-
@cirus said in Νέο Ford Focus MK4:
@spiret said in Νέο Ford Focus MK4:
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να αναφέρω και να ρωτήσω το εξής.
Έχω το focus Active μοντέλο 05/20.
Το πρόβλημα που θέλω αναφέρω είναι το γεγονός ότι ζεσταίνεται πάρα παρα πολύ η κεντρική οθόνη ( multimedia) . Ειδικά όταν τη βλέπει για λίγο ο ήλιος όταν το αυτοκίνητο είναι εν κινήσει ( και με το ac να δουλεύει )
Υπάρχει κάτι που μπορεί να μπει ως προστατευτικό στο πίσω μέρος της για να μετριαστεί η υπερθέρμανση;
Εχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ;Μπορείς να βάλεις μεmβρανη XPEL PLUS XR (διάφανη ή με ελάχιστο μαυρο) ή άλλη μάρκα οπως έχω βάλει στα δικά μου αμάξια σε όλο το μπροστα παρμπριζ που βοηθάει γενικά για τον ήλιο. και μικρότερες θερμοκρασιες μέσα και η οθόνη θα ζεσταίνεται λιγότερο
Σε ευχαριστώ πολύ! Μάλλον αυτό θα κάνω.
-
Σωστό αυτό που λέει ο cirus,όμως σιγουρέψου πρώτα πως δεν έχεις κανένα αισθητήρα βροχής,φώτων,ADAS κ.λ.π. στο τζάμι του παρμπρίζ,γιατί ίσως -μπορεί κι όχι- να έχεις θέμα με μεμβράνη.
-
@panormus772 said in Νέο Ford Focus MK4:
Σωστό αυτό που λέει ο cirus,όμως σιγουρέψου πρώτα πως δεν έχεις κανένα αισθητήρα βροχής,φώτων,ADAS κ.λ.π. στο τζάμι του παρμπρίζ,γιατί ίσως -μπορεί κι όχι- να έχεις θέμα με μεμβράνη.
Η μεμβρανη μπαίνει από την μέσα μερια. Συνήθως αυτοι οι αισθητήρες από την μέσα μεριά είναι μέσα σε κουτια και δεν υπάρχει τρόπος να καλύψεις από μεσα αυτο το τμήμα του τζαμιού. Αν εμπαινε η μεμβρανη από έξω μονο θα υπήρχε τέτοιος κινδυνος. Αλλά επειδη μπάινει από την μέσα μερια είναι αδύνατον
-
Καλησπερα και καλως σας βρηκα,ειμαι στην αναζητηση focus mk4 prefacelift πετρελαιο st-line.ψαχνω αρκετο καιρο εδω σε ελληνικες σελιδες πωλησης αλλα τα περισσοτερα ειναι ειτε εισαγωγης ειτε εχουν υπερβολικα ηψηλη τιμη για μεταχερισμενο με καποια χ χιλιομετρα.σκεφτομαι να φερω απο εξωτερικο και αυτο που με προβληματιζει ειναι αν στο τελος ταξινομησης κατα τον εκτελωνισμο οι προφυλακτηρες -ζαντες κλπ πιαστουν σαν εξτρα εξοπλισμος ενω εχει διαφορετικη τιμη προ φορων σαν εκδοση απο αλλες.συγγνωμη αν βγηκα off topic.
-
Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν το Focus mk4 για καποια χρονια και γνωριζουν καλα το αυτοκινητο, κατα ποσο αξιζει καποιος να αγορασει ενα 3-4χρονων με max 100.000km
Ευχαριστω/Παναγιωτης
-
@pstroug said in Ford Focus MK4:
Καλησπερα , θα ηθελα να ρωτησω οσους εχουν το Focus mk4 για καποια χρονια και γνωριζουν καλα το αυτοκινητο, κατα ποσο αξιζει καποιος να αγορασει ενα 3-4χρονων με max 100.000km
Ευχαριστω/Παναγιωτης
Aν δεν πεις με ποιο μοτερ, μιση απαντηση θα παρεις
-
Ευχαριστω/Παναγιωτης
Άνοιξε καινούριο θέμα και ρώτα για όλα τα αυτοκίνητα που σε ενδιαφέρουν, όχι για κάθε ένα ξεχωριστά στο τοπικό του.
