-
Καλά,ο.κ... ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή δεν καταλαβαίνετε όντως.
Επαναλαμβάνω: αφού δεν είναι προσβλητικό και σεξιστικό ας πει κάποιος face to face στην κοπέλα του: "θέλω να είσαι η γκόμενά μου" κι όχι η κοπέλα μου.
Το να λένε σε αντροπαρέες,σε γυναικοπαρέες
και φίλος με φίλη για ένα ΤΡΙΤΟ πρόσωπο εν απουσία του, "δε μου κάθεται ο γκόμενος,η γκόμενα" (ή και πιο "σκληρά" επίθετα), χαίρω πολύ,είναι γνωστό.. -
@realzeus said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σήμερα θα έτρωγε άνετα προστιματάρα και ban.
Εδώ πριν κανα 2 χρόνια έφαγε νομίζω πρόστιμο η vw επειδή σε διαφήμισή της έδειχνε γυναίκα να πηγαίνει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι και θεωρήθηκε προβολή στερεοτύπων.
Δεν είπαμε να γίνουμε και Μπέοι (πληθυντικός του Μπέου) αλλά νισάφι πια με τα ουράνια τόξα.Γνωστή μου αριστερών αντιλήψεων και με σπουδές ψυχολογικές έλεγε τις ίδιες παπαριές, ότι τάχα φτιάχνουμε στερεότυπα και τα παιδιά τα διαμορφώνουν τα στερεότυπα των γονιών τους και άλλες τέτοιες μλκιες.
Μέχρι που απέκτησε αγόρι και κορίτσι και παρ΄ ότι εκείνη προσπάθησε να μην έχει κάποια επιρροή, τα παιδιά τα είχαν από μόνα τους και εκείνη έκανε την αυτοκριτική της.
Θέλει βέβαια ακόμα δουλειά για να βγάλει την αριστερίλα από μέσα της , αλλά είναι σε καλό δρόμο, γιατί η Φύση την καθοδηγεί.
Καμιά αυτοκριτική δεν πρέπει να κάνει η φίλη σου. Αυτά τα στερεότυπα τα παιδιά απλά τα μαθαίνουν στο σχολείο, από τα άλλα παιδάκια που έχουν μεγαλώσει έτσι. Από μόνος σου δεν μπορείς να έχεις κάτι, από κάπου το μαθαίνεις!
Πριν πάνε σχολείο ήθελαν διαφορετικά παιχνίδια.
-
@realzeus said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σήμερα θα έτρωγε άνετα προστιματάρα και ban.
Εδώ πριν κανα 2 χρόνια έφαγε νομίζω πρόστιμο η vw επειδή σε διαφήμισή της έδειχνε γυναίκα να πηγαίνει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι και θεωρήθηκε προβολή στερεοτύπων.
Δεν είπαμε να γίνουμε και Μπέοι (πληθυντικός του Μπέου) αλλά νισάφι πια με τα ουράνια τόξα.Γνωστή μου αριστερών αντιλήψεων και με σπουδές ψυχολογικές έλεγε τις ίδιες παπαριές, ότι τάχα φτιάχνουμε στερεότυπα και τα παιδιά τα διαμορφώνουν τα στερεότυπα των γονιών τους και άλλες τέτοιες μλκιες.
Μέχρι που απέκτησε αγόρι και κορίτσι και παρ΄ ότι εκείνη προσπάθησε να μην έχει κάποια επιρροή, τα παιδιά τα είχαν από μόνα τους και εκείνη έκανε την αυτοκριτική της.
Θέλει βέβαια ακόμα δουλειά για να βγάλει την αριστερίλα από μέσα της , αλλά είναι σε καλό δρόμο, γιατί η Φύση την καθοδηγεί.
Καμιά αυτοκριτική δεν πρέπει να κάνει η φίλη σου. Αυτά τα στερεότυπα τα παιδιά απλά τα μαθαίνουν στο σχολείο, από τα άλλα παιδάκια που έχουν μεγαλώσει έτσι. Από μόνος σου δεν μπορείς να έχεις κάτι, από κάπου το μαθαίνεις!
