-
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
Εντάξει απλά με 20Κ παίρνεις πλέον έναν κουβά που μπορεί να μην σε βολεύει...και οι τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Sorry, αλλά από πότε τα 20κ είναι λίγα, και από πότε με 20κ παίρνεις κουβά;
Από τότε που οι τιμές πήγαν στο θεό.
Είναι ντροπή να θες 25 χιλιάρικα πια για ένα μεσαίο γιαρις κρος. Που μπορεί να μην είναι καν 25 όταν φτάσει να κατασκευάσει.
Οποίος θέλει αμάξι τώρα παίρνει ότι έτοιμο υπάρχει αν τον βολεύειφιλε μου αμα ειναι να παρεις 2λιτρο τουοτα με 35000 χιλιαρικα και να πληρωνεις φορο πολυτελειας και τεκμηρια πηγαινε παρε μια διλιτρη bmw 320 δεκαετιας με το 1/3 ή με τα μισα λεφτα.και καλυτερη ποιοτητα θα εχεις και μεγαλυτερους χωρους και καταναλωσεις καλες.και πισωκουνα και θα στριβει και θα τη χαιρεσαι.
Πωπω να σαι καλα αδερφε μου που ηρθες και μας ανοιξες τα ματια. Θα την παταγαμε σα χθεσινοι. Στο bmw να βαλουμε αεριο ή οχι?
Επισης σε πιο απο τα 2 προφιλ προτιμας να σου απαντανε?
-
Καλημέρα !
Έκανα μια μικρή κοπτοραπτική από τις χθεσινες φωτό και βίντεο και τα ανέβασα να τα δείτε στο YouTube.
Με συγχωρείτε για τη δυνατή μουσική ακόμα πειραματίζομαι με τα σχετικα apps. Ήθελα να καλυψω τα σχόλια γιατί απευθύνονταν και προς την οικογένεια που τους τα έστελνα.αθανατη ελληνικη αντιπροσωπεια.ουτε μπαταρια δεν βαζουν να δουμε και τα ηλεκτρονικα συστηματα.Τιποτα ετσι να βλεπεις μονο πλαστικα και καθισματα.Δεκαετια 90.Και μετα ρωτας ποσο?και σου λεει απο 31.000 η βασικη εκδοση και 35 η κανονικη.και μετα σου λεει διλιτρο μονο.και μετα σου λεει ενα χρονο παραδοσης που μεχρι τοτε θα εχει φτασει 38000.Και μετα βαζεις τα γελια και φευγεις οπως εισαι
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
Εντάξει απλά με 20Κ παίρνεις πλέον έναν κουβά που μπορεί να μην σε βολεύει...και οι τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Sorry, αλλά από πότε τα 20κ είναι λίγα, και από πότε με 20κ παίρνεις κουβά;
Από τότε που οι τιμές πήγαν στο θεό.
Είναι ντροπή να θες 25 χιλιάρικα πια για ένα μεσαίο γιαρις κρος. Που μπορεί να μην είναι καν 25 όταν φτάσει να κατασκευάσει.
Οποίος θέλει αμάξι τώρα παίρνει ότι έτοιμο υπάρχει αν τον βολεύειφιλε μου αμα ειναι να παρεις 2λιτρο τουοτα με 35000 χιλιαρικα και να πληρωνεις φορο πολυτελειας και τεκμηρια πηγαινε παρε μια διλιτρη bmw 320 δεκαετιας με το 1/3 ή με τα μισα λεφτα.και καλυτερη ποιοτητα θα εχεις και μεγαλυτερους χωρους και καταναλωσεις καλες.και πισωκουνα και θα στριβει και θα τη χαιρεσαι.
Πωπω να σαι καλα αδερφε μου που ηρθες και μας ανοιξες τα ματια. Θα την παταγαμε σα χθεσινοι. Στο bmw να βαλουμε αεριο ή οχι?
Επισης σε πιο απο τα 2 προφιλ προτιμας να σου απαντανε?
