πόσο γίνεται;
αυτο θα ηθελα κι εγω να το μαθω, για τις τιμες εννοω, αλλα πιστευω θα ειναι περιξ των 30κ
-
@tutuyo said in OPEL FORUM:
@tkin73 said in OPEL FORUM:
αυτο θα ηθελα κι εγω να το μαθω, για τις τιμες εννοω, αλλα πιστευω θα ειναι περιξ των 30κ
Πολύ αισιόδοξο μου ακούγεται..
-
καλησπερα σας ειμαι κατοχος opel corsa d του 2009 και θελω να του βαλω δυο μπροστινα ηχεια τι μου προτεινεται
-
@billkount said in OPEL FORUM:
καλησπερα σας ειμαι κατοχος opel corsa d του 2009 και θελω να του βαλω δυο μπροστινα ηχεια τι μου προτεινεται
προτείνω να δεις το budget σου και να βάλεις ηχομόνωση στις πόρτες ακόμα και με πιο ταπεινά ηχεία θα ακούγονται καλύτερα από ότι ακριβά χωρίς ηχομόνωση.
AUDITION είναι μια τίμια μάρκα. Υπάρχουν και καλύτερα ηχεία σίγουρα.
Απλά να ξέρεις οτι η καμπίνα ενός αυτοκινητου είναι από τους χειρότερους χώρους για μουσική λόγω των ανακλάσεων γιαυτο μια ηχομόνωση βοηθάει πάρα πολύ και κάνει τον ήχο πολύ καλύτερο
-
Καλησπέρα,
Τι άποψη έχετε για αγορά μεταχειρισμένου astra βενζίνη (π.χ του 2017 ή νεότερο); Στα 1000 κυβικα 105 άλογα.
Ευχαριστώ.
-
Έχουμε γνώμη για τo τελευταίο astra; Είναι τελείως πεζώ;
-
Μια χαρά αυτοκίνητο.
https://cartalk.gr/opel-astra-1-2-130-at8/ -
@xenos said in OPEL FORUM:
Ένα 308 ειναι με άλλο σήμα και τα ίδια προβλήματα και τιμή στα άστρα!
-
@xenos said in OPEL FORUM:
Τελείως όχι. Με καλύτερη εργονομία στη θέση οδήγησης ναι.
Και περισσότερες δυνατότητες επιλογής αξεσουάρ. Αλλά ακριβό.
OPEL FORUM