-
Μου φαίνεται πολύ μικρό νούμερο οι 14kwh/100km για ταχύτητες 120-135 χλμ.
-
Όντως είναι, βρίσκεται σε επίπεδα καινούργιων Tesla. Πάντως, και στο FB αναφέρονται χαμηλά νούμερα, από ιδιοκτήτες.
-
@vagkirk said in Toyota C-HR+:
Και γιατί δεν έδειξε μια εικόνα από τον υπολογιστή ταξιδιού;
Δεν νομίζω πως είδα κάτι τέτοιο στο βίντεο.
Ούτε πως φορτίζει όταν γύρισε για Αθήνα;Κατέβηκε Καλαμάτα για δειγματισμό;
Δεν έχουν Καλαμάτα αντιπροσωπεία Toyota;
Στο τέλος που είπε , δεν μιλάμε για νιχαου μπαταρίες εδώ αλλά για Panasonic... αηδίασα.
Εχεις δικιο σε ολα οσα ειπες, το στυλ του δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετα κοντα στον μεσο ελληνα 50αρη (με οτι θετικο και αρνητικο συνεπαγεται αυτο).
Εχει ξανακανει βιντεο με προορισμο την καλαματα οδηγωντας το bz4x διοτι εχει καταγωγη καπου απο εκει (το αναφερει κιολας). Σε εκεινο το βιντεο, ειχε πει οτι ξεκινησε 100% απο αθηνα και φορτισε με σουκο στο σπιτι του στο χωριο. Ετσι και αλλιως το αθηνα - καλαματα εχει απειρους φορτιστες, οποτε δεν τιθεται ζητημα φορτισης.
Σιγουρα εχουν αντιπροσωπεια, αλλα αυτος δουλευει για αλλη
και προφανως ο πελατης στην μεσσηνη ειναι καλος (2 τογιοτα εχει αγορασει ο ανθρωπος και θα αγορασει και 3ο τωρα
), ισως ειναι και προσωπικοι φιλοι με τον youtuber, οποτε του εκαναν promo και στην ταβερνα 
Η τογιοτα στην ελλαδα παντα πουλουσε το made in japan (ακομα και οταν ειναι made in turkey), οποτε αναμενομενο το σχολιο με το νιχαο.
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR+:
δεν θα ειναι σταθερη ταχυτητα. Για να ειμαστε δικαιοι ομως, ο ανθρωπος δεν ειπε οτι "εχει καταναλωση 14kwh/100km στα 130km/h". Ειπε οτι "εκαψα 35kwh για το αθηνα καλαματα και οδηγουσα οπως με θερμικο", που ειναι κατι πολυ διαφορετικο.
-
@dettol said in Toyota C-HR+:
δεν θα ειναι σταθερη ταχυτητα. Για να ειμαστε δικαιοι ομως, ο ανθρωπος δεν ειπε οτι "εχει καταναλωση 14kwh/100km στα 130km/h". Ειπε οτι "εκαψα 35kwh για το αθηνα καλαματα και οδηγουσα οπως με θερμικο", που ειναι κατι πολυ διαφορετικο.
Ναι, σίγουρα δεν είναι σταθερή ταχύτητα το καταλαβαίνω αυτό.
Απλά όπως και να έχει, ακούγεται πολύ καλό το ότι έφτασε Καλαμάτα με 50% μπαταρία.
Να έφτανε με 30% πχ, θα μου ακουγόταν πιο νορμάλ για τα δικά μου τα δεδομένα.
Βέβαια εγώ είμαι και λίγο γκαζιάρης.
Αν το κατάφερε, μπράβο του. -
Ναι, σίγουρα δεν είναι σταθερή ταχύτητα το καταλαβαίνω αυτό.
Απλά όπως και να έχει, ακούγεται πολύ καλό το ότι έφτασε Καλαμάτα με 50% μπαταρία.
Να έφτανε με 30% πχ, θα μου ακουγόταν πιο νορμάλ για τα δικά μου τα δεδομένα.
Βέβαια εγώ είμαι και λίγο γκαζιάρης.
Αν το κατάφερε, μπράβο του.βρηκα παλιες διαδρομες. Ειχα χρειαστει (my lr awd) 50% για το αθηνα - τριπολη με μωτ 100km/h και εξωτερικη θερμοκρασια 14.5C. Εξαιρετικη η καταναλωση του chr+ για suv!
-
Εφ'όσον δεν λέει μ.ω.τ. ή έστω το χρόνο που χρειάστηκε για τη διαδρομή,είμαι πολύ επιφυλακτικός.
Και για μεγαλύτερη αξιοπιστία, τι πιο καλύτερο να δείξει το καντράν με τις συγκεκριμένες ενδείξεις στο πέρας του ταξιδιού.
Εδώ έχουμε γίνει "άπιστοι Θωμάδες" με δημοσιογράφους του ειδικού τύπου, πόσο μάλλον με youtubers συνεργαζόμενους με εταιρείες... -
0.26cd, σχετικά μικρούλι, με τα 18άρια θα έχει καλή κατανάλωση.
Πολύ καλό.Το 14 δεν υπάρχει.
