Mar 3, 2023, 11:08 AM

Το 3008 καταφέρνει ακόμα και με τις "απαρχαιωμένες" λύσεις του , λίγους μήνες πριν την αλλαγή του , να στέκεται καλά στο δρόμο, ως αυτοκίνητο , όχι ως τάμπλετ και για το είδος που ανταγωνίζεται.
Προσωπικά ( σε σχέση και με τους ανταγωνιστές του , cc , δεν έχω οδηγήσει) , το βρήκα (αρκετά) καλό στο δρόμο , με καλή ποιότητα κύλισης , χωρίς τη τεχνητά βαριά (ψευδ-)αίσθηση άλλων ανταγωνιστών του, με καλό(ούτσικο) τιμόνι, με καλά φρένα και με ένα πολύ καλό αυτόματο. Όλα αυτά σε ένα όμορφο σαλόνι , με πολύ καλά καθίσματα ( σημαντικό) και με όμορφο περιτύλιγμα.
Λίγους μήνες πριν το χαιρετήσουμε , μία πλατφόρμα του 2015, η οποία καταφέρνει να κουμπώσει πάνω της , όποια σύγχρονη τεχνολογία υπάρχει.... δε το λες και λίγο....

Στα χρόνια της ακμής του ανταγωνιστής εξ ανατολών ήταν το Rav ( δε θυμάμαι γενιά) με δίλιτρο ατμοσφαιρικό και δικίνηση ( και ημιάκαμπτο χωρίς την τετρακίνηση!!!!) , και εκείνο το γκρι μουντό εσωτερικό, τώρα στα γεράματα πέσατε να το φάτε το δόλιο , θα μου πείτε , ας μειώσει τιμές να μη του τη λέμε και δίκιο θα έχετε,αλλά έλα που πουλάει ακόμα.....Ναι δεν είναι vfm επιλογή κόντρα στη cc, αλλά για κάποιους , ακόμα και σήμερα το πετρέλαιο ταιριάζει πολύ καλύτερα στη χρήση τους από τα υβριδικά, αυτό γιατί δε το κατανοούν μερικοί , δε ξέρω.... Επίσης , για την psa , υβριδισμός είναι το phev , αν κοστίζει 30% περισσότερο στον καταναλωτή , αδιάφορο της είναι αν πουλάει, ανέκαθεν υπήρχαν τιμολογιακές διαφορές στην αυτοκίνηση.

Άσχετο η Psa είχε και προηγούμενη προσπάθεια ( σχεδόν 10+ χρόνια πίσω) , στα υβριδικά στη γενιά του προηγούμενου 508, ds5 και λοιπά , που συνέδεσε πετρέλαιο και μπαταρία στον πίσω άξονα, νομίζω έδινε άνω της δεκαετίας εγγύηση για τη μπαταρία , Ελλάδα μηδέν πωλήσεις , εξωτερικό καλά λόγια , δε νομίζω να είχε χοντρά θέματα.