@elteo said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@storm said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@elteo said in Νέο Suzuki Swift 2017:
@storm said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Από το 2009, 4 τούρμπο αυτοκίνητα, όσο να'ναι έχω και εγώ κάποια εμπειρία. Όπως επίσης και από πολλά ατμοσφαιρικά.
Το μόνο τούρμπο που θα έλεγα ότι ήταν σβέλτο ήταν το 207GT αν και αυτό στις χαμηλές σερνόταν.
Όλα τα άλλα (Fabia TSi, C3 Aircross και Leon TSi) σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι βάζουν φωτιά στο δρόμο. Κάτι το βάρος, κάτι ο κινητήρας, κάτι η σχεδίαση όλα παίζουν ρόλο.
τα τωρινά 1000αρια turbo ας πούμε ροπιάζουν από τις 1500 σαλ.
μάλλον κάτι κάνουν καλύτερα ....
Δεν το έχω δει στο δρόμο αυτό. Ότι τούρμπο αυτοκίνητο έχω αγοράσει είναι σαν "μπουκωμένο" στις χαμηλές στροφές. Μόνο με κουμπωμένη 3η ξεκινά να φορτώνει άσχημα. Με 1η και 2α στο κιβώτιο δεν...
Και αυτό το βλέπω και στον 1500άρη TSi με τα 130 άλογα. Βαρύ αμάξωμα. Μέχρι να φορτώσει να φύγει, κάτι ατμοσφαιρικά τύπου Swift έχουν φθάσει στο επόμενο φανάρι.
οδηγώ1000αρι τουρμπο και το βλέπω καθημερινά.
Χαράς το κουράγιο σου. Καθημερινά μέσα στην πόλη με τούρμπο αυτοκίνητο; Ταλαιπωρία ρε συ.
Εγώ πριν λίγο είπα να βγάλω το τουρμποβόδι από το γκαράζ, να πάω σούπερ μάρκετ και μόλις βγήκα Παπανικολή έπεσα σε ένα ατελείωτο μποτιλιάρισμα. Ότι αυτοκίνητο και να είχα, δεν νομίζω να καταλάβαινα κάποια διαφορά λόγω τούρμπο.
Φυσικά έκανα πίσω ολοταχώς, γύρισα σπίτι και πήρα το σκούτερ γιατί μόνο με αυτό μπορώ να κινηθώ τελικά μέσα στη πόλη. Το αυτοκίνητο με κουράζει όσο δεν πάει άλλο. Παθαίνω ασφυξία όταν είμαι ακινητοποιημένος μέσα στην κίνηση και με κουράζει αφάνταστα το σταμάτα, ξεκίνα.
Τώρα αν κάποιος κάνει ταξίδια και θέλει να πατάει γκάζια, προφανώς το τούρμπο του ταιριάζει καλύτερα.
Για αυτοκίνητα πόλης, όπως το Swift, ο ατμοσφαιρικός κινητήρας είναι μια χαρά και πάει άνετα και ταξίδια εντός Ελλάδας. Και μέσα στη πόλη ο κινητήρας είναι ποιο ήρεμος και ισορροπημένος.
Αν σήμερα έπαιρνα αυτοκίνητο θα προτιμούσα ένα ατμοσφαιρικό.
Δεν ταξιδεύω και δεν βγαίνω εκτός Αττικής.