-
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Στο parking που παρκάρω έχει αλλά 3 εκτός από το δικό μου!
Κατέβα αμέσως κάτω και έλεγξε τις πινακίδες σου
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Στο parking που παρκάρω έχει αλλά 3 εκτός από το δικό μου!
Κατέβα αμέσως κάτω και έλεγξε τις πινακίδες σου
Ευτυχώς είναι άλλα χρώματα !! -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Τελικά οι αισθητήρες πίεσης ελαστικών του αυτοκινήτου είναι ακριβεστατοι. Μετά από τρεις μετρήσεις κ αγορά μανομετρου της michelin το συμπέρασμα είναι ότι εμπιστευόμαστε απόλυτα τις ενδείξεις του tpms του αυτοκινήτου κ τίποτα άλλο...
έτσι μπράβο.. ποιο πήρες?
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
Test drive 1.8 που θα βρούμε δεν ξέρω.
Πουθενά! Μόνο 2λιτρο. Αφού πουλάει σαν ζεστό ψωμακι, άρα α) δεν μένουν αμάξια για τεστ ντραηβ και β) δεν υπάρχει η ανάγκη. Σου λένε οδηγα κορολα ή chr.
Σχετικά με το ζεστό ψωμάκι, εδώ Θεσσαλονίκη έχω δει μονοψήφιο αριθμό CC... Μήπως είναι τίποτα marketing της toyota;
Πολλά 2008, 3008, Q3, T-roc... Qashqai λίγα συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο που υπάρχει παντού όπως το C-HR.Για Τουοτα είναι αρκετά χαμηλά σε πωλήσεις. Λογικά μόλις αρχίσουν οι παραδόσεις των 1.8 θα ανέβει σε υψηλότερη θέση.
https://seaa.gr/wp-content/uploads/2023/11/2023-10-seg-1.pdf
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
https://seaa.gr/wp-content/uploads/2023/11/2023-10-seg-1.pdf
αυτό που πάντα με συγκινούσε στον σεαα είναι ότι βάζουν το kodiaq και το octavia στην ίδια κατηγορία με τα Audi Q4/Q5, μάλλον για να νιώθουν καλύτερα με τα skoda τους.
τα toyota καλά πάνε και εξίσου καλά τα psa.
-
Καλά το segmentation είναι της πλάκας. Το κάνουν με τη μεζούρα και με προδιαγραφές 30 χρόνια πίσω.
-
@que2 said in Toyota Corolla Cross:
Ένα συν στην Toyota που βάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο πρώτης τοποθέτησης κορυφαια ελαστικά.
Νομίζω ο Όθωνας τα έχει αλλάξει
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Ένα συν στην Toyota που βάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο πρώτης τοποθέτησης κορυφαια ελαστικά.
Το είχα οργανώσει ως εξής:
την ημέρα που πήγα να το δω που έφτασε στην αντιπροσωπία έβγαλα φωτογραφίες τα λάστιχα (ήταν Dunlop) και τα ανέβασα αγγελία στο car.gr.
Παράλληλα έβαλα παραγγελία τα Premium Contact 7 με προστασία ζάντας (660ευρω)Την επομένη ημέρα που παρέλαβα το αυτοκίνητο, πήγα στον λάστιχα και τα άλλαξα.
Μέσα στην εβδομάδα πουλήθηκαν και τα Dunlop στα 400ευρω. -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Τελικά οι αισθητήρες πίεσης ελαστικών του αυτοκινήτου είναι ακριβεστατοι. Μετά από τρεις μετρήσεις κ αγορά μανομετρου της michelin το συμπέρασμα είναι ότι εμπιστευόμαστε απόλυτα τις ενδείξεις του tpms του αυτοκινήτου κ τίποτα άλλο...
έτσι μπράβο.. ποιο πήρες?
Ένα απλό μετρητή πίεσης κ βάθους ελαστικών της michelin με 30 €, εύχρηστο αλλά τσιμπημενο, το επέλεξα λόγω της αξιοπιστίας του (μου το πρότεινε ένα φίλος) κ της δυνατότητας καλιμπραρισματος
-
την ημέρα που πήγα να το δω που έφτασε στην αντιπροσωπία έβγαλα φωτογραφίες τα λάστιχα (ήταν Dunlop) και τα ανέβασα αγγελία στο car.gr.
Παράλληλα έβαλα παραγγελία τα Premium Contact 7 με προστασία ζάντας (660ευρω)Την επομένη ημέρα που παρέλαβα το αυτοκίνητο, πήγα στον λάστιχα και τα άλλαξα.
Μέσα στην εβδομάδα πουλήθηκαν και τα Dunlop στα 400ευρω.Ωραίος, οπότε τα εύσημα πάνε σε σένα και τα παίρνω πίσω απ´ την Toyota!
