-
@gatoz said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
@jamesd said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Αν σκόπευα να δώσω τα λεφτά που ζητάει το iPhone εννοείται ότι θα αγόραζα το Samsung Galaxy S25 Ultra με το πενάκι, άλλη εμπειρία χρήσης…
αφου αρχισε να με προδιδει το σου 22 ουλτρα απο μπαταρια, πηρα το εικοσιπεντε.
στα χερια μου βογκανε, οχι απο φωτο κλπ, αλλα πολυ χρηση σε ειδικα app.
στο εικοσιτριο που εχει η κορη μου, δεν ειδα μεγαλες διαφορες με το 22, στο εικοσιτεσσερα της γατας που ηταν καλυτερο απο της κορης δεν θα εχωνα γιουρα αλλα το εικοσιπεντε πεταει λεμε και κραταει η μπαταρια. ο μικρος εχει μηλο δεκαπεντε προ μαξ κατι. σε αυτα που κανω, απλα αχρηστα αντικειμενα, για να δειχνεις μοδατος, μια χαραΑυτά βλέπει ο πτωχος πλην τίμιος εργολάβος της καρδιάς μας !
-
@red_monster said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
@bathan said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
@fanis75 said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Σε κάθε περίπτωση το χειρότερο Αηφον ειναι καλύτερο από το τοπ Αντροιντ, τι να λέμε τώρα! 18 χρόνια Αηφον δεν το αλλάζω με τίποτα!
Φάνη υπερβάλλεις. Σιγά το χάσμα στην διαφορά τεχνολογίας
Απορρώ ειλικρινά γιατι ο κόσμος αγοράζει κάτι άλλο εκτός απο iPhone, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Γιατί είναι εξωφρενικά πανάκριβα γι'αυτά που προσφέρουν ίσως ;
στο εικοσιτριο που εχει η κορη μου, δεν ειδα μεγαλες διαφορες με το 22, στο εικοσιτεσσερα της γατας που ηταν καλυτερο απο της κορης δεν θα εχωνα γιουρα αλλα το εικοσιπεντε πεταει λεμε και κραταει η μπαταρια. ο μικρος εχει μηλο δεκαπεντε προ μαξ κατι. σε αυτα που κανω, απλα αχρηστα αντικειμενα,
S23, S24, S25 και iPhone 15promax σας κόβω για 3 χιλιαρικα στο χαλαρό.
s23 = δωρο στην αλλαγη provider σταθερης
s24 = επιδοτηση 2024
iphone = επιδοτηση 2024
s25 = 'βιαιη' επιδοτηση = ή κατεβαινετε απο τα 33 το μηνα στα 22 ανα συνδεση ή αντεγεια = βεβαιως και παρτε και 1500 επιδοτηση γιατι σας αγαπαμε
σγα μην ακουμπησω ενα σκαζμο λεφτα για παπαριες με οθονεςΕμείς τις έχουμε κόψει τις επιδοτήσεις. Τις καλύτερες δυνατές τιμές υπό ίσους όρους, βάλτε και πιθανή επιδότηση, πλακ φραιντει, σαιμπερμοντει χεστηκαμε !
Έχουμε μπατζετ για κινητό και ταμπλετ /ανα άτομο και το γυρίζουμε όλοι πίσω !
#μασουρι!επισης θεωρω μαλακιες τις επιδοτησεις, αλλα λογω ογκου 'κανουν ενα δωρακι' εξτρα απο οτι εκπτωση μπορουν να σου δωσουν. ειναι πολλες οι γραμμες στη κινητη. και στη σταθερη παρα πολυ ακριβο το sla. αν ακομη δεχομουν επιδοτησεις θα μιλουσαμε για πολλα χιλιαρικα.
απο την αλλη θες και να πιανει το γμνο. πχ βονταφον εχω τιμη ξεβρακωματος αλλα δεν πιανει, σε κρεμαει απο σημα συνεχεια. απο οτι εγραψα, σκεψου τιμες δια 2. με προγραμματα παντα τα παντα ολα, σαουντι-γιουαε ελευθερα και μια σιμ 40gb εξτρα στη καθε γραμμη.
-
για βονταφον είναι γνωστό εδώ και χρόνια ότι δεν έχει καλό σήμα στις περισσότερες περιοχές
-
@vagkirk said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Για όσους δυσκολεύονται να αποχωρήσουν από το android οικοσύστημα θα πρότεινα να περιμένουν τις τιμές στην Ελλάδα για το νέο Xiaomi 17.
