Jan 13, 2025, 9:25 AM

@dettol said in TESLA FORUM:

@wantone said in TESLA FORUM:

@fanis75 said in TESLA FORUM:

@wantone said in TESLA FORUM:

Το μια χαρα δεν λεει κατι, το ποση αποσταση στο πλατος εχεις απο το πεζοδρομιο μετραει. Αν το εχεις προσεξει το γραφεις. Αν οχι το μια χαρα ειναι υποκειμενικο.

Πλάκα κάνεις? Σιγά μην κάθομαι να μετράω αποστάσεις.....χαχααχα....δεν είμαι ψυχάκιας!

Μια χαρά σημαίνει ότι κανένα αυτοκίνητο που έχω πάει εκεί δεν έχει βρει πουθενά. Εαν περιμένεις ανάλυση πολιτικού μηχανικού και σχέδια, λάθος φόρουμ!

Γιατι ειναι λαθος φορουμ; Δηλ αν κοιταξει καποιος να δει ποσο αποσταση εχει απο το πεζοδρομιο ειναι χασιμο χρονου; Τοτε ολα τα αμαξια ειναι ιδια δηλ το αμαξι των 4.7 μετρων ειναι το ιδιο με αυτο των 4μ.

Τέτοιοι προβληματισμοί έχουν σημασία ώστε να βεβαιωθείς οτι οποιοδήποτε όχημα αγοράσεις, χωράει στην προσωπική σου θέση στάθμευσης στο σπίτι σου. Στα πάρκινγκ των μαγαζιών, ειδικά τα μεγάλα τύπου εμπορικών κεντρων, δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε μαγαζιά έχω θέμα (με οποιοδήποτε αμάξι πάνω από 4.2) σε κάτι υπόγεια πάρκινγκ σουπερμάρκετ

Γενικα ολα υποκειμενικα ειναι δηλ αναλογα σε χωρους που κινειται ο καθενας. Αλλα εχει διαφορα αν ρωτησεις πχ για συγκεκριμενο κτηριο.