-
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2024, 13 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2' ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 3' ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ!
ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@flatos: Παρακαλώ να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα. Ευχαριστώ. {Admin}
-
@flatos said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2024, 13 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2' ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 3' ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ!
ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@flatos: Παρακαλώ να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα. Ευχαριστώ. {Admin}
Καλά εδώ μιλάμε για μεγάλο θέμα, οπότε όχι μόνο τα κεφαλαία δικαιολογούνται, αλλά και όλα τα εμοτικονς μαζί...
-
Για καθαρά στατιστικούς λόγους, όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρικό και έχουν αιτηθεί επιδότηση την έχει εισπράξει έστω και ένας, έτσι για να έχουμε μια εικόνα της συνέπειας του ελληνικού δημοσίου.
Το ερώτημα αφορά τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών και θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε εάν λ.χ. μετά από 1 χρόνο από την αγορά έχει καταβληθεί η επιδότηση. -
@nmsm2 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Για καθαρά στατιστικούς λόγους, όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρικό και έχουν αιτηθεί επιδότηση την έχει εισπράξει έστω και ένας, έτσι για να έχουμε μια εικόνα της συνέπειας του ελληνικού δημοσίου.
Το ερώτημα αφορά τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών και θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε εάν λ.χ. μετά από 1 χρόνο από την αγορά έχει καταβληθεί η επιδότηση.ναι, εχουν πληρωθει πολλοι. Σε καποιες περιπτωσεις η πληρωμη εγινε ακομα και μετα απο περισσοτερους απο 12 μηνες, αλλα εγινε.
Το προβλημα που περιγραφει ο OP ειναι το ακολουθο, διοτι το ψιλοαντιμετωπισα και εγω. Προς το τελος του ΚΗ2 (φεβρουαριο - μαρτιο 2024) και μετα, δεν δεχοταν αιτησεις διοτι ειχαν τελειωσει οι ποροι. Μονος τροπος να κανει καποιος επιτυχημενη υποβολη ηταν να δοκιμαζει συνεχως ριξει αιτηση, με την ελπιδα να παρει την θεση καποιου που ειχει απορριφθει η δικη του αιτηση. Ειχα ακουσει οτι ειχαν φτιαξει μεχρι και προγραμματακια clickers για αυτον τον σκοπο
Toν φεβρουαριο παντως, νομιζω οτι, για αγορα απο ιδιωτη, δεχοταν ακομα αιτησεις το ΚΗ2.
Το ΚΗ3 δεχεται αιτησεις με τιμολογιο αγορας μετα την 1η Μαϊου και δεν ειχε αναδρομικη ισχυ (κατι το οποιο εγινε με το ΚΗ2, το οποιο καλυψε το κενο μεταξυ ΚΗ1 και ΚΗ2).Δυστυχως ο φιλος μαλλον δεν ηταν πολυ καλα πληροφορημενος και επεσε στο κενο. Αν θυμαστε, ειχαν κυκλοφορησει στατιστικα με τεραστια μειωση των πωλησεων ηλεκτρικων, οι οποιες οφειλοταν ακριβως στο τελος του ΚΗ2.
-
προσπαθούσα να κάνω αίτηση κάθε μέρα, ακόμα και 2 φορές την ημέρα αλλά πάντα με πέταγε έξω το σύστημα λέγοντας μου να ξαναπροσπαθήσω, και μάλιστα η τελευταία πρόταση της αυτόματης απάντησης ήταν "...να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.."!!!!
Η ουσία είναι ότι πλήρωσα 37Κ για ένα ηλεκτρικό Avenger (θα ήταν 29Κ με την επιδότηση), και το οποίο βγήκε τώρα με βενζίνη και κάνει 24Κ!!!! είπαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για το περιβάλλον, αλλά εδώ μας σκίσανε! -
Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους. Έχεις δίκιο πάντως. Έκανες το ''χρεος'' σου ως πολίτης και τώρα σε εκθέτουν.
-
-
@lap said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τους. Έχεις δίκιο πάντως. Έκανες το ''χρεος'' σου ως πολίτης και τώρα σε εκθέτουν.
Δεν εχει νοημα να ρωτήσει. Οι αρμόδιοι έχουν απαντησει σχετικώς! Αλλα να οργανωθούν οσοι εμειναν με την υπόσχεση της αναδρομικότητας (δεν είναι λίγοι) που τελικά ίσχυσε μονο από 1/5 και να διεκδικήσουν με βάση την αρχή της προστατευόμενης εμπιστοσύνης και της ίσης μεταχείρισης, το δίκιο τους δικαστικώς!
-
@katafractos17 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
@dettol said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
ναι, εχουν πληρωθει πολλοι.
Χμμμ... Δηλαδή όχι όλοι.
Υπαρχουν περιπτώσεις απόρριψης αιτήσεων γιατι λείπουν χαρτιά. Οπως υπάρχουν και περιπτωσεις που δεν εχουν ακόμα πληρωθεί ή προλαβει να αξιολογηθούν!
