-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πολύ ταλαντούχος ο φωτογράφος

edit: πάλι έκανες edit το μήνυμα εκ των υστέρων; Δεν είσαι σωστός.
-

-
Ξεμειναμε Αθηνα..οποτε μια βολτα στα περιξ..Λαυριακι στα πεθερικα!!!

-

-
@tolisk20 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ξεμειναμε Αθηνα..οποτε μια βολτα στα περιξ..Λαυριακι στα πεθερικα!!!
Αριστερα οδηγανε στο Λαυριο ;
-
Οχι είναι φίλοι του Τερύπ και κάνουν αντίσταση στον ΚΟΚ...

-
Παρκάρουν στο ρευμα τους. Το δεξι ειναι για αλλους
-
@k-m said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Παρκάρουν στο ρευμα τους. Το δεξι ειναι για αλλους
Δεν θα μας πεις εσυ που θα παρκάρουμε .....
-
@jousis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εδώ υπήρχε κανονικά η φωτογραφία από ένα φανταστικό Renault 5 σε μια απίστευτη διαδρομή!
Sorry για το quote, αλλά ειλικρινά υπέροχο αυτοκίνητο σε ιδανική διαδρομή!!! Απίστευτος συνδυασμός!!!

Αν είχα την οικονομική άνεση, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το επιλέξω, και ας είναι σχετικά μικροί οι χώροι του!
Jousis, να είσαι καλά να το χαίρεσαι!
-
Καγενίζει αρκετά στο μάτι αν και η αίσθηση στο δρόμο και η ποιότητα είναι στο ίδιο επίπεδο ( με 100.000 ευρώ λιγότερα )

-
@axel12p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

Σβησε την φωτο, κριμα, θα σου βαλω αλλη, πες αν θες μπροστα/πισω η πλάι
Ρισκάρουν να φανε μπαν για να δουν ξανά μια φωτό της πυγολαμπίδας

αξελ που λες, εχουν βγει στον δρομο ρε συ να με σταματησουν βραδιατικα για να το δουν και να μου πουν ιστοριες.
-
@skg1958 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Καγενίζει αρκετά στο μάτι αν και η αίσθηση στο δρόμο και η ποιότητα είναι στο ίδιο επίπεδο ( με 100.000 ευρώ λιγότερα )
Εγώ πάλι δε βλέπω να Καγιενίζει καθόλου, αλλά παρόλα αυτά είναι γαμάτο αυτοκίνητο και να το χαίρεσαι πάντα με υγεία!
-

Σβησε την φωτο, κριμα, θα σου βαλω αλλη, πες αν θες μπροστα/πισω η πλάι
Ρισκάρουν να φανε μπαν για να δουν ξανά μια φωτό της πυγολαμπίδας

αξελ που λες, εχουν βγει στον δρομο ρε συ να με σταματησουν βραδιατικα για να το δουν και να μου πουν ιστοριες.
Πέτυχα μια μέρα ένα στον δρόμο, μέσα στην κίνηση δίπλα μου, και γυρνώντας στον οδηγό να του κάνω thumps up για την επιλογή του, παραλίγο να πέσω στον μπροστινό μου εκείνη την ώρα φρέναρε!

-
και γυρνώντας στον οδηγό να του κάνω thumps up για την επιλογή του,
Άντε να γίνουμε πολλοί γιατί δεν μπορώ άλλο τους 50άρηδες μαντράχαλους να με κοιτάνε

Δεν θέλω να βάλω άλλες φωτό απο εκεί για να μην το χαλάσω σε όποιον θέλει να παει 1η φορά.
Είναι πολύ όμορφα.
Οπότε πάρε απο αλλού.

-
@katafractos17 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@skg1958 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εγώ πάλι δε βλέπω να Καγιενίζει καθόλου, αλλά παρόλα αυτά είναι γαμάτο αυτοκίνητο και να το χαίρεσαι πάντα με υγεία!
συμφωνω. καθολου καγιεν το μαζντα, ειναι απειρως ομορφοτερος και
καλυτερος ο ιαπωνας -
Άντε να γίνουμε πολλοί γιατί δεν μπορώ άλλο τους 50άρηδες μαντράχαλους να με κοιτάνε
Είδα και εγώ ένα κίτρινο χθες στην Αιδηψό, αλλά αποκλείεται να ήταν το δικό σου, αυτό το οδηγούσε ένας 35αρης (το πολύ)🤭

-
@a-d-p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Είδα και εγώ ένα κίτρινο χθες στην Αιδηψό, αλλά αποκλείεται να ήταν το δικό σου, αυτό το οδηγούσε ένας 35αρης (το πολύ)🤭

Δεν νομιζω να του εκανες κι εσυ τπτ νοηματα να τρομαξε.
Μονο αυτο δεν μου εχει συμβει, να με σταματησουν τροχαιοι και να μου πουν 'α, δεν εκανες κατι, για να το χαζεψουμε'.
όλα τα άλλα μου έχουν τύχει. -
@a-d-p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:

Ισως το επώνυμο του jousis να είναι Gray

-
Στο θέμα της ηλεκτροκίνησης γίνονται μάχες για το θέμα της αυτονομίας και ο jousis έχει πάει το R5 στα κορφοβούνια και στους χωματόδρομους!

Από ανεμογεννήτριες το φορτίζεις; -
Μαπα ειναι , αλλά αφου αρεσει στους μεσηλικες σαν το jousis βαλτου πολλες ματοχαντρες εκτος απ αυτη στον καθρεφτη μαζι με τον αγιο χριστοφορο και το κομπολοι .
Επισης ριξτου και ενα ευχελαιο και αγιασμο στον κινητηρα .
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!