-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Όταν βγάλει λεφτά θα πάρει δίλιτρο.
Είχα 11 χρόνια δίλιτρο και ακόμα πονάει ο αυτός μου...
Ποτέ ξανά... -
Καλά δεν με νοιάζει. Απλά βγάζω το τοπικ από παρακολούθηση. Πολύ κούραση.
-
Οχι κάτσε εδώ. Που θα βρεις καλύτερα.
Και στα άλλα οι τογιοταίοι γράφουν...
Προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, ώστε να ξεχάσουμε ότι τους την έγραψε ο γηρίατρος του ΕΦΚΑ...
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Για να μην μακρυγορούμε καταλήξαμε πάλι στο ίδιο συμπέρασμα, ότι το cc των 32-35 χιλ (full hybrid). μπορεί να συγκριθεί μόνο με το 3008 των 45000 (plug in), διότι το απλό 3008 1.2 των 33.000 που ανήκει στη κατηγορία του cc είναι εκτός σύγκρισης. Οπότε στα χρήματα αυτά το cc είναι μονόδρομος εάν κάποιος θέλει ev κίνηση στην πόλη. Εάν κάποιος έχει να σκάσει 45.000 και άνω θα πάρει σίγουρα όχι peugeot 3008 αλλά θα κοιτάξει premium εταιρείες, ονόματα δεν λέμε γιατί τα γνωρίζουμε όλοι.
Όχι δεν καταλήξαμε σε κάτι τέτοιο.
Το παράδειγμα που έθεσες δεν αφορούσε το CC των 32-35 χιλιάδων αλλά αυτό των 40 χιλιάδων.
Το συγκεκριμένο λοιπόν, με το φόρο πολυτελείας από τα 40.000€ φτάνει τα 44.000€ και αυτό είναι που προσωπικά σύγκρινα με το 3008 PHEV.Tα άλλα CC που κοστίζουν 32-35 χιλιάρικα, με το φόρο πολυτελείας φτάνουν αντίστοιχα στα 36.000€ έως και 39.000€.
Tα Tucson HEV με αυτόματο κιβώτιο κοστίζουν από 35.790€ έως 37.790€. Με χειροκίνητο από 29.990€ έως 33.590.
Το φθηνό Sportage HEV κοστίζει 41 χιλιάρικα. Κάποιος που θα δώσει 39 χιλιάρικα για CC γιατί να μην δώσει 41 για Sportage;
Αν ψάξουμε, μπορούμε να βρούμε και άλλα μοντέλα από άλλες εταιρείες.
Κανένας μονόδρομος λοιπόν. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.Και γιατί τέλος πάντων να μην πάρει κάποιος CX-30 σε παρόμοιες τιμές;
Επειδή δεν είναι HEV;
Ε και;
Χ€στηκε η φοράδα στ' αλώνι για κάποιους.Άκου λέει μονόδρομος.
Και είπαμε, έρχονται και οι νέοι εξελιγμένοι mild hybrid κινητήρες.
Θα γίνει χαμός. Θα αγοράζει ο Γάτος και του παιδιού δεν θα δίνει. -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Tα Tucson HEV με αυτόματο κιβώτιο κοστίζουν από 35.790€ έως 37.790€. Με χειροκίνητο από 29.990€ έως 33.590.
Εννοείς mhev όχι σκέτο hev
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Εννοείς mhev όχι σκέτο hev
Ναι, sorry, mHybrid.
H Hybrid είναι στα 40 χιλιάρικα οπότε πάει στο παράδειγμα του Sportage. -
Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο 3008 όμως παιδιά!
Τα επόμενα οφ τοπικ θα διαγραφούν. -
Λοιπον
μαλλον παμε για αντικατασταση - την προτειναν οι γκέι εκ γαλλιας
οταν ερθει λεει το πλοιο
ή ακομη με δουλευουνε....@katafractos17
ρε συ εφηβε καταφρακτε κανε μου μια χαρηο τροπος που ξεκινανε τα θεματα των φεβ ειναι αυτος
με τον θερμικο να λειτουργει ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΙΝΗΣΗ (δηλαδη να σου γραφει ταχυτητα με ασπρα γραμματα το σασμαν) αφηνωντας το γκαζι ακουγεται απο εξω ενας θορυβος πεδησης - σαν τακακια που τριβονταιειναι απο καποιο λαθος λογισμικου που μενει ανοικτο καποιο δυναμο φορτισης
θελω λοιπον να δοκιμασεις το εξης
βαλε τον θερμικο μπροστα απο το μενου που κρατας ενεργεια με ορισμο max
περιμενε να ζεσταθει και οταν με γκαζακι κινουμενος δεις ταχυτητα με ασπρα γραμματα, δηλαδη σπρωχνει ο θερμικος, ανοιξε παραθυρο και ακου για θορυβο σουρσιματος, ασε και το γκαζι να επιβραδυνει - φορτιζει με τον θερμικο και ακου.
