-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Το νέο Audi Q4 είναι πλέον πιο γρήγορο, ταξιδεύει πιο μακριά και κοστίζει λογικά. Όχι κι άσχημα.
https://cartalk.gr/neo-audi-q4-e-tron-340-ippoi-562-chlm-aftonomias-apo-41-900/
Εξαιρετικό. Το είχε στην έκθεση κάποια εταιρεία leasing. Στιβαρή κατασκευή και ποιοτικό όσο πρέπει. Κλασσικό audi, όπως είναι και τα αντίστοιχα θερμικά, σοβαρό και χωρίς υπερβολές.
Η Mercedes που είχε παραδίπλα, EQA νομίζω, ξεχείλιζε δέρματα και πολυτέλεια.
Δεν παίζει έτσι η audi, κρατάει πιο χαμηλά τους τόνους. Εμπνέει μια ήρεμη δύναμη, αποφεύγει την επίδειξη.
-
@andya3 said in CarTalk.gr:
Το νέο Audi Q4 είναι πλέον πιο γρήγορο, ταξιδεύει πιο μακριά και κοστίζει λογικά. Όχι κι άσχημα.
Εξαιρετικό. Το είχε στην έκθεση κάποια εταιρεία leasing. Στιβαρή κατασκευή και ποιοτικό όσο πρέπει. Κλασσικό audi, όπως είναι και τα αντίστοιχα θερμικά, σοβαρό και χωρίς υπερβολές.
Δεν παίζει έτσι η audi, κρατάει πιο χαμηλά τους τόνους. Εμπνέει μια ήρεμη δύναμη, αποφεύγει την επίδειξη.
πρεπει καποιος να ειναι πολυ φαναντικος αουντακιας για να το αγορασει οταν μπορεις να παρεις modely y. Ειμαι σιγουρος οτι το audi εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και σαλονι αλλα στην τιμη του etron40 εχεις παρει +200 ιππους και προσβαση σε 250αρηδες φορτιστες
-
@dettol said in CarTalk.gr:
@andya3 said in CarTalk.gr:
πρεπει καποιος να ειναι πολυ φαναντικος αουντακιας για να το αγορασει οταν μπορεις να παρεις modely y. Ειμαι σιγουρος οτι το audi εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και σαλονι αλλα στην τιμη του etron40 εχεις παρει +200 ιππους και προσβαση σε 250αρηδες φορτιστες
Δεν έχω εμβαθύνει στις τεχικές προδιαγραφές των ηλεκτρικών. Μπορεί και να 'χεις δίκιο. Μου έμεινε όμως η αίσθηση των αυτοκινητων.
Είχε και Tesla η έκθεση και BYD. Περίεργο μέσα το Tesla. Κάπως εκκεντρικό. Ξεφεύγει από τα δεδομένα του πως έχουμε συνηθίσει να είναι ένα ωραίο ποιοτικό αυτοκίνητο.
Στο δε BYD μ' έπιασαν τα γέλια. Είχε κάτι σκοινιά κατά μήκος των θυρών και σε άλλα σημεία. Σα χορδές κιθάρας. Πιο κιτς πεθαίνεις.
-
Το νέο Hyundai i10 είναι εδώ. Να γιατί πρέπει να του δώσουμε σημασία.
https://cartalk.gr/osa-prepei-gnorizete-gia-arti-ananeomeno-hyundai-i10/
-
@lap said in CarTalk.gr:
Που είναι εκείνη η ταλενταρα να το πειράξει λίγο;;;;
Εγώ θεωρώ ότι αυτό που χαλάει την ισορροπία στο πίσω μέρος είναι τα χαμηλά φώτα. Αν τα βγάλεις από την εικόνα, εγώ το κάνω με το δάχτυλο, δεν έχω το ταλέντο για κάτι άλλο, διορθώνεται αρκετά..