Δε χρειαζεται να βαλεις.7-8 καταναλωη εχει.Α ναι κανεις 1000 χιλιομετρα την ημερα και θες υβριδικο σε καταλαβαινω.Απαντα μου σε αυτο δεν εχω αλλο
-
αθανατη ελληνικη αντιπροσωπεια.ουτε μπαταρια δεν βαζουν να δουμε και τα ηλεκτρονικα συστηματα.Τιποτα ετσι να βλεπεις μονο πλαστικα και καθισματα.Δεκαετια 90.Και μετα ρωτας ποσο?και σου λεει απο 31.000 η βασικη εκδοση και 35 η κανονικη.και μετα σου λεει διλιτρο μονο.και μετα σου λεει ενα χρονο παραδοσης που μεχρι τοτε θα εχει φτασει 38000.Και μετα βαζεις τα γελια και φευγεις οπως εισαι
Το Corolla cross έχει παράδοση μέχρι Γενάρη
Το Yaris cross νομίζω πάει να ξεφύγει λόγω ευρωπαϊκής κατασκευης. Ήδη 18 μήνες ναι πάει παραπάνω.
Εγώ έβαλα μια παραγγελία για να υπάρχει την οποία πιθανώς να ακυρώσω επειδή δρν μπορώ να εγώ τη leasing να πάρει το αμάξι που έχω παραγγείλει.
Πρέπει να περάσει υποχρεωτικά από την Toyota Hellas -
Εισαι δυναμιτης. Αρα ειπαμε αντι για Corolla Cross κοιταμε ειτε BMW 10ετιας, ειτε Tucson, ετσι? Αν δε βρουμε καποιο απο τα δυο υπαρχει καποια αλλη τοσο καλη επιλογη?
-
με τα ιδια λεφτα που εχει η corolla η cross παιρνετε ενα μαζντα cx-5 ή cx-30 που ναι original made in japan και πιο καλα αμαξια
Συμφωνώ απολύτως, χίλιες φορές tucson, στα 33000 παίζει και με τετρακίνηση (αν και δεν είναι σοβαρή). Μετά από ώριμη σκέψη και αν ξεκολλήσει το μαυλό των φίλων toyota, νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά. Τελικά θύματα θα είναι όποιοι το αποφασίσουν. Πλάκα έχει που κάποις φίλος πάνω στον ενθουσιασμό του που θα έρθει το CC, έλεγε ότι είναι η αγορά της δεκαετίας. Χα,χα. Τελικά για toyota μόνο yaris cross μέχρι 22000 για μετακίνηση συζύγου στην πόλη, Τίποτα άλλο
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Εισαι δυναμιτης. Αρα ειπαμε αντι για Corolla Cross κοιταμε ειτε BMW 10ετιας, ειτε Tucson, ετσι? Αν δε βρουμε καποιο απο τα δυο υπαρχει καποια αλλη τοσο καλη επιλογη?
φιλε μου δε θυμαμαι καμια corolla ή auris εδω και μια δεκαετια να μοσχοπουλησε.Μονο το aygo και το yaris.Για ελλαδα εννοω
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Μα αυτό λέω....είχαν έτοιμο το καλούπι από το hatchback για το πάνω μέρος του ταμπλό...nice and soft. Τώρα για τον τεμπέλη πάλι το hatchback στο προσκήνιο που εκει πήγαινε μπρος-πίσω με ωραιο στιβαρό μηχανισμό.δεν σου κοστίζει κάτι...το έχεις ήδη σχεδιασμένο κατασκευασμένο κοστολογημενο....Τελοσπαντων...Όπως είπε και ο αντιπρόσωπος Τα σκληρά πλαστικά αντέχουν περισσότερο...χμ χμ χμ
Αγαπητέ sraf, αφού δεν σε πειράζουν τα σκληρά πλαστικά και η Toyota, τα έκανε και της μόδας, πάρε Suzuki S Cross που και τεμπέλη που πηγαίνει μπρος πίσω και πλαστικά ίδια έχει και θερμαινομενα καθίσματα και καθρέπτες και χώρους έχει και μείον 15κ έχει και τα ρέστα ένα VW Polo αλλά ξέχασα. Μόνο Toyota...
-
Ναι η αληθεια ειναι οτι ειδικα στην ελλαδα η τουοτα με δανεικα τη βγαζει. Δεν ειναι οτι πουλαει κιολας. Τι να πεις...ευτυχως που υπαρχουν ΓΝΩΣΤΕΣ με διαθεση να μοιραστουν αυτη τη γνωση και ετσι γλιτωνουμε τις κακοτοπιες.
