-
To electro app που αναφέρθηκε πιο πάνω, τι κόστος εχει ? Δεν βλέπω κατι για τιμη στο site.
Επίσης δεν το βρίσκω και στο android store. Moνο manual μπαίνει? (Manual δεν βάζω πακετα)
μηδενικο κοστος. Ειναι unofficial app οποτε μπαινει μονο ως apk. Το προβλημα ειναι οτι η Byd εχει "κλειδωσει" το τελευταιο firmware και πρεπει να κανεις downgrade, να το βαλεις και μετα να κανεις update.
Εχει βιντεο στο youtube αν ενδιαφερεσαι. -
Ανοιγοκλείνει και το σκίαστρο της ηλιοροφής με φωνητική εντολή - open/close sunshade
-
Για απλή χρήση, για το μέσο οδηγό, είναι μια χαρά.
Φαίνεται ανεπαρκές αν προσπαθήσεις να περάσεις όλη τη δύναμη στο δρόμο.
Σε αμάξι με 100 άλογα δε θα φαινόταν.Με τα turanza 6 μπροστά έχει βελτιωθεί πολύ η εκκίνηση και το φρενάρισμα.
Άσχετο, σήμερα με τις φωνητικές εντολές ρώτησα τον καιρό και με είπε τη πρόγνωση στο σημείο που ήμουν. Τί άλλες εντολές δουλεύουν ξέρετε;
Αν θυμάμαι καλά, όταν πας στο byd assistant app, σου εμφανίζει τη λίστα. Προσωπικά μόνο αυξομειώση θερμοκρασίας χρησιμοποιώ
Εννοώ πέρα από τις λειτουργίες καμπίνας (κλιματισμό, παράθυρα, μουσική). Αυτά τα χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το να σου λέει τη πρόβλεψη του καιρού στο σημείο που είσαι είναι κάτι παραπάνω.Δοκιμάσατε να του πείτε...
F* Y* μήπως έχει καμιά εφαρμογή, ή έχουν τίποτα Ασιάτισσες συνεργαζόμενες ?

-

Να προωθήσουμε την ιδέα στο support της BYD.Τεχνικά είναι εύκολο. Τώρα του λες πχ " i'm hungry" και σου βγάζει τα πλησιέστερα φαγάδικα.
Αν του πεις πχ "i'm horny" και υπάρχουν καταχωρημένες σχετικές "υπηρεσίες" στους χάρτες, γιατί όχι; -
Για απλή χρήση, για το μέσο οδηγό, είναι μια χαρά.
Φαίνεται ανεπαρκές αν προσπαθήσεις να περάσεις όλη τη δύναμη στο δρόμο.
Σε αμάξι με 100 άλογα δε θα φαινόταν.Με τα turanza 6 μπροστά έχει βελτιωθεί πολύ η εκκίνηση και το φρενάρισμα.
Άσχετο, σήμερα με τις φωνητικές εντολές ρώτησα τον καιρό και με είπε τη πρόγνωση στο σημείο που ήμουν. Τί άλλες εντολές δουλεύουν ξέρετε;
Αν θυμάμαι καλά, όταν πας στο byd assistant app, σου εμφανίζει τη λίστα. Προσωπικά μόνο αυξομειώση θερμοκρασίας χρησιμοποιώ
Εννοώ πέρα από τις λειτουργίες καμπίνας (κλιματισμό, παράθυρα, μουσική). Αυτά τα χρησιμοποιώ καθημερινά.
Το να σου λέει τη πρόβλεψη του καιρού στο σημείο που είσαι είναι κάτι παραπάνω.Δοκιμάσατε να του πείτε...
F* Y* μήπως έχει καμιά εφαρμογή, ή έχουν τίποτα Ασιάτισσες συνεργαζόμενες ?

Οχι δεν ειναι τοσο ανεπτυγμένοι οσο η στελλαντις που αν σε ακουσει να λες "fuck" ή "not again" ειδοποιει κατευθειαν την οδικη βοηθεια να ερθει να σε μαζέψει
-
Μου αρέσει πάντως που έχετε χιούμορ...
Εστω και αν είστε κινζεζολάγνοι...