-
Πως σας φαίνεται;
-
Κάνουμε ένα διάλειμμα από την κορεάτικη κακογουστιά, για να δούμε πώς η Peugeot θεωρεί τα μοντέλα της έργα τέχνης.
https://cartalk.gr/peugeot-gkaleri-yellow-korner-metatrepoun-goiteia-techni/
-
Κάνουμε ένα διάλειμμα από την κορεάτικη κακογουστιά, για να δούμε πώς η Peugeot θεωρεί τα μοντέλα της έργα τέχνης
Δεν σημαίνει ότι είναι κι' όλας!!!
Εδώ άλλοι θεωρούν το ami , το smart και το iq αυτοκίνητα!!!
Κρατιέμαι πολύ για να μην κάνω αναφορά σε πολιτική (πρόσωπα ή κόμματα που θεωρούνται αριστερά!!!) -
This post is deleted! -
@lap said in CarTalk.gr:
Πως σας φαίνεται;
-
Δεν βελτιώθηκε και ιδιαίτερα.
Απλά τώρα παραμένουν έντονα τα φτερά του 1950 που έχει βάλει.Σαν τροπέτο μοιάζει...
-
Από τα νέα Hyundai τα μόνα που είναι σχετικά όμορφα είναι Τουσόν και Ioniq. Τα υπόλοιπα δεν βλέπονται και ειδικά Κόνα και Μπαϊγκόν είναι για τον Καιάδα κατευθείαν!!
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
Από τα νέα Hyundai τα μόνα που είναι σχετικά όμορφα είναι Τουσόν και Ioniq. Τα υπόλοιπα δεν βλέπονται και ειδικά Κόνα και Μπαϊγκόν είναι για τον Καιάδα κατευθείαν!!
το KONA είναι ωραίο και διαφορετικο γιαυτο και δεν αρέσει σε πολλούς το καταλαβαίνω αλλά εμένα μαρεσει που είναι διαστημικό και διαφορετικο
Μεσα επίσης μαρέσει πολύ!!!
Για την κατσαρίδα συμφωνώ, μακράν το πιο ασχημο στην κατηγορία. Ομως πολύ VFM ασχετως εμφάνισης
ΥΓ Το Kona, ένα πολύ μεγάλο κακό έχει που έχει πει πρώτος ο storm και συμφωνώ 100% . Είναι τελειως χαζο να είναι τα φανάρια στο πλάι που με το παραμικρό γρατζουνίζονται και σπάνε . Μονο αυτό με χαλάει πολύ στο kona
-
@nickthetrib said in CarTalk.gr:
Κάνουμε ένα διάλειμμα από την κορεάτικη κακογουστιά, για να δούμε πώς η Peugeot θεωρεί τα μοντέλα της έργα τέχνης
Δεν σημαίνει ότι είναι κι' όλας!!!
Εδώ άλλοι θεωρούν το ami , το smart και το iq αυτοκίνητα!!!
Κρατιέμαι πολύ για να μην κάνω αναφορά σε πολιτική (πρόσωπα ή κόμματα που θεωρούνται αριστερά!!!)Έχεις δίκιο, δεν το έγραψα σωστά. Δεν εννοούσα ότι όντως το Kona είναι κακόγουστο, αλλά ότι κατηγορείται για τέτοιο. Με εξαίρεση τα πίσω φλας, το θεωρώ ενδιαφέρον.
-
@cirus said in CarTalk.gr:
Για την κατσαρίδα συμφωνώ, μακράν το πιο ασχημο στην κατηγορία. Ομως πολύ VFM ασχετως εμφάνισης
Εμένα η κατσαρίδα μου αρέσει. Το βλέπω στη γειτονιά μου που το πήρε ένας και τελικά δεν είναι κακό.
Το έδειξα στη λαπαινα και την ρωτώ αν της αρέσει; και απάντησε πως είναι σαν κατσαρίδα!!!!!!
Αϊ παράτα μας και εσύ....
