Φίλε, έχεις δηλώσει αστυνομικός σωστά;. Θα έπρεπε να είσαι το πρώτο παράδειγμα ψυχραιμίας και σωστής συμπεριφοράς. Αντί να ασχολείσαι με το αυτοκίνητο και να εκδικείσαι με μικροπρέπειες, καλύτερα να δεις έναν οικογενειακό σύμβουλο. Η συμπεριφορά σου είναι απαράδεκτη και το χειρότερο είναι ότι δεν το καταλαβαίνεις. Το να εκθέτεις τα οικογενειακά σου και να διαπομπεύεις τη μάνα του παιδιού σου στον κοινωνικό σας κύκλο δείχνει πολύ χαμηλό επίπεδο. Σκέψου τι παράδειγμα δίνεις στο παιδί σου με αυτή τη συμπεριφορά.
Best posts made by czio
-
RE: VW Tiguan 2024
-
RE: Hyundai Tucson NX4 (2020)
Το αμάξι είναι κορυφαίο, δεν είμαι σίγουρα και ο καλύτερος κριτής μιας και η διαφορά του Polo με το tucson είναι χαοτική.
Πολύ ομαλή και ευχάριστη εμπειρία στον δρόμο, ανεξαρτήτως του είδους της επιφάνειας. Το σύστημα ανάρτησης απορροφά αποτελεσματικά τις ατέλειες του δρόμου, προσφέροντας ένα απαλό και ήσυχο εσωτερικό, ακόμα και σε σημεία όχι και τόσο ιδανικά(Μια εγνατία είχαμε και εμείς).
Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και το blind spot monitoring, συγκεκριμένα στην Εγνατία ένας πήγε να με περάσει αρκετά επιθετικά και με πλησίασε επικίνδυνα πίσω αριστερά, το σύστημα ειδοποίησε με ήχο και μου έκοψε το τιμόνι ελαφρώς δεξιά για αποφυγή, νομίζω ότι όντως αυτό έγινε αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με ζόρισε λίγο το κιβώτιο στην Θεσσαλονίκη κέντρο αλλά θα το βρω. Όπως και ότι τα κουμπάκια στα λεβγεδακια δεξιά και αριστερά του τιμονιού δεν τα έβλεπα τη νύχτα.
Η κατανάλωση κυμάνθηκε στα 7lt/100km μεικτά
αν και πήγαινα υπερβολικά χαλαρά μεταξύ 2200 και 2800 στροφές.
Αυτά για αρχή, προς το παρών είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Είμαι ακόμη με τις ζελατίνες στις οθόνες
-
RE: SUZUKI FORUM
Καλησπέρα.
Είμαι ενθουσιασμένος, μόλις παρήγγειλα το Vitara mild hybrid glx. Το φλερτάρω 2 χρόνια αυτό το αυτοκίνητο, μου μπήκαν ιδέες για κάτι ακριβότερο αλλά νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Έχω μια απορία, ρεζέρβα μπαίνει κάτω από το πατάρι του Πορτ μπαγκαζ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@chris__7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
To sportage πχ έχει πιο γλυκές γραμμές.ειδικα πίσω.Αλλα το tucson είναι ο ορισμός του κουβα.Ε άμα είναι να δώσεις 37000 για την limited με το αυτόματο Ε δώσε 41-42 να πάρεις X1 ή X2 που είναι και premium.Ετσι και αλλιώς η hyundai σε αξιοπιστία έχει πέσει στο επίπεδο της bmw
Κουβάς αλλά όλο εδω μας τριγυρνάς…
Κώστας Τουρνάς;
-
Τι θα ήθελα από την Hyundai.
Με το που κάνω την παραγγελία μου μαζί με την member card θα ήθελα να με έκανε invite να μπω στο portal πελατών της εταιρείας να δημιουργήσω λογαριασμό και τουλάχιστον να μπορώ να παρακολουθώ την πορεία παραγγελίας με τα στοιχεία του αυτοκινήτου.Προς το παρών έχουμε μια αχρείαστη καρτα μέλους.
-
Δεν σας είπα, τελικά βρήκα Silky Bronze και αλλαξα την παραγγελία
-
Το συστήνουν και οι μηχανικοί της αντιπροσωπείας (προσωπική τους άποψη όχι εκ μέρους της Hyundai), πήγα από εκεί σήμερα για ενημέρωση
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@czio περιμένουμε εντυπώσεις (όχι του Polo
)
Είμαι Θεσσαλονίκη με τον μεγάλο
(δεν άντεξα)
Εννοείται θα στείλω με την πρώτη ευκαιρία. -
Από όπου και αν το δεις είναι πολύ όμορφο, να εδώ πίνω καφεδάκι στο μπαλκόνι συνειδητοποιώντας την κουτσουλιά δίπλα από την δεξιά μπάρα στην οροφή
.