-
Στο spritmonitor έχει 8 (fwd) εγγραφές με μέση κατανάλωση 15, και έχει μπει στο top10 των οικονομικών EV.
https://www.spritmonitor.de/en/evaluation/most_economic_electric_vehicles.html
-
@ataim said in Toyota C-HR+:
Στο spritmonitor έχει 8 (fwd) εγγραφές με μέση κατανάλωση 15, και έχει μπει στο top10 των οικονομικών EV.
τυχαία νούμερα είναι αυτά όμως που ανεβάζουν χρήστες σε μη ελεγχόμενες συνθήκες.
Και οι οδηγοί των τογιότα κάτι γερόντια σαν τον fanis είναι, πάνε με 40. Τί να κάψει ;
Δες το byd dolphin που το πάνε νέα παιδιά σαν τον ντετόλ στο nurburgring, 18.6. -
@jousis said in Toyota C-HR+:
Και οι οδηγοί των τογιότα κάτι γερόντια σαν τον fanis είναι, πάνε με 40.
30 ειναι το όριο στις πόλεις....σιγά μην τρέχω με 40!
-
Και οι οδηγοί των τογιότα κάτι γερόντια σαν τον fanis είναι, πάνε με 40. Τί να κάψει ;
Δες το byd dolphin που το πάνε νέα παιδιά σαν τον ντετόλ στο nurburgring, 18.6.Α,να γεια σου....
Πρώην χρήστες Toyota hsd που έχουν εκπαιδευτεί να οδηγούν με αυγό πάνω στο Γκάζι για να μην πάρει μπροστά ο θερμικός
-
@fanis75 said in Toyota C-HR+:
Και οι οδηγοί των τογιότα κάτι γερόντια σαν τον fanis είναι, πάνε με 40.
30 ειναι το όριο στις πόλεις....σιγά μην τρέχω με 40!
Χαχαχα είσαι μεγάλος σατανάς!
-
ΑΑΑ ο Μότης που βγαίνει από το Motivation, σε κανάλι με αυτοκίνητα. Όπως εγώ hountalas αλλά καμιά σχέση με γούνες.
Ο Μόταρος είναι φουλ αξιόπιστος ότι είναι αναξιόπιστος. Τα ξεχάσατε παλιά βίντεο;
Με ένα chr μπήκαμε σε στροφή με 140 έλεγε και έδειχνε και το κοντέρ που δεν έπιασε καν 120.
Κλασικός Τουότα φαν πάω με τα όρια δηλαδή 100+.
Ποτέ δεν δείχνει τα νούμερα που λέει στα βίντεο. -
15,5-17,5 με 100-120 μ.ω.τ συμφωνα με ai

-
Είναι μεγάλο σχολείο τα υβριδικά της Τογιότα.
Μαθαίνεις οικονομική οδήγηση.
Οτιδήποτε οδηγώ πιάνω πάντα πολύ χαμηλά νούμερα κατανάλωσης. -
τυχαία νούμερα είναι αυτά όμως που ανεβάζουν χρήστες σε μη ελεγχόμενες συνθήκες.
Δες το byd dolphin που το πάνε νέα παιδιά σαν τον ντετόλ στο nurburgring, 18.6.το ειδα και εγω το 18.6 του dolphin και για λιγο νομιζα οτι μιλουσαν για αλλο αυτοκινητο. Μαλλον πηγαινουν με 160 στην autobahn στους -10C. Οσο πειστικο ειναι το 18.6 για το δελφινι, αλλα τοσο ειναι τα νουμερα του chr+
@tolisk20 τα νουμερα που βγαζει το ΑΙ ειναι πιο πιστευτα απο αυτα του motivating power!
-
@tolisk20 τα νουμερα που βγαζει το ΑΙ ειναι πιο πιστευτα απο αυτα του motivating power!
Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο μωρέ, 1-2 βιντεάκια του έχω δει κατά τύχη, δεν πιστεύω να θέλει να πει ψέμματα.
Αλλά όπως πολλές φορές έχεις πει, άλλο τί νομίζουμε οτι πηγαίνουμε και άλλο η πραγματικότητα.Αν έχει κίνηση πχ, νομίζω οτι πηγαίνω με τα όρια αλλά βλέπω την μωτ και είναι πολύ πιο κάτω απο την προχθεσινή εκδρομή που είμαι μόνος μου στην εθνική και πραγματικά πάω με τα όρια.
Αλλά πολύ ωραιό το αυτοκινητάκι και για σουβ 0.26... εξαιρετικό. Ταξιδιάρικο. Και εγγύηση τογιότα.
-
Το fwd chr με τις 18αρες εχει wltp 13,4 και με τις 20αρες 14,6
Συγκριτικά το Υ εχει από 13,9
Αν πήγαινε με μεχρι 100kph μπορει και να έκαψε 14,x
-
κατα φωνη αυτο το ωραιο τεστ οπου το y με 18αρες πεφτει κατω απο 14kwh/100km με το cruise στα 110kph.
Άρα τα 14 του chr το οποιο φοραει 18αρες δεν ειναι τελειως απίθανο.
Toyota C-HR+