-
-
Καλοταξιδο να το χαρείτε.
-
-
Καλοτάξιδο, όλο χαρές να έχετε...
Αμαξάρα, το έχω δει από κοντά και αισθητικά είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.
-
Με γεια, καλά χιλιόμετρα.
-
@savas89 said in Peugeot 5008 (SUV):
 Παραλάβαμε δόξα τω Θεώ! Εντυπώσεις φοβερές δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ και όσους με βοήθησαν στην επιλογή από περισυ που είχα την αναζήτηση. Εύχομαι να επισκέπτομαι το service της αντιπροσωπείας μόνο για καλό σκοπό ;)Καλορίζικο και καλοταξιδο

Και στο καλύτερο χρώμα

Δεν θυμόμουν ότι είχες παραγγείλει ίδιο χρώμα με τον bro -
-
@a-d-p said in Peugeot 5008 (SUV):
 Παραλάβαμε δόξα τω Θεώ! Εντυπώσεις φοβερές δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ και όσους με βοήθησαν στην επιλογή από περισυ που είχα την αναζήτηση. Εύχομαι να επισκέπτομαι το service της αντιπροσωπείας μόνο για καλό σκοπό ;)Καλορίζικο και καλοταξιδο

Και στο καλύτερο χρώμα

Δεν θυμόμουν ότι είχες παραγγείλει ίδιο χρώμα με τον broΕυχαριστώ φίλε! Φοβερό χρώμα η αλήθεια είναι πολύ καλύτερο από ότι το έβλεπα σε video kai photo. Το βασικό του αυτό το blue ingaro στο 5008. Το 3008 νομίζω έχει το obsession δωρεάν .
-
@criuser said in Peugeot 5008 (SUV):
Καλοτάξιδο, όλο χαρές να έχετε...
Αμαξάρα, το έχω δει από κοντά και αισθητικά είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο.
Ευχαριστώ φίλε! Ναι εντυπωσιακό και όντως έχει πολύ designατες λεπτομέρειες!
-

Και στο καλύτερο χρώμα

Δεν θυμόμουν ότι είχες παραγγείλει ίδιο χρώμα με τον broΕυχαριστώ φίλε! Φοβερό χρώμα η αλήθεια είναι πολύ καλύτερο από ότι το έβλεπα σε video kai photo. Το βασικό του αυτό το blue ingaro στο 5008. Το 3008 νομίζω έχει το obsession δωρεάν .
Καλοταξιδο να ειναι.
-
@ilias-a said in Peugeot 5008 (SUV):

Και στο καλύτερο χρώμα

Καλοταξιδο να ειναι.
Ευχαριστώ πολύ!
-
#kalotaxido
-
Ως Λέων ωρυομενος
Παραλάβαμε δόξα τω Θεώ! Εντυπώσεις φοβερές δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ και όσους με βοήθησαν στην επιλογή από περισυ που είχα την αναζήτηση. Εύχομαι να επισκέπτομαι το service της αντιπροσωπείας μόνο για καλό σκοπό 
Ωωω... Ωραίος!!!
Επιτέλους ήρθε.
Καλοτάξιδο και να το χαρείτε με υγεία.
Πανέμορφο! -
-
Καλοταξιδο και να το χαρείτε!
-
@katafractos17 said in Peugeot 5008 (SUV):
Ως Λέων ωρυομενος
Παραλάβαμε δόξα τω Θεώ! Εντυπώσεις φοβερές δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ και όσους με βοήθησαν στην επιλογή από περισυ που είχα την αναζήτηση. Εύχομαι να επισκέπτομαι το service της αντιπροσωπείας μόνο για καλό σκοπό 
Ωωω... Ωραίος!!!
Επιτέλους ήρθε.
Καλοτάξιδο και να το χαρείτε με υγεία.
Πανέμορφο!Ευχαριστώ φίλε συν-κατοχε!!
-
-
Καλοτάξιδο!!
-
-
Καλημέρα. Σαν πρώτες εντυπώσεις θα πω ότι σε χιλιόμετρα εντός πόλης και περιφερειακό (χωρίς ac)είχε 5,4λ./100 και 5,6 σήμερα μακάρι να πάει ετσι , έχει αρκετή εμπλοκή ο ηλεκτροκινητήρας. Επίσης πολύ βελούδινη η αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων οπότε φαινομενικά το 0-100 μας ανησυχούσε, αλλά δεν το νιώθεις καν, νιώθεις ότι τραβάει (θα το δούμε και με φουλ μπαγκαζια)και επίσης στα 100χλμ δεν έχεις καν θόρυβο. Γενικά δε νιώθεις τον όγκο του εύκολα, βοηθάει και το τιμόνι και όλο το σύνολο. Χώρους και εργονομία δε χρειάζεται να πω κάτι. Είναι αμάξι να κάνεις ταξίδι ωρών και να μην καταλάβεις
Peugeot 5008 (SUV)