....τους πήρα... και μου είπαν ότι "...δυστυχώς χάσατε και ότι είναι πολλοί σαν και εσάς.."!!!!!
Best posts made by flatos
-
RE: ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
-
Ξεκίνησα αυτή τη κουβεντα μπας και κάποιος φίλος είχε παρόμοια εμπειρία και θα μάθαινα κάτι χρήσιμο..
έχει πλάκα πάντως.... μας κοροιδευει το δημόσιο με τις επιδοτήσεις και οι περισσότεροι μου λέτε ότι δεν διάβασα τις οδηγίες και ότι όλα !!!
Χαίρομαι που όσοι τις διαβάσατε τις πήρατε!
Α ρε Καββαθά τι θα έλεγες...
Latest posts made by flatos
-
Ξεκίνησα αυτή τη κουβεντα μπας και κάποιος φίλος είχε παρόμοια εμπειρία και θα μάθαινα κάτι χρήσιμο..
έχει πλάκα πάντως.... μας κοροιδευει το δημόσιο με τις επιδοτήσεις και οι περισσότεροι μου λέτε ότι δεν διάβασα τις οδηγίες και ότι όλα !!!
Χαίρομαι που όσοι τις διαβάσατε τις πήρατε!
Α ρε Καββαθά τι θα έλεγες... -
καμμία αντίρρηση. Τα παιδιά του τηλ κέντρου δεν φταίνε... Που μπορώ να αποφανθώ να βρω το δίκιο μου όμως?
Έχω παραπονεθεί στο gov.gr αλλά καμμία απάντηση... πηρα εναν αριθμο καταθεσης αιτηματος πριν 10 μέρες και πέρα βρέχει.....
Η ουσία είναι να μην παραπλανήστε με τα "...τιμή με επιδότηση..." διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ -
....τους πήρα... και μου είπαν ότι "...δυστυχώς χάσατε και ότι είναι πολλοί σαν και εσάς.."!!!!!
-
προσπαθούσα να κάνω αίτηση κάθε μέρα, ακόμα και 2 φορές την ημέρα αλλά πάντα με πέταγε έξω το σύστημα λέγοντας μου να ξαναπροσπαθήσω, και μάλιστα η τελευταία πρόταση της αυτόματης απάντησης ήταν "...να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο.."!!!!
Η ουσία είναι ότι πλήρωσα 37Κ για ένα ηλεκτρικό Avenger (θα ήταν 29Κ με την επιδότηση), και το οποίο βγήκε τώρα με βενζίνη και κάνει 24Κ!!!! είπαμε να δώσουμε κάτι παραπάνω για το περιβάλλον, αλλά εδώ μας σκίσανε! -
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2024, 13 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΟΡΩΝ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 2' ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ. ΟΜΩΣ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ 'ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ 3' ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 1Η ΜΑΙΟΥ!
ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@flatos: Παρακαλώ να γράφετε με πεζά (μικρά) γράμματα. Ευχαριστώ. {Admin}