-
@dstou said in Renault Clio VI:
Αυτά μπροστά. Στο πίσω κάθισμα τα Κλιό 4 και 5 είναι τραγικά, παίζει να μην έχουν αντίπαλο σε όλες τις κατηγορίες.
Για την κατηγορία του είναι στο μέσο όρο.
-
Η φθηνότερη (24.900 στο site της renault) hybrid έκδοση έχει air condition αντί clima, δεν έχει αυτόματους προβολεις, ούτε αισθητήρες βροχής, ούτε ζάντες, ούτε bliss, πρέπει να ανεβείς ένα χιλιάρικο για να μην είσαι σαν φτωχός συγγενής.
-
@famas said in Renault Clio VI:
Η φθηνότερη (24.900 στο site της renault) hybrid έκδοση έχει air condition αντί clima, δεν έχει αυτόματους προβολεις, ούτε αισθητήρες βροχής, ούτε ζάντες, ούτε bliss, πρέπει να ανεβείς ένα χιλιάρικο για να μην είσαι σαν φτωχός συγγενής.
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα... Μπορώ να ζήσω και με τον απλό κλιματισμό και χωρίς ζαντες. Όπως είμαι και τώρα. Με αυτό που δεν μπορώ να ζήσω είναι η ρεζέρβα....

-
Κάμερα έχει; Γιατί έκανε κάτι τέτοιες γυφτιές η psa και η renault/dacia...
-
@sette said in Renault Clio VI:
Ναι υπάρχει, μόνο στην βενζινοκινητη evolution δεν έχουν. Τα υβριδικα evolution έχουν.
-
Αυτή η έκδοση δεν έχει κανένα νόημα αν με 1000 φράγκα μπορείς να πάρεις την πιο πλούσια (τέκνο ή όπως αλλιώς τη λένε).
-
@ad276 said in Renault Clio VI:
@sette said in Renault Clio VI:
Ναι υπάρχει, μόνο στην βενζινοκινητη evolution δεν έχουν. Τα υβριδικα evolution έχουν.
Οπότε και το lpg όταν έρθει, λογικά δεν θα έχει...
-
Πήγα και είδα το νέο Κλιό από κοντά σήμερα….
Προφανώς δεν θα σταθώ στο οπτικό καθώς είναι υποκειμενικό….ήταν όμως αυτό το βαθύ κόκκινο που είναι απίστευτο χρώμα….του πάει απίστευτα….
Το εσωτερικό του είναι πραγματικά εξαιρετικό ποιοτικά. Δείχνει πολύ γεροδεμένο παρότι τα πλαστικά στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι σκληρά. Ο σχεδιασμός μου άρεσε, είναι ιδιαίτερος. Λίγο τα καθίσματα μου φάνηκαν στενά για μένα και η ορατότητα πίσω δεν είναι η καλύτερη από τον κεντρικό καθρέπτη. Οι χώροι πίσω αρκετά καλοί, καθόμουν άνετα πίσω από το κάθισμα του οδηγού ρυθμισμένο για μένα. Ίσως το πλάτος να μην είναι αρκετό για τρεις ενήλικες αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Το πορτμπαγκάζ μια χαρά, είχε και ρεζέρβα ανάγκης….
Για να το δω χρειάστηκε να περιμένω λίγο, αυτοί που το έβλεπαν το έκλεισαν αμέσως με παράδοση σε δύο μήνες. Ο γνωστός μου πωλητής μου είπε ότι όλοι πάνε στην techno και υβριδικό… -
@kkostask said in Renault Clio VI:
Ο γνωστός μου πωλητής μου είπε ότι όλοι πάνε στην techno και υβριδικό…
H πιο λογική (για να μην πω μοναδική) επιλογή. Αν και εγώ, θα έπαιρνα την Τοπ έκδοση, αξίζει ή την Techno με επιπλέον εξοπλισμό, τον χρειάζεται.
