-
2,4 εκατομμύρια; ... lol.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Να βάλουμε όλοι το χέρι στη τσέπη να συνδράμουμε την δοκιμαζόμενη επιχείρηση, κρίμα να χάνει ο κόσμος τις δουλειές του.
Τα Α-Β και τώρα τα My market ρίχνουν τρέλα λεφτά στα συνοικιακά franchise.Ειδικά η Metro έχει και κάπως καλύτερους όρους,πάνε για μοντέλο με μικρά συνοικιακά καταστήματα,με συμμετοχή του ιδιοκτήτη σε αρκετα πράγματα που δεν αναφέρω για οικονομία χρονου.Φυσικά τα μικρά που τώρα πάνε να αναπτύξουν με στόχο να πάρουν μεριδίο απο τον Βασικοπουλο που το προηγείται χρονικά,μέσα σε όλα τα αλλά έχουν δικαίωμα να κλείνουν μόνο 5 μέρες το χρόνο και αυτές συγκεκριμενα.
-
@super-t said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
2,4 εκατομμύρια; ... lol.
Ρε παλικάρι, πες μας τον λόγο που δεν βάζεις τις πηγές απο τις δημοσιεύσεις σου να μάθουμε κάτι και εμείς;
Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις την πηγή στο θέμα με το yaris να δω αν μπορώ να μάθω κάτι παραπάνω.
Ο κανονισμός του forum που συμμετέχεις αναφέρει μεταξύ άλλων:
**Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
H αντιγραφή υλικού άλλων ιστοσελίδων ή πηγών πληροφόρησης(περιλαμβανομένων άλλων Διαδικτυακών Forum) χωρίς αναφορά της προέλευσής τους.**
-
Λογικό η ΑΒ Βασιλόπουλος να έχει ζημιές. Έχει ανοίξει τόσο καταστήματα σε άθλια σημεία που εξυπηρετούν μόνο τους περίοικους. Τα ίδια και το MyMarket.
Σήμερα ήμουν στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Εθνική οδό στην Κηφισιά και είχε μέσα προϊόντα, που στα τοπικά καταστήματα στην περιοχή μου δεν τα βρίσκω.
Πρέπει να ξενιτευτεί κάποιος πελάτης για να πάει σε μεγάλο, άνετο σούπερ μάρκετ με άπλετο πάρκινγκ για να βρει ότι ψάχνει.
Τα μικρά franchise τύπου Ok. Market είναι μεγάλη απάτη. Πανάκριβα, λίγοι κωδικοί και με πολύ χαμηλή ποιότητα προϊόντων.
-
@lap εδώ είσαι. Τα παράπονα σου αλλού που βρέθηκε αυτό το νούμερο.
-
Ρε συ όχι για αυτό. Για το hybrid κινητήρα των Toyota. Τόσες μέρες θέλω να διαβάσω κάποια πράγματα και στο λέω και μας γράφεις.
Έβαλες μια πηγή που δειχνει σε διάγραμμα το νέο μοτέρ της toyota. Μπορω να διαβάσω κάτι παραπάνω από αυτό;
Ποια ήταν η πηγή της δημοσίευσης σου μπας και μάθουμε κάτι παραπάνω...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λογικό η ΑΒ Βασιλόπουλος να έχει ζημιές. Έχει ανοίξει τόσο καταστήματα σε άθλια σημεία που εξυπηρετούν μόνο τους περίοικους. Τα ίδια και το MyMarket.
Σήμερα ήμουν στον ΑΒ Βασιλόπουλο στην Εθνική οδό στην Κηφισιά και είχε μέσα προϊόντα, που στα τοπικά καταστήματα στην περιοχή μου δεν τα βρίσκω.
Πρέπει να ξενιτευτεί κάποιος πελάτης για να πάει σε μεγάλο, άνετο σούπερ μάρκετ με άπλετο πάρκινγκ για να βρει ότι ψάχνει.
Τα μικρά franchise τύπου Ok. Market είναι μεγάλη απάτη. Πανάκριβα, λίγοι κωδικοί και με πολύ χαμηλή ποιότητα προϊόντων.
