-
-
-
@andya3 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
@storm, ζητώ συγγνώμη για το θάρρος, αλλά σε κάποιο νήμα διάβασα ότι ταλαιπωρείσαι με τα μάτια σου. Περαστικά. Και όταν πάς οφθαλμίατρο, να πάρεςι μαζί σου και τον @fanis75.
Νταξ' είπαμε ότι έχουν τα πλεονεκτήματά τους τα Toyota. Αλλά όμορφα? Ήμαρτον...χα!χα!!!! τι είπες ρε παίχτη!!!!
Ο fanis75 βλέπει όμορφα τα toyota, εσύ τα VW και εγώ έβλεπα σήμερα (όσο βλέπω δηλαδή) ένα γκομενάκι στο σούπερ μάρκετ. Αυτό ήταν όμορφο... χα!χα!!
-
Και στο χρωματακι σου.
-
@storm, ζητώ συγγνώμη για το θάρρος, αλλά σε κάποιο νήμα διάβασα ότι ταλαιπωρείσαι με τα μάτια σου. Περαστικά. Και όταν πάς οφθαλμίατρο, να πάρεςι μαζί σου και τον @fanis75.
Νταξ' είπαμε ότι έχουν τα πλεονεκτήματά τους τα Toyota. Αλλά όμορφα? Ήμαρτον...Μα ο Φάνης ήταν που είχε προτείνει στον Storm έναν πολύ καλό οφθαλμίατρο...
Άρα ήδη τον είχε επισκεφθεί για να τον προτείνει
-
Αυτό λες Φάνη;
Καλό είναι και αυτό. Όντως έχει ρετρό τετράγωνη γραμμή.
Αλλά θέλει μεγάλη ζάντα για να φανεί -
Και εγώ συμφωνώ πως είναι πολύ ωραιο το Taigo.
Οσα έχω δεί , για κανα δυο δεπτερόλεπτα με ξαφνιάζουν , ειδικά απο την μέση και πίσω τα λές και εντυπωσιακά.
Αυτά μέχρι ο εγκέφαλος να κάνει την ταύτιση με Βραζιλία για εμάς που ξέρουμε 2 πράγματα παραπάνω.
Αν δεν ήξερα θα το θεωρούσα ανώτερο γενικά και απο το Τ cross και απο το Troc λόγω εμφάνισης.
Αλλά στα 26.000 115 αλογάκια είναι για γέλια.
Με 23κ το πολύ style dsg και 150 άλογα όπως είχε κάποια στιγμή το αντίστοιχο Kamiq ίσως να το συζητούσα.
Τώρα δεν τους κάνω τη χάρη.
Γίνομαι κουραστικός , το ξέρω , αλλα όταν βλέπω τέτοιους κουβάδες στα 26κ+ θέλω να ουρλιάξω...
ΜΟΝΟ XCEED ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!! -
@antoniokon said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Νταξ' είπαμε ότι έχουν τα πλεονεκτήματά τους τα Toyota. Αλλά όμορφα? Ήμαρτον...Μα ο Φάνης ήταν που είχε προτείνει στον Storm έναν πολύ καλό οφθαλμίατρο...
Άρα ήδη τον είχε επισκεφθεί για να τον προτείνει
Ο Storm είναι έτοιμος να ανοίξει θέμα για αυτοκίνητο. Έχετε διάθεση για απόψεις/προτάσεις/αγγελίες και ατελείωτη συζήτηση;
χα!χα!
υ.γ. δέχομαι και ανταλλαγές...
-
Δεν έχουμε ακόμα όλα τα αμάξια...
Αν συνδυαστεί με το ότι θα πας σε μονοκατοικία, το νέο ηλεκτρικό τζιπ.
Αλλιώς περίμενε να βγεί σε υβριδικό σιτροέν, φίατ κλπ...
-
Το ψάχνω μόνος φίλε. Αν βρω κάτι θα πάω να το πάρω και θα πουλήσω το LEON.