-
@strom said in Toyota Corolla Cross:
με τα ιδια λεφτα που εχει η corolla η cross παιρνετε ενα μαζντα cx-5 ή cx-30 που ναι original made in japan και πιο καλα αμαξια
Συμφωνώ απολύτως, χίλιες φορές tucson, στα 33000 παίζει και με τετρακίνηση (αν και δεν είναι σοβαρή). Μετά από ώριμη σκέψη και αν ξεκολλήσει το μαυλό των φίλων toyota, νομίζω όλοι θα συμφωνήσουν ότι υπάρχουν καλύτερα αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτά. Τελικά θύματα θα είναι όποιοι το αποφασίσουν. Πλάκα έχει που κάποις φίλος πάνω στον ενθουσιασμό του που θα έρθει το CC, έλεγε ότι είναι η αγορά της δεκαετίας. Χα,χα. Τελικά για toyota μόνο yaris cross μέχρι 22000 για μετακίνηση συζύγου στην πόλη, Τίποτα άλλο
Η αλήθεια είναι πάντως ότι αν έφερναν και τον 1.8 με κάνα χιλιάρικο παρακάτω δεν θα είχε αντίπαλο.
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Η αλήθεια είναι πάντως ότι αν έφερναν και τον 1.8 με κάνα χιλιάρικο παρακάτω δεν θα είχε αντίπαλο.
Απ' ότι διαβάζω, το 1,8 hybrid έχει ημιάκαμπτο άξονα πίσω και όχι διπλά ψαλίδια
-
θα ειχε το hrv που υπερεχει σε ολα
-
Επειδή έχω διαβάσει αρκετά σχόλια. Συμπεραίνω τα ακόλουθα: Είτε κανείς δεν έχει οδηγήσει σοβαρό υβριδικό αυτοκίνητο είτε οι περισσότεροι δεν διαθέτουν τα χρήματα. Πρώτον τα υβριδικά hyundai tucson (πλην της plug in έκδοσης) δεν είναι υβριδικό. Έχω κάνει test drive η ηλεκτροκίνηση με μπαταρία δεν δουλεύει πουθενά και λειτουργεί συνεχώς ο κινητήρας. Η peugeot στο 3008 διαθέτει μόνο plug in στα 45.000 ευρώ μινιμουμ, έχω κάνει test drive στο suzuki scross αλλά δυστυχώς βγαίνει μόνο με χειροκίνητο κιβώτιο ήπια υβριδικό, όταν θα έρθει το πλήρως υβριδικό θα έρθει με αυτοματο αλλά ψόφιο 0-100 σε 12 δ. Το να ακούς το υβριδικό της toyota να κινείται με ηλεκτρισμό και να ακούς τον υπόκωφο ήχο ακόμη και με 50 χλμ είναι σαν ήχος από το μέλλον. Όποιος προτιμά μαούνες τύπου tucson είτε γερμανικό ξεβράκωτο καλώς. Έκανα test drive και στο q3 για να γίνει αμάξι με ήπιος της πλάκας υβριδικό κινητήρα θέλεις 45.000 ευρώ. Όποιος θέλει πλαστικά και μόστρα πάει σε πεντζετάκης αμάξι γερμανικό με κινητήρες τεχνολογίας 2010 σαν το golf που οδηγώ. Όποιος θέλει σοβαρό υβριδικό που λειτουργεί στο 80% της λειτουργίας με ηλεκτρισμό στην πόλη χωρίς να ακούς το αστείο ήχο του start and stop των diesel που ακούγονται σαν σακαράκες πάει για corolla cross. Το πρώτο σοβαρό υβριδικό που έχει και ροπή! Μπήκα πάτησα το start κουμπί και δεν κατάλαβα ότι ενεργοποίηθηκε. Παρκάρει ο απέναντι στη γειτονιά το chr και το χαζεύω ακούγεται σαν να βγήκε από το 2030 δεν ενεργοποιείται καν η μηχανή. Ακούω τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν τη κατηφόρα και ακούγονται σαν αυτοκίνητα 20ετιας. Όποιος έχει χρήματα το πλήρως υβριδικό με 200 άλογα και όλα τα συστήματα ασφαλείας είναι μονόδρομος αυτή τη στιγμή το corolla cross. Aλλιως δώσε 45.000 για πλαστικά εάν σου περισσεύουν.