Είναι κατά την άποψη μου το καλύτερο android κινητό που έχει βγεί ποτέ ως σήμερα και είναι καλύτερο από το iPhone 17 σε όλα τα χαρακτηριστικά του.
Αν σε διαφορά τιμής είναι φθηνότερο κατά 350€ τουλάχιστον σε κάθε αντίστοιχη έκδοση, 17 , 17 pro , 17 pro max ,και χωρητικότητες μνήμης από το iPhone τότε θεωρώ ότι αξίζει η αγορά του.
Και τα καλά Xiaomi πλέον αντέχουν πολλά χρόνια σε λειτουργικό, χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις όπως και τα iPhone.
Με το bloatware και τις διαφημίσεις αλλάζει κάτι στις κινεζικές ναυαρχίδες ή είναι το ίδιο όπως σε σε ένα κατά πάρα πολύ φθηνότερο;
Μέχρι στιγμής μόνο το pixel ξέρω ως pure android . Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα στο Android , στο ios δεν διαμαρτύρονται για κάτι τέτοιο (εκτός αν είναι σαν τους μπεμβεδακιδες που δε λένε τίποτα για τις βλάβες
) -
@panos2171 said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Για όσους δυσκολεύονται να αποχωρήσουν από το android οικοσύστημα θα πρότεινα να περιμένουν τις τιμές στην Ελλάδα για το νέο Xiaomi 17.
Είναι κατά την άποψη μου το καλύτερο android κινητό που έχει βγεί ποτέ ως σήμερα και είναι καλύτερο από το iPhone 17 σε όλα τα χαρακτηριστικά του.
Αν σε διαφορά τιμής είναι φθηνότερο κατά 350€ τουλάχιστον σε κάθε αντίστοιχη έκδοση, 17 , 17 pro , 17 pro max ,και χωρητικότητες μνήμης από το iPhone τότε θεωρώ ότι αξίζει η αγορά του.
Και τα καλά Xiaomi πλέον αντέχουν πολλά χρόνια σε λειτουργικό, χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις όπως και τα iPhone.
Με το bloatware και τις διαφημίσεις αλλάζει κάτι στις κινεζικές ναυαρχίδες ή είναι το ίδιο όπως σε σε ένα κατά πάρα πολύ φθηνότερο;
Μέχρι στιγμής μόνο το pixel ξέρω ως pure android . Έχει καταντήσει αηδία αυτό το θέμα στο Android , στο ios δεν διαμαρτύρονται για κάτι τέτοιο (εκτός αν είναι σαν τους μπεμβεδακιδες που δε λένε τίποτα για τις βλάβες
)Pixel, Nothing and Motorola θεωρούνται τα πιο καθαρά.
Λένε ότι τα τα ακριβά Xiaomi (από 850€ και πάνω) δεν έχουν διαφημίσεις (ή έχουν πολύ λιγότερες)
πχ δες στο 14:05 εδώ στο συγκριτικό βίντεο των Poco f8 ultra και Poco f8 Pro, στο Pro που κοστίζει 600-700€ έβγαλε διαφημίσεις ενώ στο ultra των 850-950€?
-
@a-d-p said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Λένε ότι τα τα ακριβά Xiaomi (από 850€ και πάνω) δεν έχουν διαφημίσεις
πχ δες στο 14:05 εδώ στο συγκριτικό βίντεο των Poco f8 ultra και Poco f8 Pro, στο Pro που κοστίζει 600-700€ έβγαλε διαφημίσεις ενώ στο ultra των 850-950€?Τα poco ειχαν pure android τα χαλασαν κι αυτα ;
Τα motorola εχουν pure android . -
@otso said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Λένε ότι τα τα ακριβά Xiaomi (από 850€ και πάνω) δεν έχουν διαφημίσεις
πχ δες στο 14:05 εδώ στο συγκριτικό βίντεο των Poco f8 ultra και Poco f8 Pro, στο Pro που κοστίζει 600-700€ έβγαλε διαφημίσεις ενώ στο ultra των 850-950€?Τα poco ειχαν pure android τα χαλασαν κι αυτα ;
Τα motorola εχουν pure android .Pixel, Nothing and Motorola θεωρούνται τα πιο καθαρά.
Στα φθηνά μοντέλα βάζει περισσότερες advs η Xiaomi γιατί δεν βγάζει πολλά χρήματα από το τηλέφωνο, ενώ στα ακριβότερα έχει λιγότερες.
-
εκτός αν είναι σαν τους μπεμβεδακιδες που δε λένε τίποτα για τις βλάβες
Ένα ipad Gen 10 πάντως που πήρα πριν 3-4 μήνες για τα μικρά...εδώ και τρείς εβδομάδες είναι στο service και δεν μπορούν να το φτιάξουν.
