Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    A
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 53
    • Best 34
    • Groups 0

Alexandros A.92

@Alexandros A.92

80
    Profile views
    53
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

Alexandros A.92 Unfollow Follow

Best posts made by Alexandros A.92

• RE: Toyota C-HR 2023

@moysatos said in Toyota C-HR 2023:

@ss_76 said in Toyota C-HR 2023:

Ισχύει ότι υπάρχουν προβλήματα από τριγμούς στις μπροστινές πόρτες/γρύλους παραθύρων;

Παρελαβα την Παρασκευη και επειδη τα ειχα διαβασει αυτα που λες απο το group στο FB το τσεκαρα καλα. Πηγα ηρθα Ταξιδι ΠΣΚ δεν παρατηρησα κατι. Προφανως ετυχε σε καποιους ή εμφανιζεται μετα απο μηνες.

Καλοτάξιδο!
      Για πες έκδοση και χρώμα.

Chic + Panorama & JBL. Κοκκινο. Θα ανεβασω φωτογραφιες. Παρασκευη 4 το απογευμα παρελαβα και μετα απο λιγο εφυγα ταξιδι που γυρισα χθες βραδυ. Δεν εχω βγαλει τιποτα ακομα. Θα ανεβασω συντομα.

Στα του αμαξιου μοιαζει διαστημοπλοιο σε σχεση με το προηγουμενο μου (Corsa D 2008 1.4).
      Περα τα της καταναλωσης κτλπ που θα φανουν σε βαθος χρονου και τους αυτοματισμους, εγω το γουσταρω επειδη ξεχωριζει απο οτι κυκλοφορει, όπως ακριβως και το πρωτο. Εβλεπα ανθρωπους στα διοδια να το δειχνουν και συγγενεις και γνωστοι στο χωριο ρωταγαν πιο ειναι επειδη δεν πολυκυκλοφορει ακομα.

Στο εσωτερικα τα γνωστα, πισω ειναι στριμωγμενα αλλα η ηλιοροφη ανοιγει καπως τον χωρο, στο γυρνα χθες βεβαια με 3ο επιβατη ψηλο και παχουλο μου ειπε οτι ηταν ανετος και δεν ειχε προβλημα με το ψηλο παραθυρο.
      Απο ποιοτητα, οτι πιανω στο ταμπλο ειναι μαλακα υλικα εκτος απο τα χαμηλα σημεια. Δεν εχω βρει καποιο μελανο σημειο αλλα δεν ειμαι και απο αυτους που τα ψαχνουν τρελα. Πρωτο μου μελημα ειναι η οικονομια στην πολη και η αξιοπιστια, για το πρωτο ειμαι σιγουρος και για το δευτερο ελπιζω να μην φαω καμια φολα, τα υπολοιπα ερχονται μετα.

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      A
      Alexandros A.92
    • RE: Toyota Corolla Cross

@anapofasistos said in Toyota Corolla Cross:

Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα

Εγω απορώ πως καποιος που δινει 25-30-35k δεν μπορει να περιμενει μερικους μηνες για να παρει αυτο που πραγματικα θελει και να συμβιβαζεται.

A
      Alexandros A.92

@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:

@cirus said in Toyota C-HR 2023:

Αν πρέπει να διαλέξεις μεταξύ κάμερας και αισθητήρων καλύτερα κάμερα. Οι αισθητήρες μπαίνουν και αφτερμαρκετ εύκολα και φτηνά αν θες. Η κάμερα όχι (μπαίνει αλλά όχι φτηνά και όχι εύκολα συνεργάσιμη με το infotainment)

Οι αισθητήρες οι αφτερμαρκετ θα συνεργάζονται όμως όπως οι εργοστασιακοί?και πόσο θα ναι το κόστος?Γενικά τομολογιακα έχει ξεφύγει.33000 για μια καλή έκδοση και με μικρούς χώρους είναι πολλα

Οπως ολα. Τουλαχιστον στην toyota σου δινουν ολα τα συστηματα ασφαλειας ανεξαρτήτου εκδοσης. Στανταρ αυτοματο λογω υβριδικου, καλη εγγυηση και αξιοπιστια. Επισης ακομα και η εκδοση των 29,300 είναι τιμια για καποιον που δεν θελει να σπασει το ψυχολογικο οριο των 30,000 και σε αυτα τα λεφτα με αυτα που προσφερει νομιζω παιζει μπαλα μονο του τελειως.

