-
-
-
-
@festive said in HYUNDAI FORUM:
HYUNDAI είναι αυτό η Alfa Romeo?

Κάτσε, μισό, για καλό το λες ή κακό αυτό ;

Θα περιμένω εγώ λίγο να το χωνέψω αλλά το εσωτερικό του βλέπω έχει το κλασσικό ξερατό "πέταξε μια οθόνη μωρέ οχουυυυ".
Αφού έχουν το ionic5, γιατί δεν κάνανε copy paste. Κρίμα. -
Κ Α Κ Α Σ Χ Η Μ Ο
-
-
Γειά σου ρε τεσλα με τους καταπληκτικούς designers που αντιγράφουν τώρα όλοι πλέον.
Δείξε μας τον δρόμο στο styling.
Βρήκα κ μια ακόμα φωτό απο το πιο φτηνό τριμ.
-
Αν ακολουθούσαν το concept κάτι θα γινόταν, φαίνεται ότι είχαν περικοπές για να μπορέσουν να το παράξουν σε λογική τιμή. θα πάει άπατο.
-
-
Σε άλλο χρωματάκι, το κόκκινο ματ είναι χάλια, έκδοση N line, αυτονομία 500+ χλμ και τιμή μέχρι 28, το αγόραζα χτες.
-
ας δουμε την κανονικη εκδοση (οχι την Ν) και τις τιμες. Μετα αποφασιζουμε.
Καλες διαστασεις παντως και καλοι χωροι. Τα θεματα με το iccu και τις κλοπες λυθηκαν; -
@dettol said in HYUNDAI FORUM:
Τα θεματα με το iccu λυθηκαν;
Oχι το ψάχνουν ακόμα. Ένας από τους λόγους (μεταξύ άλλων) που δεν προτίμησα το EV3.
-
@georgemit said in HYUNDAI FORUM:
Σε άλλο χρωματάκι, το κόκκινο ματ είναι χάλια, έκδοση N line, αυτονομία 500+ χλμ και τιμή μέχρι 28, το αγόραζα χτες.
αυτό με την μεγάλη αυτονομία είναι με τον μικρό κινητήρα (οκ, δεν πειράζει τόσο) και όλες οι εκδόσεις έχουν ημιακαμπτο πίσω.
ειδικά για αυτό με την μεγάλη μπαταρία, δεν με πείθει για κακους δρόμους.
για ταξιδιαρικο όμως εθνικής μια χαρά σπεκς.εμένα τελικά από εξω μου αρέσει, αποφάσισα. και μάλιστα στο κόκκινο.
δώσε μας τώρα Hyundai με 40Κ το 3Ν και συζητάμε...
-
Καλες διαστασεις παντως και καλοι χωροι. Τα θεματα με το iccu και τις κλοπες λυθηκαν;Δεν είμαι και πολύ ειδικός αλλά αυτές οι αναφορές δε γίνονταν για όσα μοντέλα είχαν φυσικό κλειδί και όχι wireless; Μου έχει ξεφύγει κάτι;
-
@zaxosm said in HYUNDAI FORUM:
Καλες διαστασεις παντως και καλοι χωροι. Τα θεματα με το iccu και τις κλοπες λυθηκαν;Δεν είμαι και πολύ ειδικός αλλά αυτές οι αναφορές δε γίνονταν για όσα μοντέλα είχαν φυσικό κλειδί και όχι wireless; Μου έχει ξεφύγει κάτι;
ειναι δυο διαφορετικα ζητηματα. Το ενα, αφορουσε οντως φτηνα θερμικα μοντελα που κυκλοφορουσαν κυριως στην αμερικη και μπορουσες να τα κλεψεις ευκολα.
Εγω αναφερομουν στα ηλεκτρικα μοντελα (κυριως για το ioniq5 και το ev6 ειχε ακουστει). Μετα απο λιγο ψαξιμο βλεπω οτι πριν κανα χρονο βγηκε patch και οτι τα καινουρια αυτοκινητα το εχουν περασμενο αυτο απο το εργοστασιο. Ειχε γινει και λιγο σκανδαλο μαλιστα διοτι στην αγγλια ζητουσαν απο τους ιδιοκτητες να πληρωσουν για το patch
-
ειναι δυο διαφορετικα ζητηματα. Το ενα, αφορουσε οντως φτηνα θερμικα μοντελα που κυκλοφορουσαν κυριως στην αμερικη και μπορουσες να τα κλεψεις ευκολα.
Εγω αναφερομουν στα ηλεκτρικα μοντελα (κυριως για το ioniq5 και το ev6 ειχε ακουστει). Μετα απο λιγο ψαξιμο βλεπω οτι πριν κανα χρονο βγηκε patch και οτι τα καινουρια αυτοκινητα το εχουν περασμενο αυτο απο το εργοστασιο. Ειχε γινει και λιγο σκανδαλο μαλιστα διοτι στην αγγλια ζητουσαν απο τους ιδιοκτητες να πληρωσουν για το patch
Vulnerability patching επι πληρωμή η Hyundai. Δεν μου κάνει και τρομερή εντύπωση......
Εμένα πάντως μου αρέσει το ioniq 3 - μου θυμίζει λίγο τα παλιότερα hatchback που έχουν εξαφανιστεί.
-
Εμένα πάντως μου αρέσει το ioniq 3 - μου θυμίζει λίγο τα παλιότερα hatchback που έχουν εξαφανιστεί.
και εμένα, εχουν βγει τιμές? απο μπαταρία -αυτονομια πως θα ειναι?
-
-
@katafractos17 said in HYUNDAI FORUM:
@bekiaris said in HYUNDAI FORUM:
απο μπαταρία -αυτονομια πως θα ειναι?
Τα αναφέρει στο βίντεο.
Δεν προλαβαίνει να δει βίντεο αυτοκινήτων, ασχολείται με την παγκόσμια οικονομία 🤭

-
Aπο το πλαι εχει ωραια γραμμη. Πισω υπερβολικα χαμηλωμένος ο ανεμοθωρακας πρακτικα ελαχιστα θα βλεπεις . Μπροστά ενω εχει καλη σιλουετα τα ημερας ειναι σαν after market και η ραγα προβολεων σαν διαστημοπλοιο...μπαγκαζ προδιαγραφων για ενα αμαξι οικογενειας... τιμη πρεπει να ξεκινα απο 25Κ αν πιασει 30 αρι καλά κρασια θα παει απατο...
Hyundai Ioniq 3 (2026)