-
Με τα κριτήρια που θέτεις υπερθεματίζοντας την περιορισμένη ηλεκτρική λειτουργία του υβριδικού Toyota ως τη super-duper τεχνολογία, με περίπου ίδια λεφτά παίρνεις το id3 που είναι γήπεδο μέσα από χώρους και δεν ξανακούς ποτέ τον ήχο 20ετίας των θερμικών κινητήρων.
Έχουν οι Ευρωπαίοι καλύτερες επιλογές από την Toyota αν θες να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο. -
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Με τα κριτήρια που θέτεις υπερθεματίζοντας την περιορισμένη ηλεκτρική λειτουργία του υβριδικού Toyota ως τη super-duper τεχνολογία, με περίπου ίδια λεφτά παίρνεις το id3 που είναι γήπεδο μέσα από χώρους και δεν ξανακούς ποτέ τον ήχο 20ετίας των θερμικών κινητήρων.
Έχουν οι Ευρωπαίοι καλύτερες επιλογές από την Toyota αν θες να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο.Και που θα το φορτίζω το id3 στο σούπερ μαρκετ; Ο υβριδισμος της Τουοτα γεφυρώνει τις δύο τεχνολογίες. Αυτό πουλάει.
-
Έχουν οι Ευρωπαίοι καλύτερες επιλογές από την Toyota αν θες να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο.παιρνεις το ioniq 5 και δεν πληρωνεις τιποτα για 5 και 8 χρονια.Ασε που θα κανεις και τρελη μοστρα με το πιο hot ηλεκτρικο αυτη τη στιγμη
-
θα ειχε το hrv που υπερεχει σε ολα
Το οποίο ξεκινάει από τα 34
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Έχουν οι Ευρωπαίοι καλύτερες επιλογές από την Toyota αν θες να παίξεις σε τέτοιο γήπεδο.Και που θα το φορτίζω το id3 στο σούπερ μαρκετ; Ο υβριδισμος της Τουοτα γεφυρώνει τις δύο τεχνολογίες. Αυτό πουλάει.
Ε όχι και το υβριδικό της Toyota που πάει πόσο, 2-3 χιλ. ηλεκτρικά γεφυρώνει τις 2 τεχνολογίες. Τα plug-in τις γεφυρώνουν. Η Toyota για οικονομία καυσίμου το έβγαλε.
-
Γιατι οι αλλοι γιατι τα βγαλανε? Για καυτες επιδοσεις?
Παιδες σημερα εχει παει σε full retarted mode το νημα, γιατι ετσι?
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Μα αυτό λέω....είχαν έτοιμο το καλούπι από το hatchback για το πάνω μέρος του ταμπλό...nice and soft. Τώρα για τον τεμπέλη πάλι το hatchback στο προσκήνιο που εκει πήγαινε μπρος-πίσω με ωραιο στιβαρό μηχανισμό.δεν σου κοστίζει κάτι...το έχεις ήδη σχεδιασμένο κατασκευασμένο κοστολογημενο....Τελοσπαντων...Όπως είπε και ο αντιπρόσωπος Τα σκληρά πλαστικά αντέχουν περισσότερο...χμ χμ χμ
Αγαπητέ sraf, αφού δεν σε πειράζουν τα σκληρά πλαστικά και η Toyota, τα έκανε και της μόδας, πάρε Suzuki S Cross που και τεμπέλη που πηγαίνει μπρος πίσω και πλαστικά ίδια έχει και θερμαινομενα καθίσματα και καθρέπτες και χώρους έχει και μείον 15κ έχει και τα ρέστα ένα VW Polo αλλά ξέχασα. Μόνο Toyota...
Μόνο με το Vitara strong hybrid οπως το λέει και το site της suzuki, μπορεί να συγκριθεί το hybrid της TOYOTA, όλα τα mild hybrid είναι κωμωδίες για την οικονομια που προσφέρουν και την τεχνολογία που έχουν. Τώρα για την τετρακίνηση του Vitara, απ ότι είδα μιλάμε για τον παλιο καλό άξωνα που περιστρέφεται στα ποδάρια σου με ότι αυτό συνεπάγεται στις καταναλώσεις. Δεν μπαίνω παραμέσα με κάτι αναλογικά όργανα κτλ κτλ,
Όχι ευχαριστώ θα προσπεράσω. SUZUKI μόνο μοτοσυκλέτα αλλά γιαυτό πλέον είναι αργά.
Toyota Corolla Cross