A
      Alexandros A.92
    • RE: Toyota Yaris Cross

@tkin73 said in Toyota Yaris Cross:

@dimsabas said in Toyota Yaris Cross:

Σαν πολλές προσδοκίες έχεις από την ελληνική αντιπροσωπεία.

https://cartalk.gr/yaris-cross-mazevoun-ypografes-tous-dosei-simasia-toyota/

Και όμως ο Έλληνας εξακολουθεί να παραγγέλνει τογιοτα μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες χωρίς να το έχει δει και χωρίς να το έχει οδηγήσει κάνεις ποτέ!
      Αφου είναι τογιοτα σου λένε!
      Παρακαλάς να βάλεις παραγγελία... γουρούνι στο σακί...
      Περιμένεις να παραγγείλεις, περιμένεις να σου έρθει μήνες πολλούς, σε φλομωνουν στα ψέματα για το πότε θα έρθει και μετά παρακαλάς να μαζέψεις υπογραφές περιμένοντας να σε πάρουν στα σοβαρά και να ασχοληθούν μαζί σου....
      Όταν μερικοί είχαμε δει το cc και γκρινιαζαμε για τις λαμαρίνες τα δεσίματα και τα γυρίσματα και τις ποντες άλλοι μας έκραζαν ότι ψειριζουμε την μαϊμού...

Ωστοσο Τα παραπανω που σωστα αναφερεις λενε πιο πολλα για ολη την βιομηχανια της αυτοκινησης παρα για τα Toyota.

Και εξηγουμαι, αν ηταν ροδινα ή καπως καλύτερα τα πραγματα στα αλλα μοντελα γιατι ο κοσμος γενικως και ειδικοτερα στην Ελλαδα να ειχε τοσο ερωτα με την Toyota; Εχει μετοχες της ή μηπως παιρνει ποσοστα των πωλησεων;

Μαλλον κανουν κατι και οι αλλοι λαθος, είτε στο τι ζητανε, ειτε στο τι προσφερουν είτε στο ποσο πισω εχουν μεινει σε εξελιξη κινητηρα (αμαξια πολης να καινε 8-9 μες την πολη ας πουμε) και άλλα. Σου λεει λοιπον η Toyota δεν πειραζει να ριξω λιγο την ποιοτητα στο εσωτερικο ή να την ακριβοπληρωσουν σε παραπανω εκδοσεις αφου μηχανικα και υβριδικα ειμαι καμια 20αρια χρονια μπροστα.

Το προβλημα ειναι κυριως ανταγωνισμου και για την ακριβεια η ελλειψη αυτου σε οτι αφορα το υβριδικο συνολο και την αξιοπιστια του κινητηρα. Οταν υπαρχουν εταιριες που ξερεις οτι αγοραζοντας αυτοματο θες και αλλα 2-3k στην ακρη για ΟΤΑΝ (και οχι ΑΝ) θα χαλασει ή εχουν πιασει φωτια καμια 1000αρια αυτοκινητα τους και το να σου τυχει μια μηχανικη ζημια ξεκιναει απο 2-3k ορθα ο καταναλωτης λεει "αψογη ειναι και η Toyota και ας βγαλει αυτα που διαβαζω"

A
      Alexandros A.92
    • RE: MG3 Hybrid+ 2024

@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:

Άλλο κακό είναι το επιτόκιο που είναι πολύ μεγάλο γύρω στο 9%

Εκει παιζουν οι πιο πολλοι ομως. Μεχρι και Γερμανικα παιζουν εκει που παλια ηταν μονο οι Ασιατες.

Αν θες να το γλιτωσεις παντως υπαρχει χρηματοδοτηση απο την Attica bank καταναλωτικο μονο για υβριδικα καινουρια με 7,35%.

A
      Alexandros A.92

@stavrapt said in Toyota C-HR 2023:

Η ηλιοροφή σε ποιες εκδόσεις υπάρχει ;

club bitone& chic μπαινει εξτρα και στις μεγαλες ειναι στανταρ νομιζω και οπου δεν ειναι μπαινει φανταζομαι.

@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:

Το jbl πως ακούγεται ;

Τουμπανο. Δοκιμασα μερικα τραγουδακια απο Spotify και το εφτασα μεχρι το 45 στην ενταση γιατι δεν την πολυπαλευα (μαξ εχει 60) Το μπασο ειναι πολυ καλο ισως ενα τσικ παραπανω απο τι χρειαζοταν!

εκδοση σε λευκή πέρλα.

Για να δεις την διαφορα απο το απλο πρεπει να κανεις διατριβη στα χρωματα. Εμενα και το ασημι μου αρεσε αλλα ειχα πει θα παρω κατι αλλο απο το 99 της εκατο απο τι κυκλοφορουν εξω, δηλαδη μαυρα, ασημι, λευκα, γκρι κτλπ

A
      Alexandros A.92

@criuser said in Toyota Corolla Cross:

Εβαλα τις καταναλώσεις όπως τις λέει η κάθε εταιρία .
      5 για το κορόλα και 5,5 για το αιρκρος.