Το συγκεκριμένο είναι ειδική περίπτωση. Κατεβαίνει και ψωνίζει η Εκάλη και όλο το βόρειο κομμάτι. Ούτε και τους ενδιαφέρουν οι τιμές για το λόγο αυτό και η ποικιλία. Πολλές κοπέλες που σέρνουν τα υπέρβαρα καροτσια είναι οικιακές βοηθοί στην περιοχή.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μήπως να τους δώσουν και σύνταξη στα 50? Φαύλος κύκλος είναι…η πλειοψηφία των ΕΕ φοροδιαφεύγουν ασύστολα και εφόσον το κράτος δεν εισπράτει αυτά που πρέπει δεν παρέχει κιόλας…
Μόνο αργομισθοι καραβαναδες παίρνουν σύνταξη στα 50 (και πολλά λέγω).. Που τέτοια τύχη για τον Εε εε
Ε ναι, γιατί ένας 60άρης με αρθρίτιδα είναι πολύ χρήσιμος σαν Ουλαμαγός. Σε όλες τις ΕΔ παγκοσμίως, η αποστρατεία έρχεται στα 20-30 χρόνια. Ξεκόλλα!
Μπορούν άνετα να κάνουν τους θυρωρούς σε υπουργεία-δημόσιες υπηρεσίες ως τα 72 -
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αυτή η γελοιότητα που ζούμε με τον Κασσελάκη δικαιώνει τον diego που λέει τόσο καιρό ότι δεν έχει σχέση αυτό το κόμμα πλέον με την Αριστερά.
Απλώς είναι απόδειξη εκείνου που μόνον οι αφελείς σταλινοφασίστες αδυνατούν να αντιληφθούν - και που οι επίδοξοι πολιτικοί επίτροποι αποκρύπτουν συστηματικά :
Ότι κομμουνισμός, σε οποιαδήποτε εκδοχή του, και ανοιχτές στην κοινωνία δημοκρατικές διαδικασίες είναι έννοιες αντιφατικές.
Ο κάπτεν αμέρικα δεν κατέλαβε δι εφόδου το κόμμα, εκλέχθηκε από τα μέλη του. ΕΑΝ και εφόσον οι ανεπάγγελτοι πουθενάδες τους Περισσού αποφασίσουν να ανοίξουν τις κομματικές διεργασίες στην κοινωνία για οτιδήποτε πέρα από τους πασατέμπους του φεστιβάλ της ΚΝΕ, τότε και μόνον τότε θα θεμελιώσουν δικαίωμα ουσιαστικής πολιτικής κριτικής στα πεπραγμένα των άλλων.
Βασικά μόνον οι δήθεν ανένταχτοι Αριστεροί, που ψήφισαν το Φασιστάκι, τον Τζήμερο, δεν καταλαβαίνουν ότι να σε ψηφίζουν 50 χιλιάδες σφουγκοκωλάριοι, σε κομματικές εκλογές, δεν σε κάνει εκλεκτό του λαού.
Το ΚΚΕ βγάζει τουλάχιστον ΓΓ που έχει διαβάσει και τα άπαντα του Μαρξ και Λένιν... Κάτσε εσύ τώρα με τον κάθε τυχάρπαστο ΣΥΡΙΖΑίο, να νομίζεις ότι είναι η Λαϊκή βούληση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ο Κασσελάκης...@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@megane98hp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μήπως να τους δώσουν και σύνταξη στα 50? Φαύλος κύκλος είναι…η πλειοψηφία των ΕΕ φοροδιαφεύγουν ασύστολα και εφόσον το κράτος δεν εισπράτει αυτά που πρέπει δεν παρέχει κιόλας…
Μόνο αργομισθοι καραβαναδες παίρνουν σύνταξη στα 50 (και πολλά λέγω).. Που τέτοια τύχη για τον Εε εε
Ε ναι, γιατί ένας 60άρης με αρθρίτιδα είναι πολύ χρήσιμος σαν Ουλαμαγός. Σε όλες τις ΕΔ παγκοσμίως, η αποστρατεία έρχεται στα 20-30 χρόνια. Ξεκόλλα!
Εν μέρει ναι.
Αλλά, ο 60αρης αυτός θα μπορούσε να εργαστεί πίσω από κάποιο γραφείο. Τι? Όχι?Να κάνει τι ακριβώς; Πόσους γραφιάδες νομίζεις ότι χρειάζονται οι ΕΔ; Λέτε ότι σαν κατέβει, χωρίς να έχετε γνώσεις επί του θέματος.
Την άποψη μου λέω. Και ρωτάω ξανά. Κάποιοι, λίγοι έστω, δεν μπορούν να εργαστούν σε κάποιο άλλο δευτερεύον πόστο, μη μάχιμο? Κανένας? Πουθενά?