Θέλω να περάσω μεμβράνες για δροσιά και προστασία στα τζάμια εκτός παρμπρίζ, το μέγιστο visible light που έχω βρει είναι 70%, όπως βλέπετε τα τζάμια είναι ήδη σκούρα από εργοστάσιο, θα έχω προβλήματα με τον νόμο ακόμη και ορατότητας;
-
Παιδιά εντάξει το αυτόματο δεν είναι και η επόμενη βιομηχανική επανάσταση μην το αναγάγουμε σε μουλάρια vs ai singularity. Στην τελική είναι και θέμα γούστου κάποιοι τους αρέσει να οδηγούν μανουαλ ανεξαρτήτως τσέπης γιατί η οδήγηση είναι κάτι που το απολαμβάνουν.
Είναι και θέμα ικανότητας στις αλλαγές ταχύτητας, αυτός που είναι αριστος χρήστης μανουαλ δεν θα ακούσει κανένα παράπονο από τους επιβάτες. Άλλοι πάλι το κάνουν για το challenge.
Latest posts made by czio
-
RE: SUV/Crossovers Forum
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Τιγκουάν που να περάσει το 3008 σε ομορφιά, δεν θα σχεδιαστεί ποτέ, γιατί είναι διαφορετικά τα κριτήρια των υποψηφίων αγοραστών τους.
Νταξ, δεν είναι και Bentley το 3008
-
RE: SUV/Crossovers Forum
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
@katafractos17 said in SUV/Crossovers Forum:
4η θέση: 3008. Μου είπε ότι προτιμάει το δικό μου από το καινουργιο.
Μακράν πιο ωραίο το δικό σου!! Το εχω γράψει πολλές φορές το καινούργιο είναι μια πολύ κακή αντιγραφή της Χ4. Πάρα είναι ογκώδες και μη αρμονική σχεδιάση.
Πρωτη φορά το είδα σήμερα σε μια διασταύρωση σε ένα ιδιαίτερο πράσινο μπεζ ανοικτό χρώμα, αν μη τι άλλο ξεχωρίζει πάντως
-
RE: SUZUKI SX4 SCROSS
@williamg said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Ερώτηση. Μετά από ταξίδι εθνική και πολλές αλλαγές λωρίδας κλπ βάζω δεξί φλάς και το φλάς πήγαινε με την διπλάσια συχνότητα απ' ότι κανονικα. Βάζω το αριστερό, κανονικά. Βάζω αλαρμ, κανονικα. Βάζω δεξί, παλι με διπλάσια συχνότητα. Σβήνω και ξαναδοκιμάζω σε λίγο, κανονικά.
Τί στο καλό; Τό χετε πάθει; Ετοιμάζεται να χαλάσει κατι;
Δεν κάηκε η λάμπα;
-
RE: HONDA ZR-V
Είναι κατά βάση ηλεκτρικός κινητηρας με γεννήτρια βενζίνης αντί για τεράστιες μπαταρίες
-
@ss_76 said in HONDA Z-RV:
Πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά λίγο αδιάφορο εξωτερικά. Αν θα επέλεγα την πλούσια έκδοση, θα ήταν για το Bose. Η επιλογή τετρακίνησης, θα ήταν τέλεια. Η Honda πάντα πλούσια εξοπλισμένη κι ο σαρακάκης τίμιος στην μη χρέωση χρωμάτων. Η Toyota με ψηλά τον αμανέ, δεν διαθέτει αυτοκίνητο χωρίς χρέωση χρώματος
Πιστεύω λόγω του ότι έχουν τεράστιες γραμμές παραγωγής με τεράστια ουρά λόγω ζήτησης, αν γινόταν αυτό θα τους ήταν ασύμφορο. Γενικά για τέτοιο μέγεθος το customisation είναι liability και για αυτό χρεώνουν τα δέοντα.
Η Honda δεν έχει αυτό το πρόβλημα σε τέτοιο βαθμό ίσως.
-
@supergeorge said in HONDA Z-RV:
@czio said in HONDA Z-RV:
Το έκανα σήμερα test drive.
Εξαιρετικό, όπως και το Civic για το οποίο έγραψα στο αντίστοιχο θέμα, καμία σχέση όμως οδηγικά με το Civic, η φυσική είναι φυσική και δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.