Με την διαφορα βεβαια οτι η Toyota ειναι η μονη εταιρια που πεφτει μεσα στις προβλεψεις της ισως λεει και λιγο παραπανω αναλογως την χρηση, οταν οι αλλες εταιριες ειναι 2-3L/100 κατω απο το πραγματικο καθως οι συνθηκες που γινονται οι μετρησεις ειναι οι ιδανικες και δεν τις συναντας ποτε στην πραγματικοτητα.

A
      Alexandros A.92
    • RE: 2020 Toyota Yaris

@super-t said in 2020 Toyota Yaris:

Εσείς που έχετε το υβριδικό Yaris, δεν νιώθετε ένα α ανεπαίσθητο τράνταγμα κάθε φορά που παίρνει μπρος ο κινητήρας;

Τιποτα απολυτως δεν νιωθεις οταν κινεισαι. Αντε να το καταλαβεις (κυριως να το ακουσεις) οταν δεν εχεις πολυ μπαταρια, εισαι ακινητος και αποφασισεις να βαλεις κλιματισμο ας πουμε και παρει μπροστα ο κινητηρας.

A
      Alexandros A.92
    • RE: BMW 1 Series F70 (2024)

@super-t said in BMW 1 Series F70 (2024):

@alexandros-a-92 said in BMW 1 Series F70 (2024):

Έχετε βρει κάνενα site/review που να αναφερει πραγματικες καταναλωσεις; Οχι τι ανακοινωνει η εταιρια αλλα τι ισχυει πραγματικα. Η μπορουμε να φανταστουμε 8-9 στην πολη και 5-6 εκτος;

https://www.spritmonitor.de/en/

χωρις να εχει κυκλοφορησει τι να ανεβασει ο κοσμακης. Για αυτο λεω για καναν reviewer

A
      Alexandros A.92
    • RE: TOYOTA FORUM

@andya3 said in TOYOTA FORUM:

Τελικά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά που έχουν πρόβλημα αυτονομίας. Και τα υβριδικά έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Επικο σχολιο...

A
      Alexandros A.92

Latest posts made by Alexandros A.92

1.000.000 πωλήσεις έχει κάνει στην Ευρώπη σε 1 χρόνο ουσιαστικά. (ΔΕΚ 2024). Δεν νομίζω οτι είναι κακό νουμερο αναλογικά και με το κόστος του.

A
      Alexandros A.92
    • RE: TOYOTA FORUM

@andya3 said in TOYOTA FORUM:

Τελικά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά που έχουν πρόβλημα αυτονομίας. Και τα υβριδικά έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Επικο σχολιο...

A
      Alexandros A.92
    • RE: 2020 Toyota Yaris

@super-t said in 2020 Toyota Yaris:

Εσείς που έχετε το υβριδικό Yaris, δεν νιώθετε ένα α ανεπαίσθητο τράνταγμα κάθε φορά που παίρνει μπρος ο κινητήρας;

Τιποτα απολυτως δεν νιωθεις οταν κινεισαι. Αντε να το καταλαβεις (κυριως να το ακουσεις) οταν δεν εχεις πολυ μπαταρια, εισαι ακινητος και αποφασισεις να βαλεις κλιματισμο ας πουμε και παρει μπροστα ο κινητηρας.

A
      Alexandros A.92

@hountalas said in Toyota Corolla Cross:

Ποιος πάει με 140 και hybrid;

+10 χλμ απο τα ορια ταχυτητας αρα σε πολλους δρομους παω με 140 και εχω μ.ο 5,2 με το καινουριο CHR, 2 ατομα με αποσκευες σε 2 ταξιδια που εχω κανει 1μιση μηνα που το εχω. Αθηνα -> Αργος (5,1) και Αθήνα -> Βόλος (5.3)

A
      Alexandros A.92

@anapofasistos said in Toyota Corolla Cross:

Εγώ απορώ πως μπορείτε και περιμένετε τόσο καιρό. Πάντα έπαιρνα αυτοκίνητα ετοιμοπαραδοτα για να αποφύγω την αναμονή. Βέβαια αν θέλετε ειδική παραγγελία σε εξοπλισμό αλλάζει το θέμα

Εγω απορώ πως καποιος που δινει 25-30-35k δεν μπορει να περιμενει μερικους μηνες για να παρει αυτο που πραγματικα θελει και να συμβιβαζεται.

A
      Alexandros A.92
    • RE: BMW 1 Series F70 (2024)

@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):

Έχω την αίσθηση πως η bmw δεν κάνει επέκταση εγγύησης ούτε με πληρωμή….όταν τα συνεργεία πνίγονται, δεν δείχνουν καλά τα πράγματα….

