-
Η χρήση που πρόκειται να κάνω είναι περίπου 70% εντός πόλης και το υπόλοιπο διαδρομές σε Εθνική και Αττική οδο. Επειδή και τα 2 μου αρέσουν και εχουν περιπου την ίδια τιμή ως καινούργια εχω βρεθεί σε δίλημμα. Ποίο απο τα δύο πιστεύετε οτι κερδίζει σε κατανάλωση, άνεση, κοστος συντήρησης κλπ;
-
@dimgeo said in C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;:
Η χρήση που πρόκειται να κάνω είναι περίπου 70% εντός πόλης και το υπόλοιπο διαδρομές σε Εθνική και Αττική οδο. Επειδή και τα 2 μου αρέσουν και εχουν περιπου την ίδια τιμή ως καινούργια εχω βρεθεί σε δίλημμα. Ποίο απο τα δύο πιστεύετε οτι κερδίζει σε κατανάλωση, άνεση, κοστος συντήρησης κλπ;
Yaris υβριδικό και δεν θα βγεις χαμένος...μόνο σε άνεση ανάρτησης κερδίζει το C3 για την χρήση που το θες.
-
70% πόλη=υβριδικό
-
Δεν υπαρχει διλημμα εδω.
Yaris δαγκωτο...
(Θεωρουμε υβριδικο εννοεις) -
Έχουν ίδια τιμή το υβριδικό γιαρις με το c3 ντίζελ ;
Δεν νομίζω. Μάλλον για το απλό μιλάει.
Αλλιώς για 70 % πόλη παίρνει υβριδικό γιαρις.
-
Στον τίτλο γράφει "Yaris Hybrid"
-
Yaris για μέσα στην πόλη. Ποιος παίρνει τώρα diesel! Εκτός και αν κανείς πολλά χιλιόμετρα, πάνω από 30000 και κυρίως εκτός πόλης. Εχει ο κολλητός μου ενα Peugeot 3008 πετρέλαιο εταιρικό, αλλα κανει 35 με 40 χιλιάδες τον χρόνο εκτός πόλης!
-
Σας ευχαριστώ, και εγώ το υβριδικο Yaris νομίζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτό που το θέλω, απλά ρώτησα γιατί ενας φίλος που έχει το C3 diesel μου ειπε οτι είναι απίστευτα οικονομικό και οτι ακόμα και εντός πόλης βλέπει 5,5lt/100km. Αν ισχύει αυτό, και με το diesel στα 1,6 ευρώ, μάλλον κερδίζει σε κοστός καυσίμου. Αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.
-
Πολυ είναι 5,5 στην πολη για το Yaris .
Να του πεις να μην κάνει κόντρες!
-
@dimgeo said in C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;:
Σας ευχαριστώ, και εγώ το υβριδικο Yaris νομίζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για αυτό που το θέλω, απλά ρώτησα γιατί ενας φίλος που το έχει μου ειπε οτι είναι απίστευτα οικονομικό και οτι ακόμα και εντός πόλης βλέπει 5,5lt/100km. Αν ισχύει αυτό, και με το diesel στα 1,6 ευρώ, μάλλον κερδίζει σε κοστός καυσίμου. Αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.
Μην κοιτάς τους αριθμούς, το yaris δεν έχει αντίπαλο για κίνηση εντός πόλης, είναι εύκολο, σβέλτο, άνετο, μικρό, ήσυχο, το οικονομικό είναι το κερασάκι.
-
@lap said in C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;:
Πολυ είναι 5,5 στην πολη για το Yaris .
Να του πεις να μην κάνει κόντρες!
To C3 diesel μου είπε οτι βγαζει 5,5 εντός πόλης
-
Φύγε καλά μου άνθρωπε από το ντίζελ! Μόνο αν ζεις επαρχία αξίζει!
Όλη Ευρώπη αποφεύγει το ντίζελ στις πόλεις και εσυ πας πάνω του;;;
Και σε Citroen???? -
Το Yaris εντος πολης και χωρις να εισαι με το αυγο στο ποδι ειναι στο 4.5.
Αν πας ανθρωπινα στο 3.8.
Αν δεν το εβλεπα δεν θα το πιστευα.
Ποια 5.5 του πετρελαιου μεσα στην πολη.
