-
Το 1899 , πρέπει να το δείς εξ αρχής , χωρίς να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι γίνεται.
Πολύ κάψιμο, για ακόμα μια φορά εγκεφαλικών κυττάρων, από τους Γερμαναράδες......
-
@civil357 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το 1899 , πρέπει να το δείς εξ αρχής , χωρίς να προσπαθήσεις να εξηγήσεις τι γίνεται.
Πολύ κάψιμο, για ακόμα μια φορά εγκεφαλικών κυττάρων, από τους Γερμαναράδες......
Επειδή έτσι κι αλλιώς δεν ξέρουν ούτε αυτοί που το γράφουν τι γίνεται, απόλυτη "επιτυχία" που με το μανδύα του sci-fi πουλάνε σουρεαλισμό στις μάζες...
Στο τέλος της σειράς υπάρχει ένα ακόμη επεισόδιο για το πως γυρίστηκε, θα πάθετε πλάκα με την περιγραφή της τεχνολογίας Volume, είναι πιο sci-fi η τεχνολογία παραγωγής απ την ίδια τη σειρά...
-
ΠΑ ΤΑ ΤΑ
Είμαι τέρμα μαζόχας και θα δω και season 2 μόνο και μόνο επειδή βλέπεται . Δεν βγάζει νόημα , κανένα επεισόδιο δεν ταιριάζει με το άλλο και έφαγε ένα κύκλο μόνο και μόνο για να σε βάλει λίγο στο κλίμα .
Οκ στο τέλος θα τα ενώσει όλα αλλά κλάϊν μέχρι τότε θα έχουμε πεθάνει απο βαρεμάρα .
Στα θετικά οι ροκιές που παίζει στο τέλος του επεισοδίου .
όντως το Volume που λέει ο @piliourits τα σπάει , το μόνο επεισόδιο που είδα άνετα ήτα το "1899 making".Ξεκινάμε δυναμικά με το "Cabinet of curiosities" του γίγαντα στο είδος Guillermo del Toro και το ελαφρύ "Wednesday" του ψυχάκια Τim Burton .
Kαι επειδή όταν ακούμε Burton μας έρχεται αυτός στο μυαλό ,όχι δεν θα παίζει αυτός
-
Για το 1899 συμφωνώ απόλυτα...
Είδα ενάμισυ επεισόδιο και χαιρέτισα διακριτικά...
Το Wednesday με τράβηξε και το συνεχίζω..
Είναι κάτι μεταξύ Harry Potter και Οικογένεια Άνταμς, με απίστευτο "βιτριολικό" χιούμορ...
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Για το 1899 συμφωνώ απόλυτα...
Είδα ενάμισυ επεισόδιο και χαιρέτισα διακριτικά...To άφησα μέχρι το 3ο να παίζει στο background... Κανένα ενδιαφέρον... Αλλά μου θύμισε αυτό που μου άρεσε και θα το ξαναδώ...
-
Ωραίο ειναι ένα άλλο με ένα σπίτι που του στέλνουν επιστολές και τρελαίνονται οι νέοι ιδιοκτήτες.
Δεν θυμάμαι πως λέγεται, αλλά οι ερμηνείες είναι πάρα πολύ καλές. Ιδιαίτερα η ντεντέκτιβ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Σε κρατά σε αγωνία και χωρίς να θέλεις καθεσε και βλέπεις και το επόμενο επεισόδιο.
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Ωραίο ειναι ένα άλλο με ένα σπίτι που του στέλνουν επιστολές και τρελαίνονται οι νέοι ιδιοκτήτες.
Δεν θυμάμαι πως λέγεται, αλλά οι ερμηνείες είναι πάρα πολύ καλές. Ιδιαίτερα η ντεντέκτιβ δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Σε κρατά σε αγωνία και χωρίς να θέλεις καθεσε και βλέπεις και το επόμενο επεισόδιο.
The watcher ή κάπως έτσι? Καλό για απογευματινή προβολή
-
To Line Of Duty να δείτε. Μακράν από τις επικότερες σειρές.
-
@panos2171 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
To Line Of Duty να δείτε. Μακράν από τις επικότερες σειρές.