-
To electro app που αναφέρθηκε πιο πάνω, τι κόστος εχει ? Δεν βλέπω κατι για τιμη στο site.
Επίσης δεν το βρίσκω και στο android store. Moνο manual μπαίνει? (Manual δεν βάζω πακετα)
μηδενικο κοστος. Ειναι unofficial app οποτε μπαινει μονο ως apk. Το προβλημα ειναι οτι η Byd εχει "κλειδωσει" το τελευταιο firmware και πρεπει να κανεις downgrade, να το βαλεις και μετα να κανεις update.
Εχει βιντεο στο youtube αν ενδιαφερεσαι.το surf εχω. δεν ξερω αν υπαρχει προηγουμενο firmware
καλα και unofficial στο κινητο θα μπορουσε να ειναι σε store για να ειναι ελεγμενο
-
Θα μπορούσαν λογικά να το εξαλείψουν μέσω ενός software update.
Δε χρειάζεται.
Αν το βάλεις στο eco λύνεται το πρόβλημα, καθώς προσθέτει μεγάλο lag στο γκάζι.Θεωρώ μεγάλη βλακεια να παίρνεις ένα όχημα δυνατό και να το λειτουργείς στο eco. Τσάμπα τα άλογα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το chill mode του τέσλα. Αφαιρεί όλη την απόλαυση της επιτάχυνσης συν το σπαστικό (για μένα) να βυθίζω υπερβολικά το πεντάλ. Πραγματικά χωρίς λόγο ύπαρξης.. Για 10 περισσότερα χλμ;;;
Προτιμάς να το έχεις στο sport και να θες κάθε μήνα λάστιχα?
Πίστεψέ με το έχω στο normal και δεν έχω μεγαλύτερη φθορά στα λάστιχα. Τουναντίον χαίρομαι καθημερινά και τις 280 ίππους του αυτοκινήτου μου καθώς και τα 420nm ροπής. Εφόσον ελέγχεις το δεξί σου πόδι όλα είναι εφικτά...
Από τη στιγμή που ελέγχεις το δεξί σου πόδι, τότε δεν χαίρεσαι και τους 280 ίππους του οχήματος.
Θα τους χαιρόσουν αν πάταγες μόνιμα τέρμα το γκάζι. -
Εχει βιντεο στο youtube αν ενδιαφερεσαι.Παλεύω εδώ και μια βδομάδα να κάνω το downgrade.
-
Μου αρέσει πάντως που έχετε χιούμορ...
Εστω και αν είστε κινζεζολάγνοι...

εχουμε εχουμε
αναγκαστικα πρεπει να εχουμε για να διαβαζουμε αυτά που γράφεις (και συ εχεις πολυ χιουμορ ευτυχως)
Κινεζολαγνοι δεν ειμαστε καθόλου αλλα οταν κάτι ειναι πολύ καλύτερο και φτηνότερο φυσικα το προτιμω και σε συγκριση κερδιζει
Αν αυτό το πολύ καλύτερο ειναι κατι που δεν ειναι κινεζικο , το ιδιο θα το προτιμήσω
Δεν φταιω εγω που τα μονα καλύτερα από τα κινεζικα ειναι και πολύ πιο ακριβα απο τα κινεζικα
Το renault 5 ειναι φανταστικο μικρο ηλεκτρικο πχ, αλλα η τιμη του ειναι πολύ πιο ακριβη από καποιο κινεζικο αντιστοιχο. Να ηταν παραπλήσια ή ακόμα και λιγο πιο ακριβο και με αναλογο εξοπλισμο/χωρους να ειναι σιγουρος οτι θα το προτιμούσα σε σχεση με κάποιο αντιστοιχο κινεζικο.