Το μόνο blocker για μένα είναι το πορτ μπαγκαζ, αλλά όντως είναι μικρό ; Αν είχα μεγάλα παιδιά— όχι καρότσια δλδ, δεν θα με ένοιαζε τοσο…
Πάντως αν έπαιρνα αμαξι σήμερα παιζει να συμβιβαζόμουν… μόνο για το ZRV
Τεράστιο δεν είναι, αλλά δεν είναι και μικρό και το σημαντικότερο είναι το σχήμα του που είναι βολικό. Πρακτικά έχεις όλα τα λίτρα που αναφέρουν. Εμείς έχουμε τελειώσει με τα καρότσια, οπότε δε με προβληματίζει, μου αρκεί και με το παραπάνω.
Το Civic έχει και βέβαια και περισσότερα λίτρα, αλλά και καλύτερο σχήμα.
Το μόνο που με κρατάει είναι ο δίλιτρος κινητήρας, δεν μπορώ να χωνέψω ότι θα δίνω τζάμπα λεφτά και το μέλλον της Honda στην Ευρώπη, κυρίως το service δηλαδή.
Όντως έχει πολύ εργονομικό σχήμα και το άνοιγμα αρκετα ευρύ.
Μην σκας για τον φόρο, θα ρεφάρεις από την κατανάλωση και το πολύ καλό επιτόκιο.
Εχεις εικόνα για κόστος service? Ενδεικτικά το πρώτο, λάδια, φίλτρο και ότι άλλο συνεπάγεται βγαίνει πάνω από 350;
Πράγματι το επιτόκιο είναι πολύ καλό, αν πάμε σε Toyota θα τα δώσουμε στην τράπεζα.
Για το service δες εδώ:
https://forum.4troxoi.gr/topic/92898/honda-civic-fe-fl-2021-forum/1212?_=1741718470478
Έδωσε 220€ εκ των οποίων τα 100€ ήταν φίλτρα.
Καλά είναι, στο Tucson 270 μου βγήκε
-
Εξαιρετικό, όπως και το Civic για το οποίο έγραψα στο αντίστοιχο θέμα, καμία σχέση όμως οδηγικά με το Civic, η φυσική είναι φυσική και δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του.
Το μόνο blocker για μένα είναι το πορτ μπαγκαζ, αλλά όντως είναι μικρό ; Αν είχα μεγάλα παιδιά— όχι καρότσια δλδ, δεν θα με ένοιαζε τοσο…
Τεράστιο δεν είναι, αλλά δεν είναι και μικρό και το σημαντικότερο είναι το σχήμα του που είναι βολικό. Πρακτικά έχεις όλα τα λίτρα που αναφέρουν. Εμείς έχουμε τελειώσει με τα καρότσια, οπότε δε με προβληματίζει, μου αρκεί και με το παραπάνω.
Το Civic έχει και βέβαια και περισσότερα λίτρα, αλλά και καλύτερο σχήμα.
Το μόνο που με κρατάει είναι ο δίλιτρος κινητήρας, δεν μπορώ να χωνέψω ότι θα δίνω τζάμπα λεφτά και το μέλλον της Honda στην Ευρώπη, κυρίως το service δηλαδή.
Όντως έχει πολύ εργονομικό σχήμα και το άνοιγμα αρκετα ευρύ.
Μην σκας για τον φόρο, θα ρεφάρεις από την κατανάλωση και το πολύ καλό επιτόκιο.
Εχεις εικόνα για κόστος service? Ενδεικτικά το πρώτο, λάδια, φίλτρο και ότι άλλο συνεπάγεται βγαίνει πάνω από 350;
-
-
Ρε σεις, ο αυτόματος κλιματισμός στο Tucson NX4 είναι ό,τι πρέπει, ειδικά άμα ταξιδεύεις με την οικογένεια και θες την καμπίνα top. Το Auto Defog που ξεθαμπώνει το τζάμι μόνο του όταν γίνεται μούσκεμα είναι σωτήριο για βροχερές μέρες που είμαστε όλοι μέσα και θέλουμε να βλέπουμε μπροστά. Το Auto Dehumidify πάλι κρατάει τον αέρα φρέσκο και στεγνό, οπότε δεν μυρίζει κλεισούρα ακόμα κι αν είμαστε ώρες στο δρόμο. Και τα δύο παίζουν με το AUTO κουμπί, το πατάς και ξενοιάζεις. Για μένα, αυτά τα δύο είναι must για άνετα και safe ταξίδια!
Τώρα αν δεν έχουν καμία σχέση αυτά με τον αυτόματο κλιματισμό να με συμπαθάτε