Προφανώς θέμα στο φόρουμ δεν ανοίξω. Έτσι το έγραψα...
-
Και να ανοίξεις, αφού δεν υπάρχουν αμάξια.
Με παραδόσεις σε 1-1,5 χρόνο και τις αλλαγές που γίνονται τι να πάρεις ?
-
Ρε συ; Μα θα πουλήσω καινούριο αυτοκίνητο με 2000χιλιόμετρα για να πάω να πάρω ξανά καινούριο; Για να είναι στην πυλωτή να σαπίζει;
Μεταχειρισμένο θέλω, παλιό, ίσα-ίσα για κάποιες μέρες του χειμώνα και για το Σαββάτο που πάω στο σούπερ μάρκετ. Ούτε ταξίδια κάνω, ούτε βόλτες πάω, ούτε πουθενά. Ακόμη και στα νοσοκομεία και στους γιατρούς με την μηχανή πάω.
-
@storm said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ρε συ; Μα θα πουλήσω καινούριο αυτοκίνητο με 2000χιλιόμετρα για να πάω να πάρω ξανά καινούριο; Για να είναι στην πυλωτή να σαπίζει;
Μεταχειρισμένο θέλω, παλιό, ίσα-ίσα για κάποιες μέρες του χειμώνα και για το Σαββάτο που πάω στο σούπερ μάρκετ. Ούτε ταξίδια κάνω, ούτε βόλτες πάω, ούτε πουθενά. Ακόμη και στα νοσοκομεία και στους γιατρούς με την μηχανή πάω.
To μεταχειρισμενο θα θελει μαζεματα. Ξεχνας τα προηγουμενα ? Δεν ησουν ευχαριστημενος απο το 206 και το Panda . Φανταζομαι παλι θα γκρινιαζεις αν πας σε μεταχειρισμενο.....
-
@vagkirk said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Και εγώ συμφωνώ πως είναι πολύ ωραιο το Taigo.
Οσα έχω δεί , για κανα δυο δεπτερόλεπτα με ξαφνιάζουν , ειδικά απο την μέση και πίσω τα λές και εντυπωσιακά.
Αυτά μέχρι ο εγκέφαλος να κάνει την ταύτιση με Βραζιλία για εμάς που ξέρουμε 2 πράγματα παραπάνω.
Αν δεν ήξερα θα το θεωρούσα ανώτερο γενικά και απο το Τ cross και απο το Troc λόγω εμφάνισης.
Αλλά στα 26.000 115 αλογάκια είναι για γέλια.
Με 23κ το πολύ style dsg και 150 άλογα όπως είχε κάποια στιγμή το αντίστοιχο Kamiq ίσως να το συζητούσα.
Τώρα δεν τους κάνω τη χάρη.
Γίνομαι κουραστικός , το ξέρω , αλλα όταν βλέπω τέτοιους κουβάδες στα 26κ+ θέλω να ουρλιάξω...
ΜΟΝΟ XCEED ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!!!Το ευρωπαικό Taigo πάντως φτιάχνεται στην Ισπανία.
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Αυτό λες Φάνη;
Καλό είναι και αυτό. Όντως έχει ρετρό τετράγωνη γραμμή.
Αλλά θέλει μεγάλη ζάντα για να φανεί40" να βλεπεις τη ζαντα και οχι το αμαξι
-
@alexandros-k said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
To μεταχειρισμενο θα θελει μαζεματα. Ξεχνας τα προηγουμενα ? Δεν ησουν ευχαριστημενος απο το 206 και το Panda . Φανταζομαι παλι θα γκρινιαζεις αν πας σε μεταχειρισμενο...
Δεν τα θυμάσαι καλά. Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες είναι αυτά.
Το θέμα είναι ότι δεν οδηγώ πλέον αυτοκίνητο. Πως αλλιώς να το γράψω αυτό;
99,999% των μετακινήσεων μου τις κάνω με το δίκυκλο. -
@alexandros-k said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
To μεταχειρισμενο θα θελει μαζεματα. Ξεχνας τα προηγουμενα ? Δεν ησουν ευχαριστημενος απο το 206 και το Panda . Φανταζομαι παλι θα γκρινιαζεις αν πας σε μεταχειρισμενο...