Στο ΚΗ3 παντως που ανοιξε 7/6 αν θυμάμαι καλά ήδη εγκρίθηκαν οι πρωτες πληρωμές με valeur 2/8 -
Το KH2 δεν σου ενέκρινε την αίτηση πριν αγοράσεις αυτοκίνητο;
-
Υπαρχουν πολλες παγιδες στη διαδικασια. Αν πχ κανεις λαθος στο ποσο που δηλωνεις για να παρεις, δε σε ενημερωνει κανεις παρα μονο στο τελικο σταδιο οπου δεν γινεται καμια αλλαγη πλεον. Και αυτο παρολο που τα εχουν ολα διαθεσιμα μπροστα τους απο την αρχη. Απαραδεκτο!
-
@antonakis said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Το KH2 δεν σου ενέκρινε την αίτηση πριν αγοράσεις αυτοκίνητο;
Στο ΚΗ2 ξεκινουσες απο προσφορα!
Απλα προς το τέλος του δεν μπορουσες να υποβάλλεις καν αίτηση λόγω αδιάθετων κονδυλίων! -
Χμμμ... Δηλαδή όχι όλοι.
δεν εχω ρωτησει ολους οσους εκαναν αιτηση, εναν-εναν, αν πληρωθηκαν ή οχι. Οποτε ναι, σιγουρα δεν εχουν πληρωθει ολοι, αφου δεν εχω πληρωθει ουτε εγω ακομα
-
προσπαθούσα να κάνω αίτηση κάθε μέρα, ακόμα και 2 φορές την ημέρα αλλά πάντα με πέταγε έξω το σύστημα λέγοντας μου να ξαναπροσπαθήσω, και μάλιστα η τελευταία πρόταση της αυτόματης απάντησης ήταν "...να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.."!!!!
Η ουσία είναι ότι πλήρωσα 37Κ για ένα ηλεκτρικό Avenger (θα ήταν 29Κ με την επιδότηση), και το οποίο βγήκε τώρα με βενζίνη και κάνει 24Κ!!!! είπαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για το περιβάλλον, αλλά εδώ μας σκίσανε!Ποιος αγοράζει ηλεκτρονικό για το περιβάλλον; Είχα την εντύπωση πως επιλέγετε είτε για οικονομία κατανάλωσης είτε γιατί είναι νέα μόδα.
-
....τους πήρα... και μου είπαν ότι "...δυστυχώς χάσατε και ότι είναι πολλοί σαν και εσάς.."!!!!!
-
@panos2171 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Η ουσία είναι ότι πλήρωσα 37Κ για ένα ηλεκτρικό Avenger (θα ήταν 29Κ με την επιδότηση), και το οποίο βγήκε τώρα με βενζίνη και κάνει 24Κ!!!! είπαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για το περιβάλλον, αλλά εδώ μας σκίσανε!Ποιος αγοράζει ηλεκτρονικό για το περιβάλλον; Είχα την εντύπωση πως επιλέγετε είτε για οικονομία κατανάλωσης είτε γιατί είναι νέα μόδα.
Πολυ περιορισμενοι οι λογοι αγορας που αναφέρεις...
Και αντιστοιχα πολλοι οι λόγοι να μην αγοράσεις! -
@panos2171 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Ποιος αγοράζει ηλεκτρονικό για το περιβάλλον;
Ηλεκτρονικό κανείς. Ηλεκτρικό ίσως κάποιο ελάχιστοι, αλλά οι λόγοι αγοράς EV ειναι πολλοί άλλοι, πριν το περιβάλλον (που είναι συζητίσιμο).
-
....τους πήρα... και μου είπαν ότι "...δυστυχώς χάσατε και ότι είναι πολλοί σαν και εσάς.."!!!!!
Γι αυτό και πρεπει να οργανωθείτε!
Τα παιδια στο τηλεφωνο του ΚΗ δεν κόβουν κατι απο μονοι τους.
Την εκάστοτε ΥΑ εφαρμόζουν, η οποία για το ΚΗ3 εθετε ως ημερομηνία εφαρμογής αγορες από 1/5 -
@iceman7 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
@lap said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Δεν εχει νοημα να ρωτήσει. Οι αρμόδιοι έχουν απαντησει σχετικώς! Αλλα να οργανωθούν οσοι εμειναν με την υπόσχεση της αναδρομικότητας (δεν είναι λίγοι) που τελικά ίσχυσε μονο από 1/5 και να διεκδικήσουν με βάση την αρχή της προστατευόμενης εμπιστοσύνης και της ίσης μεταχείρισης, το δίκιο τους δικαστικώς!
Είπαμε οτι οι δικηγόροι είναι όρνεα, αλλά όχι και έτσι βρε παιδί μου
-
@iceman7 said in ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ:
Χμμμ... Δηλαδή όχι όλοι.
Υπαρχουν περιπτώσεις απόρριψης αιτήσεων γιατι λείπουν χαρτιά. Οπως υπάρχουν και περιπτωσεις που δεν εχουν ακόμα πληρωθεί ή προλαβει να αξιολογηθούν!
Στο ΚΗ3 παντως που ανοιξε 7/6 αν θυμάμαι καλά ήδη εγκρίθηκαν οι πρωτες πληρωμές με valeur 2/8Να μάθουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να διαβάζουν τι ζητάει, να μην λείπανε τα χαρτιά. Αν και δεν πιστεύω οτι συνέβει το παραπάνω, μάλλον για άλλο λόγο απορρίφθηκαν και δεν πήραν χαμπάρι το λόγο απόρριψης.
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