ελπιζω να μην ακου χχςςςςςςς.
πες μου μετα τι λεει το πειραμα -
OK, θα το κάνω και θα σου πω.
Αντικατάσταση ε;
Θα την κάνεις ή θα προχωρήσεις με την νομική οδό; -
Eμένα πάντως μου αρέσουν εμφανισιακά και το cc και το 3008. Έχω κάποιο πρόβλημα;
(πιο πολύ μου αρέσει και εμένα το land cruiser)
-
Αντικατάσταση ε;
Θα την κάνεις ή θα προχωρήσεις με την νομική οδό;θα δουμε
κανε το με προσοχη
εαν ακουσεις κατι, επιβεβαιωσε το γιατι θα ακολουθησεις
εχουν μαζευτει μερικα ακομη εκτος του δικου μου -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Αντικατάσταση ε;
κανε το με προσοχη
εχουν μαζευτει μερικα ακομη εκτος του δικου μουΛοιπόν βγήκα για μια δουλειά.
Συνολική διαδρομή πήγαινε έλα περίπου 10 χλμ.
Το έκανα όπως είπες. Εκκίνηση με eSave στο max. Πήρε μπροστά ο θερμικός. Τον άφησα να ζεσταθεί και ξεκίνησα. Σε όλη τη διαδρομή ανοιχτό παράθυρο και όταν έμπαινε ο θερμικός έβγαζα κεφάλι έξω και άφηνα γκάζι.
Δεν άκουσα κάποιον θόρυβο όπως τον περιέγραψες ή γενικώς κάποιον περιέργο θόρυβο. Ελπίζω ότι δεν είμαι κουφός.
Όλοι έβλεπαν στο δρόμο έναν παλαβό να οδηγεί με το κεφάλι έξω. Χαχαχα...Τώρα που μου το είπες όμως, θα έχω το νου μου και θα το παρατηρώ ανά διαστήματα.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Αντικατάσταση ε;
κανε το με προσοχη
εχουν μαζευτει μερικα ακομη εκτος του δικου μουΛοιπόν βγήκα για μια δουλειά.
Συνολική διαδρομή πήγαινε έλα περίπου 10 χλμ.
Το έκανα όπως είπες. Εκκίνηση με eSave στο max. Πήρε μπροστά ο θερμικός. Τον άφησα να ζεσταθεί και ξεκίνησα. Σε όλη τη διαδρομή ανοιχτό παράθυρο και όταν έμπαινε ο θερμικός έβγαζα κεφάλι έξω και άφηνα γκάζι.
Δεν άκουσα κάποιον θόρυβο όπως τον περιέγραψες ή γενικώς κάποιον περιέργο θόρυβο. Ελπίζω ότι δεν είμαι κουφός.
Όλοι έβλεπαν στο δρόμο έναν παλαβό να οδηγεί μες το κεφάλι έξω. Χαχαχα...Τώρα που μου το είπες όμως, θα έχω το νου μου και θα το παρατηρώ ανά διαστήματα.
Ace Ventura κιετς;
-
Ρε Παιδιά για ποιο λόγο αναφέρετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ συγκριση του CC εδώ με το ομορφο Peugeot
Τιποτα κοινό δεν έχουν.
Από εδώ και πέρα προτείνω οι admin να κόβουν τα σχόλια σε όσους γράφουν για CC εδώ πέρα εκτός αν είναι ιδιοκτήτες CC Οπότε θα είναι ανεκτό.
Θα πρέπει ομως να προσκομίζουν πιστοποιητικό ιδιοκτησίας ή αγοράς.
Ή εστω πιστοποιητικό αχρωματοψίας ή ταυτότητα που να είναι γεννημένοι πριν το 1965 ωστε να γινετε πιστευτό οτι είναι ιδιοκτήτες ειτε εν δυναμη αγοραστές του CC.
δεν έχει αλλα να το συγκρίνετε ???
-
Όλοι έβλεπαν στο δρόμο έναν παλαβό να οδηγεί μες το κεφάλι έξω. Χαχαχα...Για αυτό σου είπε να το κάνεις.. για τον χαβαλέ...
-
phev 3008 180 άλογα 45.000 (και όχι με τα 300), με μικρότερη μπαταρία οπότε η αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες θα είναι λογικά 30 χλμ., θα πρέπει να φορτίζεις κάθε μέρα,
Και τι πειράζει που είναι 180 άλογα δηλαδή;
Η CC είναι 300 και δεν το ξέρουμε;Η μικρότερη μπαταρία από που προκύπτει; Το εικάζουμε επειδή βολεύει να πούμε αυτό που θέλουμε;
Η μπαταρία λοιπόν και η αυτονομία είναι ίδιες.Για βοηθήστε με να καταλάβω ,
το 3008 active plus 180 hybrid που έχει 45.000€ πρέπει να συγκριθεί με το CC active plus που έχει 32.000€.