Δεν παίρνει με τίποτα restore, περιμένουν λέει νέα έκδοση ios
Δεν άντεξε...το εργαλείο το κάψιμο σε Roblox που του έκαναν τα 5χρονα;
Και ένα MacBook air M2 που πήρα μαζι με το παραπάνω , αυτή η μαγνητική μαλάκια που έχει για το καλώδιο φόρτισης δεν κάνει μάλλον καλή επαφή, φορτίζει με τα χίλια ζόρια αφού στρίψω ή πιέσω το καλώδιο με συγκεκριμένο τρόπο, βάζω μανταλάκια, πενσες, κλιπ για να κάτσει κάπως και δεν τολμάω να το κουνήσω όσο φορτίζει...
Το έχω παρατήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε ένα συρτάρι ,μόλις με ειδοποιήσουν να πάρω το ταμπλετ θα το πάω να το δούνε.
Κολοκύθια τουμπανα.
Τουλάχιστον τα android ταμπλετ και τα laptop τα φτύνουν αλλά μπορούμε ακόμη και μόνοι μας να τα φτιάξουμε ώστε έστω να κάνουν την δουλειά τους για χρόνια.
Τούτα με ένα βηξιμο πάνε istorm
-
Ένα ipad Gen 10 πάντως που πήρα πριν 3-4 μήνες για τα μικρά...εδώ και τρείς εβδομάδες είναι στο service και δεν μπορούν να το φτιάξουν.
Και ένα MacBook air M2 που πήρα μαζι με το παραπάνω , αυτή η μαγνητική μαλάκια που έχει για το καλώδιο φόρτισης δεν κάνει μάλλον καλή επαφή, φορτίζει με τα χίλια ζόρια αφού στρίψω ή πιέσω το καλώδιο με συγκεκριμένο τρόπο, βάζω μανταλάκια, πενσες, κλιπ για να κάτσει κάπως και δεν τολμάω να το κουνήσω όσο φορτίζει...
Το έχω παρατήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε ένα συρτάρι ,μόλις με ειδοποιήσουν να πάρω το ταμπλετ θα το πάω να το δούνε.
Κολοκύθια τουμπανα.
Τουλάχιστον τα android ταμπλετ και τα laptop τα φτύνουν αλλά μπορούμε ακόμη και μόνοι μας να τα φτιάξουμε ώστε έστω να κάνουν την δουλειά τους για χρόνια.
Για το λαπτοπ δεν έχω εικόνα, δεν είχα ποτέ λάπτοπ της apple.
Το ταμπλετ δεν κατάλαβα τι έπαθε. Θέμα hardware είναι; software; Όσα προϊόντα Apple έχω αγοράσει δεν είχαν κάποιο πρόβλημα. Μόνο Σε ένα ταμπλετ ράγισε η οθόνη κάπου στην 3ατια. Δούλευε κανονικά, αλλά επειδή ήταν παιδιού, για λόγους ασφαλείας, είχε πήραμε καινούριο.
Bloat ware δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Σε κάποια δωρεάν apps νομίζω βγαίνουν banner διαφημίσεων.
-
Κολοκύθια τουμπανα.
Έχουμε τόσα mac book και imac τόσων διαφορετικών γενιών στο γραφείο, κανένα τα θέματα που αναφέρεις.
Αν είναι να αναφερθώ σε κάτι είναι η μπαταρία του apple watch series 7 41mm η οποία μετά από μερικά χρόνια αδιάληπτης χρήσης (περίπου 4), ξύπνημα στις 06:00 και βγάλσιμο από τον καρπό στις 22:00, always on display (αυτή γαμάει τη μπαταρία), καταγραφή ολοήμερου περπατήματος (εκτός γραφείου) και 3-5 προπονήσεις την εβδομάδα έχει φτάσει στο 77 %. Ποσοστό αναμενόμενο μεν, επιζήμιο για την ήδη μικρή αυτονομία δε !
Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ, ενώ το έχω κλειστώ, έχουμε πτώση του soc κατά 5 % !! -
Κολοκύθια τουμπανα.
Έχουμε τόσα mac book και imac τόσων διαφορετικών γενιών στο γραφείο, κανένα τα θέματα που αναφέρεις.
