-
Ali k τρισαλι λύσεις για εσωτερικό φωτισμό κ usb.
Μικρό led αφής με πολλά χρώματα μαγνητικό. Το κόλλησα στο χερούλι στο πίσω κάθισμα. Με αφή ανάβει κ φωτίζει καλά τον πίσω χώρο. επίσης επειδή είναι μαγνητικό βγαίνει για να ψάξεις κάτι να διαβάσεις κλπ. Με απλή αφή αλλάζει τα χρώματα, με παρατεταμένη σβήνει. Ένα έβαλα κ στο ντουλαπάκι.
Ένα led απλό με αισθητήρα μαγνητικό κάτω από το την πόρτα ανάβει μόλις ανοίξει η πόρτα.
Usb 90' για να μην σπάει το usb καλώδιο που είναι μόνιμα συνδεμένο στο κουτί για wireless aa.
-
Είναι μια κάποια λύση κι αυτό αλλά δε θυμίζει οεμ κατάσταση.
-
@dekouk said in Toyota Corolla Cross:
Ali k τρισαλι λύσεις για εσωτερικό φωτισμό κ usb.
Μικρό led αφής με πολλά χρώματα μαγνητικό. Το κόλλησα στο χερούλι στο πίσω κάθισμα. Με αφή ανάβει κ φωτίζει καλά τον πίσω χώρο. επίσης επειδή είναι μαγνητικό βγαίνει για να ψάξεις κάτι να διαβάσεις κλπ. Με απλή αφή αλλάζει τα χρώματα, με παρατεταμένη σβήνει. Ένα έβαλα κ στο ντουλαπάκι.
Ένα led απλό με αισθητήρα μαγνητικό κάτω από το την πόρτα ανάβει μόλις ανοίξει η πόρτα.
Usb 90' για να μην σπάει το usb καλώδιο που είναι μόνιμα συνδεμένο στο κουτί για wireless aa.
Για βάλε και τα σχετικά links σε παρακαλώ
-
Όταν κάνετε αυτά τα DIY προτείνω την κατάλληλη μουσική υπόκρουση στο στέρεο του αυτοκινήτου.
Βασανιστειτε Toyotαιοι μου...Βασανιστειτε!
-
€ 1,55 51%OFF | Car Interior Dome Light Finger Touch Sensor Reading Lamp 5V LED Car Styling Night Light Mini USB Charge 5 Color Car Door Light
https://a.aliexpress.com/_m0TK2hE€ 4,74 20%OFF | 2pces Led Car Interior Courtesy Usb Port Light Wireless Charging Magnetic Led Car Door Welcome Light Anti-Collision Signal Lamp
https://a.aliexpress.com/_mrgYEd2Δεν θυμάμαι για το usb , αν ενδιαφέρει κάποιον θα το δω μετά.
Δείτε κλασικά για αποστολή από Ευρώπη κλπ
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Δεν κάθησα να τα δώ ένα προς ένα.. αλλα μου τα περιέγραψε οτι είδε.
Αν θέλω να ασχοληθώ και του βρώ τις λάμπες ποιες είναι συμβατές δλδ μου τα περνάει αυτός... ειπε.. αλλα που χρονος... Ειναι και ηλεκτρολόγος κάνει εγκαταστάσεις A/V συναγερμούς, μεμβράνες... γενικά πολύ ψαγμένος... Ξήλωνε και έλεγε.. ααα αυτο ειναι σαν το Yaris... ααα αυτό ειναι ίδιο με το suzuki το ταδε.. κλπΠάντως για τα footwell έχει αναμονή μόνο για να κουμπώσουν τα λαμπάκια. Αυτά δηλ:
Και μόνο μπροστά εννοείται. Παίζει από hatchback ή sedan και oem set και τα πίσω τα βάζει η Τουοτα στη βάση του b pillar εκεί που πιάνει η ζώνη. Ρεύματα έτοιμα δεν υπάρχουν.
Το θέμα είναι η ένταση ρε γμτ. Κάτσε να δούμε και το δεύτερο σετ που περιμένω μήπως είναι λίγο πιο δυνατά γιατί λέγανε στα σχόλια ότι είναι. Αλλιώς μετά είναι εύκολη η εγκατάσταση για κάποιον που ξέρει. Ούτε 2ωρο.
Εγω πηρα από εδω και φωτίζουν τουμπανο.
https://vi.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.21ef1802zfkLeG&gatewayAdapt=glo2vnm
Τα μαμα δεν φωτιζουν τόσο και στην Ιαπωνία τα αλλαζουν με aftermarket -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Αν θέλω να ασχοληθώ και του βρώ τις λάμπες ποιες είναι συμβατές δλδ μου τα περνάει αυτός... ειπε.. αλλα που χρονος... Ειναι και ηλεκτρολόγος κάνει εγκαταστάσεις A/V συναγερμούς, μεμβράνες... γενικά πολύ ψαγμένος... Ξήλωνε και έλεγε.. ααα αυτο ειναι σαν το Yaris... ααα αυτό ειναι ίδιο με το suzuki το ταδε.. κλπΠάντως για τα footwell έχει αναμονή μόνο για να κουμπώσουν τα λαμπάκια. Αυτά δηλ:
Και μόνο μπροστά εννοείται. Παίζει από hatchback ή sedan και oem set και τα πίσω τα βάζει η Τουοτα στη βάση του b pillar εκεί που πιάνει η ζώνη. Ρεύματα έτοιμα δεν υπάρχουν.
