-
@green-power said in Alfa Romeo Tonale:
Μερικά ενδιαφέροντα ερωτήματα είναι αν έχει βελτιωθεί η λειτουργία του αυτόματου, αν έχει βαρύνει το τιμόνι που είναι σημαντικό μείον και αν έχει αναβαθμιστεί η ποιότητα στο εσωτερικό.
Αυτό με το τιμόνι το άκουγα και εγώ συνέχεια πριν την οδηγήσω και πίστευα θα είναι φτερό στον άνεμο. Εγώ το βρήκα μια χαρά. Ειδικά στην έκδοση D μου φάνηκε και πολύ καλό. Βέβαια το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα Tiguan του 2018 οπότε ίσως έπαιζε ρόλο και αυτό (οπότε και το εσωτερικό μου φάνηκε ποιοτικότερο αλλά και οι αποσβέσεις των αναρτήσεων πολύ καλύτερες).
-
Ρε τους πονηρήδες τους Ιταλούς..
Αύξησαν τις διαστάσεις των ζαντών (0.5εκ. σε κάθε τροχό δεξιά/αριστερά) και το πλασάρουν ως συνολική αύξηση μετατροχίου 1εκ. ! -
Το αμάξι είναι στενό και φαίνεται και εξωτερικά και εσωτερικά. Εξωτερικά φαίνεται αλλόκοτο, εσωτερικα κάθεσαι τόσο κοντά στον συνοδηγό όσο σε b hatch.
-
Γιατί όμως το έβγαλαν τόσο στενό; Είναι θέμα πλατφόρμας ή για να μην κανιβαλίσουν το μέγεθος της επόμενης κατηγορίας μεγέθους (Stelvio;); Δυστυχώς όταν έκανα έρευνα αγοράς δεν υπήρχε ούτε για δείγμα στο Νομό ώστε να έχω ιδία άποψη.
-
Αυτό το πάτωμα είχαν.
-
Για να χωρέσει τόση τεχνολογία στο αρχαίο πάτωμα της Giulietta κάτι έπρεπε να θυσιαστεί. Ε θυσιάστηκαν οι χώροι και οι εξωτερικές αναλογίες.
-
Η πιο απλή λύση θα ήταν φουσκωμένα φτερά και τα ζαντολάστιχα -γεφυρες πιο έξω. Όντως φαίνεται παράξενο.
-
Ακομα με πεθαμένες μάρκες και αυτοκινητα ασχολείστε;!;! Ας κλεισει η ΑΡ να ησυχασουμε με τις βλακειες που βγάζει.
-
Έχετε δει πως φαίνεται το βράδυ το νέο tesla model Y ?
Με τις στενές λεντομαρες από πίσω φαίνεται σαν στενό και ψηλό -
Μήπως είναι η ιδέα σας , γιατί διαβάζω πλάτος τοναλε 1840μμ , τιγκουαν 1842μμ ,x1 1845μμ
Ναι είναι πιο στενή αλλά μιλάμε για μέγιστη διαφορά μισό πόντο με την x1 και δύο χιλιοστά με το τιγκ.
Μέσα υπάρχει θέμα στις μπροστά θέσεις, είναι πραγματικά αναίτια στενή.
-
Αυτοί δεν έλεγαν ότι το μοντέλο του '26 θα είχε ριζικά διαφορετική εμφάνιση. Εγώ δεν βλέπω να άλλαξε κάτι
-
@civil357 said in Alfa Romeo Tonale:
Μήπως είναι η ιδέα σας , γιατί διαβάζω πλάτος τοναλε 1840μμ , τιγκουαν 1842μμ ,x1 1845μμ
Ναι είναι πιο στενή αλλά μιλάμε για μέγιστη διαφορά μισό πόντο με την x1 και δύο χιλιοστά με το τιγκ.
Μέσα υπάρχει θέμα στις μπροστά θέσεις, είναι πραγματικά αναίτια στενή.
Πρακτικά διαφορά δεν υπάρχει, είναι οπτικό το θέμα λόγω σχεδίασης..
-
To έχω ξαναγράψει εδώ. Το αυτοκίνητο δείχνει αλλά δεν είναι στενο. Μια χαρά εσωτερικό πλάτος έχει. Εγώ πίσω έχω 3 παιδιά (13,14 κ 16 ετών) και είναι μια χαρά (πριν είχα το Tiguan). Χάνει λίγο στον αέρα για τα πόδια των πίσω (εκεί είναι χειρότερο από το Tiguan). Κερδίζει στο σχεδόν επιπεδο πάτωμα που βοηθάει πολύ το μεσαίο επιβάτη. Επίσης και το πορτπαγκαζ είναι μια χαρά.
Οι μπροστά θέσεις είναι όντως πιο στενές από το Tiguan που είχα αλλά αγκαλιάζουν καλύτερα το σώμα και μετά από 400χλμ ταξίδι κατεβαίνεις πιο ξεκουραστος (ειδικά πλάκη-μέση)
Νομίζω οι περισσότεροι δεν το έχουν δει από κοντά πόσο μάλλον τους εσωτερικούς του χώρους -
Θα συμφωνήσω, επειδή πήγα με την σύζυγο να το δούμε αναλυτικά πριν αποφασίσω. Είμαι 1.87 η σύζυγος 1.82 και ήμασταν άνετα μπροστά με καθίσματα που αγκάλιαζαν το σώμα. Στενό δεν είναι.
-
@anapofasistos said in Alfa Romeo Tonale:
To έχω ξαναγράψει εδώ. Το αυτοκίνητο δείχνει αλλά δεν είναι στενο. Μια χαρά εσωτερικό πλάτος έχει. Εγώ πίσω έχω 3 παιδιά (13,14 κ 16 ετών) και είναι μια χαρά (πριν είχα το Tiguan). Χάνει λίγο στον αέρα για τα πόδια των πίσω (εκεί είναι χειρότερο από το Tiguan). Κερδίζει στο σχεδόν επιπεδο πάτωμα που βοηθάει πολύ το μεσαίο επιβάτη. Επίσης και το πορτπαγκαζ είναι μια χαρά.
Οι μπροστά θέσεις είναι όντως πιο στενές από το Tiguan που είχα αλλά αγκαλιάζουν καλύτερα το σώμα και μετά από 400χλμ ταξίδι κατεβαίνεις πιο ξεκουραστος (ειδικά πλάκη-μέση)
Νομίζω οι περισσότεροι δεν το έχουν δει από κοντά πόσο μάλλον τους εσωτερικούς του χώρουςΣυμφωνώ, ειδικά με το τελευταίο
Alfa Romeo Tonale