-
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@spi_duster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Το Χαλάνδρι έχει δεδομένου του αριθμού των κατοίκων, αρκετό πράσινο, πάρκα, πλατείες που ακόμη παίζουν παιδιά, μεγάλη κεντρική αγορά που βρίσκεις τα πάντα, κινηματογράφους , πολύ καλά εστιατόρια και μεζεδοπωλεία. Επιπλέον κάποιες γειτονιές του είναι από τις καλύτερες και ακριβότερες της Αθήνας. Τα χρήματα δεκαετιών που έχουν συνεισφέρει οι κάτοικοι έχουν πιάσει τόπο. Μακάρι όλη η Αθήνα να ήταν Χαλάνδρι.
Το Χαλάνδρι είναι μια υπερτιμημένη αηδία με την χειρότερη ποιότητα αέρα στο λεκανοπέδιο (βλ. γειτνίαση με Α.Ο.) αλλά ο κόσμος θέλει καθρεφτάκια και πάρκο Αττικής Οδού
Δεκτή η κριτική σου. Καταχωρήθηκε. Ποια γειτονιά έχεις ομως εσύ για πρότυπο? Εγώ εκτέθηκα με την διατυπωση της άποψης μου.
-
Αλήθεια;;; Πάει και αυτό;;;
Έχω χρόνια να πάω.Α ρε εργολαβοι!
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Θα συμφωνήσω με ταξιδευτη.....άνω Χαλάνδρι Αγία Παρασκευή, ωραίες περιοχές. Καργα λεφτά περιοχές.
Έχει και λίγο πράσινο, χαμηλά σπίτια , αέρας και ήλιος να περνάει. Είναι πιο ανθρώπινες περιοχές.
Να συμπληρώσω την προσωπική μου άποψη φίλε @lap ...
Περιοχή με πράσινο, αίσθηση γειτονιάς, υπάρχουν ακόμα αρκετές μονοκατοικίες ή/και χαμηλά σπίτια, ευάερη, ευήλια, με πρόσβαση σε 2-3 λεπτά σε βασικούς άξονες (Αττική Οδό, Κατεχάκη, Μεσογείων)...
ΠΑΠΑΓΟΥ...
-
@antoniokon said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Θα συμφωνήσω με ταξιδευτη.....άνω Χαλάνδρι Αγία Παρασκευή, ωραίες περιοχές. Καργα λεφτά περιοχές.
Έχει και λίγο πράσινο, χαμηλά σπίτια , αέρας και ήλιος να περνάει. Είναι πιο ανθρώπινες περιοχές.
Περιοχή με πράσινο, αίσθηση γειτονιάς, υπάρχουν ακόμα αρκετές μονοκατοικίες ή/και χαμηλά σπίτια, ευάερη, ευήλια, με πρόσβαση σε 2-3 λεπτά σε βασικούς άξονες (Αττική Οδό, Κατεχάκη, Μεσογείων)...
ΠΑΠΑΓΟΥ...
Καλα Παπαγου ειναι ονειρο...
Επειδη μενω διπλα στο παρκο στο Γουδι, αν εβρισκα κατι σε ανθρωπινη τιμη θα πηγαινα προχθες!!
Αλλα οι τιμες για αγορα ή ενοικιαση ειναι ανρεαλιστικ λεμε!!! -
@antonakis said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
...διόρθωση, είχε χαμηλά σπίτια.
Χαμηλά σπίτια εννοεί τα εγκλήματα Τρίτση και λοιπών εμμονικών με τις μεζονετουπόλεις που είναι οριζόντιες πολυκατοικίες με μηδενικούς ακάλυπτους.
Ενώ οι πολυκατοικίες με 5 ορόφους έχουν κάλυψη 20 %.
-
ΠΑΠΑΓΟΥ...
@chrisk6 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
ΠΑΠΑΓΟΥ...
Επειδη μενω διπλα στο παρκο στο Γουδι, αν εβρισκα κατι σε ανθρωπινη τιμη θα πηγαινα προχθες!!
Αλλα οι τιμες για αγορα ή ενοικιαση ειναι ανρεαλιστικ λεμε!!!Μόνο που κάθε πρωί στις 8 βγαίνετε όλοι στα πεζοδρόμια για την πρωινή αναφορά...
Χώρια τις ανηφοροκατηφόρες...
Επ' ευκαιρία έβγαλα μία άδεια κατεδάφισης τον περασμένο μήνα στου Παπάγου, για να γίνει νέα οικοδομή....
-
για ενημέρωση.
Μπήκε και στα σχετικά με τα ηλεκτρικά αμάξια.
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
ΠΑΠΑΓΟΥ...
ΠΑΠΑΓΟΥ...
Αλλα οι τιμες για αγορα ή ενοικιαση ειναι ανρεαλιστικ λεμε!!!Μόνο που κάθε πρωί στις 8 βγαίνετε όλοι στα πεζοδρόμια για την πρωινή αναφορά...
Χώρια τις ανηφοροκατηφόρες...
Επ' ευκαιρία έβγαλα μία άδεια κατεδάφισης τον περασμένο μήνα στου Παπάγου, για να γίνει νέα οικοδομή....