Το θέμα είναι η ένταση ρε γμτ. Κάτσε να δούμε και το δεύτερο σετ που περιμένω μήπως είναι λίγο πιο δυνατά γιατί λέγανε στα σχόλια ότι είναι. Αλλιώς μετά είναι εύκολη η εγκατάσταση για κάποιον που ξέρει. Ούτε 2ωρο.
https://vi.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.21ef1802zfkLeG&gatewayAdapt=glo2vnmΤα μαμα δεν φωτιζουν τόσο και στην Ιαπωνία τα αλλαζουν με aftermarket
Αυτά ακριβώς έχω παραγγείλει τώρα!
-
https://vi.aliexpress.com/item/1005002616778442.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.23.21ef1802zfkLeG&gatewayAdapt=glo2vnmΤα μαμα δεν φωτιζουν τόσο και στην Ιαπωνία τα αλλαζουν με aftermarket
Στο λινκ βλέπω ότι είναι και για μαζντα, λεξους σουμπαρου.
Μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία την υποδοχή στο αυτοκίνητο για να δω μήπως υπάρχει στο δικό μου?
-
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Στο λινκ βλέπω ότι είναι και για μαζντα, λεξους σουμπαρου.
Μπορείτε να βγάλετε μια φωτογραφία την υποδοχή στο αυτοκίνητο για να δω μήπως υπάρχει στο δικό μου?
Δες εδώ. Στο ΨΨ μπαίνουν στα πλαστικά καλύμματα κάτω από το τιμόνι και τον αερόσακο γονάτων και αντίστοιχα κάτω από το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
-
To έβαλα στους γιάριδες, ισχύει και για σας, για να βλέπετε τα χειρότερα και να μην παραπονιέστε
Ανεβάστε την ένταση στη μουσική και τέλος!
-
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
To έβαλα στους γιάριδες, ισχύει και για σας, για να βλέπετε τα χειρότερα και να μην παραπονιέστε
Ανεβάστε την ένταση στη μουσική και τέλος!
Οχι τπτ αλλο αλλα εχει δωσει κ 300K...
-
Σε αυτό έχει δίκιο, έλεος. Σε τέτοια αυτοκίνητα δεν υπάρχει κάποιος που να το ελέγχει πριν το παραδώσει;
Μουσικαρες πάντως
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Σε αυτό έχει δίκιο, έλεος. Σε τέτοια αυτοκίνητα δεν υπάρχει κάποιος που να το ελέγχει πριν το παραδώσει;
Μουσικαρες πάντως
Δεν καταλαβα ποιο είναι το πρόβλημα του;
-
Τρίζει το παράθυρο
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Μπήκαν οι νανοκεραμικες μεμβράνες και κατευθείαν το αμάξι άλλαξε! Πολύ καλή τιμή, και προσεκτική τοποθέτηση!
Διπλή οροφή, παρμπρίζ, 4 παράθυρα μαζί με τα μικρά τρίγωνα, και πορτμπαγκάζ. Μισή μέρα δουλειά!
Σιγά σιγά θα συνεχίσω τις αλλαγες, όταν γυρνάω Αθήνα!είναι πανέμορφο, μπράβο.! τιμή?
Ευχαριστώ!
450δεν είναι και άσχημα! με γειά σας, να το χαρείτε!
-
Παρήγγειλε φίλος cc awd lounge πριν από 15 ημέρες και του έδωσαν χρόνο παράδοσης Μάϊο 2024..... Μάλλον για τα ευρωπαίκά cc θα πρέπει να αρχίσει η παραγωγή και σε άλλο εργοστάσιο εκτός Ιαπωνίας.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Παρήγγειλε φίλος cc awd lounge πριν από 15 ημέρες και του έδωσαν χρόνο παράδοσης Μάϊο 2024..... Μάλλον για τα ευρωπαίκά cc θα πρέπει να αρχίσει η παραγωγή και σε άλλο εργοστάσιο εκτός Ιαπωνίας.
Ζήσε Μάη μου. Και με ανοιχτή τιμή.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Και εμένα 13 μήνες παράδοση μου είπαν για λευκό πέρλα, lounge, 2wd.
Τους είπα ευχαριστώ, αλλά όχι, δε θα περιμένω 1 χρόνο για ένα αυτοκίνητο.
-
Συγγενής μου πηγε σε αντιπροσωπεία το σάββατο και του ειπαν οτι απο Δευτέρα περιμένουν τιμοκατάλογο 1,8... δεν ξέρω αν ειναι μούφα για να κρατάει ζεστό τον κόσμο... θα δείξει
-
Καλοταξιδο καλά ασφαλή χιλιόμετρα και να το κατά ευχαριστηθειτε!!!
Toyota Corolla Cross