Πριν πάνε σχολείο ήθελαν διαφορετικά παιχνίδια.
Και δύο αδέρφια ίδιου φίλου μπορεί να θέλουν διαφορετικά παιχνίδια. Όπως ένα κορίτσι να γουστάρει αυτοκίνητα και ένα αγόρι κούκλες. Αυτό είναι διαφορετικό όμως από τις σεξιστικές γενικεύσεις! Αυτά όλα είναι θέμα διαπαιδαγώγησης. Σε μητριαρχικές κοινωνίες του παρελθόντος, οι γυναίκες ήταν πολεμίστριες! Είναι πως θα μεγαλώσει κάποιος.
-
-
-
Ε τώρα είναι να μην είσαι σοβινιστης;;;;
Ήμασταν πολύ μπροστά οι αρχαίοι Έλληνες. -
-
Ότι αλληλοκαμαρώνουν και συγχαιρονται οι δεξιοί για τον Μπέο, χαρίζει άπλετο γέλιο, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
-
-
Αρluben δεν το κοιτάμε, γιατί αυτοί είμαστε...
-
Παλιές αθώες εποχές
-
Οι Παλαιστίνιοι είναι σαν τους Θεσσαλούς. Βγαίνει η κυβέρνηση και τους λέει ότι αν δεν ψηφίσουν σωστά η χρηματοδότηση κομμένη, νερό φαΐ ρεύμα περίθαλψη δουλειές υποδομές τέλος, κι αυτοί επιμένουν και πανε και ψηφίζουν δεύτερη Κυριακή και βγάζουν τα ματάκια τους με τα χεράκια τους... να μην πούμε για τους Αθηναίους. Άτιμη φάρα.
Για τους μουτζαχεντιν της Πάτρας, τι να λέμε, είναι άξιοι της μοίρας τους...
-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δημάρχους με κομματικά κριτήρια... Η αυτοκτονία της αυτοδιοίκησης.
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δημάρχους με κομματικά κριτήρια... Η αυτοκτονία της αυτοδιοίκησης.
Αυτό σκεφτόμουν χτες που είχαν ξεσαλώσει. Δημοτικές εκλογές είχαμε και αντί να αναφέρουν πρόσωπα και έργο αυτών στον δήμο τους έλεγαν ποιος τον στηριζει και με ποιο κόμμα κατέβηκε.......
Για αυτό έχουμε αυτά τα χάλια στις μπουρδελ@πολεις που κατοικούμε. -
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Για αυτό έχουμε αυτά τα χάλια στις μπουρδελ@πολεις που κατοικούμε.
Ακριβώς!! Και για αυτό δεν υπάρχει καμία σωστηρία για την χώρα!!
Αυτοδιοίκηση φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης.
-
Κάνεις λάθος Φάνη. Υπάρχει μέλλον και ζωή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εκεί ψηφίζει πολύς κόσμος δίχως κομματικά κριτήρια. Απόδειξη η Πάτρα του Πελετιδη το Χαλάνδρι η Πετρούπολη κλπ.
Έκτος και αν όλη η Πάτρα είναι ΚΚΕ και δε το ξέραμε. -
Και όπως είπε ο Άδωνης, εαν δεν βγάλετε ΝΔ Δήμαρχο θα σας κάνουμε την ζωή δύσκολη!!
Για αυτό λέω, βρώμα και δυσωδία όλη η πολιτική σκηνή της χώρας. Ένας-δυο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη.
-
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Υπάρχει μέλλον και ζωή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Εκεί ψηφίζει πολύς κόσμος δίχως κομματικά κριτήρια. Απόδειξη η Πάτρα του Πελετιδη το Χαλάνδρι η Πετρούπολη κλπ.
Κανένα μέλλον.
https://www.avgi.gr/politiki/464427_apopse-einai-i-proti-megali-rogmi-toy-kathestotos-mitsotaki -
Αφήστε εδώ τον Πήλιου να βάζει τις γελοιογραφίες του σύριζα και να τα πούμε στην πολιτική, Μην μπερδεύουμε τα θέματα.
Γελοιογραφία & Χιούμορ