Για ποιον λόγο να κόψουν μια θέση από έναν άλλον υπάλληλο. Και να κάνουν τι; Να πάει ο απόστρατος Σχης και να βγάζει συντάξεις στο ΙΚΑ; Για ποιον λόγο; Επίσης δεν συμβαίνει αυτό σε καμία άλλη χώρα. Εμείς πάλι θέλουμε να το παίξουμε έξυπνοι;
Εξυπνάδα είναι να μειώσεις έξοδα? Και γιατί παρακαλώ είναι σωστό να προσλάβεις πιτσιρικάδες και παράλληλα να έχεις καί 40-45ρηδες συνταξιούχους?
Α να βάλουμε τότε και τους γιατρούς να κάνουν τους γραφιάδες όταν βγαίνουν στην σύνταξη. Σκέφτεσαι τι λες ρε Μανωλιό; Ο στρατιωτικός σπούδασε σε Στρατιωτική Σχολή για να είναι στρατιωτικός. Ο γιατρός σπούδασε σε ιατρική σχολή για να είναι γιατρός. Ούτε ο στρατιωτικός ξέρει να κάνει την δουλειά του γιατρού ούτε το αντίστροφο! Πραγματικά, τα σκέφτεστε αυτά που λέτε;
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
-Τώρα για της κομματικές διαδικασίες του ΚΚΕ, προβλέπονται από το καταστατικό του που πριν αποφασιστεί στο συνέδριο του, συζητήθηκε με φίλους και οπαδούς του. Και προφανώς σε κομματικά όργανα!!!
Για γράψε ρε τύπε την διαδικασία ένταξης μέλους στο ΚΚΕ και την πλήρη διαδικασία εκλογής ΓΓ, έτσι για να γελάσουμε ...
Διότι, να ξέρεις, η σταλινοφοφασιστική παπαρολογία πιάνει μόνον σε εκείνους που ΔΕΝ ξέρουν τα άπλυτα μελών, φίλων και συνοδοιπόρων του Κόμματος.
Μόνο που οι γιατροί (μαζί με μηχανικούς και δικηγόρους) εξαντλούν ή και υπερβαίνουν τα ηλικιακά όρια για σύνταξη. Δεν έχω δει συνταξιούχο γιατρό κάτω των 55 εκτός κι αν είναι... στρατιωτικός αλλά το πιθανότερο θα είναι να συνεχίζει ως ιδιώτης.
-
@p\
Υ.Γ. Επίσης,μια προνομιακή μεταχείριση των στρατ. ιατρών έναντι των πολιτών συναδέλφων τους είναι πως μπορούν να έχουν και ιδιωτική απασχόληση και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του υπηρεσίας και μετά τη συνταξιοδότησή τους από το στρατό.Δεν γνωρίζω αν άλλαξε από όταν υπηρέτησα εγώ, αλλά είναι αθέμιτος ανταγωνισμός αυτό αν ισχύει ακόμη...
Οι πιο παραδόπιστοι γιατροί είναι οι στρατιωτικοί
-
Θέλετε να σας πω γιατί συμβαίνει αυτό με τους στρατιωτικούς γιατρούς; Όπως μου το είπε αρχηγός...
-
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θέλετε να σας πω γιατί συμβαίνει αυτό με τους στρατιωτικούς γιατρούς; Όπως μου το είπε αρχηγός...
Ότι είναι οι πιο παραδόπιστοι;
-
Στρατιωτικός γιατρός ήθελε 5χιλιάρικα να χειρουργήσει τη μάνα μου (με αναπνευστικό πρόβλημα) ενώ «βόλεψε» δικούς του, πουλώντας μας φυσιοθεραπείες, και Κηδεμόνα 200€ (σε σπασμένη σπονδυλική στήλη)
Τελικά η γυναίκα σηκώθηκε από άλλον γιατρό, που της έκανε ενέσεις... -
@fanis75
Aυτόν τον... θεσμό της φοροδιαφυγής/φοροκλοπής/κλπ δεν τον ζούμε τώρα, αλλά από όσο θυμόμαστε τους εαυτούς μας.Σωστά;
Η εφορία παλιά, δεχόταν δηλώσεις που τα κέρδη του επιχειρηματία, ήταν σχεδόν μηδενικά.
Δεν τους έκανε εντύπωση, πως κάποιος ζει με 20 χιλιάδες δραχμές, ανά έτος; (γεγονός, δεν το φαντάζομαι).
