-
-
Παλιές. Αθώες εποχές.
-
Σήμερα θα έτρωγε άνετα προστιματάρα και ban.
Εδώ πριν κανα 2 χρόνια έφαγε νομίζω πρόστιμο η vw επειδή σε διαφήμισή της έδειχνε γυναίκα να πηγαίνει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι και θεωρήθηκε προβολή στερεοτύπων.
Δεν είπαμε να γίνουμε και Μπέοι (πληθυντικός του Μπέου) αλλά νισάφι πια με τα ουράνια τόξα. -
Γενικά, δύσκολα μπορείς να κάνεις μια δημόσια δήλωση χωρίς να προσβληθεί κάποιος σήμερα.
Τέσπα... Άλλες εποχές, άλλα ήθη.#αγάπη_μόνο
-
-
@georgemit said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Σήμερα θα έτρωγε άνετα προστιματάρα και ban.
Εδώ πριν κανα 2 χρόνια έφαγε νομίζω πρόστιμο η vw επειδή σε διαφήμισή της έδειχνε γυναίκα να πηγαίνει βόλτα το μωρό της με το καροτσάκι και θεωρήθηκε προβολή στερεοτύπων.
Δεν είπαμε να γίνουμε και Μπέοι (πληθυντικός του Μπέου) αλλά νισάφι πια με τα ουράνια τόξα.Γνωστή μου αριστερών αντιλήψεων και με σπουδές ψυχολογικές έλεγε τις ίδιες παπαριές, ότι τάχα φτιάχνουμε στερεότυπα και τα παιδιά τα διαμορφώνουν τα στερεότυπα των γονιών τους και άλλες τέτοιες μλκιες.
Μέχρι που απέκτησε αγόρι και κορίτσι και παρ΄ ότι εκείνη προσπάθησε να μην έχει κάποια επιρροή, τα παιδιά τα είχαν από μόνα τους και εκείνη έκανε την αυτοκριτική της.
Θέλει βέβαια ακόμα δουλειά για να βγάλει την αριστερίλα από μέσα της , αλλά είναι σε καλό δρόμο, γιατί η Φύση την καθοδηγεί.
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Παλιές. Αθώες εποχές.
Παλιές, χυδαίες σεξιστικές εποχές.
Απλά εμετικές διαφημίσεις, τα ίδια με τις γυναίκες στην κουζίνα κτλ.
-
O Diego κατά των αντρικών αυτοκινήτων... Μάλλον δεν είχε μπει σε κάπρι.
-
Τα βίντεο της γραμμής αριστερίλας για τον Μπέο, πραγματικά είναι θετικά για αυτόν.
Το ένα της αμαρτωλής ΕΠΑΕ, το άλλο με τον Λεφτά υπάρχουν, τα επόμενα με τους γνωστούς κορμοράνους που τα ξύνουν και εναντιώνονται στα πάντα, αφού αυτοί έχουν τον μισθό τους...
Κλασσικές περιπτώσεις παρακμής...
Ακόμα και με το ανέκδοτο που σχολίασαν οι κομπλεξικοί, αυτοί θα απαγορεύσουν και τον Αριστοφάνη...
Ας βρουν τίποτα που δεν θα τον δικαιώνει.
-
Mπα, κατά των οπισθοδρομικών ορθόδοξων σκοταδιστών που θέλουν τη χώρα 50 χρόνια πίσω, και τη γυναίκα στην κουζίνα είμαι μόνο. Όπως θα έπρεπε να είναι και κάθε λογικός πολίτης αλλά οκ, από δεξιούς δεν έχω απαιτήσεις, τα βρίσκουν όλα αυτά "χαριτωμένα" και "ωραίες εποχές που χάθηκαν". Σε λίγο θα αναπολούν και τους χωροφύλακες και τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.