Μακρια... -
Για πόλη το yaris σε καταναλωση δεν πιανεται. αν εισαι μεταξυ των δυο αυτο ναι
Το C3 κερδίζει σαν αμάξι για μενα βεβαια αλλα τωρα τελευταια αυτό δεν το λογιζει κανένας, μονο την κατανάλωση κοιτατε όλοι.
-
Πολύ μου ακούγεται το 4,5 για yaris σε αστική χρήση, 4,5 (με χαλαρή οδήγηση) -5,5 (σε sport mode) έχει το διλιτρο cc που είναι πολύ βαρύτερο κ ογκοδεστερο
-
Συν το αυτόματο σασμάν που για μέσα στην πόλη είναι ότι πιο απροβληματιστο...
-
C3 diesel θα έπαιρνε μόνο ο cruiser.
Αν χωρούσε.
-
@antonakis said in C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;:
C3 diesel θα έπαιρνε μόνο ο cruiser.
Αν χωρούσε.
οχι δεν είναι ετσι
το C3 ειναι πολύ καλύτερο αμάξι αν θες χωρους από το yaris. αν θες χωρο αποσκευων επίσης, αν θες οι πόρτες πίσω να ανοίγουν κανονικά και όχι ελάχιστα για να μπορεις να βάλεις ενα καθισματακι παιδικό επίσης. Επίσης δεν κάνει τον ηλίθιο θόρυβο του cvt και εχει νομίζω καλύτερη ηχομόνωση
Σε πρακτικότητα γενικά είναι 100 φορές καλύτερο από το yaris
αλλά ολοι μιλάνε ΜΟΝΟ για κατανάλωση και ολα τα άλλα δεν μετρανε
ε στην κατανάλωση μεσα σε πολεις είναι το καλύτερο, μονο το mg3 που έρχεται θα το απειλήσει
Γενικα αν ο φίλος μπορει να περιμένει λίγο το MG3 θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή από το yaris μιας και θα είναι και FULL hybrid με ιδιες καταναλώσεις, και καλύτερο σε ποιοτητα και καλύτερο σε χώρους και πιο δυνατο!!!!!
-
Εγώ το τελευταίο διάστημα μετά από χρόνια Έχω αλλάξει το μοντέλο εργασίας από remote σε “hybrid” (4 γραφείο, 1 σπίτι)και καθημερινά χρησιμοποιώ ένα 308 Diesel το commuting και επειδή φοβάμαι σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε mg3 ή κάποιο άλλο hybrid. Όποτε εννοείτε μακριά από diesel!
-
Για αυτή τη χρήση προφανώς υβρίδιο, δεν υπάρχει σύγκριση. Επίσης το Σε Τριο αλλάζει σε μερικούς μήνες. Τέλος, κάτι εξαιρετικά σημαντικό: Σε Τριο ντήζελ μόνο κουτάλα = απαγορευτικό για την πόλη. Υβρίδιο αυτόματο = ό,τι καλύτερο για την πόλη.
@cirus said in C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;:
το C3 ειναι πολύ καλύτερο αμάξι αν θες χωρους από το yaris. αν θες χωρο αποσκευων επίσης, αν θες οι πόρτες πίσω να ανοίγουν κανονικά και όχι ελάχιστα για να μπορεις να βάλεις ενα καθισματακι παιδικό επίσης. Επίσης δεν κάνει τον ηλίθιο θόρυβο του cvt και εχει νομίζω καλύτερη ηχομόνωση
Ναι, αλλά σε ανάρτηση και οδική συμπεριφορά το Γιάρις είναι πολύ καλύτερο και για πολλούς αυτά μετράνε περισσότερο από το πόσο ανοίγει η πόρτα. όπως ειναι καλύτερο και σε ποιότητα και σε αξιοπιστία και σε εγγύηση. Το C3 ειναι πανέμορφο (σε κόκκινο μόνο ή ασπρο με κόκκινο), πιο άνετο και με καλύτερους χώρους. Σε όλα τα υπόλοιπα υστερεί, και λογικό ειναι αφού έχει τελειώσει ως μοντέλο, ειναι 8 χρόνια στην αγορά.
C3 Diesel ή Yaris Hybrid ;