-
@alexandros-k said in Ford Focus MK4:
Ευχαριστω/Παναγιωτης
Aν δεν πεις με ποιο μοτερ, μιση απαντηση θα παρεις
Σαν πρωτη επιλογη το diesel και δευτερευοντως βενζινη με τους 150 ιππους
-
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα μου άναψε το πορτοκαλί λαμπάκι low beam. Στο manual λέει
Αν ανάβει όταν είναι αναμμένη η μεσαία σκάλα των προβολέων, σημαίνει ότι έχει καεί κάποιος λαμπτήρας της μεσαίας σκάλας των προβολέων.
Το περίεργο είναι πως οι λάμπες ανάβουν όλες κανονικά και δεν είναι καμένες...
Έχει κανείς καμιά ιδέα μην τρέχω αντιπροσωπεία;;
-
Μήπως άλλαξες τις λάμπες και δεν τις αναγνωρίζει το canbus?
-
@piliourits said in Ford Focus MK4:
Μήπως άλλαξες τις λάμπες και δεν τις αναγνωρίζει το canbus?
Τελικά ήταν μια πίσω καμένη λάμπα. Η οποία για να αλλαχθεί έπρεπε να βγει όλο το φανάρι... Γαμω την εργονομία μου μέσα...
-
Το Focus ειναι το αγαπημένο μου ΗΒ και ένα από τα αγπαημένα μου αυτοκίνητα που μπορώ (ή μπορούσα καλύτερα!!) να αγοράσω. Είπα να δώ πόσο πάει ένα Active αυτόματο με ολάκερα 1.000 κυβικά και 125 άλογα...χαχαχα!!
-
-
Αγοράζεις ΔΥΟ...
-
Εγώ τρια!
-
-
Αυτό στην αγγελία είναι διπλοσύμπλεκτο;
Τελικά το 8τάχυτο κιβώτιο αποδείχτηκε αξιόπιστο και όσο πρέπει γρήγορο;
Σε κάποια που βλέπω στον περιστροφικο επιλογέα, έχουν στο κέντρο "Μ" που λογικά είναι το manual mode για τα "αυτάκια" στο τιμόνι, ενώ κάποια άλλα έχουν "L"... αλλάζει κάτι στη λειτουργία; -
@piliourits said in Ford Focus MK4:
Σε κάποια που βλέπω στον περιστροφικο επιλογέα, έχουν στο κέντρο "Μ" που λογικά είναι το manual mode για τα "αυτάκια" στο τιμόνι, ενώ κάποια άλλα έχουν "L"... αλλάζει κάτι στη λειτουργία;
Το "L" ειναι να κρατάει χαμηλότερη σχέση (για μια κατάβαση π.χ ή για ρυμούλκηση). Εαν έχει λεοιτουργία "M" (χειροκίνητη) δεν χρειάζεται αφού μπορεί να επιλέξει ο οδηγός την σχέση που θέλει.
-
L = Low. Και συνήθως είναι η 1η ταχύτητα.
Μ = Manual και Μπορεί να είναι οποιαδήποτε. -
@dstou said in Ford Focus MK4:
L = Low. Και συνήθως είναι η 1η ταχύτητα.
Μ = Manual και Μπορεί να είναι οποιαδήποτε.Στα σύγχρονα αυτόματα δεν είναι ποτέ η 1η σχέση (είναι πολύ κοντή), αλλά απλά φροντίζει να κρατάσει χαμηλότερη σχέση.
Ford Focus MK4