-
Νέος ρωμαίος! Καλωσόρισες στο χωριό μας.
-
Άξιος!
-
Σιδεροκεφαλος.
-
@A-d-P τι λεει η αλλη για αυτο? ε? εξουσιας κετς?
αχαχαχαχα
διαβρωνουμε τις καπιταλιστικες δομες -
@gatoz said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@A-d-P τι λεει η αλλη για αυτο? ε? εξουσιας κετς?
αχαχαχαχα
διαβρωνουμε τις καπιταλιστικες δομες -
Καλοριζικος και κανόνισε να το κάνεις Σοβιετια το μαγαζί, τώρα που γλυκοχαραζει η Ανάπτυξη...
-
Ρωμαίοι, (σας πειράζω
) που είναι εκείνο το νήμα που γράφουμε για θέματα υπολογιστών και άλλων λειτουργικών;
Δεν μου το βγάζει στην εύρεση!
-
Για PC υπάρχει αυτό το θέμα: https://forum.4troxoi.gr/topic/79220/node-79220/12041?page=603
Για συσκευές Android, Mac ή κινητά τηλέφωνα γενικώς, υπάρχουν κι άλλα άλλα.
-
Ήταν κατω το site απο χθες ή κάτι άλλο ?
-
@k-m said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Το ριξαν οι Ουκρανοι γιατι παραειναι φιλορωσικο .
-
@otso said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@k-m said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Το ριξαν οι Ουκρανοι γιατι παραειναι φιλορωσικο .
Μπα οι κινεζοι γιατι τελευταία δεν μπαινουν καλα σχόλια για τα BYD.
-
Η καθαρίστρια έβγαλε το καλώδιο για να βάλει την σκουπα
-
Ρε συ @fanis75
Στην σελίδα εδώ με εξυβρίζει ένα μέλος, χωρίς καν να του απευθύνω τον λόγο, και όχι μονάχα δεν γίνεται παρατήρηση όπως κάνεις σε άλλους αλλά σβήνεις και την δημοσίευση του;;;Για να μην βρεθεί η επισήμανση ως επιθετικό;
Πάλι τα ίδια κάνεις;;;;
https://forum.4troxoi.gr/topic/45032/node-45032/18668?page=934
Άρα θα μπορώ και εγώ να εξυβρίζω μέλη και απλώς εσύ να σβήνεις τα ποστς μου;;;
Εάν η φράση ‘’ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι’’ για μέλη του forum περνάει την λογοκρισία και θεωρείται απλώς ένας τρόπος έκφρασης τότε πάω πάσο, θα τον χρησιμοποιώ και εγώ.
-
-
Οκ. Η δημοσίευση που εκανα επισήμανση, όπως μου έχει επισημανθεί και να μην απαντώ ……εξαφανίστηκε. Μάλλον σβήστηκε με κάποιον τρόπο.
Φαντάζομαι πως εγώ δεν θα μπορώ να λέω για άλλα μέλη ‘’ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι’’ περιγράφοντας τα.. σωστά;
-
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Οκ. Η δημοσίευση που εκανα επισήμανση, όπως μου έχει επισημανθεί και να μην απαντώ ……εξαφανίστηκε. Μάλλον σβήστηκε με κάποιον τρόπο.
Φαντάζομαι πως εγώ δεν θα μπορώ να λέω για άλλα μέλη ‘’ξεφτιλισμένο ανθρωπάκι’’ περιγράφοντας τα.. σωστά;
Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάποια διαγραμμένη δημοσίευση στο Ελλάδα , εργασία , αμοιβές...
Είσαι σίγουρος ότι εξαφανίστηκε? -
@limited_one said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
@lap said in ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]:
Έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάποια διαγραμμένη δημοσίευση στο Ελλάδα , εργασία , αμοιβές...
Είσαι σίγουρος ότι εξαφανίστηκε?Τι να σου πω εγώ δεν την βλέπω. Ενώ έκανα ακριβώς ότι οδηγίες μου εδωσε η διαχείρηση.
Έχω δώσει λινκ όπου φαίνεται η δημοσίευση σε παράθεση μου, αλλά η πρωτότυπη δημοσίευση με την εξύβριση εάν ψάξω πιο πίσω έχει εξαφανιστεί. Δεν την βλέπω. Ενώ έχω κάνει και επισήμανση γεγονός που μου είπαν πως οδηγεί στο κλείδωμα της και ότι δεν μπορεί να σβηστεί μέχρι να εξεταστεί από τους συντονιστές/διαχειριστές.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]