-
@axel12p said in Chery Forum:
Γνωστός μου παρήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα το Tiggo 7 και το περιμένει με ανυπομονησία. Δηλώνει εντυπωσιασμένος από το test drive και γενικότερα του έδωσε την αίσθηση μιας εξαιρετικά vfm επιλογής, για το ποσό που ζητάει.
Το HEV ή το PHEV;
-
@criuser said in Chery Forum:
Εσύ δηλαδή θεωρείς πετυχημένη την αγορά του γιούντο ?
Αν δεν είχες την άνεση που έχεις και ήθελες να το πουλήσεις ένα αμάξι που δεν πούλησε καθόλου, πόσο θα το πούλαγες ?
Η αν είχες πάρει Σέρρες, Κιλκίς, ή ότι άλλο έχουν φέρει οι έμποροι ?
Μην πας στο προσωπικο μου αμαξι, ασε το yudo απέξω , δεν πουλησε αυτο το μοντελο ασχετα που εγω ειμαι υπερευχαριστημενος με το αμαξι και θα το κρατησω τελικα. Αποδειξη οτι ειμαι ευχαριστημένος οτι αγορασα και δευτερο κινεζικο ηλεκτρικο αυτοκινητο!!!! Τι αλλο θες για αποδειξη???? ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ για την επιλογη μου, μου εχει βγει πολύ καλό. Το οτι βγηκαν καλύτερα πιο μετα ειναι φυσική εξελιξη των πραγματων. Καθε χρονο βγαινουν καλύτερα το περιεργο ειναι να εβγαιναν χειροτερα, απλά ηταν ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΚΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ μαζι με το spring που υπηρχε οταν το πηρα
Μιλαγαμε για τα Tiggo που εχουν πουλησει τον πάτο τους σε ιδιώτες και οχι με leasing που έλεγες εσυ πριν πεταξεις την μπαλα στην εξεδρα πάλι
-
Όταν ο άλλος παίρνει κάτω από 30 ένα vfm fhev όπως το tiggo 7 με απ' όλα (οκ μπορεί να μη στρίβει εντυπωσιακά δεν το ξέρω) και με 12ετη εγγύηση τότε θα τον νοιαξει αν το πουλήσει 2-3κ λιγότερο; Έτσι κι αλλιώς θα κάνει οικονομία με το υβριδικό. Αλλά και πάλι ο κόσμος και τα επόμενα χρόνια θα αναζητά πάλι fhev-αυτοματο
-
Δεν πειραζει τα αγοραζουμε φτηνα και μας τα παιρνουν στα σερβις
-
@savas89 said in Chery Forum:
με απ' όλα
Εγώ δε βάζω πατάτες.

Μόνο ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι και ενίοτε ούτε τζατζίκι. -
@katafractos17 said in Chery Forum:
@savas89 said in Chery Forum:
με απ' όλα
Εγώ δε βάζω πατάτες.

Μόνο ντομάτα, κρεμμύδι, τζατζίκι και ενίοτε ούτε τζατζίκι.Χαχα το τζατζίκι είναι η πανοραμική ηλιοροφή..

-
@geo-f1 said in Chery Forum:
Δεν πειραζει τα αγοραζουμε φτηνα και μας τα παιρνουν στα σερβις
τα σερβις του δικου μου πάντως δεν ειναι ακριβα
επίσης ακομα και ακριβα να ηταν η εξοικονομηση στο καύσιμο ειναι τοσο μεγαλή που και ακριβο σερβις να εχει δεν ειναι καν κοντα στο ποσα πληρωνεις με ενα βενζινη που ειναι πολύ περισσότερα
-
Omoda 5 στην Μαλαισία έφυγε όλος ο πίσω άξονας σε ατύχημα. VFM λέμε. Τσιμπιές με το χέρι για εξοικονόμηση...

-
@nikonino said in Chery Forum:
Omoda 5 στην Μαλαισία έφυγε όλος ο πίσω άξονας σε ατύχημα. VFM λέμε. Τσιμπιές με το χέρι για εξοικονόμηση...
Παλιό πρόβλημα, απλά δεν είχε πάει στο recall αυτός ;
https://www.motaauto.com/omoda-5-defective-axle-60-units-confirmed-affected-600-units-recalled/After taking its investigations all the way back to China, where the axle assembly originated, it was found that the vendor supplying the item was at fault. According to the company, the vendor reported that the issue was due to a facility upgrade during which a worn-out tip of the automated welding machine was replaced by a new welding tip. The replacement of the new welding tip resulted in a miscalibration of the equipment.
This resulted in a batch of axle assemblies being improperly welded at a certain point. As records must be kept for every process, a batch of 600 axle assemblies made during the period in question was identified as being potentially defective. It was this number which Chery Auto Malaysia had earlier mentioned being potentially affected.
-
@jousis said in Chery Forum:
https://www.motaauto.com/omoda-5-defective-axle-60-units-confirmed-affected-600-units-recalled/After taking its investigations all the way back to China, where the axle assembly originated, it was found that the vendor supplying the item was at fault. According to the company, the vendor reported that the issue was due to a facility upgrade during which a worn-out tip of the automated welding machine was replaced by a new welding tip. The replacement of the new welding tip resulted in a miscalibration of the equipment.
This resulted in a batch of axle assemblies being improperly welded at a certain point. As records must be kept for every process, a batch of 600 axle assemblies made during the period in question was identified as being potentially defective. It was this number which Chery Auto Malaysia had earlier mentioned being potentially affected.
ή μπορεί να είναι παλιά η φώτο από το 2024 ή να ήταν από τους πρώτους που την πάτησε, μέχρι να βγει η ανάκληση
-
@dg79 said in Chery Forum:
@jousis said in Chery Forum:
ή μπορεί να είναι παλιά η φώτο από το 2024 ή να ήταν από τους πρώτους που την πάτησε, μέχρι να βγει η ανάκληση
Τώρα του 2026 είναι η φωτό, ανάκληση υπάρχει από το 2024.
-
Όχι, νέα είναι η φωτό, το βρίσκεις εύκολα, τώρα τί ακριβώς παίζει, ποιός ξέρει.
-
Το υποπλαίσιο πάντως φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση!
-
Τουλάχιστον δεν έπαθε κάτι το αμάξωμα, είναι κάτι θετικό καθώς, δε κυνηγάς ανταλλακτικά φανοποιίας

-
Πολυ χοντρη πατατα αυτη, ενα απο τα ασχημα της Κινας.
-
Του έφυγε ο πίσω άξονας, αλλά είχε πάρει 5 αστέρια στο γιούρο σκράπ...

Οπως και το εμτζί με το εκτινασσόμενο κάθισμα οδηγού...

-

Άρα να εύχεσαι να σου έρθει μετωπική, εφόσον έχει πάρει 5 αστέρια, στην οπίσθια σύγκρουση είναι το θέμα, οκ, το χω....
-
Το άλλαξαν …. Πλέον θεωρητικά δεν υπάρχει τέτοιο κίνδυνος. Αλλα ναι από την ταχύτητα που βγάζουν μοντέλα τα παραδίδουν κάπως ημιτελή τους πρώτους μήνες. Πρέπει ο ανταγωνισμός μα τους πιέζει πολυ
-

Να τα δώσουμε στο Γάτο να τα πάει στο βουνό.

Υ.Γ. Παρόλα αυτά γιατί μπήκε στο νήμα της Chery παρόλο που η είδηση αφορά Omoda?
Chery Forum