-
Μέσα στην εβδομάδα πουλήθηκαν και τα Dunlop στα 400ευρω.Ωραίος, οπότε τα εύσημα πάνε σε σένα και τα παίρνω πίσω απ´ την Toyota!
Κι όμως, στο C-HR 1ης γενιας (έκδοση GR) έβαζε ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Continental Premium Contact 6 225/45/19.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Κι όμως, στο C-HR 1ης γενιας (έκδοση GR) έβαζε ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Continental Premium Contact 6 225/45/19.
Άσε δεν το ρισκάρω πάλι με τα μπράβο!
-
Στο GR... ναι... στην έκδοση PLEBA τί έβαζε?
-
Michelin Primacy 3, ωραιότατα και έβγαζαν και αρκετά χιλιόμετρα.
Γενικά, η Toyota βάζει επώνυμα ελαστικά 1ης τοποθέτησης, απλώς στα εισαγόμενα από Ιαπωνία αυτοκίνητα ίσως να μην είναι γνωστά τα μοντέλα ελαστικών, λόγω μη εμπορικής διάθεσης τους στην Ευρώπη.
-
Που βέβαια όπου Continental = σκουπίδια. Πραγματικά απορώ πως θεωρούνται premium. Δεν έχω οδηγήσει ΕΝΑ αμάξι με Continental και να πω "φοβερό λάστιχο". Από τα Eco σκουπίδια μέχρι τα ExtremeContact που έχω δοκιμάσει. Η διαφορά τους με αντίστοιχα Michelin και Pirelli είναι τρομακτική και παρόλα αυτά βλέπεις σε όλα τα τεστ τα Continental να είναι στην κορυφή.
-
Και εγώ έχω καταλήξει ότι τα κορυφαία ελαστικά για νορμάλ χρήση και από άποψη κύλισης (θόρυβος, μεγάλη διαφορά από ελαστικό σε ελαστικό) και πρόσφυσης είναι τα michelin (πάντα προτιμώ τα primacy αν και λίγο ευαίσθητα γιατί είναι μαλακά). Όσες φορές τοποθέτησα άλλη εταιρεία το μετάνιωσα.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Michelin Primacy 3, ωραιότατα και έβγαζαν και αρκετά χιλιόμετρα.
Γενικά, η Toyota βάζει επώνυμα ελαστικά 1ης τοποθέτησης, απλώς στα εισαγόμενα από Ιαπωνία αυτοκίνητα ίσως να μην είναι γνωστά τα μοντέλα ελαστικών, λόγω μη εμπορικής διάθεσης τους στην Ευρώπη.
Το C-HR CLUB 2021 της γυναίκας μου ήρθε με Michelin Primacy 3
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Που βέβαια όπου Continental = σκουπίδια. Πραγματικά απορώ πως θεωρούνται premium. Δεν έχω οδηγήσει ΕΝΑ αμάξι με Continental και να πω "φοβερό λάστιχο".
Έχω χρόνια να οδηγήσω αυτοκίνητο με Continental, αλλά κάποτε που υπήρχαν στα Sport Contact 2 & 3, ήταν εξαιρετικά σε όλες τις bmw που τα είχαμε, ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έκτοτε δεν έξω ξαναβάλει, προτιμώ Goodyear Efficient Grip & F1 Asymmetric. Τα Pirelli οσα είχα δοκιμάσει μου είχαν αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις, τραγικά λάστιχα, πολύ γλύστρημα.
-
Τα Pirelli είναι παρεξηγημένα γιατί συνήθως θέλουν λιιιγο παραπάνω ζέσταμα. Όταν ζεσταθούν όμως είναι εκπληκτικά. Επίσης είναι μακράν του δεύτερου τα πιο ανθεκτικά σε λακούβες, χτυπήματα και τριβές σε πεζοδρόμια ένω συνήθως έχουν και εξαιρετικό rim protection.
Στο Σεατ πήγα με το hype των Gy F1 Supersports και τελικά αποδείχτηκαν πολύ υποδεέστερα των PZ4 που είχα πριν. Επίσης σε non-UHP λάστιχο δε βρίσκω το λόγο για premium μάρκα. Πχ Falken είναι αξιοπρεπέστατα και -20% κάτω σε τιμή. Στο CC γιατί να βάλω Michelin ας πούμε? Τι θα κερδίσω?
-
Μια ερώτηση στους κατόχους μη lounge . Εγώ ακόμη δεν παρέλαβα. Αυτό που έχει τα κενά πλαστικά στο ταμπλό δείχνε πολύ άσχημο...
Τι μπορεί να γίνει ώστε να γεμίσουν;
Απαίσιο....
Toyota Corolla Cross