-
@criuser said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Η Τονάλε θα αντικατασταθεί από το αδελφάκι του Κόμπας.
4κίνητη θα υπάρχει με 325 άλογα, όπως τα 3008/5008 σε ηλεκτρικά.
Ναι τα ίδια λέμε , αλλά προφανώς τονίζεις μόνο την ηλεκτρική έκδοση.
Σε οποιαδήποτε έκδοση με θερμικό ( είτε μιλντ είτε μπριζάτο) , οι σημερινές εκδόσεις της στελλάντις είναι πιο αδύναμες από τις θερμικές της σημερινής τονάλε. Αν δεν την προικίσουν με κάτι διαφορετικό , τότε θα αναπολούμε τη βασική 160αρα τονάλε ως γρήγορη (το σημερινό 3008 είναι και πιο βαρύ). Καλά στο phev το χάσμα 285 τετρακίνηση vs 195 δικίνητο , θα είναι ακόμα πιο μεγάλο. Βλακωδώς οι Γάλλοι , εγκατέλειψαν το καλύτερο σύστημα phev της αγοράς (ναι του γάτου).
Προτρέχω πάρα πολύ , αναμονή να δούμε , γκρινιάζω για κάτι που ίσως γίνει.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Σε οποιαδήποτε έκδοση με θερμικό ( είτε μιλντ είτε μπριζάτο) , οι σημερινές εκδόσεις της στελλάντις είναι πιο αδύναμες από τις θερμικές της σημερινής τονάλε. Αν δεν την προικίσουν με κάτι διαφορετικό , τότε θα αναπολούμε τη βασική 160αρα τονάλε ως γρήγορη (το σημερινό 3008 είναι και πιο βαρύ).
Rebadged 3008 θα είναι δυστυχώς όπως και το Compass. Θα πατάει εξάλλου στην STLA medium πλατφόρμα. Από επιδόσεις κλάφτα δηλαδή. Τώρα για τα μεγαλύτερα μοντέλα θα δείξει.
Τελευταίες αληθινές Alfa είναι η Giulia και η Stelvio όποιος θέλει Alfa μία από αυτές διαλέγει έστω και μεταχειρισμένη.
-
-
@gtsartsal said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Η Τονάλε θα αντικατασταθεί από το αδελφάκι του Κόμπας.
4κίνητη θα υπάρχει με 325 άλογα, όπως τα 3008/5008 σε ηλεκτρικά.
Έχουν βγει με τόσα άλογα?
Σιγά το δύσκολο, ένα δελτίο τύπου και έτοιμο...όπως έκαναν με τα 145 άλογα - ό,τι δηλώσεις εισαι!
-
-
https://www.caradisiac.com/que-vaut-la-version-4-roues-motrices-du-peugeot-e-3008-215703.htm
Λάθος θέμα, εδώ ειναι για την Τζούνιορ, αυτό πάει στο 3008!
-
Να το διαβάσει ο ξανθιωτης και να δείξω το μέλλον της Τοναλε
-
Δεν έχει μέλλον η Τονάλε και γενικά η Άλφα. Μια πεθαμένη εταιρία ειναι που θα κρατήσουν το σήμα για εμπορικούς λόγους να το βάζουν στα Πεζώ και να τα χρεώνουν πιο ακριβά.
-
Δεν ξέρω γαλλικά, αλλά αν κατάλαβα σωστά τα 325 άλογα είναι στα ηλεκτρικά?
Δεν είμαι ξανθιώτης, λέγε με Tsarts
-
@fanis75 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Δεν έχει μέλλον η Τονάλε και γενικά η Άλφα. Μια πεθαμένη εταιρία ειναι που θα κρατήσουν το σήμα για εμπορικούς λόγους να το βάζουν στα Πεζώ και να τα χρεώνουν πιο ακριβά.
Αυτό μην το λες, ολα εξαρτωνται απο τις πωλήσεις
-
@gtsartsal said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Δεν ξέρω γαλλικά, αλλά αν κατάλαβα σωστά τα 325 άλογα είναι στα ηλεκτρικά?
Δεν είμαι ξανθιώτης, λέγε με Tsarts
Αποκλειόταν να θυμάμαι το gtsartsal.
Σαν Password είναι...
Και το Τσάρτς θα το λέω ελληνιστί...
-
@cirus said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@ataim said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@panormus772 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Είχαμε στην οικογένεια και 147,MiTo. Συμφωνώ κι επαυξάνω σε όσα λέτε.
Θα διαφωνήσω μόνο με τον ataim που λέει πως το εσωτερικό της junior είναι ωραίο.
έχει φοβερά bucket καθίσματα (corsa seats?), πολύ ωραίο ντύσιμο υλικών σε ταμπλό, πόρτες κλπ, μπήκα σε μια ev έκδοση πριν δυο μέρες, μάλλον έχει διαφορά από έκδοση σε έκδοση.
Αυτη που βάζεις μάλλον είναι η πιο ακριβη εκδοση, δεν νομίζω ότι οι υπολοιπες είναι έτσι
Βαλε 2000 μονο τα καθισματα!!..η στον στεφου η στον σαρημπαλιδη καπου το χα δει..και με τα συγκεκριμενα καθισματα απο πισω απλα δεν καθεσε..και λογω χωρου και δεν βλεπεις και τιποτα..
-
Εβαλα στο διαμορφωτη ολα αυτα που εχει το 500Χ μας και το έφτασα περίπου 38Κ .....
Ελεος.
Το ειχαμε πάρει το 2019 ,24Κ με πανοραμική... -
@kostis20 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εβαλα στο διαμορφωτη ολα αυτα που εχει το 500Χ μας και το έφτασα περίπου 38Κ .....
Ελεος.
Το ειχαμε πάρει το 2019 ,24Κ με πανοραμική...Το ένα είναι Φίατ, το άλλο είναι Αλφα.
Κάνε την ίδια δουλειά με ένα Κάμικ και ένα Κιού 2 και θα δεις τα ίδια...
-
Citroen είναι από ότι βλέπω. Όχι alfa.
-
Το Σιτροέν eC3 βγήκε το καλύτερο όλων στον Τάρανδο.
Ούτε κάυμαν δεν το έφτασε...
81 χαω χαλαρά και στα 85 χλμ έριξε μια κορίνα μόνο...
-
Ας τιμολογησουν τη junior όπως το c3 τότε.
-
Μικρή υπενθύμιση , που δεν τιμολογείται, το 500Χ νομίζω πίσω διπλά ψαλίδια (σίγουρα όχι ημιάκαμπτο), η junior ημιάκαμπτο.
Βλακεία της άλφα που δεν έφτιαξε τότε μοντέλο με βάση το πολύ καλό 500Χ. Μάλλον έλλειψη χρημάτων. -
Βασικά νομίζω είχε ξεκινήσει να φτιάχνει, και το σταμάτησε η Stellantis. Χρυσάφι πιάνει…σκατα γινετε.
Για αυτό την αγαπούν οι δεξιοί.
-
@civil357 said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Μικρή υπενθύμιση , που δεν τιμολογείται, το 500Χ νομίζω πίσω διπλά ψαλίδια (σίγουρα όχι ημιάκαμπτο), η junior ημιάκαμπτο.
Βλακεία της άλφα που δεν έφτιαξε τότε μοντέλο με βάση το πολύ καλό 500Χ. Μάλλον έλλειψη χρημάτων.McPherson εμπρός-πίσω
Alfa Romeo Junior (B-SUV)