Κυριοι, μπορειτε σας παρακαλω να σταματησετε να σχολιαζετε ασχετα πραγματα με το θεμα του παροντος thread?
Σαν υποψηφιος αγοραστης θα παρακαλουσα όλους οσους κατεχουν μεχρις στιγμης την νεα BMW 120 να μας δωσουν τα σχολια τους σχετικα με το αυτοκινητο απο την μεχρι τωρα εμπειρια τους (οδηγικη συμπεριφορα, ανεση ,καταναλωση κλπ κλπ)
Ευχαριστω!!
Best posts made by pstroug
-
RE: BMW 1 Series F70 (2024)
-
Στο test drive που εκανα το stock συστημα δεν με ικανοποιησε
Βεβαια ειμαι hifidelίστας... οπότε ναι ισως εχω καποιες απαιτησεις
Γενικα θεωρω οτι η απολαυση της οδηγησης μεγιστοποιείται οταν συνδυαζεται με αυτην της μουσικης -
RE: Kia XCeed - crossover
@kkostask said in Kia XCeed - crossover:
Είναι πολύ φαρδιά η κονσόλα και προς το μέρος του συνοδηγού κάνει ένα εξόγκωμα. Το είδα και εγώ όταν πήγα και μου έκανε εντύπωση πόσο φαρδύ είναι.
Το ειδα και εγω.Μου "χτυπησε" αμεσως μολις μπηκα μεσα.Πολυ κακογουστο
-
Καλησπερα, εκανα προσφατα test drive σε BMW120 και TESLA 3.Το BMW μου φανηκε πολυ καλυτερο στο δρομο (καλυτερο τιμονι, επαφη με τον δρομο, αισθηση σε υψηλη ταχυτητα) και πιο μασιφ πλαισιο
Εχει κανεις την ιδια εμπειρια; -
RE: Νέο Honda Civic 2017
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
@pstroug said in Νέο Honda Civic 2017:
Σε ευχαριστω πολυ, Αθηνα μενω.
Καλησπέρα κ από μένα...αν το σκέφτεσαι κ εχεις βρει ρώτησε κ ψάξε να δεις για το πρόβλημα που είχε στον αισθητήρα λαδιού μηχανης αν έχει κανει αναβάθμιση, ήταν δωρεάν απο Honda λόγο σφάλματος, καθώς κ της μάσκας που μπλόκαραν οι αισθητήρες όταν έριχνε πολύ βροχή..πάλι αλλαγή από Honda..Κατά τα άλλα κανένα αλλο πρόβλημα..
Σε ευχαριστω πολυ!!
Latest posts made by pstroug
-
@spyros-t said in BMW 1 Series F70 (2024):
Σχετικά με το leasing, αυτό που ξέρω (εμπειρία πρώην συναδέλφου με Χ1), είναι ότι οι παραγγελίες τους μπαίνουν μαζικά αφού μαζευτεί κάποιος ικανός αριθμός αυτοκινήτων, οπότε έτσι κάπως καθυστερεί η όλη διαδικασία. Καλή συνέχεια σε όλους!
Ευχαριστω πολυ φιλε μου!! Απο την leasing με εχουν ενημερωσει οτι η παραγγελια εχει μπει γι'αυτο απορω που μου δινουν παραδοση τελος Αυγουστου. Το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως το κανουν για να ειναι κατοχυρωμενοι αν σε περιπτωση καθυστερησει. Εκτος αν οι εταιριες leasing εχουν αλλους χρονους παραδοσης (απ οτι ξερω δεν ισχυει).
Αλιως δεν εξηγηται -
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@pstroug said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ξερει κανεις απο εσας που εχετε παραγγειλει η αγορασει μετα απο ποσο καιρο απο την παραγγελια εχεις σαφη ενδειξη για τον χρονο παραδοσης;
Στην BMW με το που μπει η παραγγελία, σε περίπου 1 εβδομάδα (μαξ) έχεις εβδομάδα παραγωγής από το εργοστάσιο. Εκτός εαν έχει κελισμένα slot παραγωγής ο έμπορος ή αυτοκίνητα που έχουν ήδη πάρει εβδομάδα παραγωγής.
Ευχαριστω πολυ φιλε μου
Απο την εβδομαδα παραγωγης ποσο να υπολογιζω για παραλαβη;
Επισης ηθελα να σε ρωτησω αν μπορω να μαθω την ημερομηνια παραγωγης απο την BMW (ξερω τον αριθμο παραγγελιας της εταιριας leasing) γιατι αυτοι στην leasing το παιζουν λιγο "σφυριζω αδιαφορα..." -
Καλησπερα παραγγειλα την 120 μεσω εταιριας leasing.Μου δινουν παραδοση για τελος Αυγουστου , σε Σφακιανακη που ρωτησα μου απαντησαν "4 μηνες βαρια 6". Ξερει κανεις απο εσας που εχετε παραγγειλει η αγορασει μετα απο ποσο καιρο απο την παραγγελια εχεις σαφη ενδειξη για τον χρονο παραδοσης;
-
Κυριοι, μπορειτε σας παρακαλω να σταματησετε να σχολιαζετε ασχετα πραγματα με το θεμα του παροντος thread?
Σαν υποψηφιος αγοραστης θα παρακαλουσα όλους οσους κατεχουν μεχρις στιγμης την νεα BMW 120 να μας δωσουν τα σχολια τους σχετικα με το αυτοκινητο απο την μεχρι τωρα εμπειρια τους (οδηγικη συμπεριφορα, ανεση ,καταναλωση κλπ κλπ)
Ευχαριστω!! -
Καλησπερα, εκανα προσφατα test drive σε BMW120 και TESLA 3.Το BMW μου φανηκε πολυ καλυτερο στο δρομο (καλυτερο τιμονι, επαφη με τον δρομο, αισθηση σε υψηλη ταχυτητα) και πιο μασιφ πλαισιο
Εχει κανεις την ιδια εμπειρια; -
Στο test drive που εκανα το stock συστημα δεν με ικανοποιησε
Βεβαια ειμαι hifidelίστας... οπότε ναι ισως εχω καποιες απαιτησεις
Γενικα θεωρω οτι η απολαυση της οδηγησης μεγιστοποιείται οταν συνδυαζεται με αυτην της μουσικης -
Καλησπερα, εχει παρει κανεις το ηχοσυστημα Harman Kardon?
Αξιζει? -
RE: Kia XCeed - crossover
@kkostask said in Kia XCeed - crossover:
Είναι πολύ φαρδιά η κονσόλα και προς το μέρος του συνοδηγού κάνει ένα εξόγκωμα. Το είδα και εγώ όταν πήγα και μου έκανε εντύπωση πόσο φαρδύ είναι.
Το ειδα και εγω.Μου "χτυπησε" αμεσως μολις μπηκα μεσα.Πολυ κακογουστο