Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    P
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 60
    • Best 2
    • Groups 0

panossss

@panossss

2
    Profile views
    60
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

panossss Unfollow Follow

Best posts made by panossss

• RE: SKODA FORUM

@a-d-p said in SKODA FORUM:

@georgemit said in SKODA FORUM:

Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και ο ιδιοκτήτης, κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά σε επαρχιακούς και πολλά ταξίδια ενώ και στη συντήρηση είναι πολύ τυπικός.

Πρώτο χέρι ✋ από καινούριο;

Χρόνια πολλά σε όλους.
      Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς πότε και αν θα έρθει Ελλάδα το νεο skoda kodiaq 2.0 4x4 RS (265hp)???
      Ευχαριστώ

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      P
      panossss

@andya3 said in SKODA FORUM:

@panossss said in SKODA FORUM:

Παίζει μεγάλο ρόλο η χρήση και ο ιδιοκτήτης, κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά σε επαρχιακούς και πολλά ταξίδια ενώ και στη συντήρηση είναι πολύ τυπικός.

Χρόνια πολλά σε όλους.
      Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα για να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς πότε και αν θα έρθει Ελλάδα το νεο skoda kodiaq 2.0 4x4 RS (265hp)???
      Ευχαριστώ

Αν σκέφτεσαι να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για Χριστούγεννα δε γίνεται. 🙂
      Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε, άρα πάει για καλοκαίρι ή φθινόπωρο.

🤣🤣🤣🤣🤣 Χρόνια πολλά!!! Πολυ θα το ήθελα!!! ίδωμεν

P
      panossss

Latest posts made by panossss

@andya3 said in SKODA FORUM:

@panossss said in SKODA FORUM:

Χρόνια πολλά σε όλους.
      Ευχαριστώ

Αν σκέφτεσαι να το κάνεις δώρο στον εαυτό σου για Χριστούγεννα δε γίνεται. 🙂
      Πριν ένα μήνα παρουσιάστηκε, άρα πάει για καλοκαίρι ή φθινόπωρο.

🤣🤣🤣🤣🤣 Χρόνια πολλά!!! Πολυ θα το ήθελα!!! ίδωμεν

P
      panossss

Χρόνια πολλά σε όλους.
      Ευχαριστώ

P
      panossss
    • RE: VOLVO FORUM

@gatoz said in VOLVO FORUM:

@chris__7 said in VOLVO FORUM:

Καλησπέρα σε όλους.ηθελς να ρωτήσω επειδή πωλούνται πολλά μετάχειρσμενα xc40 και xc60 4ετιας και άνω και ηθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστα και αν τα σέρβις είναι σε καλές τιμές.Αν και ξέρω ότι η εγγύηση δεν είναι ούτε 4 σε αυτά.

xc60 ειναι αμαξαρα
      και αχαλαστο - ασπαστο
      απο τα καλυτερα που ειχα ποτες

τιμες σερβις δεν ξερω.
      να εχεις υποψη σου να παρεις κατι μετα το 18 ή του 18 - κατι εγινε εκει, νομιζω κατι αλλαξανε
      το πετρελαιο ειναι επισης εξαιρετικο και με τα 235 και με τα 190, μικροδιαφορες ανεπαισθητες
      τα 190 που πουλιουνται σαν χάιμπριντ εχουν και μειωμενο φορο να τα παρεις απο εξωτερικο μτχ
      εκδοση ψαχνεις την μομεντουμ κατ ελαχιστο
      το 40αρι δεν ειναι αμαξαρα, ειναι απλα ενα καλο αμαξι

αν βρεις σε καλη τιμη, βλεπεις και v60 τετρακουνες - τρομερα σαν εμπειρια και επισης αχαλαστα - ρωτα και τον ντιμσαββα στο καρτολκ, νομιζω μονο τα καλυτερα θα εχει να πει
      αλλα δεν ειναι σουβ

Καλησπέρα σε όλους, θέλοντας να κάνω τη μετάβαση από ενα qashqai+2 4x4 σε κάτι επίσης light off road, αλλά πιο γρήγορο+premium, γύρω στα 45χιλ , αντί ενός καινούργιου Tucson/sportage, σκέφτηκα κ τα μεταχειρισμένα του 2018/9, xc60 T8 392 ή 407 αλογα ή και v90 cross country T6 310 αλογα ...

Ακούω διάφορα περί προβλημάτων ή κόστη service/ανταλλακτικών και θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας...

Υπάρχει βέβαια πάντα κ η επιλογή να κρατηθεί το υπάρχον για τα light off road, κ να πάω σ ενα Hyundai i20 n , να παίζει ο μπαμπάς... 🙂

P
      panossss
    • RE: Πλεούμενα (πολυεστερικά, φουσκωτά, ιστιοφόρα, καϊκια κλπ).

