-
@antoniokon said in Διλληματα - οικογενειακό D SUV:
Μήπως κάποιος να διορθώσει και τον τίτλο?
Διλήμματα...
Ένα λάμδα δύο μι...
Κρατάω χαρακτήρα και έχω σταματήσει να διορθώνω τους αδιόρθωτους αλλά αυτό είναι στον τίτλο και φαίνεται μονίμως...
Κατά τις 2-3 πμ που το φτιαξα ...τι περιμένεις. Τώρα δεν ξέρω πώς αλλάζει.. Αλλά να μας πεις κ αδιορθωτους γι αυτό δεν ξέρω... από την επιεικια δεν έχασε κανείς..
-
Διλήμματα...
Ένα λάμδα δύο μι...
Κρατάω χαρακτήρα και έχω σταματήσει να διορθώνω τους αδιόρθωτους αλλά αυτό είναι στον τίτλο και φαίνεται μονίμως...
Εγώ δεν μπορώ να διορθώσω τίτλους
-
@a-d-p said in Διλληματα - οικογενειακό D SUV:
Διλήμματα...
Ένα λάμδα δύο μι...
Τώρα σοβαρά κάνουμε αυτη την κουβέντα? Να διαγραψω το τοπικ αν είναι να μη στραβωνεστε ρε παιδιά
-
Ε μα και εσύ ανορθόγραφος που πας;
Είπαμε, εδώ το forum είναι συνέδρια στη φωλιά του Κούκου. Ο κάθε τρόφιμος με την ιδιαιτερότητα του.
Μουρλα ξέρεις τι σημαίνει;;;;
Μείνε εδω να το μάθεις.
-
@lap said in Διλληματα - οικογενειακό D SUV:
Ε μα και εσύ ανορθόγραφος που πας;
Είπαμε, εδώ το forum είναι συνέδρια στη φωλιά του Κούκου. Ο κάθε τρόφιμος με την ιδιαιτερότητα του.
Μουρλα ξέρεις τι σημαίνει;;;;
Μείνε εδω να το μάθεις.
-
@panossss said in Διλληματα - οικογενειακό D SUV:
Διλήμματα...
Ένα λάμδα δύο μι...
Κατά τις 2-3 πμ που το φτιαξα ...τι περιμένεις. Τώρα δεν ξέρω πώς αλλάζει.. Αλλά να μας πεις κ αδιορθωτους γι αυτό δεν ξέρω... από την επιεικια δεν έχασε κανείς..
Προφανώς και το αδιόρθωτους ΔΕΝ πήγαινε σε σένα...
Ζητώ συγνώμη αν το εξέλαβες έτσι...
-
@antoniokon said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Διλήμματα...
Done!
@a-d-p said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Μπορείς συνάδελφε (μόλις το έκανα), απλά πρέπει να ξέρεις το "κόλπο" - πάς και κάνεις edit το αρχικό ποστ και σε αυτό υπάρχει και ο τίτλος.
-
Ναι αλλά τόνο δεν έβαλες. Αμάν πια!
-
@antoniokon said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
@panossss said in Διλληματα - οικογενειακό D SUV:
Διλήμματα...
Ένα λάμδα δύο μι...
Προφανώς και το αδιόρθωτους ΔΕΝ πήγαινε σε σένα...
Ζητώ συγνώμη αν το εξέλαβες έτσι...
Όλα καλά, είπαμε άλλωστε επιείκεια:) .
Απλά ο γραπτός λόγος καμιά φορά δημιουργεί παρεξηγήσεις γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την χροιά του άλλου. Καλο ΣΚ -
@panossss said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Καλημέρα σε όλους
Ηρθε η ωρα του αποχωρισμου του qashqai+2 4x4, κ θέλουμε να πάμε σε κάτι νέο ή σχεδόν νέο, με άνεση, γκαζι για εύκολες προσπεράσεις, κ σχετικά οικονομικό στην κατανάλωση. Παντα 4x4 κ αυτόματο. Διάφορες οι σκέψεις κάποιες φορές φαινομενικά εντελώς από άλλο πανέρι.
Budget γυρω στα 45χ.
Από τη μία το καινούργιο vfm BYD SEAL U DM-i. Από την άλλη το μεταχειρισμένο του 23' mazda cx60 phev. Επίσης θα ήθελα να δω το επερχόμενο kodiaq rs αν το φοβάμαι λογω θερμικού κινητήρα αλλά κ λόγω τιμής... Όπως επισης λογω τιμής κ το νεο rav4...
Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω βάλει στην άσκηση?
Στο διλλημα καινούργιο κινέζικο ή μεταχειρισμένο premium τι θα επιλέγατε?
Ευχαριστώ κ συγνώμη για το σεντόνι
Καλησπέρα , το τούμπανο Honda crv 2.0 τετρακίνητο πλήρως υβριδικό το είδες ; Με όλο τον εξοπλισμό κούτα βγαίνει 53κ -
@parisg7777 said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
@panossss said in Διλημματα - οικογενειακό D SUV:
Καλημέρα σε όλους
Ηρθε η ωρα του αποχωρισμου του qashqai+2 4x4, κ θέλουμε να πάμε σε κάτι νέο ή σχεδόν νέο, με άνεση, γκαζι για εύκολες προσπεράσεις, κ σχετικά οικονομικό στην κατανάλωση. Παντα 4x4 κ αυτόματο. Διάφορες οι σκέψεις κάποιες φορές φαινομενικά εντελώς από άλλο πανέρι.
Budget γυρω στα 45χ.
Από τη μία το καινούργιο vfm BYD SEAL U DM-i. Από την άλλη το μεταχειρισμένο του 23' mazda cx60 phev. Επίσης θα ήθελα να δω το επερχόμενο kodiaq rs αν το φοβάμαι λογω θερμικού κινητήρα αλλά κ λόγω τιμής... Όπως επισης λογω τιμής κ το νεο rav4...
Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω βάλει στην άσκηση?
Στο διλλημα καινούργιο κινέζικο ή μεταχειρισμένο premium τι θα επιλέγατε?
Ευχαριστώ κ συγνώμη για το σεντόνι
Καλησπέρα , το τούμπανο Honda crv 2.0 τετρακίνητο πλήρως υβριδικό το είδες ; Με όλο τον εξοπλισμό κούτα βγαίνει 53κΔεν το έχω δει φίλε καθόλου, ούτε καν στο δρομο ιδιαίτερα, ουτε εχω αντιληφθεί να έχει γίνει ντόρος ιδιαίτερος, ομως ευχαριστώ θα το τσεκάρω γιατί εννοείται η honda έχει το σεβασμό μου.
Διλημματα - οικογενειακό D SUV