@polioan said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@ats said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@cardio1972 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Θεός! Προσκυνώ την περιγραφή! Respect στο «δράμα» που βίωσες. Ευτυχώς είμαι ´αυτόματος´ και δεν έχω τέτοια...
Οι περιγραφές μας βοηθάνε να ξεπερνάμε τα τραύματά μας. Όμως το χαιρέκακο βλέμμα του οδηγού ενός Q3 που είχα προσπεράσει λίγο πριν δεν θα το ξεχάσω εύκολα. Αυτός ήταν ο μαέστρος της φιλαρμονικής... Ευχαριστώ γιατρέ!
@polioan said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Μην ανησυχείς...δεν είσαι ο μόνος! Την πάτησα και εγώ με το ξαδερφάκι του KIA SPORTAGE 2022 1.6 MHV και την πρώτη φορά έγινε το ίδιο.
Πατούσα συμπλέκτη και φρένο αλλά δεν έβγαλα την 1η σε νεκρά.
Άκουσα και εγώ έναν αέρα με πολλές φωνές και κόρνες!@polioan εκεί, θα μας παρέχουν προστασία και ασφάλεια με το ζόρι! Δεν ξέρουμε εμείς, αυτοί ξέρουν...
Ελπίζω το Sportage να είναι τόσο καλό όσο το περίμενες. Η κοινή τους βάση πάντως είναι εξαιρετική.Ο σοπρανος Q3 έδειξε χαρακτήρα, ειδικά αν ήταν μαύρο όσο η ψυχή του!
Το σπορταζζζζζ με έχει βγάλει ασπροπροσωπο! Είναι τόσο ευχάριστο όσο δεν το περίμενα...
Μια μικρή διαφορά που βρήκα είναι ότι το Tucson έχει λίγο πιο μαλακή ανάρτηση και στις κακοτροπιες-κακοδρομιες των πόλεων πηγαίνει πιο ομαλά χωρίς να νιώθεις ότι πηγές στον χωματόδρομο του βουνού.Κατά τα άλλα είναι απόλαυση για μένα και ας φαίνεται υπερβολή αυτό που γράφω
Ιδια αμαξια ειναι σχεδον. Εγω προτιμησα τουσον μονο απο θεμα γουστου και ισως το κια ειναι λιγο πιο ακριβο. Κατα τα αλλα θεωρω οτι ειναι τα τοπ της κατηγοριας αυτη τη στιγμη.