-
Διαβαζω γενικα οτι εχει αρκετα μεγαλυτερες καταναλωσεις σε σχεση με το yaris hybrid.
Βεβαια ειναι και πιο μεγαλο. -
@ntinaras said in MG3 Hybrid+ 2024:
Διαβαζω γενικα οτι εχει αρκετα μεγαλυτερες καταναλωσεις σε σχεση με το yaris hybrid.
Βεβαια ειναι και πιο μεγαλο.Και έχει και περισσότερα άλογα και είναι πιο γρήγορο!
-
Βεβαια ειναι και πιο μεγαλο.Ναι είναι λιγο χειροτερο στην καταναλωση απο το yaris
Ειναι καλύτερο σε ΟΛΑ τα υπολοιπα (χωρους, επιταχυνσεις, θορυβο, ποιοτητα που βγαζει το εσωτερικο, ανοιγμα πορτων που οι πισω του Yaris ανοιγουν 2 μοιρες, εσωτερικο, εξοπλισμο, πορτ μπαγκαζ, τιμη σε αναλογο εξοπλισμο)
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
καλα και τα μη full led μια χαρα είναι και παραπανω από καλά οταν πάρεις υποψιν την τιμή του.
Τα full led κοστίζουν παραπάνω σε περίπτωση ατυχήματος/βλάβης, οπότε δεν είναι απαραίτητα κακή η έλλειψη τους.
-
@mithos1979 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πάντως με 200 ευρώ τ κανεις led διότι έχει projector
Έβαλες; Αν ναι ποια λάμπα;
Το δικό μου έχει εργοστασιακά αλλά σε ένα άλλο έωλα κάτι κινεζικές με ανεμιστήρα. Είναι ειδικό το είδος που παίρνει σε προτζέκτορα και κάνει καλή δουλεια
-
Βεβαια ειναι και πιο μεγαλο.ενταξει το γιαρις ειναι μικροτερο και με 116 αλογα και με δωρο το βουητο από το κιβωτιο ...ειναι φτιαγμενο με γνωμονα μονο την οικονομια.
Το αλλο σου κλεινει λιγο και το ματι στο σπορ και το γκαζιαρικο σε φουλ υβριδικο... -
Αυτο το Σαββατο θα το κανω test drive και εγώ και η γυναικα να το δουμε λιγακι, εκλεισα ραντεβου
Με ειχε φάει η περιέργεια για αυτο το αμαξάκι
-
Αυτο το Σαββατο θα το κανω test drive και εγώ και η γυναικα να το δουμε λιγακι, εκλεισα ραντεβου
Eλπίζω σε καμια Εθνική, γιατί εγώ το πήγα Λαυρίου και δεν μπόρεσα να δω πολλά!! Αναμένω εντυπώσεις!!
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Eλπίζω σε καμια Εθνική, γιατί εγώ το πήγα Λαυρίου και δεν μπόρεσα να δω πολλά!! Αναμένω εντυπώσεις!!
κοιτα το βασικο είναι να το οδηγησει η γυναικα και να δουμε αν της αρεσει οχι εμενα αλλα κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλάστρα (ναι εγώ ειμαι η γλαστρα στην συγκεκριμενη περιπτωση) οποτε θα το οδηγησω λίγο και γω ετσι να δω περι τινος πρόκειται!!!
τα βασικα θα δουμε σε οδηγηση σε τοσο λίγο χρονικο διαστημα δεν μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα. Πιο πολύ εντυπώσεις που θα μας αφήσει
-
Ωραία, εσύ έχεις και εμπειρία από το yudo και θα έχει μέτρο σύγκρισης
-
Το μέτρο σύγκρισης θα είναι αυτό:
-
κοιτα το βασικο είναι να το οδηγησει η γυναικα και να δουμε αν της αρεσει οχι εμενα αλλα κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλάστρα (ναι εγώ ειμαι η γλαστρα στην συγκεκριμενη περιπτωση) οποτε θα το οδηγησω λίγο και γω ετσι να δω περι τινος πρόκειται!!!