Καταπληκτική αγγλική σειρά!
6 επεισόδια ο κάθε κύκλος, με ωραίες ανατροπές και σασπένς...
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
The watcher ή κάπως έτσι? Καλό για απογευματινή προβολή
το κουφό ότι βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα ...
-
Το The watcher καλό.
Το 1899 απλώς επαρκές (κατώτερο των προσδοκιών). Το Dark (των ιδίων δημιουργών) πολύ καλύτερο. -
Εδώ ήμαστε. Τέλος. -
Οποίος θέλει να απολαύσει πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία σε τηλεοπτική σειρά,ας δει το black bird ,σειρά της Apple.Ο τύπος αν και νέος σχετικά,είναι απίστευτος σε κινήσεις,ομιλία,εκφορά λόγου,αν και για τα δεδομένα του Χόλιγουντ σίγουρα δεν είναι εμφάνισιμος.
Παίζει επισης εξαιρετικά στην ταινία του Eastwood,η μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζουελ και τα δυο αληθινές ιστορίες. -
Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα των Αμερικάνων στην ανθρωπότητα μετά τον Καπιταλισμό
Ετοιμάζονται ήδη και τα sequel
-
@mastoras78 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Ένα από τα μεγαλύτερα δώρα των Αμερικάνων στην ανθρωπότητα μετά τον Καπιταλισμό
Ετοιμάζονται ήδη και τα sequel
Τον καπιταλισμό τον έκαναν δώρο οι Άγγλοι, όχι οι Αμερικάνοι. Μάλιστα στην Αγγλία ο καπιταλισμός είχε επικρατήσει πριν καν υπάρξου σαν ανεξάρτητο κράτος οι ΗΠΑ!!!
Σαν ταινίες τα avatar είναι όντως πολύ καλές!!!
-
Σαν ταινίες είναι εξαιρετικές ως προς την τεχνολογία , σαν θεματολογία είναι η ίδια και στο 1 και στο 2 και όπως βλέπω και στο 3 .
.
Ντόπιοι χίπιδες ένα με την φύση τα βάζουν με τους προηγμένους χάι-τεκ εισβολείς του κεφαλαίου .
.
Είπαμε όχι παντού πολιτική , αναθεματισμένε Κάμερον
.
Edit: Τελικά ο ραστοφώρος μεταλλαγμένος πόση ώρα χόρευε με την φάλαινα? -
@nickthetrib said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τον καπιταλισμό τον έκαναν δώρο οι Άγγλοι, όχι οι Αμερικάνοι. Μάλιστα στην Αγγλία ο καπιταλισμός είχε επικρατήσει πριν καν υπάρξου σαν ανεξάρτητο κράτος οι ΗΠΑ!!!
Σαν ταινίες τα avatar είναι όντως πολύ καλές!!!
Σωστός, #leptomereies, ποιος τον εφάρμοσε λαϊκ ε μπος μετράει
-
Και παραδόξως στο άβαταρ ΔΕΝ είναι οι κακοί Ρώσσοι που θέλουν να τους διώξουν!
Πείτε καμία καλή νετφλιξο-σειρά. Όχι θρίλερ, όχι πολύ γλυκανάλατη. -
Νομίζω έχει βαλτώσει το Netflix, ψάχνω και εγώ καιρό τώρα να δω κάτι αξιόλογο αλλά δεν... Είδα το κορεάτικο - όχι χωριάτικο - The Silent Sea και ήταν συμπαθητικό.
Ριχτε καμία ιδέα παιδιά
Edit : Στο stremio έχει ανέβει σε HD ο Μαύρος Αδάμ, ωραιγιο ήτανε
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Νομίζω έχει βαλτώσει το Netflix, ψάχνω και εγώ καιρό τώρα να δω κάτι αξιόλογο αλλά δεν..
Νομίζω ότι έχεις δίκιο. Αλλά μάλλον είναι θέμα δικαιωμάτων περιεχομένου.
Σε αυτά που βλέπω εγώ τουλάχιστον, νομίζω τα έχω εξανλτήσει.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]