Αν τον ξέρεις προσωπικά και ξέρεις ότι είναι σωστός μάστορας και εφόσον ασχολείται, ζητά σε παρακαλώ μια εκτίμηση κόστους για μπαλονια κ ρωτα κ ξεχωριστα αν αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Ευχαριστώ

Υγ: Ζοτος και Μαρια ; Πως τους βρισκεις; Επώνυμο;

posted in Αντίλογος
      P
      panossss

PANOSSSS wrote:

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία ή έστω από κάποιον δικό σας που έκανε ανακατασκευή στο φουσκωτό του και έμεινε ευχαριστημένος και να μου προτείνει τον τεχνίτη.

Θέλεις για μπαλόνια ή πολυεστέρα? ή για άλλα πράγματα (ηλεκτρικά, ανοξείδωτα κλπ.)? Επίσης τι μάρκα φουσκωτό?

Μπορώ να σου προτείνω κάποιους και επίσης μπορείς να ρωτήσεις και εδώ www.fouskoto1.gr (το είχα φτιάξει πριν πολλά χρόνια, πλέον είμαι τιμητικά διαχειριστής).

Marshall 1987 5.30...70hp Yamaha 2stroke

Μπαλόνια καινούργια θα ήθελα σίγουρα. Απο κει και πέρα αναλογως κόστους, καθίσματα, ηλεκτρικο εργάτη αγκυρας. Θεω ενα τιμιο μαστορα γνωστη αλλα και λογικό στις τιμές.

Σκέφτηκα επίσης αγορα νεου φουσκωτου χωρίς μηχανή 5 ετιας το πολυ αλλά μαλλον βγαινει αρκετά παραπάνω καθως περα απ την αγορά του φουσκωτου (μπορεί να βρεις γυρω στα 8 χιλ) είναι κ ολη η εγκατάσταση ηλεκτρολογικη γα να μπει η μηχανη κλπ

posted in Αντίλογος
      P
      panossss

Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία ή έστω από κάποιον δικό σας που έκανε ανακατασκευή στο φουσκωτό του και έμεινε ευχαριστημένος και να μου προτείνει τον τεχνίτη.

Ευχαριστώ

posted in Αντίλογος
      P
      panossss
    • RE: Mitsubishi ASX Crossover

Συγνώμη Ξέχασα ξέχασα να σας πω πολύ το μοντέλο που έχω δει είναι του 2011.

Χρόνια πολλά σε όλους. Αγαπητέ φίλε πριν λίγους μήνες ήμουν στη θέση σου και έφτασα αρκετά κοντά στο ASX. Η απόσταση απο το έδαφος, οι χωροι και ο best seller 1.6 dci 130hp με εκαναν να βαλω ακόμα 2-3 χιλ. ευρώ και να πάω σε ενα qashqai+2 (7 θεσιο) 4x4 2012  από το οποίο μέχρι στιγμής είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος. Ως πρώην κατοχος colt 2008 δεν γνωρίζω αμεσα για το Asx αν και απ οτι ειχα και γω μελετήσει θα μεινεις νομιζω ευχαριστημένος αν εχεις συνειδητοποιησει τι παιρνεις με 13χιλ περιπου. Τρεφω απεριοριστο σεβασμό για τη mitsubishi, καθώς του πρωην πια colt μου του ειχα πιει το αίμα και περα απ τα λαδακια του για 12 χρονια δε μου ειχε ζητησει ΤΙΠΟΤΑ.

P
      panossss
    • RE: Νissan Qashqai J10 (2007-2013)

PANOSSSS wrote:

Καλημέρα,

Είμαι νέος κάτοχος μεταχειρισμένου qashqai+2 1.6 diesel του 2012. Θα ήθελα να ζητήσω αν έχετε και μπορείτε να μου στείλετε το βιβλίο συντήρησης στα ελληνικά ώστε να μπορώ να δω τις προγραμματισμένες εργασίες.

Αυτό που έχω είναι στα γερμανικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το έχω, αλλά είναι σε μορφή pdf και δεν μπορώ να στο στείλω.Κάνε μια εγγραφή στο  https://www.facebook.com/groups/2191637667525972/?ref=group_header και θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θες.

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εχεις pm

P
      panossss
    • RE: Νissan Qashqai J10 (2007-2013)

Καλημέρα,

Είμαι νέος κάτοχος μεταχειρισμένου qashqai+2 1.6 diesel του 2012. Θα ήθελα να ζητήσω αν έχετε και μπορείτε να μου στείλετε το βιβλίο συντήρησης στα ελληνικά ώστε να μπορώ να δω τις προγραμματισμένες εργασίες.

Αυτό που έχω είναι στα γερμανικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

P
      panossss
    • RE: Mitsubishi ASX Crossover

Youtube Video

Αγαπητοί,ενδιαφερεται φιλος για μεταχειρισμένο asx 1.8 diesel 4x4 μοντ. 2012. Ποια είναι τα κυριότερα θεματα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο και  ποιες οι γενικοτερες εντυπώσεις απο κατοχους. Αξίζει μια τέτοια αγορα;

P
      panossss
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