@diriras said in BMW 1 Series F70 (2024):

@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):

@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):

Έχω την αίσθηση πως η bmw δεν κάνει επέκταση εγγύησης ούτε με πληρωμή….όταν τα συνεργεία πνίγονται, δεν δείχνουν καλά τα πράγματα….

γιατι? παντα εκανε. και σερβις πακετο σου πουλανε αν θελεις.

Το ρώτησα, δεν μου εδιναν ουτε επεκταση ουτε πακετο service. Η mini μονο μου εδωσε, περιεργο το ξερω

Τον Ιουλιο που συζηταγα για να το κλεισω με την Σπανος στην Γλυφαδα μου υπολογισαν μες στην τιμη και επεκταση εγγυησης για εξτρα 3 χρονια φτανοντας στα 5. Με ενα κοστος περιπου στα 500€, παιρνοντας δανειο φυσικα απο αυτους συν ασφαλεια Allianz. Γιατι να το σταματησαν τωρα;

A
      Alexandros A.92
    • RE: VW Tiguan 2024

@dettol said in VW Tiguan 2024:

@alexandros-a-92 said in VW Tiguan 2024:

Το 4-5 νομιζω ειναι υπερβολικο για πχ ενα rav4. Γυρω στο 7 παιζουν απο οσο γνωριζω σε αστικες συνθηκες.

Μεσο ορο κατω απο 6 λενε εδω

https://www.spritmonitor.de/en/overview/50-Volkswagen/1045-Tiguan.html?fueltype=2&constyear_s=2018&constyear_e=2019&power_s=140&power_e=155&gearing=4&powerunit=2

Προσαρμοσμενο στο tiguan που ειχα. Βγαζει 8.07l/100km. Εγω στις καθημερινες μου μετακινησεις εντος αθηνας, κατω απο 9.5 δεν εβλεπα, οποτε δεν λεω οτι λενε ψεμματα, αλλα εξαρταται πολυ απο τις διαδρομες που κανει ο καθενας. Αν τρεχει στα λιβαδια της γερμανιας σε επαρχιακους δρομους, ναι θα γραψει 6.5, αν ειναι κολλημενος στην μεσογειων, μαλλον θα γραψει 11-12 το καλοκαιρι. 🙂

Σωστα οσα λες ομως ισχυουν τα ακριβως αναποδα για τα πραγματικα υβριδικα. Δηλαδη οι καταναλωσεις ειναι αυξημενες στα λιβαδια της Γερμανιας και σαφως μειωμενες στις πολεις. Οποτε το 6 ειναι και υπερβολικο για τις πολεις.

A
      Alexandros A.92
    • RE: VW Tiguan 2024

Το 4-5 νομιζω ειναι υπερβολικο για πχ ενα rav4. Γυρω στο 7 παιζουν απο οσο γνωριζω σε αστικες συνθηκες.

Μεσο ορο κατω απο 6 λενε εδω

A
      Alexandros A.92

@criuser said in Toyota Corolla Cross:

Εβαλα τις καταναλώσεις όπως τις λέει η κάθε εταιρία .
      5 για το κορόλα και 5,5 για το αιρκρος.

Με την διαφορα βεβαια οτι η Toyota ειναι η μονη εταιρια που πεφτει μεσα στις προβλεψεις της ισως λεει και λιγο παραπανω αναλογως την χρηση, οταν οι αλλες εταιριες ειναι 2-3L/100 κατω απο το πραγματικο καθως οι συνθηκες που γινονται οι μετρησεις ειναι οι ιδανικες και δεν τις συναντας ποτε στην πραγματικοτητα.

A
      Alexandros A.92

@stavrapt said in Toyota C-HR 2023:

Η ηλιοροφή σε ποιες εκδόσεις υπάρχει ;

club bitone& chic μπαινει εξτρα και στις μεγαλες ειναι στανταρ νομιζω και οπου δεν ειναι μπαινει φανταζομαι.

Το jbl πως ακούγεται ;

Τουμπανο. Δοκιμασα μερικα τραγουδακια απο Spotify και το εφτασα μεχρι το 45 στην ενταση γιατι δεν την πολυπαλευα (μαξ εχει 60) Το μπασο ειναι πολυ καλο ισως ενα τσικ παραπανω απο τι χρειαζοταν!

εκδοση σε λευκή πέρλα.

Για να δεις την διαφορα απο το απλο πρεπει να κανεις διατριβη στα χρωματα. Εμενα και το ασημι μου αρεσε αλλα ειχα πει θα παρω κατι αλλο απο το 99 της εκατο απο τι κυκλοφορουν εξω, δηλαδη μαυρα, ασημι, λευκα, γκρι κτλπ

A
      Alexandros A.92
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