-
@diego1960 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Mπα, κατά των οπισθοδρομικών ορθόδοξων σκοταδιστών που θέλουν τη χώρα 50 χρόνια πίσω, και τη γυναίκα στην κουζίνα είμαι μόνο. Όπως θα έπρεπε να είναι και κάθε λογικός πολίτης αλλά οκ, από δεξιούς δεν έχω απαιτήσεις, τα βρίσκουν όλα αυτά "χαριτωμένα" και "ωραίες εποχές που χάθηκαν". Σε λίγο θα αναπολούν και τους χωροφύλακες και τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων.
Που και να πας σε καμιά μουσουλμανική χώρα ....
-
Aυτό λέω, ίδιοι με τους φανατικούς μουσουλμάνους οι Έλληνες χριστιανοί δεξιοί. Χριστούλης άκμπαρ, καμία διαφορά στις αξίες, για αυτό μάλλον κατά βάθος ζηλεύουν κράτη όπως το Ιράν και τη Σ.Α. γιατί το όνειρό τους έιναι να κάνουν την Ελλάδα ίδια.
-
Απλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Ακου ίδιοι.....
-
Ε πάρε ένα Tesla να είσαι μπροστά από την εποχή σου. Αυτό λέμε.
-
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είναι η αριστερή ματιά που το κάνει να τα βλέπει ίδια...
Είναι λίγο όρτσα...
-
Ολόιδιοι λέμε, οπισθοδρομικοι, σεξιστές, κολλημένοι με τη θρησκεία κτλ. Ευτυχώς έχουμε διαφορετικές αξίες και δε θέλουμε τη χώρα ορθόδοξο Ιράν.
-
Ολόιδιοι λέμε, οπισθοδρομικοι, σεξιστές, κολλημένοι με τη θρησκεία κτλ. Ευτυχώς έχουμε διαφορετικές αξίες και δε θέλουμε τη χώρα ορθόδοξο Ιράν.
Ευτυχώς όντως...
-
Επιτέλους συμφωνούμε.
ΑΥΤΟ λέμε και μεις τόσο καιρό!Ότι πρότυπο Δεξιού στην Ελλάδα είναι ο Μπέος!
Ένα αμορφωτο καπάτσο λαμόγιο που είτε γλύφοντας είτε φοβερίζοντας, ελίσεται μεταξύ νόμου και παρανομίας και μένει στον αφρό και βγάζει λεφτά.
Κάθε δεξιόφρων πολίτης θα ήθελε να γίνει Μπέος, ή ο ίδιος ή αν δεν μπορέσει, ο γιος του. Αν δεν μπορούν και οι δύο, έστω κουμπάροι του Μπέου ή κουμπάροι του κουμπάρου του, εργολάβοι ή προμηθευτές του.Μα πόσο συμφωνούμε βρε Κρουζερ.
-
Ακριβώς.
Και κάθε αριστερούλης θέλει να είναι ξύστης που δεν έχει δουλέψει ποτέ του και μέχρι να το βρει είναι στην τσίτα και αγωνιστής...
Και όταν το βρει, τότε κάνει τον υπερασπιστή του περιβάλλοντος.
Μάλιστα οι περισσότεροι τον κάνουν μετά τα 45-50 τους, όταν έχουν βγει στην σύνταξη με 15-20 χρόνια ξυσίματος, συγνώμη υπηρεσίας ήθελα να πω... -
@criuser said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τα βίντεο της γραμμής αριστερίλας για τον Μπέο, πραγματικά είναι θετικά για αυτόν.
Το ένα της αμαρτωλής ΕΠΑΕ, το άλλο με τον Λεφτά υπάρχουν, τα επόμενα με τους γνωστούς κορμοράνους που τα ξύνουν και εναντιώνονται στα πάντα, αφού αυτοί έχουν τον μισθό τους...
Κλασσικές περιπτώσεις παρακμής...
Ακόμα και με το ανέκδοτο που σχολίασαν οι κομπλεξικοί, αυτοί θα απαγορεύσουν και τον Αριστοφάνη...
Ας βρουν τίποτα που δεν θα τον δικαιώνει.
57 τακατό θα βγεί και στις επόμενες !
Γελοιογραφία & Χιούμορ