Μιλάμε για χαώδης διαφορά στην τιμή.
Γιατί το συγκρίνετε με την top έκδοση LOUNGE 4X4 και του φορτώνετε και απο πάνω τον ΦΠ που και πάλι το καημένο έχει 40.410€ -
Υπερτιμημένα και τίμια αυτοκίνητα έβγαιναν πάντα, και πάντα υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που, περίεργο για μας, επέλεγαν τα υπερτιμημένα.
Σε όλα τα προϊόντα, από στυλό, μπλουζάκια, κινητά και ρολόγια μέχρι σπίτια, αυτοκίνητα και θαλάσσια σκάφη.επίσης, οι Ιάπωνες κατασκευαστές, πέρα απ' την απέραντη σοφία τους, έπεσαν σε μια πολύ ευνοϊκή συγκυρία με ισοτιμίες νομισμάτων και αποθεματικά κλπ. οικονομικά (τα οποία δεν έχω τις γνώσεις να αναλύσω αλλά έχω διαβάσει γι αυτά) που τους επέτρεψε μέχρι τώρα να είναι πολύ ανταγωνιστικοί στις τιμές, ακόμη και για προϊόντα που συναρμολογούνται στην Ευρώπη.
Μην ξεχνάμε επίσης πως Γιάρις Κρος και Κορόλα Κρος, έκαναν ντεμπούτο στην αγορά για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας σαν κατηγορία οχημάτων και είναι ένα στοίχημα (που φαίνεται να κερδίζει η ΤΟΥΟΤΑ) για την εταιρεία να καθιερωθεί στον τομέα, οπότε εφαρμόζει και την ανάλογη ανταγωνιστική τιμολόγηση.
Ενώ αυτοκίνητα όπως το 3008 "βασιλεύουν" επί χρόνια στην Ευρωπαϊκή αγορά και είναι σε φάση αρμέγματος της αγελάδας, οπότε βαράνε στο ψαχνό, και να χάσουν λίγες πωλήσεις δεν ιδρώνει η αγελάδα...Δεν το επικροτώ αυτό που συμβαίνει, να το εξηγήσω προσπαθώ...
-
@vagkirk said in Peugeot 3008 2016:
phev 3008 180 άλογα 45.000 (και όχι με τα 300), με μικρότερη μπαταρία οπότε η αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες θα είναι λογικά 30 χλμ., θα πρέπει να φορτίζεις κάθε μέρα,
Και τι πειράζει που είναι 180 άλογα δηλαδή;
Η CC είναι 300 και δεν το ξέρουμε;Η μικρότερη μπαταρία από που προκύπτει; Το εικάζουμε επειδή βολεύει να πούμε αυτό που θέλουμε;
Η μπαταρία λοιπόν και η αυτονομία είναι ίδιες.Για βοηθήστε με να καταλάβω ,
το 3008 active plus 180 hybrid που έχει 45.000€ πρέπει να συγκριθεί με το CC active plus που έχει 32.000€.
Μιλάμε για χαώδης διαφορά στην τιμή.
Γιατί το συγκρίνετε με την top έκδοση LOUNGE 4X4 και του φορτώνετε και απο πάνω τον ΦΠ που και πάλι το καημένο έχει 40.410€Αν διαβάσεις όλα τα post θα καταλάβεις.
Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε με το off ropic. -
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
Όλοι έβλεπαν στο δρόμο έναν παλαβό να οδηγεί μες το κεφάλι έξω. Χαχαχα...Για αυτό σου είπε να το κάνεις.. για τον χαβαλέ...
Ήμουν έτοιμος να γράψω που χάθηκες και αν είσαι καλά!!
-
@antonmone said in Peugeot 3008 2016:
@mastoras78 said in Peugeot 3008 2016:
Ήμουν έτοιμος να γράψω που χάθηκες και αν είσαι καλά!!
Το ίδιο σκέφτηκα και για εσένα, εσύ που χάθηκες ? Με το δυστύχημα στα Τέμπη δεν είμαι σε καλή διάθεση και το τελευταίο που θέλω είναι να συμμετέχω είτε σε διαδικτυακές είτε σε δια ζώσης συζητήσεις με οπαδούς οποιασδήποτε θύρας εφόσον το κλίμα είναι ακόμα βαρύ και το #kadilaki θα έβγαινε αβίαστο υπό αυτές τις συνθήκες.
Είναι και τα περισσότερα τόπικ vs για το τίποτα και έχει καταντήσει αηδία. Παρακολουθώ όμως όσο μπορώ. Άσε που κακά τα ψέμματα υπάρχουν και καλύτερα πράγματα να κάνει κάποιος..
Peugeot 3008 2016