Θέλω να πω, πως ακόμα και αν θέλεις ν'αγιάσεις (και να αισθάνεσαι κορόϊδο..) δεν σ'αφήνει το παλαβό κράτος.
Το οποίο παλαβό κράτος, ζητάει τέλος επιτηδεύματος (φορολογεί κάποιον, απλά επειδή δουλεύει-έχει κατάστημα).
Να πούμε για τον προκαταβολικό φόρο εισοδήματος-αλητεία;
Κάνω λάθος κάπου; -
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75
Aυτόν τον... θεσμό της φοροδιαφυγής/φοροκλοπής/κλπ δεν τον ζούμε τώρα, αλλά από όσο θυμόμαστε τους εαυτούς μας.Σωστά;
Η εφορία παλιά, δεχόταν δηλώσεις που τα κέρδη του επιχειρηματία, ήταν σχεδόν μηδενικά.
Δεν τους έκανε εντύπωση, πως κάποιος ζει με 20 χιλιάδες δραχμές, ανά έτος; (γεγονός, δεν το φαντάζομαι).
Θέλω να πω, πως ακόμα και αν θέλεις ν'αγιάσεις (και να αισθάνεσαι κορόϊδο..) δεν σ'αφήνει το παλαβό κράτος.
Το οποίο παλαβό κράτος, ζητάει τέλος επιτηδεύματος (φορολογεί κάποιον, απλά επειδή δουλεύει-έχει κατάστημα).
Να πούμε για τον προκαταβολικό φόρο εισοδήματος-αλητεία;
Κάνω λάθος κάπου;Οχι δεν κάνεις λάθος. Παρόλα ταύτα η φοροδιαφυγή ειναι παράνομη, είναι ουσιαστικά κλοπή. Εαν είναι δικαιολογημένη ή όχι είναι άλλη συζήτηση και υπάρχουν πολλές παθογένειες, συμφωνώ. Όμως αυτό δεν αλλάζει το παράνομο της πράξης.
-
Μα δεν διαφωνούμε στο παράνομο της πράξης.
Στο ηθικό, ναι.. -
Η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα δεν θ' αντιμετωπιστεί ποτέ, γιατί συμφέρει τους πάντες. Και πρώτο απ' όλους το κράτος.
Μειώνει την ανεργία, κρατάει χαμηλά τις τιμές στις υπηρεσίες, επιτρέπει σε μεγάλο ποσοστό ΔΥ να συμπληρωνουν το εισόδημά τους με 2η δουλειά ή αρπαχτές ή και να κονομάνε χοντρά π.χ. γιατροί, εφοριακοί, δάσκαλοι, καθηγητές, τεχνικοί ΔΕΚΟ. Και αφήνει τις πόρτες ανοιχτές για μαύρο χρημα στους πολιτικούς και τα κόμματα.
Η λειτουργία της χώρας και του Δημοσίου είναι στημένη γύρω απ' τη φοροδιαφυγή και το μαύρο χρήμα.
Έχει γίνει της μόδας τελευταία και αναφέρεται συχνά για πολιτικούς λόγους. Θα κάνει τον κύκλο της και θα ξεφουσκώσει.
-
-
-
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ότι είναι οι πιο παραδόπιστοι;
Παράπονο δεν έχω σε δύο περιπτώσεις βαριών περιστατικών με την συγχωρεμένη την μάνα μου με εξυπηρέτησαν άψογα στο 401.
Επειδή ήταν πολυήμερη η νοσηλεία της έτυχα επίσκεψη της ιεραρχίας και ο Αρχηγός μου είπε :
Γι'αυτό τους αφήνουμε να έχουν ιατρεία, ο στρατός έχει επιλεγμένα υγειονομικά στελέχη και δεν έχουν πολλά περιστατικά για να εξασκηθούν , οι ιδιώτες ασθενείς όπως η μητέρα σου τους δίνουν ευκαιρία να κάνουν εγχείρηση στον εγκέφαλο ή στην καρδιά ενός ασθενούς .Έμοιαζε λογικό μέχρι που ανακάλυψα ότι όταν τους στέλνεις σε αποστολές (Κόσσοβο Αφγανιστάν κλπ ) για εξασκήσουν την "τέχνη " τους ξεγλιστρούν σαν τα χέλια με την βοήθεια άλλων συναδέλφων τους .
Κάτι όπως οι δικαστικοί που κρίνουν το δίκαιο των μισθολογικών διεκδικήσεων των ... δικαστικών!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2