Βαράμε και μια προσοχή και όλα καλά.
Καλό είναι και αυτό.
Αν γίνει οικοδομή στου Παπάγου κάτω από 4 κατοσταρικα δεν θα παίξει με τίποτα. Σωστά? -
Κοίταξε έχει 1 ΣΔ και αν θυμάμαι καλά κάπου 14 μ. ύψος δηλαδή 4 όροφοι και πιλοτή.
Το κόστος του οικοπέδου ήταν 1500 ευρώ το τμ το δομήσιμο, άρα και 2000 κόστος κατασκευής, κάτω από 4500 μέση τιμή, μπαίνει μέσα με τα μπούνια. Λογικά το βλέπω να πάει και λίγο παραπάνω.
-
Αν γίνει οικοδομή στου Παπάγου κάτω από 4 κατοσταρικα δεν θα παίξει με τίποτα. Σωστά?
Λίγα λές....πολύ λίγα!
-
Να πω για το Χαλάνδρι (μένω δίπλα) ότι είναι σχετικά καλά οκ, αλλά η έλλειψη πάρκινγκ και τα ανύπαρκτα πεζοδρόμια δεν παλεύονται. Είναι για μαγαζιά/φαί/ποτό, αλλά μη φιλικό σε οικογένεια. Επίσης έχει πυκνώσει πολύ η δόμηση με τις πολλές, νέες πολυκατοικίες.
Παπάγου τέλεια σε πολλά σημεία, αλλά θέλεις για τα πάντα αυτοκίνητο.Εγώ είμαι της θάλασσας, προτιμώ νότια προάστεια, αλλά είναι τόσο ακριβά που μέχρι και Λαύριο δε μπορώ να πάω.
-
-
@xenos said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
αλλά είναι τόσο ακριβά
Γενικά, παντού είναι ακριβά.
Ναι ρε παιδί μου, αλλά κοιτούσα από περιέργεια Γλυφάδα/Βούλα και παλιά (60-80) σπίτια:
~35τμ ===> 250κ+
~65τμ ===> 350κ+
~80τμ ===> 380κ+ -
@xenos said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ναι ρε παιδί μου, αλλά κοιτούσα από περιέργεια Γλυφάδα/Βούλα και παλιά (60-80) σπίτια:
~35τμ ===> 250κ+
~65τμ ===> 350κ+
~80τμ ===> 380κ+Βούλα ειναι πιο φτηνά, Γλυφάδα πανάκριβα και οι καλύτερες περιοχές (Βουλιαγμένη και Καβούρι), απλά εκτός πραγματικότητας. Για ένα νέο διαμέρισμα για οικογένεια ξεκινάμε από 1 μύριο και πάνω.
-
Δηλαδή έχετε λεφτά να αγοράσετε σπίτι? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Δηλαδή έχετε λεφτά να αγοράσετε σπίτι? ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όχι!!
Απλά συζητάμε πόσο έχουν!
-
Πάντως και Παπάγου βλέπω αρκετό οργασμό με αντικατάσταση παλιών μονο/διπλοκατοικιών με 4-5 όροφες πολυκατοικίες.
Τα λεφτά δεν γνωρίζω που υπάρχουν. -
Πάντως και Παπάγου βλέπω αρκετό οργασμό με αντικατάσταση παλιών μονο/διπλοκατοικιών με 4-5 όροφες πολυκατοικίες.
Τα λεφτά δεν γνωρίζω που υπάρχουν.Έχει πολλές παλιές μονοκατοικίες και αν παίζει αντιπαροχή, τσιμπάνε διαμερισματάκι λογικά.
Γενικά οι κατασκευαστές έχουν πιάσει πολλή δουλειά τα τελευταία 1-2 χρόνια. -
Με 4.000 το τμ , η λύση είναι απλή.
Αγοράζεις στην πόλη καταγωγής σου δύο (2) διαμερίσματα νεόδμητα πέριξ των 100 τμ έκαστο , τα νοικιάζεις και βγάζεις κάπου στα 900-1000€/ μήνα και χρηματοδοτείς το σπίτι που νοικιάζεις στο λεκανοπέδιο. Αν δεν αγοράσεις νεόδμητο τότε μπορεί να καταφέρεις με ψάξιμο να αγοράσεις και τρία διαμερίσματα , αυξάνοντας κάπως το μηνιαίο σου εισόδημα.
Win win κατάσταση, και σου μένει από ένα διαμέρισμα στα παιδιά σου και βοηθάς την οικονομία του τόπου σου.
Με λίγο ρέγουλα η υλοποίηση της πρότασής μου έτσι ώστε να μην εκτιναχθούν οι τιμές και στην επαρχεία. Η εφαρμογή της πρότασης εξαρτάται και από κάθε επαρχιακή πόλη , μιλώ πάντα για περιοχές που έχω αμυδρή ( καθώς δεν ασχολούμαι με το θέμα ) εικόνα.
Τι 4.500/τμ ρε παιδιά , πως θα βρεθούν αυτά τα χρήματα;;;;;;
-
Φθηνά είναι. Το ελληνικό λέει 10.000
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