Δεν με ενδιαφερει η χώρα προελευσης αλλα το προιον το ιδιο συγκρινω, απλα τυχαινει στα ιδια χρηματα και λιγοτερα οι κινεζοι προς το παρουν να σου προσφέρουν πολύ περισσότερα
στα μεγαλα αντιστοιχα προτιμω τα τεσλα. Δεν ειμαι αμερικανολάγνος απλα τυνγαινει να εχουν φοβερα καλή τιμη για αυτό που προσφέρουν
αν ειχα ανεξαντλητα χρηματα που φυτρωνανε σε δέντρο εξω από το σπίτι μου (ή να ήμουν εργολάβος
) ή ζουσαμε στο βαθύ πασοκ και επαιρνα μπολικα χρηματα και καθομουν, να εισαι σίγουρος ουτε κινεζικο θα επαιρνα ποτέ ούτε τεσλα -
Το renault 5 ειναι φανταστικο μικρο ηλεκτρικο πχ, αλλα η τιμη του ειναι πολύ πιο ακριβη από καποιο κινεζικο αντιστοιχο. Να ηταν παραπλήσια ή ακόμα και λιγο πιο ακριβο και με αναλογο εξοπλισμο/χωρους να ειναι σιγουρος οτι θα το προτιμούσα σε σχεση με κάποιο αντιστοιχο κινεζικο.
Δεν απέχουν κ πολύ πάντως (πλέον).
Το τεκνο R5 με την 42άρα έχει 29Κ
Το comfort σερφ με την 43άρα έχει 26ΚΔεν είναι και ψίχουλα, αλλά οκ. Αν τελειώσει το "premium" κοινό, μπορούν κάτι τέτοια μικρά να χτυπήσουν τους κινέζους με κάποιες εκπτώσεις. Ή αν πούμε για το R5 μπορεί να εξάγουν παντού κ την έκδοση με 95 άλογα (όταν σταματήσουν να ξεπουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι).
Το κακό είναι οτι οι Ευρωπαίοι κάνουν gatekeeping στα features. Πρέπει να δουν οτι αυτό δεν δουλεύει πλέον γιατί οι κινέζοι τα δίνουν όλα. Ας κόβουν άλογα απο κινητήρες και να δίνουν όλα τα καλούδια σε όλες τις εκπτώσεις κι αυτοί.
-
Δεν απέχουν κ πολύ πάντως (πλέον).
Το τεκνο R5 με την 42άρα έχει 29Κ
Το comfort σερφ με την 43άρα έχει 26ΚΔεν είναι και ψίχουλα, αλλά οκ. Αν τελειώσει το "premium" κοινό, μπορούν κάτι τέτοια μικρά να χτυπήσουν τους κινέζους με κάποιες εκπτώσεις. Ή αν πούμε για το R5 μπορεί να εξάγουν παντού κ την έκδοση με 95 άλογα (όταν σταματήσουν να ξεπουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι).
Το κακό είναι οτι οι Ευρωπαίοι κάνουν gatekeeping στα features. Πρέπει να δουν οτι αυτό δεν δουλεύει πλέον γιατί οι κινέζοι τα δίνουν όλα. Ας κόβουν άλογα απο κινητήρες και να δίνουν όλα τα καλούδια σε όλες τις εκπτώσεις κι αυτοί.
θες να κάτσουμε να δουμε εξοπλισμο, τιμη, χώρους, ποσα αλογα παιρνεις σε καθε περιπτωση και τι μπαταρία αυτονομία και αν εχει αντλια θερμοτητας και τι προσφέρει το καθενα πχ αν βαλουμε κατω το 5 σε σχεση με το dolfin? θα εκπλαγεις με το ποσο ακριβο θα βγαινει το 5 αν ειχε τα ιδια πραγματα με το dolfin
οποιοδηπωτε μη κινεζικο σε σχεση με κινεζικο προσφερει πολύ λιγοτερα εκτος οταν ανεβουμε σε μεγεθος που εμφανιζεται η τεσλα
-
To dolphin παίζει μπάλα μόνο του στο vfm.
Το surf όμως το χτυπάει το φτηνό R5.
Αν οι γάλλοι και όλοι οι ευρωπαίοι αποφασίσουν να χώσουν features και στα φτηνά τους και να μην τσιγκουνεύονται (σιγά το έξτρα κόστος), μπορούν.heatpumps έχουν κ τα φτηνά R.
Σε παρακαλώ, μην μπερδεύεις τα R με τα σετρίο.