-
@lap said in CarTalk.gr:
@cirus said in CarTalk.gr:
Εμένα η κατσαρίδα μου αρέσει. Το βλέπω στη γειτονιά μου που το πήρε ένας και τελικά δεν είναι κακό.
Το έδειξα στη λαπαινα και την ρωτώ αν της αρέσει; και απάντησε πως είναι σαν κατσαρίδα!!!!!!
Αϊ παράτα μας και εσύ....
Δεν φημίζεσαι για το γούστο σου. sorry
αν και το swift είναι όμορφο αμαξάκι
αντιθέτως η lapαινα πρέπει να είναι το αντίθετο, τα ετερόνυμα έλκονται.
-
Ναι έχει καλό γούστο. Επέλεξε εμένα.
Εγώ baleno ήθελα, swift μου έλαχε!!! Δεν είναι κακό τελικά αλλά η απόσβεση της ανάρτησης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
Η λαπαινα λέει" πάρε ότι θες, δεν με νοιάζει, εσύ θα το οδηγείς, εσύ θα το επιλέξεις"
Δεν της αρέσουν τα premium! Το θεωρεί επίδειξη πλούτου και μισεί την επίδειξη πλούτου.
Της αρέσει μια bmw 1 ως σχεδίαση , η mk1 αλλά δεν την ήθελε επειδή θα ήταν σαν να κάνει επίδειξη πλούτου στις φίλες της.
Όλα τα περίεργα και οι περίεργοι σε εμένα πέφτουν. Το ξέρω!
-
@lap said in CarTalk.gr:
Ναι έχει καλό γούστο. Επέλεξε εμένα.
Εγώ baleno ήθελα, swift μου έλαχε!!! Δεν είναι κακό τελικά αλλά η απόσβεση της ανάρτησης θα μπορούσε να είναι καλύτερη
Η λαπαινα λέει" πάρε ότι θες, δεν με νοιάζει, εσύ θα το οδηγείς, εσύ θα το επιλέξεις"
Δεν της αρέσουν τα premium! Το θεωρεί επίδειξη πλούτου και μισεί την επίδειξη πλούτου.
Της αρέσει μια bmw 1 ως σχεδίαση , η mk1 αλλά δεν την ήθελε επειδή θα ήταν σαν να κάνει επίδειξη πλούτου στις φίλες της.
Όλα τα περίεργα και οι περίεργοι σε εμένα πέφτουν. Το ξέρω!
Το πρώτο δεν το σχολιάζω, και μενα η κυραινα δεν καταλαβαίνω γιατι με διάλεξε απλά τα ετερόνυμα οπως είπα έλκονται και εγώ έχω γούστο που σημαίνει ότι εκείνη μάλλον δεν έχει.
Συμφωνώ με την λάπαινα για τα premium, ήταν ένας από τους λόγους που δεν πήρα γερμανική μάρκα και κοίταγα μόνο σε πιο ταπεινές μάρκες. Μονο για την άλφα θα έκανα εξαιρεση γιατι τις αγαπω αν και δεν εχω καταλάβει αν θεωρούνται premium πραγματικά ή είναι μόνο στην τιμή. Εγώ τις λατρεύω λόγω design και σπορτιφ συμπεριφοράς οχι για κατι άλλο
Το baleno είναι μια αυτοκινιτιστική και σχεδιαστική αηδια, ήσουν απλά τυχερος και πήρες το swift
-
Χεχε και εγώ το σκέφτομαι κάποιες φορές.
Τεσπά.
Η alfa romeo είναι ημιpremium. Είναι άλλη κατηγορία.
Για το baleno τόσα ξέρεις, τόσα λες.
Ήταν τέλειο! Ιδιαίτερα για τα 12850€ ή 16.500€ με τον καταπληκτικό χιλιαρι tubo στην τοπ έκδοση glx, ήταν απλά τέλειο.
-
Υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τα ερωτήματα σας......[link text](https://el.wikipedia.org/wiki/Καταρράκτης_(πάθηση)
)
CarTalk.gr