-
Καλοτάξιδο kkostask
-
@fanis75 said in Renault Clio VI:
@kkostask said in Renault Clio VI:
Ο γνωστός μου πωλητής μου είπε ότι όλοι πάνε στην techno και υβριδικό…
H πιο λογική (για να μην πω μοναδική) επιλογή. Αν και εγώ, θα έπαιρνα την Τοπ έκδοση, αξίζει ή την Techno με επιπλέον εξοπλισμό, τον χρειάζεται.
Τι λείπει δηλαδή;
-
Τι λείπει δηλαδή;
Για εμένα, τα εξής βασικα:
- Blind spot
- Rear Cross traffic alert
- Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός (και πλάι)
Και nice to have - ασύρματη φόρτιση κινητού
- φωτισμός εδάφους
Το καλό ειναι ότι τα περισσότερα μπαίνουν με €740 και άλλα €250 για θερμαινόμενα καθίσματα και ειναι κομπλέ και με σωστές 16" ζάντες αντί για 18".
-
Τι λείπει δηλαδή;
- Blind spot
- φωτισμός εδάφους
Το καλό ειναι ότι τα περισσότερα μπαίνουν με €740 και άλλα €250 για θερμαινόμενα καθίσματα και ειναι κομπλέ και με σωστές 16" ζάντες αντί για 18".
Προσωπικά, πιστεύω μόνο το blind spot είναι χρήσιμο μια και μιλάμε για αυτοκίνητο που θα κάνει και αρκετά χλμ. σε πόλη.
Επιπλέον αισθητήρες μπροστά και πλάι για τέτοιες διαστάσεις κατηγορίας σουπερμίνι ψιλοαχρείαστοι,όπως και ασύρματη φόρτιση (υπερθέρμανση κινητού γιατί στα περισσότερα αμάξια δεν είναι ψυχόμενες οι θέσεις φόρτισης..)
Φωτισμός εδάφους, αδιάφορος σε τέτοιο αμάξι. -
Τι λείπει δηλαδή;
- Blind spot
- φωτισμός εδάφους
Θα πάρεις οτιδήποτε άλλο εκτός από Toyota?
-
Τι λείπει δηλαδή;
- Blind spot
- φωτισμός εδάφους
Ολα περιττά για εμένα....
-
@panormus772 said in Renault Clio VI:
Τι λείπει δηλαδή;
- Blind spot
- φωτισμός εδάφους
Προσωπικά, πιστεύω μόνο το blind spot είναι χρήσιμο μια και μιλάμε για αυτοκίνητο που θα κάνει και αρκετά χλμ. σε πόλη.
Επιπλέον αισθητήρες μπροστά και πλάι για τέτοιες διαστάσεις κατηγορίας σουπερμίνι ψιλοαχρείαστοι,όπως και ασύρματη φόρτιση (υπερθέρμανση κινητού γιατί στα περισσότερα αμάξια δεν είναι ψυχόμενες οι θέσεις φόρτισης..)
Φωτισμός εδάφους, αδιάφορος σε τέτοιο αμάξι.Συμφωνώ προσωπικά θεωρώ και το blind spot περιττό, σε όλα μου τα αυτοκίνητα είχα καλή ορατότητα προς τα πίσω, εξαίρεση ίσως η ΖΧ του πατέρα που οδηγούσα πιτσιρικάς. Εκεί οι καθρέφτες ήθελαν όντως υποβοήθηση.
-
-
Ολα περιττά για εμένα....
Για εσένα - για εμένα όχι! Με ρώτησες, σου απάντησα.
-
Και για μένα είναι όλα αχρειαστα αφού δεν τα έχω και τώρα, εκτός από τις 18 αρες ζάντες που είναι απαραίτητες για αισθητικούς λόγους σχεδόν σε όλα τα νέα αυτοκίνητα για να αναδείξουν τη σχεδίαση τους.
Ειδικά σε αυτό με τα μεγάλα καπούλια και φτερά είναι απαραίτητες.
Επίσης βελτιώνουν και την ενεργητική ασφάλεια.
Κάμερες και αισθητήρες και εσωτερικό φωτισμό μπορείς να βάλεις και μετά από το AliExpress, ίσως και καλύτερης ποιότητας από τις εργοστασιακές.
-
This post is deleted!
Renault Clio VI