Αν είναι να αναφερθώ σε κάτι είναι η μπαταρία του apple watch series 7 41mm η οποία μετά από μερικά χρόνια αδιάληπτης χρήσης (περίπου 4), ξύπνημα στις 06:00 και βγάλσιμο από τον καρπό στις 22:00, always on display (αυτή γαμάει τη μπαταρία), καταγραφή ολοήμερου περπατήματος (εκτός γραφείου) και 3-5 προπονήσεις την εβδομάδα έχει φτάσει στο 77 %. Ποσοστό αναμενόμενο μεν, επιζήμιο για την ήδη μικρή αυτονομία δε !
Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ, ενώ το έχω κλειστώ, έχουμε πτώση του soc κατά 5 % !!Αν θες να την αλλαξεις μιλα με αυτον https://www.facebook.com/profile.php?id=100076857107266
50 η γνησια και 45 ιμιτασιον, παραμενει η στεγανοτητα που εχει. -
This post is deleted! -
Μέχρι 600€ δεν έχει κάτι σε iOS, οπότε κάνουν πάρτι τα Android
Φυσικά και έχει, απλά ειναι refurbished.
-
Μέχρι 600€ δεν έχει κάτι σε iOS, οπότε κάνουν πάρτι τα Android
Φυσικά και έχει, απλά ειναι refurbished.
Ok, μιλούσα για καινούριο προφανώς
-
Ok, μιλούσα για καινούριο προφανώς
Τα iphone πάντα καινούργια ειναι!!

-
@dettol said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Το ταμπλετ δεν κατάλαβα τι έπαθε. Θέμα hardware είναι; software;
Λογικά software , έσβησε και έβγαλε μια εικόνα που έδειχνε ένα καλώδιο για σύνδεση σε laptop.
Το έβαλα στο mac , το αναγνώρισε και μου έδινε επιλογή για ξανάπέρασμα του τελευταίου ios , δεν δούλεψε αυτό , και μετά είχα επιλογή για restore με σβήσιμο αρχείων, έκανα και αυτό αλλά ούτε πάλι επανήλθε.
Παραμένει ακόμη σε γνωστό μου μαγαζί τεχνικό , δεν το έχω στείλει στα κεντρικά δυστυχώς μέχρι σήμερα.
@dettol said in Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...:
Bloat ware δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε.
Με αυτό που είπα για Roblox δεν αναφερομουν σε bloatware, απλά έβγαλα την απέχθεια μου για αυτή την εθιστική πλατφόρμα παιχνιδιών που έχει καταστρέψει τα πιτσιρίκια.
Έχουμε τόσα mac book και imac τόσων διαφορετικών γενιών στο γραφείο, κανένα τα θέματα που αναφέρεις
Πρέπει να δω αν φταίει το καλώδιο φόρτισης , δυστυχώς δεν είμαι συνεπής με σέρβις συσκευών.
Αν κάτι δεν μπορεί να μου το φτιάξει ο γνωστός μου τεχνικός ή να αναλάβει τις σχετικές διαδικασίες δεν μπορώ να μπλέκω με εγγυήσεις και επιστροφες.
Αν κάτι χαλάει συνήθως έχει φάει τα ψωμιά του οπότε πάω για καινούργιο.
Τώρα όμως αυτά είναι σχεδόν του κουτιού (που τώρα που το γράφω δεν...ξέρω που είναι το κουτί τους) και δυστυχώς αρκετά ακριβά.
Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν ξέρω όμως...ούτε που έχω την απόδειξη αγοράς, πόσο μάλλον τα χαρτιά για την εγγύηση τους.
-
Δεν χρειάζεται ούτε κουτί ούτε παραστατικά αγοράς. Με τη συσκευή και το σειριακό αριθμό τους πας εδώ και αν είναι στην εγγύηση στο αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά.
-
Eχει σύστημα η Απλ ποτέ ενεργοποιήθηκε για πρώτη φορά, αυτό κοιτάνε και αν είσαι στον 1ο χρόνο έχεις εγγύηση.
-
Ναι μου το είπε τελικά το απόγευμα και ο τεχνικός που το πήγα.
Απλά θα το στείλει, δεν θέλει τίποτα όπως λέτε, ίδιος δεν έχει καταφέρει να βρει άκρη ακόμη.
Τον ανησυχεί μόνο πως επειδή το Power button -αν το λέω σωστά - φαίνεται ταλαιπωρημένο στο πάτημα του και έχει και μικρά σημάδια από μικροχτυπηματα - τα μικρά δεν το σεβάστηκαν όσο έπρεπε και εγώ δεν είχα πάρει θήκη προστασίας - αν έχει κάτι σοβαρό δεν θα το αντικαταστήσουν, θα ρίξουν το φταίξιμο σε μένα.
-
Με χτυπήματα ειναι βεβαιώ ότι θα βγει εκτός εγγύησης
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...