τα βασικα θα δουμε σε οδηγηση σε τοσο λίγο χρονικο διαστημα δεν μπορεις να βγαλεις πολλα συμπερασματα. Πιο πολύ εντυπώσεις που θα μας αφήσει
Είσαι σίγουρος ότι θα αρέσει στη γυναίκα σου?Γιατί γενικά οι γυναίκες γουστάρουν πιο premium αμάξια
-
Το Honda Jazz elegance στα 27Κ πως το συγκρίνετε; οκ 5Κ διαφορά τιμής με την μεσαία εκδοση του MG3 και τον ανάλογο εξοπλισμό. Για μένα η πιο σίγουρη επιλογή είναι το Jazz και made in japan...
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Είσαι σίγουρος ότι θα αρέσει στη γυναίκα σου?Γιατί γενικά οι γυναίκες γουστάρουν πιο premium αμάξια
Μπορεί και όχι. σε φωτογραφίες πάντως της άρεσε, μου είπε ότι είναι σχεδόν ίδιο με το fiesta !!! Που της άρεσε και εκείνο
Έχει απενοχοποιησει το κινέζικο από τότε που οδήγησε το yudo και της αρέσει πάρα πολύ η οδήγηση του και η ποιότητα του εσωτερικού του.
Πριν το yudo με το που θα της έλεγα για κινέζικο ούτε που θα δεχόταν να ακούσει δεύτερη κουβέντα , θα ήταν κατευθείαν ΟΧΙ.
που και για το yudo έφαγα booling μέχρι να το δει οδηγήσει με κορόιδευε και μου έλεγε ότι πέταξα τα χρήματα μου στα σκουπίδια
Βέβαια παραμένει γυναίκα , σε σχέδια στην λογική της τα Mini , a1 και a class είναι τα πιο καλά και ωραία αμάξια άλλα δεν της αρέσει η τιμή τους ευτυχώς !!!!
-
Μπορεί και όχι. σε φωτογραφίες πάντως της άρεσε, μου είπε ότι είναι σχεδόν ίδιο με το fiesta !!!
Ακριβώς το ίδιο είπα (και έγραψα) οταν το πρωτοείδα! Πιο όμορφο το Φιέστα σαφώς, αλλά μοιάζουν πολύ!
-
Εμένα μου θυμίζει hyundai παλαιών δεκαετιών.
-
-
@charnik said in MG3 Hybrid+ 2024:
Για μένα η πιο σίγουρη επιλογή είναι το Jazz και made in japan...
Εισαι σιγουρος?
"Where is the Honda Jazz made?
The Honda Jazz is manufactured in several locations worldwide, including Japan, Thailand, China, and Brazil."Εδω ερχονται μονο της Ιαπωνιας?
-
@alexandros-a-92 said in MG3 Hybrid+ 2024:
The Honda Jazz is manufactured in several locations worldwide, including Japan, Thailand, China, and Brazil."
Εδω ερχονται μονο της Ιαπωνιας?Θεωρητικά ότι παράγεται Thailand, China, and Brazil είναι για τις αναπτυσόμενες χώρες και έχει άλλες προδιαγραφές.
(δεν ξέρω για το jazz αλλά παρόμοια τακτική ακολουθούν και άλλοι με τα εργοστάσιά τους) -
@alexandros-a-92 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@charnik said in MG3 Hybrid+ 2024:
Για μένα η πιο σίγουρη επιλογή είναι το Jazz και made in japan...
Εισαι σιγουρος?
"Where is the Honda Jazz made?
The Honda Jazz is manufactured in several locations worldwide, including Japan, Thailand, China, and Brazil."Εδω ερχονται μονο της Ιαπωνιας?
Αποκλειστικά τα Jazz στην Ευρώπη, είναι made in Japan.
MG3 Hybrid+ 2024