Δεν τα θυμάσαι καλά. Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες είναι αυτά.
Το θέμα είναι ότι δεν οδηγώ πλέον αυτοκίνητο. Πως αλλιώς να το γράψω αυτό;
99,999% των μετακινήσεων μου τις κάνω με το δίκυκλο.Θυμαμαι οτι στο 206 ειχαν κανει κατι πασαλείμματα της πλακας και στο Panda κατι δεν σ αρεσε και παλι. Δεν θυμαμαι τι. Θελω να πω οτι αν παρεις μεταχειριμενο δεν θα ειναι ολα τελεια οπως με το καινουριο που εχεις. Απο εκει και περα, η αποφαση ειναι δικια σου, δεν μου πεφτει λογος
-
Στο Panda δεν είχα κάνει τίποτα. Εργαλείο το αυτοκινητάκι. Σκυλί μαύρο. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.
Το 206 είχε θέμα με τα ταμπούρα πίσω και τα έφτιαξα. Το πρόβλημα στο 206 ήταν ότι δεν είχε abs και υδραυλικό τιμόνι. Η απουσία υδραυλικού τιμονιού ήταν επιεικώς βασανιστήριο. Δεν μπορούσα ούτε να το παρκάρω, ούτε να κάνω μανούβρες μέσα στην Αθήνα. Ήταν απίστευτη ταλαιπωρία για αυτό το σούταρα και πήρα το Leon. Φυσικά έχω και τα προβλήματα στο κοινόβιο, αλλά αυτό πάλι είναι άλλο θέμα.
Το θέμα είναι ότι εγώ στην ουσία δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο. Υποχρεωτικά όμως πρέπει να έχω ένα κουτί με 4 ρόδες για τις ελάχιστες φορές που π.χ. έχει χιόνια ή ρίχνει καρεκλοπόδαρα και πρέπει να πάω στη δουλειά.
Αν δεν εργαζόμουν δεν θα χρειαζόμουν καθόλου το αυτοκίνητο.
Θα πήγαινα σούπερ μάρκετ εδώ δίπλα στο σπίτι μου που έχω Σκλαβενίτη με το σκούτερ και τέλος.Τώρα αναγκαστικά ξενιτεύομαι 6 χιλιόμετρα μακρυά από το σπίτι μου για να πάω σε άλλο Σκλαβενίτη με αυτοκίνητο.
Γιατί το κάνω αυτό; Για να του κάνω 12 χιλιόμετρα πήγαινε/έλα επειδή το έχω σε ακινησία. Αγγαρεία όμως. Με το ζόρι. Πραγματικά. -
@dimsabas said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Όσοι μπήκαν στο Car με χαζέψουν παλιές 5άρες να σηκώσουν το χέρι τους.
Εμένα μου θύμισε rover 214. Θυμάμαι πως το ζαχάρωνα πιτσιρικάς και είχα στεναχωρηθεί που πήραμε τη ΖΧ, που να ήξερα πόσο μούφα αυτοκίνητο ήταν το rover και το πλασάρανε και για πρίμιουμ.
-
Πάντως φίλε storm. αυτό θα το πω με όλη την συμπάθεια που ξέρεις πως τρέφω προς το πρόσωπό σου. Είναι κρίμα να διακινδυνεύεις την ακεραιότητά σου με το δίκυκλο συνέχεια. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ βολικότερο, αλλά ένα πέσιμο (χτύπα ξύλο), μπορεί να το μετανιώνεις για χρόνια. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που φοβάμαι εύκολα, τις 250άρες τις είχα για πρωϊνό με την 330, αλλά τα μηχανάκια είναι αχρείαστο ρίσκο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Μπορείς να πέσεις ακόμα και σταματημένος στο φανάρι και να πάθεις μεγάλη ζημιά...
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!