-
Παρα πολυ ωραιο φαινεται! Αλλα οι Γερμανοι εχουν μαθει να δειχνουν παντα τα φορτωμενα οχηματα στος παρουσιασεις. Να δουμε πως θα ειναι το βασικο για να βγαλουμε συμπερασμα.
Αλλα αυτο που βλεπω στις φωτογραφιες ειναι σιγουρα ομορφο και ποιοτικο. Πιστευω ειναι καλο το timing που θα βγει - σχετικα ωριμη η αγορα πλεον.
-
απο οτι εβλεπα χθες, στη Γερμανια, με μεγαλη μπαταρια με λιγα εξτρα και το μοτερ των 211 ιππων, θα ειναι στα 35Κ. Πλακα μας κανουν;
με την μικρη μπαταρια: 25Κ.
η εκδοση GTi: 38K
Τιμές που βρήκες; Απλά το όχημα είναι με καμουφλάζ. Στο γερμανικό σάιτ δεν
-

Επίσημα λένε μόνο το κάτω απο 25Κ που είναι η βασική έκδοση και είναι για Νοέμβριο 26.
Να υποθέσω οτι Ελλάδα οι πρώτες παραδόσεις θα είναι ακόμα πιο μετά.Καλά που δεν περίμενα.
Σιγά μην έχει μόνο 38Κ το GTI με 226 άλογα.
40Κ+ θα είναι και πάλι θα μοσχοπουλήσει, πολύ περισσότερο απο το Α290.
Συν οτι οι τιμές leasing για vw θα είναι εξαιρετικές.Link για την παραπανω εικόνα ;
-
VW, οι Βορειοευρωπαίοι έχουν χρήμα (σε αντίθεση με εμάς), οπότε λογικά θα πουλήσει, παρά την τιμή.
-
25000 χιλιάρικα κάνει τώρα η βενζίνη! Ας κάνει 30000 και θα λέμε και ευχαριστώ!
-
-
@newradpilot said in ID. Polo:
Link για την παραπανω εικόνα ;
Λοιπόν, θα ορκιζόμουν οτι το πήρα απο εδώ αλλά έχει εξαφανιστεί το section. Δεν το βρίσκω πουθενά.
-
@andya3 Weißt du, ob es wenigstens als Hybrid herauskommt? Es ist fantastisch!
-
Για εμένα ίσως ένα από τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα που έχω δει σε παρουσίαση!
Όλα τέλεια! Άριστα 10’
Δεν έχω γκαράζ να το φορτίζω

-
Γύρε νομίζω το έχουμε ξαναπεί. Συνομιλίες στα Γερμανικά μόνο στο chat αν θες. Στο forum μόνο ελληνικά, για να καταλαβαίνουν όλοι.
Η στρατηγική των γερμανών για τα hybrid είναι ασαφής. Από τη μια δείχνουν να μην ενδιαφέρονται, από την άλλη τώρα τους έπιασε ο πόνος να βγάλουν το T-Rock full hybrid. Δεν έχω διαβάσει πουθενά ότι ενδιαφέρονται να κάνουν υβριδικό και το polo, θερμικό ή ηλεκτρικό.
-
Για εμένα ίσως ένα από τα καλύτερα μικρά αυτοκίνητα που έχω δει σε παρουσίαση!
Όλα τέλεια! Άριστα 10’
Δεν έχω γκαράζ να το φορτίζω

Καταπληκτικά μελετημένο προϊόν!!!
Ασχέτως τιμής , εξοπλισμού, προδιαγραφών θα αξίζει το κάτι παραπάνω σε σύγκριση με οποιοδήποτε ανταγωνιστικό προϊόν.
Που ουσιαστικά αυτή την στιγμή δεν έχει ανταγωνισμό, μόνο το dolphin αξίζει αλλά μόνο σε βάση λογικής, σαν όνομα και παράδοση δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στο VW.
Το νεο Renault 5 είναι ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία αλλά δεν έχει καμία σχέση η υλοποίηση του στην πράξη σε σχέση με αυτό που κατάφερε η VW , μοιάζει πιο πολύ σαν μια άσκηση αναβίωσης ως καρικατούρα ενός αυτοκινήτου σύμβολο στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης.
Από την άλλη αυτό το VW είναι σαν κάποιος από το 1970-1980 να έφερε στο 2030 το Golf MK1 / MK2 ακριβώς με την ίδια αίσθηση και αντίκτυπο που έμελλε να έχει το Golf στην ιστορία της αυτοκίνησης ως προς την διαχρονικότητα της σχεδίασης, την πρακτικότητα, και την Γερμανική ουσία στην κατασκευή ενός compact οχήματος.
Ιδανική δηλαδή μεταφορά σαν σε χρονοκαψουλα των αξιών και της παράδοσης της μάρκας στο νέο κεφάλαιο της παγκόσμιας αυτοκίνησης που ορίζεται από την μεταστροφή της στην ηλεκτροκίνηση.
-
Αχ αυτές οι αναλυσεις σου!!!!
Ως ένα σημείο και εγώ βλέπω πως είναι ένα κομβικό μοντέλο για την εταιρία!
Είναι υπερβολικά μελετημένο έτσι όπως το βλέπω για να αποτελέσει τη βάση για μια άλλη στρατηγική της vw
-
Είπαμε η vw στην τιμή μας τα χαλάει. Στα υπόλοιπα είναι οκ.
Αν όμως το βγάλει με την 55άρα μπαταρία και καλό εξοπλισμό στα 30k, όπως διαβάζω σε γερμανικά δημοσιεύματα. Οπότε με επιδότηση πέφτει στα 27k θα είναι λουκουμάκι.
Γιατί το αυτοκίνητο έχει χώρους Golf και μπορεί να παίξει και ρόλο οικογενειακού για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ηλεκτροκίνηση.
-
Σιγά την Bentley παιδιά….χαλαρώστε….ένας υπερτιμημένος και άσχημος τενεκές είναι.
-
-
Γύρε νομίζω το έχουμε ξαναπεί. Συνομιλίες στα Γερμανικά μόνο στο chat αν θες. Στο forum μόνο ελληνικά, για να καταλαβαίνουν όλοι.
Άσε που δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό.

Κάτσε να του ρίξω ένα μπαν

@lapΣκίστον, που μας λέει ότι γύρισε και αναβαθμισμένος! Τα ίδια μυαλά κουβαλάει. Ε @lap;

-

@lapΣκίστον, που μας λέει ότι γύρισε και αναβαθμισμένος! Τα ίδια μυαλά κουβαλάει. Ε @lap;

Τον καλόπιάνω για να μη ξαναφύγει

-

Είπα καλό λόγο για VW! Τι άλλο θες;
-

Τον καλόπιάνω για να μη ξαναφύγει

Διάλειμμα κάνω και μπαίνω στο φόρουμ!!! Θα την κάνω πάλι! Έπεσαν πολλά και πρέπει να βρω χρόνο ή να επεκτείνω το 24ωρο
-
Πάντως δείτε εσωτερικό!
Χώρους σαν golf, μήκος σαν polo, χωρος αποσκευών 435 λίτρα (και εμπιστεύομαι την vw στην μέτρηση), o Τομας λέει πως στρίβει σαν κάρτ και η ποιότητα κύλησης είναι κορυφαία
Αν και καμουφλαρισμένο από όσο βλέπω θα ναι πανέμορφο και αυτό το πίσω μέρος θα γίνει η επόμενη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας
Το αρνητικό ότι από ότι διαβάζω θα ναι μονάχα ηλεκτρικό!
ID. Polo