-
-
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!! Εντάξει το αυτοκίνητο ειναι αλλού, σε άλλο λέβελ!
-
-
Καλοτάξιδο να είναι! Πολύ ωραίο!
-
Καλοτάξιδο να είναι φίλε! Φαίνεται πολύ ποιοτικό πραγματικά. Και στον δρόμο που το πετυχαίνω μου αρέσει. Ένα τακ μεγαλύτερους χώρους πίσω να είχε και θα ήταν υπερπλήρες για μία νέα οικογένεια νομίζω.
-
υπεροχο! Ποσο στοιχισε αυτη η εκδοση με το πολυ ωραιο σαλονι;
-
Καλοτάξιδο! Να το χαρείς. Πολύ όμορφο το χρώμα
-
-
Σαλονακιας δεν πειραζει
Παντοφλακιας πειράζει -
@gtsartsal said in LEXUS LBX:
Σαλονακιας δεν πειραζει
Παντοφλακιας πειράζειΣτην 3η ... ευκαιρία όλοι παντοφλακηδες γινόμαστε
-
Έχουν βγει κάτι γούνινες, χωρίς τακούνι. Δεν πονάνε. Εγκρίνω!
-
-
-
-
@babisstinson said in LEXUS LBX:
Καλοτάξιδο να είναι φίλε! Φαίνεται πολύ ποιοτικό πραγματικά. Και στον δρόμο που το πετυχαίνω μου αρέσει. Ένα τακ μεγαλύτερους χώρους πίσω να είχε και θα ήταν υπερπλήρες για μία νέα οικογένεια νομίζω.
Φυσικα και οι χωροι δεν ειναι το ατου του..καθε μερα μου φαινετε ολο και πιο μεγαλο..συνηθεια?..παντως εχει χωρους και πορτ παγκαζ..ειδικα το 2κινητο εχει αρκετα μεγαλο..πισω κερδιζεις με το σηκωμα του καθισματος παρα πολυ..ισως γιατι στο lbx ειναι πολυ χαμηλα για suv η θεση οδηγησης..κερδιζεις παραπανω απ το διπλασιο απ οτι χανεις μπροστα..το χω κανει 2-3 μερες τωρα στη πραξη αυτο..
-
Καλησπερα friends..στην μια εβδομαδα συμβιωσης μια λεξη μου ρχετε πρωτη στο μυαλο..ησυχια!!...πραγματικα απολαυση σε συνθηκες πολης
-
Αυτο του ελειπε...
Πολυ ομορφο παντως.
Αν δεν ηταν και τοσο ακριβα (γενικα) τα Λεξους θα ηταν ωραια...Σε προσφατο ταξιδι στην μαμα χωρα (Τζαπαν) προσεξα οτι στα 10 αυτοκινητα του γκρουπ (Τουοτα-Λεξους) τα 8-9 ηταν Λεξους. Δηλαδη Τουοτα δεν αγοραζε κανεις?
Επισης μεγαλη εντυπωση μου εκαναν οι Ιαπωνες με τα CVT/αυτοματα κιβωτια, που στα φαναρια βαζανε νεκρα και δεν το αφηναν στο D.
Απο ταξι, ιδιωτικα και βανακια... -
Αυτο του ελειπε...
Πολυ ομορφο παντως.
Αν δεν ηταν και τοσο ακριβα (γενικα) τα Λεξους θα ηταν ωραια...Σε προσφατο ταξιδι στην μαμα χωρα (Τζαπαν) προσεξα οτι στα 10 αυτοκινητα του γκρουπ (Τουοτα-Λεξους) τα 8-9 ηταν Λεξους. Δηλαδη Τουοτα δεν αγοραζε κανεις?
Επισης μεγαλη εντυπωση μου εκαναν οι Ιαπωνες με τα CVT/αυτοματα κιβωτια, που στα φαναρια βαζανε νεκρα και δεν το αφηναν στο D.
Απο ταξι, ιδιωτικα και βανακια...Το lbx δεν ειναι ακριβο..οχι το δικο μου..η βασικη εκδοση..Ιταλια ξεκιναει απο 29
-
Ισχύει ότι για Android auto έχει μόνο ενσύρματη υποστήριξη;
LEXUS LBX