12 days ago

@gatoz said in VW Tiguan 2024:

@dettol said in VW Tiguan 2024:

Ταπεινη μου αποψη και την εχω εκφερει και στο παρελθον, οτι δεν εχει νοημα να ψαχνετε τετοιες λυσεις για τους πισω επιβατες σε οθονες που βρισκονται στο σημειο που την εχει πχ το tiguan. Η οθονη ειναι μικρη και οι πισω επιβατες (εκτος του "μεσαιου") δεν εχουν ευκολα οπτικη επαφη. Ακομα και οθονες που σχεδιαστηκαν ειδικα για τους πισω επιβατες (πχ των καινουριων τεσλα model 3/y) αμφισβητω ποσο λειτουργικες ειναι.
Χιλιες φορες καλυτερα ενα ταμπλετ πισω για τα παιδια, το οποιο αν μαλιστα ειναι στερεωμενο σε θηκη στο προσκεφαλο, ακομα καλυτερα.
Κατανοώ τις παρατηρησεις τυπου "ας δουν τα παιδια και λιγο εξω απο το παραθυρο", αλλα το αθηνα - θεσσαλονικη απο την παθε ή το αθηνα - πατρα, τι σοι ενδιαφεροντα τοπια μας προσφερει; 🙂
Σε επαρχιακο δρομο εχει σιγουρα πιο ενδιαφερον, αλλα προσωπικα προτιμω να ειναι τα παιδια μου ευτυχισμενα στις εκδρομες μας, παρα να τους επιβαλλω οτιδηποτε. Η συζυγος (και ξεφευγουμε λιγο σε off topic) επιβαλλει χρονοδιαγραμμα ανα ποσα λεπτα διαδρομης θα επιτρεπεται να χρησιμοποιησουν οθονη και αντιστοιχα ενεργοποιει το hotspot της 😄

χμμμμ
αυταρχικη τη βλεπω... και εμενα ετσι μου αρεσει...
αληθεια πως κρυβεις εσυ τις μελανιες? εγω βαζω ταλκ

Το βασικο ειναι να ξερεις που θα τις κανεις. Ιδανικα σε σημεια που καλυπτονται παντα απο ρουχα, χειμωνα-καλοκαιρι 😄