-
Αν οι γάλλοι και όλοι οι ευρωπαίοι αποφασίσουν να χώσουν features και στα φτηνά τους και να μην τσιγκουνεύονται (σιγά το έξτρα κόστος), μπορούν.heatpumps έχουν κ τα φτηνά R.
Το R5 είναι πολύ πιο ακριβό απο το Surf.
Εκτός κι αν μιλάς για τιμές Γαλλίας. -
Εκτός κι αν μιλάς για τιμές Γαλλίας.Δεν ισχύουν οι τιμές που βλέπω στις σελίδες τους;
Το surf comfort 25990
To R5 techno 40kWh 29400 (το R5 evolution που δεν έχει καλό εξοπλισμό όμως 26900)σημείωση. Αν στην φτηνή evolution R5 έβαζαν οι τσιφούτηδες και
- καθισμα οδηγου ρυθμ σε ύψος (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΥΤΟ ΔΛΔ)
- driving modes (ήμαρτον επίσης)
- ηλεκτρικοί καθρέπτες (μην επαναλλαμβάνομαι)
- cruise control stop& go
θα ήταν λουκούμι στα 27Κ.
-
Στα περί φωνητικών εντολών εγώ έχω βολευτεί με το άνοιγμα/κλείσιμο του ξεθαμπωματος του μπροστά αλλά και κυρίως του πίσω τζαμιού.
-
Εκτός κι αν μιλάς για τιμές Γαλλίας.Δεν ισχύουν οι τιμές που βλέπω στις σελίδες τους;
Το surf comfort 25990
To R5 techno 40kWh 29400 (το R5 evolution που δεν έχει καλό εξοπλισμό όμως 26900)σημείωση. Αν στην φτηνή evolution R5 έβαζαν οι τσιφούτηδες και
- καθισμα οδηγου ρυθμ σε ύψος (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΥΤΟ ΔΛΔ)
- driving modes (ήμαρτον επίσης)
- ηλεκτρικοί καθρέπτες (μην επαναλλαμβάνομαι)
- cruise control stop& go
θα ήταν λουκούμι στα 27Κ.
ξερεις αν το R5 εχει αντλια θερμότητας στην φτηνη εκδοση?
η μεσαια εκδοση του surf ειναι η καλή , η ακριβη απλα σου δινει 170 αλογα που δεν χρειαζονται. Αν τα βαλεις κάτω ειναιπολύ πιο ακριβο το r5 στον ιδιο εξοπλισμο, μην επαναλαμβανομαι. που και το ακριβο surf παλι πιο φτηνο ειναι
-

επίσης το r5 ΔΕΝ ΕΧΕΙ Lfp μπαταρια, το surf εχει (και μαλιστα λίγο μεγαλυτερη στην μεσαια και μεγαλη έκδοση
το 5 εχει 95 αλογα
εγω τα μπερδεύω?
ειναι πολύ καλύτερο το surf για τα χρηματα του παίρνεις πολύ περισσότερα
-
η έκδοση με τα 95 χωρίς heatpump δεν έρχεται Ελλάδα, δεν ξέρω αν είναι γενικά εκτός Γαλλίας γενικά.
η δική μας φτηνή 40khw evolution έχει hp.
-
η έκδοση με τα 95 χωρίς heatpump δεν έρχεται Ελλάδα, δεν ξέρω αν είναι γενικά εκτός Γαλλίας γενικά.
η δική μας φτηνή 40khw evolution έχει hp.ok, πρεπει να κατσω να ασχοληθω για να κοιταξω τις διαφορες αλλα και μονο που ειναι ακριβοτερο με λιγοτερα αλογα λιγοτερο εξοπλισμό και χωρις LFP μπαταρια
πραγματικα για πιο λογο να κάτσω να το ψάξω παραπάνω??? αφου αν εψαχνα θα επαιρνα το καλύτερο και μονο με αυτά το surf ειναι καλύτερο
το αλλο το dolfin ειναι παλι καλύτερο και πιο μεγάλο
δηλαδη πρεπει να θες να πληρωσεις απλα περισσότερα για να παρεις κατι ομορφο αλλα χειροτερο για να ασχοληθεις με το 5. και γω θελω το καλύτερο οχι το ομορφο χειροτερο
BYD forum